-Láttál olyan meccset idén ahol volt koncepció??? -Te figyelj Jimmy... -Láttál olyan meccset idén ahol volt koncepció??? -Nem... nem láttam -És tudod miért nem láttál? -Miért? -MERT NINCS KONCEPCIÓ B.MEG!!!!!!
-Láttál olyan meccset idén ahol volt koncepció??? -Te figyelj Jimmy... -Láttál olyan meccset idén ahol volt koncepció??? -Nem... nem láttam -És tudod miért nem láttál? -Miért? -MERT NINCS KONCEPCIÓ B.MEG!!!!!!
Jogos, de a bajnokikon az X-ért is jár pont, itt meg nem.
Egyébként tegnap mi lehetett a koncepció? Adott egy meccs ahol az eredmény miatt nekünk kellene támadni és az ellenfélnek nem, erre felállunk center nélkül Chiesával csúcsban kontrákra berendezkedve. Ráadásul Chiesát nem toljuk az ellenfél védelmi vonaláig, hanem ő is visszajön 40 méterre bekkelni...
Szerintem a BL meglesz, már ha nem basznak ki minket a B-be valamiért. És akkor maradni fog Maxi és nézhetjük jövőre is ezt a csúcsfocit, miközben mindenki leépül a picsába.
De egyszerűen muszáj bízni abban hogy jön Zizou. Muszáj. Kötéltánc Spud, átkozott kötéltánc!
A plusvalenza ügy sem zárult még le, itt van a zsebbe fizetés és Cefre folyamatos fenyegetései. Ebből sajnos egy is elég ahhoz, hogy ne legyen BL, sőt akár egy jó időzítés is elég.
Egyébként tegnap mi lehetett a koncepció? Adott egy meccs ahol az eredmény miatt nekünk kellene támadni és az ellenfélnek nem, erre felállunk center nélkül Chiesával csúcsban kontrákra berendezkedve. Ráadásul Chiesát nem toljuk az ellenfél védelmi vonaláig, hanem ő is visszajön 40 méterre bekkelni...
Most azt pedzegetik hogyha elérnénk a BLt akkor a szerződése automatikusan meghosszabbodik 2 évvel... az parádés lenne, főleg hogy úgyse engedné Cefre hogy induljunk. Lehet idén az lenne az optimális ha odaernenk el vagy kl helyre, Maxot kirugnák, az uefa meg úgyis eltiltana
Én pesszimista vagyok, én arra számítok, hogy nem lesz BL akkor se ha elérjük és akkor nemhogy Zidane de még új edző se.
Szerintem a BL meglesz, már ha nem basznak ki minket a B-be valamiért. És akkor maradni fog Maxi és nézhetjük jövőre is ezt a csúcsfocit, miközben mindenki leépül a picsába.
De egyszerűen muszáj bízni abban hogy jön Zizou. Muszáj. Kötéltánc Spud, átkozott kötéltánc!
Nem fogják. Vagy csak majd ha vége a szezonnak. Ha nagyon ki akarták volna rúgni akkor már rég ki lehetett volna. Most már mi értelme lenne, ez az idény már úgyis megy a levesbe.
Egyetlen dolog ami itt tarthatja - de az sajnos jelentős indok - az a mocskos k. pénz, amit ki kellene neki perkálni.
Én azért bízom Zidane-ban. + egy-két izmosabb igazolásban.
Én pesszimista vagyok, én arra számítok, hogy nem lesz BL akkor se ha elérjük és akkor nemhogy Zidane de még új edző se.
Nem fogják. Vagy csak majd ha vége a szezonnak. Ha nagyon ki akarták volna rúgni akkor már rég ki lehetett volna. Most már mi értelme lenne, ez az idény már úgyis megy a levesbe.
Egyetlen dolog ami itt tarthatja - de az sajnos jelentős indok - az a mocskos k. pénz, amit ki kellene neki perkálni.
Én azért bízom Zidane-ban. + egy-két izmosabb igazolásban.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
decsijjó a legveszélyesebb játékosunk, ez sokat elmond... vérbeli csatár nélkül, két szélsővel bíztunk a kontrában...
Egyébként Milikkel egy fokkal sem lettünk jobbak, de Vlahoviccal sem lettünk volna, sőt szerintem Haalandal sem. Mert egyszerűen nem tudjuk eljuttatni addig a labdát. Allegri mégis mi a bús faszomat csinál két éve?
Se elképzelés, se grinta, se semmi. Végigpasszolgattuk a meccset kb Nb2-es tempóban.
Igazából Bonucci és De Sijjó sem lógott ki, Allegri csapatában mindegy ki játszik, egyszerűen halálra van ítélve az egész.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
[...]Most azt várom, hogy félidőben Allegri a faszával pofozzon fel valakit az öltözőben és úgy jöjjünk ki a második félidőre mint vérfarkas teliholdkor[...]
ahhoz Chiellini faszát kellett volna szilikonba önteni..