Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Roma - Juventus 2013.02.16. | |
|
+14simoon _Tyler juve 1974 s4tch Tibi farturo Juve=scudetto buktar CsT Joseph Ducreux _DREAM_ cortamelasombra exchaby zetterberg40 18 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-17, 10:48 | |
| Na aludtam egyet a tegnapi meccsre és most még idegesebb vagyok....Tavasszal sajnos pont az tűnt el a csapatból ami a legfontosabb a Spirito. A dinamikus játékunk teljesen statikus lett és nem csak a tegnapi meccsen hanem már pl a Samp és a Genoa is az volt. Conténak sem tett jót az eltiltás, mert valóban megnyugodott, sajnos ezzel együtt a csapat is. Az előző szezonban ha nem ment a 3-5-2, bátran váltottunk formációt (akár csere nélkül is) többször is egy meccsen belül. Azt sem értem, hogy amikor támadni kellene akkor mit akarunk egy Padoinnal, aki soha életében nem vert meg egy az egyben egyetlen komolyabb védőt sem, a bal oldalon már boldog, boldogtalant kipróbálunk, de pl Giacc-ot (aki a válogatottban egy spanyolok ellen megálta ott a helyét) nem.. Anelkát is jegeljük hetekig, aztán amikor "ég a ház" akkor bedobjuk, hogy váltsa meg a világot. Pedig ha a 2 csatárunkhoz nem jut el egyetlen labda sem, akkor 3 csatárhoz sem fog ergo talán a középpályán (szélen) kellene inkább változtatás. Az elmúlt 2 meccsen 5 db kapura lövéssel büszkélkedhetünk, holott ez a csapat rendszeresen 16-20 kapuralövésig simán eljutott tavaly jóval erősebb csapatok ellen. Vidallal nem tudom mi van, de tegnap már az első 10 percben (akkor még csak nem volt fáradt) háromszor vitték úgy el mellette a labdát, hogy oda se pöccintett....emberek! Ő Vidal , aki melett tavaly nem lehetett elmenni mert szanaszét szedte az ellenfelet!!. Pogba tehetséges, de nálam ebben a rendszerben inkább illene neki a mélységi irányító poszt mint a Marci féle "box-to-box", amihez azért az ő futómennyisége még kevés. A csatársorunkról meg kár beszélni.....Marrotta évről évre csak gyengíti (Toni,Borriello,Bendtner,Anelka) az összes csatárunkat eladnám egyetlen klasszisért, aki mondjuk 3 fontos meccsen egymás után is képes lenne a kapuba találni.
Caceres mecc utáni nyilatkozata tömören: "Nem szabad kifogásokat keresnünk. A Juventus vagyunk. Amikor valaki ezt a mezt viseli, a kifogások szóba sem jöhetnek". Na ez sokkal szimpibb minthogy azon lovagolni, hogy miért nem vasárnap játszottunk. Hozzáteszem a Nápolyi csütörtökön játszott, tehát nekik -1 nap.....meglátjuk mire mennek a Samp ellen. | |
| | | Juve=scudetto Gyúró
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-17, 10:31 | |
| - _Tyler írta:
- Conte visszatérése egyáltalán nem hozta meg a hatást...
