Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-28, 08:22
Tegnap mi voltunk a Roma, a Roma meg mi. Ők 2 győzelemből jöttek az egy pontért, nekünk a Sampos botlást kellett volna javítani. Az első félidő rendben volt, játékban, eredményben, hozzáállásban.
Loca gólja valóban nagyon szép volt, de szerintem jogosan vették el, én úgy láttam Vlaho direkt tartja ott a kezét, mert úgy marad előtte a labda.
Második félidőben Mou 2-őt cserélt 3-5-2-ből átment 4-2-3-1-re, Zalewski szerintem jól szállt be, az ő megindulásaival jutott el egyáltalán szögletekig a Roma. A gólnál amúgy Szandro miért ment Dybalával ahelyett, hogy megpróbált 3 méterre felugrani??
A gól után Dibcsi le Kumbulla be, busz parkolás indult és be is jött. Onnantól egy lehetőségünk sem volt, főleg amikor bejött Milik és átálltunk 4-4-2-re. Persze logikus hogyha az egyetlen csatárhoz nem tudja a csapat eljuttatni a labdát akkor kettőhöz mégannyira se tudja, főleg ha ezt Zakariának és Kenninek kellene megtenni. Kostic és Puli 10-ből tízszer rúgta bele az előtte álló római bekkbe a beadást. Nyilván ez nem Maxi hibája, hogy a padról csak ilyeneket tud behozni.
Viszont a nyilatkozata megint felbaszott, hogy újra kockáztattuk annak az esélyét, hogy mégegyet kapjunk.
Amit végképp nem értettem, hogy 5 perccel a vége előtt egy betömörülő csapat ellen ahol már csak az ívelésekben bízhatunk miért cseréljük le a 2 méteres Vlahovicot Kean-re aki max futni tud.
Én maradtam bús panda.
bombahoppa and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 22:54
3 percet láttam a meccsből, az jó volt Most megnéztem egy 8 perces összefoglalót meg a statokat. Loca góljával mi a rák volt? Illetve Vlahovic lerántása a végén hogy a vérbe nem tizi? Kurva anyjukat.
Amúgy ma is igazolódott, hogy Cuadrado szélsőként már elkopott, remélem nem öregedett meg hirtelen a nyár alatt és RB/RWBként még mindig klasszis lesz, viszont ezt a szélső dolgot nem kéne erőltetni. Inkább játsszunk valami gyémántot szélsők nélkül amíg Máris/Chiesa felépül. Remélem Miretti a kezdőben ragad, az amúgy látszik hogy Allegri nagyon bízik benne, mert alap esetben az ipari hulladékok (Zakariás, Kenő, Artúr) is hamarabb kezdenek egy fiatalnál. Nagyon adja magát egy Rovella - Loca - Miretti kp, de amúgy Parádéssal is működőképes lehet ez a dolog papíron, az azért bíztató, hogy most akad több kp kombináció is amivel megy a maxiball és van benne potenciál a fejlődésre is (és mindez Pogba hiányában). Valahogy Zakariást és Kenőt kéne elfelejteni, rá kéne sózni az egyiket a Romara.
Nekem ez a meccs az eredmény ellenére is nagyon pozitív, a Samp után én is eléggé megijedtem. Most mar csak a mercato miatt imádkozom, hogy ne szopassuk le magunkat a fiatalokkal.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 22:37
Én csak az első félidőt láttam, az nagyon tetszett. Ahogy visszavonták Locatelli gólját, éreztem, hogy nem lesz győzelem a vezetés ellenére. Nem kell szépen játszanunk, inkább legyünk tudatosak. Pedig a játék képe alapján ebben a csapatban bőven lehet potenciál, ha visszatér Di María, illetve Pogba. Locatelli sokkal jobban játszott, ahogy nem volt annyira kötött szerepköre.
Ami az extrapozitívum: Miretti. Ez a srác nagyon tehetséges, erőltetni kell, mert benne óriási potenciál van. Jelenleg ez a legjobb trió, amiből Rabiot kellene, hogy kiszoruljon, amint Pogba elég erős lesz a folyamatos játékhoz. Nem érzem tragikusnak továbbra sem a helyzetet, talán az egyik pontvesztést megúszhattuk volna, ugyanakkor nem gondolom, hogy amint Di María és Pogba belelendül, azok a 3 pontok ne jönnének ilyen meccseken. Bár amúgy elég ígéretes a Roma kezdése, pocsék focival eredményesek, talán Mourinho is visszatér az élbolyba.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 21:11
Kean eddig 2 meccs 2 passz, mármint összesen. De javuló tendenciát mutat, ma rövidebb idő alatt hozta össze az egyetlen passzt, igaz az nem volt pontos.
Matteo likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:46
Nico írta:
ezen a meccsen konkrétan nem volt jó beadása...
Szerintem amióta idejött azóta nem volt, ahogy Cuadradonak sem idén. Vlahovichoz megint nem sikerült eljuttatni a labdát, Milik kb 2-szer ért labdába, Kean lehet egyszer sem.
Kevés dolog biztos de az egyik, hogyha az ellenfél betalál akkor mi nem nyerünk. Nem is emlékszem mikor nyertünk meg utoljára meccset a 90+-ban...
Az egyetlen pozitívum Miretti, viszont amit Zaka és Kenő hozott a beállásuk után attól sírógörcsöt lehet kapni...
Matteo likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:38
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:36
Na helyreállt a világbéke. Három, de lehet, hogy négy éve, úgy ülök le minden meccs elé, hogy majd most, és úgy állok fel, hogy majd legközelebb. Elenyésző számú kivétel vala. Most meguntam. A következő meccsig biztos nem nézek Juve meccset.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Nico and Matteo like this post
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:28
Nagyon távol játszunk a kaputól, Vlahovics kb egyedül küzdött 4 ember között, Cuadrado és Kosztics inkább szélső középpályást játszottak, ahol meg sokszor zavarták a szélső védőket, akik feljöttek támadásnál
Nico Segédedző
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:25
CsT írta:
Kosticsról azt mondták jól ad be. Szerintem átbasztak. Jön Kean, majd ő megment!
ezen a meccsen konkrétan nem volt jó beadása...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Juventus - Roma 2022.08.27 18:30 Sport2 2022-08-27, 20:24