Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub | |
|
+5enzogigi cortamelasombra EsztéNégy CsT s4tch 9 posters | Szerző | Üzenet |
---|
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-11, 18:45 | |
| - cortamelasombra írta:
- juve 1974 írta:
- Kórházban voltam,sajnos nem láttam a meccset.A kicsi tényleg ilyen szar volt?(mert pont azon gondolkodtam,hogy ki ellen nem, ha a Catania-ellen,majd jól megmutatja.)Arra aztán végkép nem gondoltam,hogy Giak lövi a győztest,az utolsó pillanatban. A lényeg a 9 pont előny,ezt már tényleg csak mi baszhatjuk el.
Igen, de mindenki más is :DD kompletten szar volt az egész csapat, kivéve talán Pogba meg talán Giggi-nek is volt egy komolyabb védése. Köszi az infót.Pogbának örülök,Gigi miatt kissé ideges lettem,de az nem baj ha az ő formája stabil marad. | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-11, 17:08 | |
| - juve 1974 írta:
- Kórházban voltam,sajnos nem láttam a meccset.A kicsi tényleg ilyen szar volt?(mert pont azon gondolkodtam,hogy ki ellen nem, ha a Catania-ellen,majd jól megmutatja.)Arra aztán végkép nem gondoltam,hogy Giak lövi a győztest,az utolsó pillanatban. A lényeg a 9 pont előny,ezt már tényleg csak mi baszhatjuk el.
Igen, de mindenki más is :DD kompletten szar volt az egész csapat, kivéve talán Pogba meg talán Giggi-nek is volt egy komolyabb védése. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-11, 16:18 | |
| Kórházban voltam,sajnos nem láttam a meccset.A kicsi tényleg ilyen szar volt?(mert pont azon gondolkodtam,hogy ki ellen nem, ha a Catania-ellen,majd jól megmutatja.)Arra aztán végkép nem gondoltam,hogy Giak lövi a győztest,az utolsó pillanatban. A lényeg a 9 pont előny,ezt már tényleg csak mi baszhatjuk el. | |
| | | buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 21:57 | |
| Szerencsére csak az 1. félidőt láttam. Talán Kvadcsi volt a leggyengébb... Micsoda mámor volt a Chievo gólok után a lelátón!? 9 pont, köszönjük! | |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 19:24 | |
| - jackie_d írta:
- milyen kapufa volt?
nem láttam a meccset, de ezek a nem túl tehetségtelen csapatok néha nagyon nyögvenyelősek tudnak lenni Egy rossz beadást követően töketlenkedtek a Catania védői (nem tudtak felszabadítani, egymásra vártak, Vuc meg estében még ellőte, a kapufára sajnos. Óriási ajándékziccer volt. | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 17:26 | |
| baromi betegen felébredni, kilenc pontot látni megfizethetetlen... jobban nem lettem, de vigyorgok | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 17:09 | |
| - _DREAM_ írta:
- EsztéNégy írta:
- Katasztrófa volt ez a meccs, aki nem látta, szerintem kivételesen most örüljön neki. Egymást múlták alul a játékosaink sajnos... egyértelműen Pogba a meccs embere, egyúttal a középpálya egyetlen tagja, aki elfogadhatót nyújtott. Hatalmas mázli volt, de így megvan a plusz 9 afrikával, 12 milánóval szemben. Másnak nem nagyon lehet örülni.
Szerintem ez egy tipikusan olyan meccs volt, amit egy ilyen góllal kellett megnyerni, vagy pl. ott volt Vuc kapufája, vagy Pirlo szabija utáni kavarodás. Nem nagyon voltak felpörögve a játékosok, de láttunk már ilyet a szezonban, örüljünk a három pontnak,majd a BL-ben meg a rangadókon játszunk jól. milyen kapufa volt? nem láttam a meccset, de ezek a nem túl tehetségtelen csapatok néha nagyon nyögvenyelősek tudnak lenni |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 17:07 | |
| - EsztéNégy írta:
- Katasztrófa volt ez a meccs, aki nem látta, szerintem kivételesen most örüljön neki. Egymást múlták alul a játékosaink sajnos... egyértelműen Pogba a meccs embere, egyúttal a középpálya egyetlen tagja, aki elfogadhatót nyújtott. Hatalmas mázli volt, de így megvan a plusz 9 afrikával, 12 milánóval szemben. Másnak nem nagyon lehet örülni.