De akkor emlékeztetnék a második Ranieri évre, ahol szintén a BL volt a fő cél, és amikor a Chelsea ellen kiestünk, össze is zuhant a csapat a nagy csalódástól. Sajnos rengeteg igazság van benne... Nem is tudnék hirtelen semmi olyat mondani, amivel ne értenék egyet. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-17, 09:20 | |
| Conte visszatérése egyáltalán nem hozta meg a hatást, mint amit vártunk tőle, sőt, igen érthetetlen dolgokat művel. Padoin erőltetésén nem véletlen van mindenki kiakadva: 1990 óta nem volt olyan Juventus, amelyikben helye lett volna a keretben. De szerintem az sem véletlen, hogy a csatárok ilyen vérgyengék. Jó, a rendelkezésre álló támadók egyike sem egy nagy szám (egyikért sem lenne kár, ha elmenne), de már egy Fiorentinában vagy egy Lazioban is simán fosnák a gólokat. Conte ezzel szemben szisztematikusan leépíti az önbizalmukat, és nem tudja kihozni az erősségeiket. Sőt, a nyakukra hoz újabb és újabb játékosokat, akik ugyan nem bizonyítottak (sőt, inkább lejárt szavatosságúak), mégis előbb megkapják a lehetőséget. Ebből aztán az sül ki, hogy a Samp ellen és tegnap is úgy kaptunk ki, hogy az ellenél kapusának igazán nem is volt dolga. A Samp ellen 10 ember ellen nem volt helyzetünk - ami nagyrészt persze a középpálya hibája, de a támadójáték szervezetlensége is ide tartozik. A Samp ellen a végén bevállalt a háromcsatáros játék azt jelentette, hogy mindhárman, mint az értelmi fogyatékosok, a 16oson belül tömörítették a védelmet - az eredmény egy nagy nulla a liga egyik leggyengébb csapata ellen. És persze itt előjön az, hogy a 16-oson kívülről ünnepnapokon lövünk kapura, még akkor sem, ha amúgy az ellenfél a csapatbuszt is odaparkolta a kapuja elé. Azt sem nagyon értem, hogy egy egykori játékos hogy nem számít arra, hogy a futóbolond Celtic utáni meccsen fáradtak lehetnek a játékosai. Minek Conténak a huszonvalahány fős keret, ha elvan 15 játékossal - akikből az egyik annyira tud focizni, mint én. Ja, igen: egy-egy kupameccsen lehetőséget ad azoknak, akik hónapok óta nem játszottak éles meccset, majd meglepődik, hogy "jé, Marrone nem képes Pirlot pótolni". Tényleg, bazmeg, mit vártál, hogy játékpercek nélkül annyira fasza lesz, hogy a világ egyik legjobbját holnapra ki is szorítja?! Minek megvenni összességében 18 millióért Islát, ha nem ad neki lehetőséget a játékba lendülésre? Az azért nem egy kvantumechanikai feladvány, hogy egy térdszalagszakadás után nem lesz egyből a topon a játékos - akkor már érdemes lett volna kölcsönadni, vagy egy évre Udinében hagyni. Minek a pályán hagyni a Totti által szétrúgott Pirlot, akinek onnantól kezdve csak alibimegoldásai voltak? Hagyjuk csak fönn, hátha hosszabb távra megsérül, nem? Miért nem játszhatott Giaccherini? Miért nem lehet Vidalt soha sem pihentetni, amikor teljesen kész van, tegnap pl. csodás gólpasszt adott Tottinak, Iaquintát idézte a Cesena ellen Parolo góljánál. De hiba lenne egy játékosra kihegyezni az egészet mert ahogy lentebb is írták, Caceres és Buffon kivételével mindenki szar volt. Egy éles, harapós Juve ellen rúghatott volna két ilyen gólt is Totti, mert ötöt kap a csapata. A tavalyi üvöltő Conte pedig a múlté, ami nagy baj: őrjöngve talán fel tudná rázni a csapatot, akik amúgy meggyőződés nélkül poroszkálnak több meccsen is (pl. tegnap). Conte pozitívumként említette, hogy az eltiltása alatt lehiggadt, nos az eredmények és a játék egyáltalán nem ezt igazolják - mármint, hogy ez olyan jó hír lenne. Az elmúlt két hónapban több olyan meccsünk is volt, amelyik a hetedik helyezett Juvét idézte, emellett néhol szerintem nagyképű is volt a csapat, pl. a Samp ellen (erre amúgy Conte is utalt). A tavaly oly sikeres meccs közbeni váltások, felpörgések pedig elvétve jönnek elő. Tegnap a meglehetősen közepes képességű Roma lelkesebben, gyorsabban és pontosabban játszott, teljesen megérdemelték a győzelmet, míg néhány játékosunk (Pogba, Vidal, Vucsinics, Giovinco, Asamoah, Padoin) pedig megérdemelt volna egy vödör szart a fejére. Szerintem egyáltalán nem vészmadárkodás azt felvetni, hogy a Juve elbukhatja a bajnokságot: megyünk Nápolyba, Milánóba és a Laziohoz is. Pedig ezzel a kerettel, és ezzel a költéssel (olasz szinten pénzszórással) blama lenne a második hely. Szerintem nem csak a játékosoknak kell összeszedniük magukat, hanem Conténak is. Tévesnek tartom Benito megközelítését, hogy csak formaidőzítésről van szó, és hogy párhuzam vonható a tavalyi évvel. Egyrészt ez nem lenne olyan jó, mert tavaly kifejezetten szar volt a februárunk, másrészt tavaly egyetlen olyan meccsünk sem volt, ahol nem volt komoly helyzetünk, idén már több is, a csapat mentalitása pedig nem is emlékeztet a tavalyira. Azaz szerintem többről van itt szó. Egy dologban értek egyet vele: a Juve elsősorban a BL-re koncentrál, nem véletlen, hogy az idei szezon legjobb meccsei mind ott voltak. De akkor emlékeztetnék a második Ranieri évre, ahol szintén a BL volt a fő cél, és amikor a Chelsea ellen kiestünk, össze is zuhant a csapat a nagy csalódástól. | |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-17, 09:18 | |
| | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-17, 00:29 | |
| a mester is a fáradtságra hivatkozik |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:43 | |
| - s4tch írta:
- CsT írta:
- Vidal ma iszonyú gynege volt (szerintem a Celtic ellen is az volt)
Jóreggelt, végre valaki leírja.
