Az UEFA megint kinevetteti magát. Undorító szar gittegylet
Kíváncsi lennék a magyarázatra, hogy ez a döntés milyen számítások alapján született. Azt nehéz felfogni, hogy a Bárka olyan szabályok szerint működik, mint az Orbán kormány és nem büntetik meg, minket meg igen. Van ennek valami bővebb verziója?
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Az ilyen csapatokkal mint a PanjabiMC az is baj hogy a halál faszára kell elutazni. Meg értitek, ismeretlen távoli földeken az ACL különösen ingerülté tud válni
Szerintem pont mire a BL meccsekhez érünk Allegri összerántja annyira a csapatott hogy ne legyen ánusz középpályánk, a zsifiket mindenki bucira veri majd, a katariakkal egyszer leikszelünk, a benfikával az egyik meccsünket lehozzuk 1-0ra és kb meg is van a továbbjutás.
Én nem tudom elképzelni, hogy a Bayern kiessen, és a Bárkát sem egymás után 2szer, emellett azért elég jó mercatot is csináltak, szóval a férgek tűnnek a legesélyesebbnek az ELre.
Nem tudom, hogy legyek-e ilyen optimista. Ennél rosszabb csoportot nem is kaphattunk volna, de komolyan. A csoportelsőséget elfelejthetjük, jó, ha 1 pont összejön a Párizs ellen, nagyon bekezdtek a szezonban, ősszel amúgy is erősek szoktak lenni. A Benfica meg nagyon veszélyes, és jó erősítéseik is voltak, David Neres, Enzo Fernandez...kicsit tartok is tőlük, tavaly a Barcat ejtették ki. A Maccabi meg olyan téren rossz ellenfél, hogy mindenki elveri őket, így a Benfica sem fog pontokat veszíteni ellenük.
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Vad tipp: a hullarablók viszont idén továbbjutnak.
Szerintem pont mire a BL meccsekhez érünk Allegri összerántja annyira a csapatott hogy ne legyen ánusz középpályánk, a zsifiket mindenki bucira veri majd, a katariakkal egyszer leikszelünk, a benfikával az egyik meccsünket lehozzuk 1-0ra és kb meg is van a továbbjutás.
Én nem tudom elképzelni, hogy a Bayern kiessen, és a Bárkát sem egymás után 2szer, emellett azért elég jó mercatot is csináltak, szóval a férgek tűnnek a legesélyesebbnek az ELre.
Most jutott eszembe, hogy a P$G szurkolók most tuti örülnek, a második kalapból kb a legkönnyebb ellenfelet kapták. Emlékszem pár éve még minket akart elkerülni mindenki...
Csak akkor még első kalaposak voltunk...
Matteo likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Most jutott eszembe, hogy a P$G szurkolók most tuti örülnek, a második kalapból kb a legkönnyebb ellenfelet kapták. Emlékszem pár éve még minket akart elkerülni mindenki...
Igazából teljesen mindegy hogy kit kapunk, mert ha tovább is jutunk a csoportból, majd tavasszal kiesünk a Rangers ellen.
De ha Maxi nem kapja össze magát és rak össze végre egy értelmes középpályát így több mint egy szájbakúrt év után akkor még a csoportból se fogunk továbbmenni.
Igazából teljesen mindegy hogy kit kapunk, mert ha tovább is jutunk a csoportból, majd tavasszal kiesünk a Rangers ellen.
De ha Maxi nem kapja össze magát és rak össze végre egy értelmes középpályát így több mint egy szájbakúrt év után akkor még a csoportból se fogunk továbbmenni.
Hát valahogy mindig túlteljesítünk a csoportkörben a bajnoki loserkedés ellenére. Grimaldot majd zárjuk be a wcbe Torinoban és csak aláírt szerződéssel engedjük ki
A hozzászólást Krisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2022-08-25, 19:19-kor.
Malloy and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Mekkora gány már, hogy azért nem kaphattuk a Frankfurtot pl mert a közvetítés miatt másik sávba lettünk téve... rohadjanak meg. Gondolom lesz majd megint egy Porto Sevilla Maccabi Kispest csoport
Pedig én először örültem, hogy a milány miatt az A-D csoportokba kerülünk, csalást is kiáltottam!
Krisz Takaroggyon!!!
Mekkora gány már, hogy azért nem kaphattuk a Frankfurtot pl mert a közvetítés miatt másik sávba lettünk téve... rohadjanak meg. Gondolom lesz majd megint egy Porto Sevilla Maccabi Kispest csoport
Nézi valaki a sorsolást? Ezt a small talk faszverést az elején vagy ki kéne hagyni vagy nem funkcionális analfabétákat meghívni.
egyetértek, sőt az 1. kalap kihúzását is hanyagolhatnák, kit érdekel mi a neve a csoportnak, rakják be A-tól koeffek alapján és csak a többit húzzák...
bombahoppa and Matteo like this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Mindenesetre gondolom Donyeckbe november végén megyünk, amikor már nem lesz tét, viszünk nekik három pontot támogatásul és hozunk haza egy csoport második helyet és két ACL-t szuvenírnek. Esetleg néhány eltiltás is befigyelhetne a nyolcaddöntőkre. Én egy optimista pesszimista vagyok, ha mindennek csak a fele jön be, az már nem is olyan rossz. Mondhatjuk jó!
Szerk: Ha silóval megyünk, hozhatunk gabonát.
Visszavonom, nem lett elkapkodva pont az a 3 csapat jutott be akik itt szerepeltek. Rendjívül profi az uefa.
Matteo likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Meg gondolom kellene hagyni nyerni őket egyébként oroszbarátnak leszünk kikiáltva!
Amúgy kicsit elkapkodtad a sorsolást hiszen 3 párharc még ma este dől el
Krisz kapkod, én csak a lepattanókat kommentálom.
Mindenesetre gondolom Donyeckbe november végén megyünk, amikor már nem lesz tét, viszünk nekik három pontot támogatásul és hozunk haza egy csoport második helyet és két ACL-t szuvenírnek. Esetleg néhány eltiltás is befigyelhetne a nyolcaddöntőkre. Én egy optimista pesszimista vagyok, ha mindennek csak a fele jön be, az már nem is olyan rossz. Mondhatjuk jó!