Ez egy olyan taktika volt amire egy 19. századbeli skót favágó is csettintene. Kb letükröztük a Verona csépelős taktikáját, a labdabirtoklást elengedtük - ilyen kpval mondjuk felesleges is lett volna erőlködni, mert ha akartunk volna akkor se tudunk 3szor egymás után saját emberhez passzolni - aztán kontrából majd lövünk egyet, vagy Dybala kreál valamit, amire most már van egy igazi predatorunk. Még Artúrnak is volt nyert fejpárbaja, meg 3/3 tackle/interception, Dybalanak meg 5 tackle , ami érdekes, hogy Vlaho 0/0val zárt, túl hatékony nem volt a letámadásban.
Arra kíváncsi leszek, hogy egy Zakaria-Loca-Kenő kpval mit fogunk tudni alkotni. Egyébként ez a tegnapi szerintem inkább volt 4312 (támadásban), mert Dybala megint elég szabadon mozgott, szóval két olyan szélsővédővel aki jobban be tudja játszani a széleket - Cuadrado és talán Pelle még elég pofás is lehet ez (bár ennyit Allegri talán 3 gólos hátrányban se kockáztatna).
Volt ez minden 4-3-1-2/4-3-3...stb Védekezésben meg egyértelműen 4-4-2, amiben a Morci zárt vissza a bal szélre, a kp pedig tolódik eggyel így került olykor Zaka a jobb szélre, ami néha azért furcsának tűnt. Ha pl Puli játszott volna a jobb oldalon Dibcsi helyén akkor valszeg ő jönne vissza és Rabbi tolódna ki a balszélre. Szóval kitalálta már ezt Maxi csak egyes posztokra teljesen különböző stílusú játékosai vannak.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én meccs előtt aláírtam volna ha nézhetetlen játékkal nyerünk egy megpattanó lövéssel 1-0-ra. Ehhez képest 2-0 és mindkét új szerzemény gólt szerzett (nekik nem kellett hozzá 4 meccs mint a pávának ).
Sajnos előrefelé játékunk megint nem nagyon volt (ez Locatellivel és Cuadradoval lehet valamivel jobb). Ami a statokat illeti: Többet volt a Hellasnál a labda ami azért nem túl szívderítő, viszont a légi párharcokat nyertük amiben Vlahonak komoly szerepe volt illetve 25(!!) tackle-el zártunk. :O
Ez egy olyan taktika volt amire egy 19. századbeli skót favágó is csettintene. Kb letükröztük a Verona csépelős taktikáját, a labdabirtoklást elengedtük - ilyen kpval mondjuk felesleges is lett volna erőlködni, mert ha akartunk volna akkor se tudunk 3szor egymás után saját emberhez passzolni - aztán kontrából majd lövünk egyet, vagy Dybala kreál valamit, amire most már van egy igazi predatorunk. Még Artúrnak is volt nyert fejpárbaja, meg 3/3 tackle/interception, Dybalanak meg 5 tackle , ami érdekes, hogy Vlaho 0/0val zárt, túl hatékony nem volt a letámadásban.
Arra kíváncsi leszek, hogy egy Zakaria-Loca-Kenő kpval mit fogunk tudni alkotni. Egyébként ez a tegnapi szerintem inkább volt 4312 (támadásban), mert Dybala megint elég szabadon mozgott, szóval két olyan szélsővédővel aki jobban be tudja játszani a széleket - Cuadrado és talán Pelle még elég pofás is lehet ez (bár ennyit Allegri talán 3 gólos hátrányban se kockáztatna).
Én meccs előtt aláírtam volna ha nézhetetlen játékkal nyerünk egy megpattanó lövéssel 1-0-ra. Ehhez képest 2-0 és mindkét új szerzemény gólt szerzett (nekik nem kellett hozzá 4 meccs mint a pávának ).
Sajnos előrefelé játékunk megint nem nagyon volt (ez Locatellivel és Cuadradoval lehet valamivel jobb). Ami a statokat illeti: Többet volt a Hellasnál a labda ami azért nem túl szívderítő, viszont a légi párharcokat nyertük amiben Vlahonak komoly szerepe volt illetve 25(!!) tackle-el zártunk. :O
Úgy emlékszem a búzájuk jó viszont a "hüs" nevezetű az ihatatlan. De lehet keverem
Természetesen még mielőtt olvastam a Hüst vettem elő elsőre. Ittam már sokkal rosszabbat, de nem nagyon értettem a koncepciót. Olyan mint általában a meccseink idén.
Ebben a rendszerben a széleket a védőknek kellene bejátszani, ott meg Danilo és DS van... A teljes fatuskó kp mellett így nem csoda hogy impotensek vagyunk, Chiesa Cuadrado nagyon hiányzik, de én amúgy Pellegrinit is hoznám minél előbb.
Igazából a szélső védők támadása inkább akkor kellene ha 4-3-1-2-őt játszanánk, de ez ugyanaz a 4-3-3/4-4-2(védekezésben) hibrid amit eddig toltunk csak most Morcinak kell benne visszazárni a bal oldalra és nem Chiesának vagy Rabbinak, jobb oldalra meg Zakariásnak.
Szerintem az a legnagyobb gond, hogy támadásban Morcinak és Dybalának is akkor vannak jobb pillanatai amikor nem szélen vannak, kevés szélső skilljük van.
Én sok javulást nem vártam játékban (nem is kaptam) mivel igazából se registát se trequartistát nem vettünk, amit vártam, hogy a kevés helyzetünkből több gólt szerezzünk, ez eddig megvan, de jó lenne egy gyors második gól.
Zakaria kényszerből kezd, Loca eltiltott, Kenő meg tegnap jött haza Szibériából. Max gondolom nem akarta középre rakni úgy hogy egy hete még a Bundeligában szaladgált.
CsT and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ebben a rendszerben a széleket a védőknek kellene bejátszani, ott meg Danilo és DS van... A teljes fatuskó kp mellett így nem csoda hogy impotensek vagyunk, Chiesa Cuadrado nagyon hiányzik, de én amúgy Pellegrinit is hoznám minél előbb.
A vezetés ellenére nagyon nem tetszik amit látok, alig van nálunk a labda, nem tudunk mit kezdeni a letámadással.
Artúr alibipasszon kívül másra nem képes, Zakarianak alapvetően nem is ez a dolga, meg az első meccse, Rabiot az Rabiot, Dybala meg túl sokat cicomázik.
Egyébként Artúrnak mindene meglenne hozzá hogy úgy megtartsa a labdát mint Pirlo, csak agya nincs és ahelyett hogy megvárja amíg szabalytalankodnak vele inkább elpasszolja teljes kretén módon.