Járunk? Most nem akarok komoly kapcsolatot, csak szexről lehet szó! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:32 | |
| - CsT írta:
- Vidal ma iszonyú gynege volt (szerintem a Celtic ellen is az volt)
Jóreggelt, végre valaki leírja. Járunk? | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:28 | |
| - Juve=scudetto írta:
- CsT írta:
- 5 kapuralövésünk volt, ez mindent elmond a mai támadójátékról.....
Sajnos ma megint kijött a fő probléma, ami az utóbbi időben kevésbé jelentkezett. Annak a Rómának nem rúgtunk gólt, akik a második legtöbb gólt kapták a Serie A-ban. Nincs hatékony csatárunk. Ma nem volt támadó középpályánk sem, ők pedig nem fognak maguknak helyzeteket kidolgozni. Ma sem sikerült. Ez így van, sajnos ha Pirlonak nincs meg a 2-3 zseniális passza, akkor végünk. Vidal ma iszonyú gynege volt (szerintem a Celtic ellen is az volt), Asa nevét talán 3-szor hallottam az egész meccsen Vucsinics ma 1 fél demalgont sem ért....Matrit meg ziccerbe kell hozni, mert ő csak úgy ér valamit. Anelkát is jegeltük, aztán amikor para van akkor bedobjuk. Imádom Contét, de a mai meccs nagyon az ő sara. Kiszámítható már ez az örökös 3-5-2..... | |
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:12 | |
| - CsT írta:
- 5 kapuralövésünk volt, ez mindent elmond a mai támadójátékról.....
Sajnos ma megint kijött a fő probléma, ami az utóbbi időben kevésbé jelentkezett. Annak a Rómának nem rúgtunk gólt, akik a második legtöbb gólt kapták a Serie A-ban. Nincs hatékony csatárunk. Ma nem volt támadó középpályánk sem, ők pedig nem fognak maguknak helyzeteket kidolgozni. Ma sem sikerült. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:06 | |
| - CsT írta:
- jackie_d írta:
fáradtak vagyunk, inkább az a szégyen, hogy nem tudtuk hétfőre rakatni a meccset A fáradtság nem kifogás, minden nagyobb csapat ugyanennyi meccset játszik...sőt az angolok még többet. Az első félidőt megint lealibiztük és megint csak akkor kezdtünk támadni, amikor már égett a ház. ha kifogás ha nem, akkor is fáradtak voltunk, szerintem ezt tisztán látszott fél óra után közünk nem volt a meccshez, nekem nem alibizésnek tűnt arról meg a vegyészeket kellene megkérdezni, hogy az angolok miért bírnak többet játszani |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 23:00 | |
| 5 kapuralövésünk volt, ez mindent elmond a mai támadójátékról..... | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:57 | |
| - jackie_d írta:
- CsT írta:
- Ez hatalmas szégyen...ennek a rómának kiesőjelölt csapatok rúgtak 3-4 gólokat, nekünk meg helyzetünk sincs..
fáradtak vagyunk, inkább az a szégyen, hogy nem tudtuk hétfőre rakatni a meccset A fáradtság nem kifogás, minden nagyobb csapat ugyanennyi meccset játszik...sőt az angolok még többet. Az első félidőt megint lealibiztük és megint csak akkor kezdtünk támadni, amikor már égett a ház. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:49 | |
| - zetterberg40 írta:
- Giovinco ma engem is idegesített.
legalább valami pozitívum is volt ma este |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:48 | |
| A mindenki által lesajnált Roma... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:48 | |
| - CsT írta:
- Ez hatalmas szégyen...ennek a rómának kiesőjelölt csapatok rúgtak 3-4 gólokat, nekünk meg helyzetünk sincs..
fáradtak vagyunk, inkább az a szégyen, hogy nem tudtuk hétfőre rakatni a meccset |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:47 | |
| - jackie_d írta:
- egyetértek, fél óráig volt erőnk
Már egyszer ráfaragtunk erre, jött érte egy újabb pofon. Talán most már tanul belőle Conte is. Cácerest leszámítva szvsz ma mindenki gyenge volt, a középpálya különösen, az meg ugye döntő. Giovinco ma engem is idegesített. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:46 | |
| Ez hatalmas szégyen...ennek a rómának kiesőjelölt csapatok rúgtak 3-4 gólokat, nekünk meg helyzetünk sincs.. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:43 | |
| - _DREAM_ írta:
- Fáradtak vagyunk, ez egyértelműen látszik. Pedig de szar ez a Roma.. az első félidőben egy közepes játékkal meg lehetett volna ölni őket. Nem történik tragédia amúgy ha kikapunk.
ja, csak ne ez a majom rúgott volna gólt... |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:42 | |
| - Juve=scudetto írta:
- Miért nem lepődöm meg a bírón?
Szépen csaltak ma is a Rómának... miért? szerintem nem, talán totti kaphatott volna pirosat, de az sem biztos |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:41 | |
| - zetterberg40 írta:
- Szerintem ez a mai vereség kicsit Conte sara.
Ez a csapat hulla fáradt, momentumunk nem volt a meccsen. Nyilván mindenkit nem tud pihentetni, de mégis páran kaphattak volna egy kis pihenőt. egyetértek, fél óráig volt erőnk |
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:40 | |
| Miért nem lepődöm meg a bírón? Szépen csaltak ma is a Rómának... | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:39 | |
| Szerintem ez a mai vereség kicsit Conte sara. Ez a csapat hulla fáradt, momentumunk nem volt a meccsen. Nyilván mindenkit nem tud pihentetni, de mégis páran kaphattak volna egy kis pihenőt. | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:38 | |
| Fáradtak vagyunk, ez egyértelműen látszik. Pedig de szar ez a Roma.. az első félidőben egy közepes játékkal meg lehetett volna ölni őket. Nem történik tragédia amúgy ha kikapunk. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:36 | |
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:24 | |
| - Juve=scudetto írta:
- A szezon leggyengébb játéka.
azért jól jött volna még egy nap pihenő. vagy kettő. |
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:20 | |
| A szezon leggyengébb játéka. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:17 | |
| na gyerünk niki, lőj két gólt! |
| | | Tibi
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:11 | |
| Istenem, a szögletéből kapunk majdnem gólt... | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:10 | |
| - Tibi írta:
- jackie_d írta:
hát pedig le már nem fogják cserélni... Leigazolni sem kellett volna. szerintem se, de most kénytelenek leszünk szurkolni neki buffon annyit hibázott a gólnál, hogy nem kellett volna két emberes sorfalat kérnie onnan, így eggyel több ember maradt volna középen de amúgy az a fő baj, hogy nagyon fáradtnak tűnünk... |
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:09 | |
| Szerintem az egyértelmű, hogy most nincs erő a csapatban a fordításhoz, az a kérdés, hogy találunk-e egy gólt az egyenlítéshez... | |
| | | Tibi
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. 2013-02-16, 22:07 | |
| - jackie_d írta:
- Tibi írta:
Ezzel a gnómmal a csapatban sohasem egyenlítünk. hát pedig le már nem fogják cserélni... Leigazolni sem kellett volna. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Roma - Juventus 2013.02.16. | |
| |
| | | | Roma - Juventus 2013.02.16. | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|