Mióta kivettük a féket (Artúr) jobban szalad a szekér, de jó lenne beverni valamit. A fasz kivan már, hogy minden kapus ellenünk játssza élete meccsét.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Perin - DS, De Ligt, Bonu, Szandi - Zakariás, Artúr, Kenő - Puli, Vlaho, Dybab
Ez a Kájózsorzs k. szar lehet ha még egy ilyen meccsen se kezdő. Nyilván k. okos innen az ember a laptop mögül, de én azért Vlahot pihentettem volna a hétvége előtt.
Ha továbbjutunk akkor viszont a Fioros extesók lemészárolhatják majd mint tavaly Chiesat, mert egy utolsó perces góllal ők mentek tovább.
Akkor ezt most megint 4-2-3-1 lesz Kenővel a bal szélen mert 4-3-3-ban Dibcsinek vagy Pulinak kellene a bal oldalon lenni?!
Egyébként nem értem miért erőltetjük a coppát (nyilván azért mert csak itt van esélyünk nyerni trófeát ) itt lehetne bedobni pár fiatalt kezdőbe és rápihenni az Atalantára (épp most ejtette őket ki a Fior).
Cselló mellett Bernát is sérült, a traktoros fia pedig még mindig eltiltott (ez nekem annyira lackó, hogy valaki az angol ligakupából hoz eltiltást az olasz kupára...).
Ha hinni lehet a firkászoknak, a hal ma kezdőbe dobja kájúzsorzsot.
Perin - DS,Bonu,Ruga,Pelle - Rabbi,Loca,Keni - Morci,KJ,Puli
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Cselló mellett Bernát is sérült, a traktoros fia pedig még mindig eltiltott (ez nekem annyira lackó, hogy valaki az angol ligakupából hoz eltiltást az olasz kupára...).
Szerintem nem fogja, nem lennék meglepve ha a horvát kezdene helyette.