Valahogy sok meccsét láttam ennek a Fiornak. Igazából nekem olyanok mint a jelenlegi Juve csak szarabb játékosokkal (mintha az aliexpressről rendelnéd ), de ugyanazzal a lassú, kiszámítható, nehezen élvezhető focival. Nekünk szerintem a legideálisabb ellenfél!
Meglátásaim meccsről 5 Ballantines-Cola után:
Zakariás egy rendes iparos, jó fizikummal, de nem túl sok ésszel. Igazából egy 20 centivel magasabb Matuidi (mínusz, hogy nem lép rá a labdára 3-ből 2-szer ). Nagyon meglepne ha Allegri egyszer is a védelem előtt játszatná.
Danilo egy Jollyjoker, bárhol tud egy jó átlagot hozni, Rb-től Cb-n át a DM-ig.
Moratának egyetlen meccse sincs ahol a hozzáállását vagy a mezőnymunkáját kritika érhetné. Reméljük enged a Zatletikó az árából.
Dybala már kurvára nincs itt fejben, amúgy is ideje lenne már megsérülnie vagy már hozza az izés formát? :O
Allegri soha a kurva életbe nem fog betenni egyetlen fiatalt se amíg nem vezetünk 3-0-ra a 80.percben.
Vagy, hogy hozunk egy plusz védőt az uccsó 10 percre!
Az mondjuk jogos, Italiano behozta Piateket Cabral mellé. Viszont Miretti bőven jöhetett volna pl Rabiot helyére fék órára, aki talán januárban pihent utoljára. De majd inkább a Sassuoloval játszunk egy jó 1-1et mert mindenki dögfáradt.
Amúgy egész korrekt kontráink vannak, csak általában Vlahovic a leggyengébb láncszem. Engem Zlatanra emlékeztet, ahogy mindent kapura próbált lőni Kapálónál és nem nagyon akart neki bemenni. Pl tipikusan ha nem átemelni akarja Dragowskin hanem meglövi erőből rövidre akkor gól. Ennek még kell egy kis idő, 1-2 éven belül top3as lesz.
Hmm, ebből lett egy mém ötletem!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Pffff...Desijjó kilőtte magát a döntőről...így már meg se nézem!
Ne nézz fel te se, csak igyad a viszkikólát
Amúgy egész korrekt kontráink vannak, csak általában Vlahovic a leggyengébb láncszem. Engem Zlatanra emlékeztet, ahogy mindent kapura próbált lőni Kapálónál és nem nagyon akart neki bemenni. Pl tipikusan ha nem átemelni akarja Dragowskin hanem meglövi erőből rövidre akkor gól. Ennek még kell egy kis idő, 1-2 éven belül top3as lesz.
Ez most fájt. Aszittem hétvégéig nyugi van. Mondjuk én pont ellenkező filozófiai szempontból nézem a dolgokat. Szerintem túl HOSSZÚ az élet ahhoz, hogy Juventus meccsekkel ellensúlyozzam az átlagot. De van jó oldala is a dolgoknak. Legalább van heti kétszer kontraszt, amihez képest szép az élet. Tulajdonképpen egy élveboncolós, klopfolókalapácsos-flexes pszichiátriai mélyelemzéshez képest kifejezetten kívánatos. Én ott leszek a tévé előtt. Mindig van lejjebb.
Nekem a mai meccsre az a mottóm, hogy jobb kikapni itt a liláktól mint a döntőben a merdától...szóval ma nem veszíthetünk.
Szerencsére lesz Fradi meccs is így el tudok majd kapcsolni amikor Desijjó meghúzza a szélen.
bombahoppa likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Nagyon erősen gondolkodok azon hogy kihagyom a mai meccset és inkább snooker vb-t nézek. Az elmúlt meccseinket elnézve úgy érzem hogy ehhez túl rövid az élet.
Ez most fájt. Aszittem hétvégéig nyugi van. Mondjuk én pont ellenkező filozófiai szempontból nézem a dolgokat. Szerintem túl HOSSZÚ az élet ahhoz, hogy Juventus meccsekkel ellensúlyozzam az átlagot. De van jó oldala is a dolgoknak. Legalább van heti kétszer kontraszt, amihez képest szép az élet. Tulajdonképpen egy élveboncolós, klopfolókalapácsos-flexes pszichiátriai mélyelemzéshez képest kifejezetten kívánatos. Én ott leszek a tévé előtt. Mindig van lejjebb.
Nagyon erősen gondolkodok azon hogy kihagyom a mai meccset és inkább snooker vb-t nézek. Az elmúlt meccseinket elnézve úgy érzem hogy ehhez túl rövid az élet.
A vicces az, hogy a samp elleni 10 perc után a fészen már páran a kezdőbe követelték a franciát.
jó, az tényleg túlzás volt, de az is, hogy az életében először kezdőben szereplő serie C-s játékost találja meg valaki. egy felesleges sorozat felesleges meccsén játszott, kicsit tehermentesítve azt a kevés bevethető játékosunkat. ha egy kis rutinnal eljut odáig, hogy évente 5-10 meccsen be lehet vetni, akkor jól járunk. ha már most is zseni lenne, nyilván nem a Juve U23-as csapatában játszana, hanem a Real Madrid kezdőjében
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok