TomAce
Posts : 2 Join date : 2013. Feb. 25. Age : 49 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Zebracsíkos 2013-02-25, 12:26 | |
| köszönöm szépen, megkeresem őket! - jackie_d írta:
- TomAce írta:
- Szevasztok!
Azért hoztam létre ezt a topikot, mert más kategóriát nem találtam, ahol feltehetném a kérdésem. Kisfiam tizedik születésnapja március végén esedékes és találjátok ki, mit szeretne! Igen, egy eredeti Juve-mezt. Ez alapból nem lenne kivitelezhetetlen, csakhogy a kicsim számozva és felirattal szeretné a mezt. Itt jönnétek Ti a képbe: tudtok nekem olyan helyet, lehetőleg Budapesten, ahol nemcsak a mezt tudom megvenni, hanem az eredeti betűtípussal és olyan minőségben tudnak feliratot gyártani, ami nem kopik le és/vagy válik töredezetté a mosások során? Segítségeteket előre is köszönöm! TA hát a tuti a juvestore, de a csillagok/calcio pajzs arról nekem lejöttek a névvel viszont nincs gond
a számok/betűk szabvány matricák, szóval akinek ez megvan itthon az szerintem ugyanolyan minőségben rá tudja nyomtatni mint az eredetei
www.totisport.hu -t nézted? | |
|
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Zebracsíkos 2013-02-25, 11:07 | |
| - TomAce írta:
- Szevasztok!
Azért hoztam létre ezt a topikot, mert más kategóriát nem találtam, ahol feltehetném a kérdésem. Kisfiam tizedik születésnapja március végén esedékes és találjátok ki, mit szeretne! Igen, egy eredeti Juve-mezt. Ez alapból nem lenne kivitelezhetetlen, csakhogy a kicsim számozva és felirattal szeretné a mezt. Itt jönnétek Ti a képbe: tudtok nekem olyan helyet, lehetőleg Budapesten, ahol nemcsak a mezt tudom megvenni, hanem az eredeti betűtípussal és olyan minőségben tudnak feliratot gyártani, ami nem kopik le és/vagy válik töredezetté a mosások során? Segítségeteket előre is köszönöm! TA hát a tuti a juvestore, de a csillagok/calcio pajzs arról nekem lejöttek a névvel viszont nincs gond a számok/betűk szabvány matricák, szóval akinek ez megvan itthon az szerintem ugyanolyan minőségben rá tudja nyomtatni mint az eredetei www.totisport.hu -t nézted? |
|
TomAce
Posts : 2 Join date : 2013. Feb. 25. Age : 49 Location : Budapest
| Tárgy: Zebracsíkos 2013-02-25, 10:30 | |
| Szevasztok! Azért hoztam létre ezt a topikot, mert más kategóriát nem találtam, ahol feltehetném a kérdésem. Kisfiam tizedik születésnapja március végén esedékes és találjátok ki, mit szeretne! Igen, egy eredeti Juve-mezt. Ez alapból nem lenne kivitelezhetetlen, csakhogy a kicsim számozva és felirattal szeretné a mezt. Itt jönnétek Ti a képbe: tudtok nekem olyan helyet, lehetőleg Budapesten, ahol nemcsak a mezt tudom megvenni, hanem az eredeti betűtípussal és olyan minőségben tudnak feliratot gyártani, ami nem kopik le és/vagy válik töredezetté a mosások során? Segítségeteket előre is köszönöm! TA | |
|