Tudornak korai lenne a Juve. Hadd szerezzen elég tapasztalatot, utána jöjjön. Egyelőre a BL-ben nem igazán muzsikál a Marseille, viszont a bajnokságban szépen muzsikál a csapata. Lehetne ő Allegri utódjának utódja, mondjuk olyan 2025-2026 körül átvehetné a csapatot.
Szerintem egyébként olyan edzőre lenne szükség, aki a játékrendszer mellett nem akar mindent leszabályozni, hagy teret az individuumnak, de csak egy adott játékrendszeren belül. És persze mivel mentálisan a béka segge alatt az egész keret, olyasvalaki kell, akinek pedagógiai érzéke is van.
Én adom, hogy Conte szerű edző kellene , de nem Conte. Nálam az első számú jelölt Tudor lenne. Múltkor néztem Marseillet meccset, nem volt elveszett labda, sőt a lecserélt játékosok még kaptak fél perc eligazítást 10 centiről az arcba, hogy mit kellett volna másképpen csinálni csak utána ülhettek fel a padra!
Adnám én is, már játékosként is ilyen volt. Az a baj, hogy szezon közben még azokat is nehéz lezsírozni akiknek nincs munkájuk.
Én adom, hogy Conte szerű edző kellene , de nem Conte. Nálam az első számú jelölt Tudor lenne. Múltkor néztem Marseillet meccset, nem volt elveszett labda, sőt a lecserélt játékosok még kaptak fél perc eligazítást 10 centiről az arcba, hogy mit kellett volna másképpen csinálni csak utána ülhettek fel a padra!
Talán Cengiz Ünder járt úgy, hogy Tudor becserélte, aztán 20 percen belül lecserélte. Elmondása szerint nem azt csinálta amit megbeszéltek
Krisz, bombahoppa and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ha nincs rendszer csak individum kialakulhat csapat, de az inkább véletlen.
Itt utólag látszik Maxi az Anti Conte. Conte nem engedte az individumot mindent le szabályozott. Maxi meg nulla rendszert alkalmaz.
Szélsőség mindkettő de Conte-t most sírom igazán vissza.
Conte csapatait nem lehetett nem szeretni, a BBC - MVP egy dolog, de hogy nem volt veszett helyzet és mindenki végig hajtott az tuti. Én egyedül ezt sírom vissza, Contet nem, most se lenne jó döntés. Nálam a sorrend Zidane > Tüchel > De Zerbi a munkanélküliek közül attól függően hogy mennyi pénzt tudunk összekukázni. Ha egyikre sincs pénz akkor nem tudom mi lesz.
Mert direkt könyökölte Mária hasba a monzást? Frusztrált az egész csapat, szar morállal, úgy hogy az se tiszta mit kéne csinálniuk. Az a helyzet, hogy voltam ilyen helyzetben pont az év első felében, egy új gyökér főnököt kaptunk, aki amellett hogy egy arrogáns fasz, még ostoba is. Szétbarmolta a lezsírozott rendszerünket, nevetséges határidőkkel kért felesleges dolgokat. Mit csináltunk? Követtük az utasításait és az elfogadható minimumot nyújtottuk. Ez ebben a helyzetben természetes. Ugyanezt látom a csapatnál, senki nem okoz direkt kárt de mindenki alulteljesít majd leszarja. Viszont most pontosan extra teljesítmény kellene, hogy kijöjjünk ebből a szarból, de esélytelen. Nem kell az edzőpályán vagy a stadionban ülni, hogy ezt lássa valaki, ha nincs pénz akkor most jött el az ideje, hogy kérjünk Elkanntól. De amúgy állítom hogy azzal is sokat javulnánk, ha Monterot átvezényelnék a Primaveratol ideiglenesen. A grintát tutira helyrebaszná, ami a munka legnagyobb része, amellett már egy kezdetleges rendszerrel is kint lennénk a szarból.
Ha nincs rendszer csak individum kialakulhat csapat, de az inkább véletlen.
Itt utólag látszik Maxi az Anti Conte. Conte nem engedte az individumot mindent le szabályozott. Maxi meg nulla rendszert alkalmaz.
Szélsőség mindkettő de Conte-t most sírom igazán vissza.
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Nem akartam nézni, de mivel az ég adta világon semmi mást nem tudtam csinálni ezért elkezdtem. A pirosnál nyomtam ki, ott vált teljesen egyértelművé, hogy ez edző buktatás, azt meg nem szeretem nézni. Kérjenek egy találkozót a játékosok az elnöktől, és mondják el neki, hogy ebben az emberben nem bíznak, nem fog megjavulni a helyzet, ezért cselekedjen. Rohadtul nem gondolnak bele ezek a jól fizetett görények, hogy egy csomó ember pénzt/időt/energiát nem spórolva elutazik azért, hogy őket lássa élőben FOCIZNI. Nem ezért a szarért amit a pályára tesznek. És valahol, legbelül érezniük kellene, hogy ez az egész még értük van, nem a 6. Ferrari meg a magánrepülővel való rajoskodasért. Undorító az egész csapat (tisztelet a kivételnek).
