Félidőben beültem egy taxiba hogy felvegyem a kocsit a szervíz után, közben tableten néztem a meccset. Nem tudom hogy a taxis darabos vezetése vagy a csapat játéka miatt kavarodott fel a gyomrom. Paredes borzalmasan rossz volt - az milyen már hogy egy kínlódó Locatellit sírunk vissza regustaba?
De Sciglio-Milik és Paredes-Locatelli csere nem lenne rossz, de már 4-3-3 kell. Fölösleges ezt a biztonsági formációt alkalmazni, amikor a védelem szalutál a Monza támadóinak.
Mióta visszajött Allegri, azóta leigazoltuk Keant, Locatellit, Vlahovicot, Zakariat, Gattit, Bremert, Kosticot, Miliket, Di Maríat, Paredest, Pogbat. Ugye, Pogba sérült volt mindeddig, így őt kivenném a sorból, de a többiek közül csak Bremer nyújt alapvetően jó teljesítményt. Gattin látszik, hogy fejlődnie kell a Serie A-hoz komolyabb szintre. A többiek közül viszont csak Miliket tudja használni Allegri, illetve talán Keant, és időszakosan Kosticot. Locatellit, Vlahovicot és Paredest egyáltalán nem tudja, Zakariat tőle idegen szerepben játszatta fél szezonon keresztül, Di María pedig a saját klasszisa miatt nem nyújt rendre rossz teljesítményt, de igazából ő sem képes tudása legjavát nyújtani, és nemcsak a sérülései miatt.
Csak azt akarom ezzel jelezni, hogy bármennyire is Allegri kívánságai alapján igyekeztek erősíteni, az új igazolásokat nagyobbrészt nem tudja használni. Én értem, hogy jól kicsesztek velünk, de azért egy kellően jó motivátor edző ezt a krízishelyzetet a csapat előnyére tudná fordítani. Lenyilatkozza, hogy a sérülésből éppen felépült De Sciglio és az egyre többet sérült (és teljesen visszaesett) Cuadrado elegendőek a jobb oldalra...komolyan? Ez nem lesz egy kellemes időszak a klubnak, Allegri tanulja meg, hogyan kell az ilyen krízishelyzeteket megoldani, máskülönben visszatérhetünk az edzőváltás kérdéséhez. Zidane elvileg segíteni akar a nehéz helyzetben.
Az egyik szurkolói oldal adminja azon agyal hogy milyen drogot szerezzen be hogy átvészelje a szezon hátralevő részét. Szerintem nekünk is ezt kellene tennünk.
Az egyik szurkolói oldal adminja azon agyal hogy milyen drogot szerezzen be hogy átvészelje a szezon hátralevő részét. Szerintem nekünk is ezt kellene tennünk.
Az én időmben megyei osztályban, ha egy balfutó mögé így berúgták a zsugát, utána pedig két percre rá ziccerben ilyen vérhólyagot rúgott, azt le is cserélték rögtön.