Srácok. Ezen kár vitatkozni! Aki tegnap győzelmet/értelmes focit várt az nem ismeri az olasz focit.
Én 0:1-nél elmentem aludni! Most megnéztem a gólokat. DS-nek a jó k***a anyját újfent csak ezt tudom mondani. Gyűlölöm azt a szerencsétlen nyomorékot. Mindkét Genoa gól az övé volt. Kean meg…. Remelem csak valami hülye vicc volt a meccs előtti nyilatkozatokban, hogy megvesszük.. 🤯
Cimborám! Én is a szünetben nyomtam rá a behorkolás gombra! Szándékosan Most olvasok és ha nem is röhögök, de elégedett vagyok a tegnapi döntésemmel. Alakul a rutin.
Túl hosszú az élet a nyűghöz, néha el kell engedni.
PEACE
Malloy likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Srácok. Ezen kár vitatkozni! Aki tegnap győzelmet/értelmes focit várt az nem ismeri az olasz focit.
Én 0:1-nél elmentem aludni! Most megnéztem a gólokat. DS-nek a jó k***a anyját újfent csak ezt tudom mondani. Gyűlölöm azt a szerencsétlen nyomorékot. Mindkét Genoa gól az övé volt. Kean meg…. Remelem csak valami hülye vicc volt a meccs előtti nyilatkozatokban, hogy megvesszük.. 🤯
Remekül foglaltuk keretbe a szezont! Szeptemberben sem volt csapatunk meg most sincs. Kár a BL helyért, kurvára nem érdemeljük meg.
Pirlo > Allegri
pont.
Ezt a Pirlo-Allegri összehasonlítást a következő szezon végéig minden meccsen meg fogod említeni. Amúgy tavaly tényleg nem érdemeltük meg, csak rohadt nagy mákunk volt, viszont most tavasszal szépen visszajött a csapat, és stabilan BL-helyen voltunk.
Engem egyedül az zavar, hogy ezen a meccsen több fiatalt kellett volna pályára küldeni, bennük ott van a lelkesedés, kitettek volna magukért, és semmi tétje nem volt. Ha kikapunk, akkor sincs semmi gond, tét nélküli meccs volt.
Közben megnéztem és telibetaláltam Ake nulla passz, Berna húsz perc alatt kettő de ami a legszebb az 59.percben becserélt zakariás 7 azaz hét passz. Egy középpályastól több mint fél óra alatt. Per pillanat visszazavarnám freiburgba, selejtes áru.
Krisz likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Remekül foglaltuk keretbe a szezont! Szeptemberben sem volt csapatunk meg most sincs. Kár a BL helyért, kurvára nem érdemeljük meg.
Pirlo > Allegri
pont.
Jaj, ez kicsit gyerekes már. Nekem is vitt mindent ez a szar meccs, de ettől még bőven megérdemeltük azt a BL helyet, azon meg annyira nem lepődöm meg, hogy beleszartunk ebbe a meccsbe a BL kvalifikáció után kupadöntő előtt.
Zakaria, Sanyi, Berna, Morci és Ake, ők voltak a cserék. Ezek közül Morci adott egy gólpaszt de ezenkívül fel tudod idézni ettől a négyestől bármit? Oké Aké egyszer befutott a tizenhatosra de amúgy labdába nem ért, Berna kb 2szer. Zakariás és sanyi meg inkább ne ért volna bele a labdába. És akkor ott decsejje meg rabió teljesítménye (utóbbinak nem csak az óriási balfaxsága miatt válalhatatlan az amit művelt) kín meg kín.