Mert direkt könyökölte Mária hasba a monzást? Frusztrált az egész csapat, szar morállal, úgy hogy az se tiszta mit kéne csinálniuk. Az a helyzet, hogy voltam ilyen helyzetben pont az év első felében, egy új gyökér főnököt kaptunk, aki amellett hogy egy arrogáns fasz, még ostoba is. Szétbarmolta a lezsírozott rendszerünket, nevetséges határidőkkel kért felesleges dolgokat. Mit csináltunk? Követtük az utasításait és az elfogadható minimumot nyújtottuk. Ez ebben a helyzetben természetes. Ugyanezt látom a csapatnál, senki nem okoz direkt kárt de mindenki alulteljesít majd leszarja. Viszont most pontosan extra teljesítmény kellene, hogy kijöjjünk ebből a szarból, de esélytelen. Nem kell az edzőpályán vagy a stadionban ülni, hogy ezt lássa valaki, ha nincs pénz akkor most jött el az ideje, hogy kérjünk Elkanntól. De amúgy állítom hogy azzal is sokat javulnánk, ha Monterot átvezényelnék a Primaveratol ideiglenesen. A grintát tutira helyrebaszná, ami a munka legnagyobb része, amellett már egy kezdetleges rendszerrel is kint lennénk a szarból.
CsT, LeRoi10, bombahoppa and Matteo like this post
Összehasonlításképpen Paredesnek 25 passza volt (87%). Több mint háromszor többször passzolt Rovella... Egy sima emberfogással ki lettünk herélve teljesen.
Igen, nyilván az lenne jó, ha Allegri magától lemondana, de mivel a vezetőség nem állt ki mellette, nem valószínű, hogy megteszi ezt a szívességet. Hány edző mondott le saját magától ilyen fizetéssel, amikor tarthatatlan volt a helyzet?
A sérülésekre ne fogjuk a kezdetet, a Romanál sem sokkal jobb a helyzet, Mourinho mégsem siránkozik emiatt. Lehet Allegrit is hibáztatni mindenért, de a Monza elleni meccs után én minden kezdőjátékost egy heti fizetésmegvonással büntetnék...csak hogy ez még egyszer elő ne forduljon. Merthogy ez edzőbuktatás volt. Mióta a Juvenak szurkolok, talán Ranieri esetében merülhetett fel buktatás. Szerintem sokkal inkább a játékosállomány és Allegri között óriási ellentét húzódik. Igazság szerint két meccsen játszottunk jól, a Sassuolo és a Roma ellen, a többin borzalmasan gyenge volt a csapat, a PSG ellen is.
Négy oka lehet szerintem:
1. "Támadó" foci. Di María, Vlahovic, Paredes, Locatelli, Cuadrado...és lehetne még sorolni, de olyan játékosok, akik a támadóbb felfogást szeretik vagy abban tudnak érvényesülni, erre Allegri lekorlátozza az egyéni képességeket. 2. Egy adott játékos miatt széthúzás van a keretben. Rabiotra gondolok. Ez csak egy gyanú, de nem vetném el. Az első meccsen nagyon jól játszottunk a Sassuolo ellen, aztán a Samp ellen Rabiot úgy került kezdőbe, hogy csak a pénzéhsége miatt nem igazolt Manchesterbe. Szerintem vannak játékosok, akik ezt nem nézhetik jó szemmel, és ha van egy kicsi része is ennek a feszültséghez, akkor Allegri hibát követett el, hogy nem vágta a lelátóra a bongyort. Ilyen játékosokkal nehéz egységes csapatot építeni. 3. Konkrétan Allegri nem tudja kezelni a keretet, és a feszültséget nem lehet pozitív irányba téríteni. 4. A Salernitana ellen nem lépett fel nyíltan a vezetőség a VAR miatt. Ez lehet akár a vezetők irányába is egy rosszallás, de Allegri felé is, mert neki kutyakötelessége lett volna a játékosaiért kiállni, mégsem tette.
Igazából mindegy, mi az oka, Allegrit el kell küldeni. Di María egyébként nyíltan magára vállalta a vereséget, ami igaz is lehetne, de vele is ugyanolyan rosszul játszottunk, igazából 9 emberrel sem lett volna rosszabb teljesítmény. Viszont legalább felelősnek érzi magát a kudarcért, és ez - ha előtte felelőtlen is volt, de - csapategységet elősegítő magatartás.
Úgy tűnik a vezetőség csak blöffölt ezzel a Monza vagy szibéria dologgal. Igazából nem hitték, hogy itt is kikaphatunk, most meg nem tudják mivan...
Ha tényleg úgy szerződtettük le Maxit, hogy semmiféle eredmény kritérium nincs és köteles vagyunk 4 évre kifizetni a 9 millás bérét az még gázabb mint Artúr vagy Remzi szerződtetése és akkor Arrivabene és Cherubini is mehet a faszba.
Egy biztos, én addig nem nézek Juve meccset még nem lesz új edzőnk, sőt lehet a könyvét is meggyújtom!
Nem akartam nézni, de mivel az ég adta világon semmi mást nem tudtam csinálni ezért elkezdtem. A pirosnál nyomtam ki, ott vált teljesen egyértelművé, hogy ez edző buktatás, azt meg nem szeretem nézni. Kérjenek egy találkozót a játékosok az elnöktől, és mondják el neki, hogy ebben az emberben nem bíznak, nem fog megjavulni a helyzet, ezért cselekedjen. Rohadtul nem gondolnak bele ezek a jól fizetett görények, hogy egy csomó ember pénzt/időt/energiát nem spórolva elutazik azért, hogy őket lássa élőben FOCIZNI. Nem ezért a szarért amit a pályára tesznek. És valahol, legbelül érezniük kellene, hogy ez az egész még értük van, nem a 6. Ferrari meg a magánrepülővel való rajoskodasért. Undorító az egész csapat (tisztelet a kivételnek).