akkor örülök |
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 17:07 | |
| - _DREAM_ írta:
- EsztéNégy írta:
Szerintem ez egy tipikusan olyan meccs volt, amit egy ilyen góllal kellett megnyerni, vagy pl. ott volt Vuc kapufája, vagy Pirlo szabija utáni kavarodás. Nem nagyon voltak felpörögve a játékosok, de láttunk már ilyet a szezonban, örüljünk a három pontnak,majd a BL-ben meg a rangadókon játszunk jól. ez olyan tipikus tavalyi Milán meccs volt - végig szenvednek aztán Ibra seggéről bepattan a győztes gól, mi viszont az összes ilyet 0-0 hoztuk és rohadt idegesitő volt... tA lényeg a 3 pont, teljesen mind1 milyen játékkal. majd a margit ellen az elődöntőbe legyünk formába ne a Catania ellen. Jöjjenek csak a pontok és simán meglesz a Scudetto. Egyébként meg ez a Catania tényleg egy nagyon jól összerakott csapat, szerintem az első félidőben volt egykét elég kreativ támadásunk mégis simán levédekezték. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | _DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 17:01 | |
| - EsztéNégy írta:
Szerintem ez egy tipikusan olyan meccs volt, amit egy ilyen góllal kellett megnyerni, vagy pl. ott volt Vuc kapufája, vagy Pirlo szabija utáni kavarodás. Nem nagyon voltak felpörögve a játékosok, de láttunk már ilyet a szezonban, örüljünk a három pontnak,majd a BL-ben meg a rangadókon játszunk jól. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 16:54 | |
| Katasztrófa volt ez a meccs, aki nem látta, szerintem kivételesen most örüljön neki. Egymást múlták alul a játékosaink sajnos... egyértelműen Pogba a meccs embere, egyúttal a középpálya egyetlen tagja, aki elfogadhatót nyújtott. Hatalmas mázli volt, de így megvan a plusz 9 afrikával, 12 milánóval szemben. Másnak nem nagyon lehet örülni. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 16:36 | |
| Pogba szerintem viszont ma nagyon hasznos _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | enzogigi
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 16:32 | |
| - cortamelasombra írta:
- De tessék, Mirko éppen bemutatja hogy ő ma erőcsatárt szeretne játszani, most darálta le az ellen kapusát :DD
Vucinic ma csak emberhátrány volt | |
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 15:37 | |
| De tessék, Mirko éppen bemutatja hogy ő ma erőcsatárt szeretne játszani, most darálta le az ellen kapusát :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 15:31 | |
| - EsztéNégy írta:
- Ez a Gio - Vuci szerintem érthetetlen. A G - Matri támadósor megmutatta a héten, hogy klasszisokkal erősebb a befejezések, és még a helyzetek kialakítása terén is. Nem bírom felfogni, hogy minek 2 kreatív, előkészítő csatár a csapatba, amikor a dominanciára törő középpályánk pont alkalmas arra, hogy jó labdákkal tömje a csatárokat, akiknek nem lenne más dolguk, mint gólra törően játszani. Ezekkel a kvalitásokkal a keretből pont nem a mai kezdő páros rendelkezik, szerintem.
Ez szerintem is igy van, de nyilván Conténak elég nehéz a variálás mivel mindig van 1-2 akinek szar a formája a 4ből, a másik összebalhézik a stábbal, az egyik náthás lesz, és különbenis ez a támadósor messze nem a konzekvens teljesitményéről hires :DD Q-t én azért jegelném mert úgyis elmegy, tehát ahelyett hogy 'kihasználjuk amig lehet' inkább szoktassuk össze azokat a srácokat akik maradnak. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 14:30 | |
| Ez a Gio - Vuci szerintem érthetetlen. A G - Matri támadósor megmutatta a héten, hogy klasszisokkal erősebb a befejezések, és még a helyzetek kialakítása terén is. Nem bírom felfogni, hogy minek 2 kreatív, előkészítő csatár a csapatba, amikor a dominanciára törő középpályánk pont alkalmas arra, hogy jó labdákkal tömje a csatárokat, akiknek nem lenne más dolguk, mint gólra törően játszani. Ezekkel a kvalitásokkal a keretből pont nem a mai kezdő páros rendelkezik, szerintem. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-10, 01:20 | |
| - s4tch írta:
- Kezdésnek annyi, hogy Maran megnézte a meccseinket, és könnyen lehet, hogy okosan átáll a 3-5-2-re, hogy szélen elverjen minket.
Elvileg az alapcsapattal kezdünk, az eltiltott Vidal helyén Pogbával, széleken Lichti és Kwadcsi, csatárban Gio-Vuc. Matri és Q helyében azért szomorú panda lennék. Én abszolút nem bánnám ha átállna a Catania 3-5-2-re, mert akkor több egy-egy elleni csata lenne, amiben azért (szinte) minden poszton jobbak vagyunk, másrészt a Catania jellemzően 4-3-3-at vagy 4-2-3-1-et játszik, szóval lehet, hogy a 3 védős rendszer azért nem menne egyből zökkenőmentesen. Fontos és nehéz meccs lesz, főleg ha nem rúgunk gyorsan gólt (vagy ne adj isten nem mi rúgjuk az elsőt), de hazai pályán már mindent be kell húzni. A legnagyobb gond, hogy nem fogom látni a meccset....fasz kivan már a délutáni meccsekkel.... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub 2013-03-08, 11:55 | |
| Kezdésnek annyi, hogy Maran megnézte a meccseinket, és könnyen lehet, hogy okosan átáll a 3-5-2-re, hogy szélen elverjen minket.
Elvileg az alapcsapattal kezdünk, az eltiltott Vidal helyén Pogbával, széleken Lichti és Kwadcsi, csatárban Gio-Vuc. Matri és Q helyében azért szomorú panda lennék. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub | |
| |
| | | | Juventus - Catania 2013.03.10., 15:00 SportKlub | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|