Loca szerintem pazarlás registában, megoldja általában mert alapból baromi tehetséges, de neki előrébb kell játszania.
Nem bánnám ha a bármilyen maradék selejtezőt Verrattival meg Berardival hoznák le most már.
Ami Locat illeti, a tehetsége kimaxolása attól függ hol szervezzük a játékot. Pirlo se épp a zsenialitást pazarolta registaban. Ha a mostani olasz kp az etalon akkor Artúrból vagy Rovellaból még esetleg lehet Jorginho, de egy Barellat valahonnan le kéne akasztani. Valaki, aki ésszel fut, kemény és jól szűr, mellette jól érkezik.
Elég fura taktikával állt ki Maxi. Az első félidőben gyakorlatilag egy 5-3-2-őt játszottunk, Puli és Szandi legtöbbször a belső védőkkel egy vonalban védekezett. Előttük volt Loca registában, mellette pedig Kenő és Berna amolyan box-to-box feladattal, de szerintem főképp az lett volna a dolguk, hogy bemozogjanak a kp és a csatárok közti üres területekbe. De ebből sokat nem tudtunk meg, mert ugye Bernának futás közben leszakadt a válla (amit azóta se értek ). Elől szerintem az indokolta Kula játékát, hogy az izének 3 masszív védője van és kellett valaki verekedni. Benta beállása után inkább szerintem támadásban visszább is estünk mert ő arra alkalmatlan. Második félidőben már inkább 4-4-2-re hajaztunk főleg a cserék után.
Artúrral még csak pettingel Maxi, szerintem ő lehet majd regista és akkor Loca feljebb jöhet (ahol szerintem is jobb) viszont ahhoz mindenképpen kellene a 3 kp-s rendszer, amibe már bele-bele kóstolgatunk de még inkább a 4-4-2 jellemző védekezésben és az egyik belső kp ilyenkor kimegy szélre (Rabbi,Kenő,Bernát).
Kiézát szerintem is a leharcolt védőkre tartogattuk, Dibcsi valszeg ennyire volt beárazva, KájóGyörgy bedobása viszont meglepett, az pedig kifejezetten szimpatikus, hogy a szakácsot pihentetjük, hogy a válogatottban tudjon majd játszani hiszen ott megértik!
Összességében ezt a Cselzi-Toro-Roma-Zenit-Inda sorozatot lehoztuk 13 ponttal és 1 kapott góllal ami több jó. Persze ez akkor ér valamit ha a kötelezőnek tartott Sass-Veronya párost is ütjük.
Ja az megvolt, hogy Kájózsorzs egy összehajtogatott A4-es lapot adott Bonunak a becseréléskor? Amikor rákérdeztek azt mondta a hal, hogy ő nem tudja mi volt rajta, Landucci szokott üzengetni vele a rögzített szitukat illetően és néha azért késleltetjük a cserét mert még nincs kész vele!
Az jött le Allegri taktikájából is, hogy az ikszért ment. Digby most már a Forbes alkalmazásában áll így gyakrabban ír, most pontosan ezt jegyezte meg ő is. Chiesat hiányolta a kezdőből, illetve Locatelli regista pozícióján siránkozott, amit félig meddig nem értek, mert a Sassolban registát játszott kiválóan - az nyilván megér egy misét, hogy ott vagy az azzuris mezzala szerepkörben-e a legjobb - szóval ez elvileg nem kellene hogy probléma legyen.
Mindezeket azért fájlalta különösen, mert a tavalyi férgekkel ellentétben ez a mostani nem olyan szolid védekezésben és magasabb is a védelmi vonal, amit pont Chiesanak meg Locanak kellett volna kiaknáznia. (Dybala mellőzésével kb kiegyezett, tekintve, hogy sérülésből tért vissza).
Az ördög ügyvédjét játszva, Chiesa mellett pro, hogy a mezőnymunkája és a védekezése példaértékű és nem lettünk volna sebezhetőbbek ha ő a pályán van, nyilván sokkal jobb Kulánál és a férgek kevesebbet tudják a csapat többi részét rombolni ha rá koncentrálnak (amire gondolom készültek). Kontra meg hogy lehet annyira fogták volna hogy sokra nem ment volna és 70. percre elfárad, a többiek meg amúgy se tudták volna kihasználni az extra teret amit a férgek hagytak volna.
Locaban amúgy van valami, mert tőle felfelé vak vezetett világtalant így elfért volna és ő is elég fos statokat hozott mélyen (73% pass accuracy...) viszont nem volt más erre, Artúrt leszámítva, akit egyelőre lehet még Allegri se tud hova tenni.
Ki mit gondol? Jól tette Allegri vagy inkább Artúrral, Locaval mazzalaban Chiesaval kellett volna?
Én amúgy elégedett vagyok az iksszel ilyen cigány kpval épülő csapatban.
Kiéza roggyon van fizikailag, kell neki a pihenő. Persze az más kérdés miért pont egy derbin akarja pihentetni. Max nyilván az ikszért jött és úgy okoskodhatott, hogy fontosabb nem gólt kapni mint lőne. Kulu azért fegyelmezett, visszazár, védekezésben hozza kb azt amit az olasz. Ha meg ég a ház az utolcsó 20 percre jöhet dibcsi meg kiéza. Loca szerintem pazarlás registában, megoldja általában mert alapból baromi tehetséges, de neki előrébb kell játszania.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Jó ez az X. A Sasol és a Verona ellen viszont nagyon észnél kell lenni a jövő héten.
Az jött le Allegri taktikájából is, hogy az ikszért ment. Digby most már a Forbes alkalmazásában áll így gyakrabban ír, most pontosan ezt jegyezte meg ő is. Chiesat hiányolta a kezdőből, illetve Locatelli regista pozícióján siránkozott, amit félig meddig nem értek, mert a Sassolban registát játszott kiválóan - az nyilván megér egy misét, hogy ott vagy az azzuris mezzala szerepkörben-e a legjobb - szóval ez elvileg nem kellene hogy probléma legyen.
Mindezeket azért fájlalta különösen, mert a tavalyi férgekkel ellentétben ez a mostani nem olyan szolid védekezésben és magasabb is a védelmi vonal, amit pont Chiesanak meg Locanak kellett volna kiaknáznia. (Dybala mellőzésével kb kiegyezett, tekintve, hogy sérülésből tért vissza).
Az ördög ügyvédjét játszva, Chiesa mellett pro, hogy a mezőnymunkája és a védekezése példaértékű és nem lettünk volna sebezhetőbbek ha ő a pályán van, nyilván sokkal jobb Kulánál és a férgek kevesebbet tudják a csapat többi részét rombolni ha rá koncentrálnak (amire gondolom készültek). Kontra meg hogy lehet annyira fogták volna hogy sokra nem ment volna és 70. percre elfárad, a többiek meg amúgy se tudták volna kihasználni az extra teret amit a férgek hagytak volna.
Locaban amúgy van valami, mert tőle felfelé vak vezetett világtalant így elfért volna és ő is elég fos statokat hozott mélyen (73% pass accuracy...) viszont nem volt más erre, Artúrt leszámítva, akit egyelőre lehet még Allegri se tud hova tenni.
Ki mit gondol? Jól tette Allegri vagy inkább Artúrral, Locaval mazzalaban Chiesaval kellett volna?
Én amúgy elégedett vagyok az iksszel ilyen cigány kpval épülő csapatban.