Csak fél szemmel néztem némítva a meccset telón. Remélem Kenőt eladjuk most télen, ha a pályán van nincs játékunk. A VB előtt egészen jól működött ez a Loca-Rabió-Fagyi 3as középen, Kenővel a pályán nem kapunk semmi extrát, tényleg egyel kevesebben vagyunk.
LeRoi10 and Malloy like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Okos szabi volt, nem védhetetlen de jó helyen pattant. Igazából én már most odaadnám Miliknek a szezon MVP-je címet. Ebben az Allegri féle totál homály támadójátékban ő a legnagyobb fegyverünk. Halkan mondom Rabbi egymaga többet ért mint az össze többi kp-nk a meccsen. Kár, hogy ez már az új csapatának szól....
Rabbi megmutatta hogy mennyit ér szabad ügynökként. Majd köt egy 5 éves szerződést és lofaszt nem fog csinálni.
Okos szabi volt, nem védhetetlen de jó helyen pattant. Igazából én már most odaadnám Miliknek a szezon MVP-je címet. Ebben az Allegri féle totál homály támadójátékban ő a legnagyobb fegyverünk. Halkan mondom Rabbi egymaga többet ért mint az össze többi kp-nk a meccsen. Kár, hogy ez már az új csapatának szól....
én csak azt kívánom, hogy szezon közben ne egyezzen meg senkivel ráér májusban aláírni
Malloy likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Soulé és Gatti eddig a pozitívum. Az pedig rohadtul zavaró, hogy Kostic minden második labdaérintésével tökön rúgja magát a labdával.. Pedig egyébként csípem és a zsuga is úgy megy az ő lábáról ahogy annak kell, mint a mai veszélyes lövésénél is. Chiesa és Kean lendülete pedig aranyat fog érni a fáradó ellenféllel szemben ahogy halad az idő.
Nem klasszikus wb akar az ő posztja lenni, mert egyértelműen nyitja meg azt a területet a befelé mozgásával, cselezésével Big Macnak, csak vagy ő nem indul be oda ahogy kéne, vagy a zsuga nem érkezik meg