2-3 éve még idegbeteg lettem volna egy ilyen után, most már kb le se szarom. Vége lehetne már ennek a szezonnak és kibaszhatnák Allegrit, a szövetséget és Cefrét.
bombahoppa likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Én amúgy nem tudom megállapítani a lassításból sem, de tegyük fel, hogy hozzáért, akkor meg vissza kellett volna fújni a kurva anyjába, mert Orsolini úgy szerezte meg a labdát, hogy ellökte a védőjét két kézzel.
Az a baj hogy nekem még nincs semmi programom aznap estére.. amilyen szarok a meccseink idén és kínozni lehet velük, kellene minden meccs mellé egy programajánló is!
Hát ez egyfajta programajánló. Ha este nyolckor teszed oda a bolognai ragut, akkor kilenc körül megy rá a paradicsom és lassú tűzön két-három órát kell rotyogtatni. Pont kitart éjfélig a meló, és másnap délre csak a tésztát kell kifőzni hozzá.
Vagy opcióban megcsinálod délelőtt/délután, és este negyednyolckor elmész futni, kocogni 40 percet. Hazaesel nyolcra, gyors szex, zuhany, sör. Háromnegyed kilenc után garantáltan csak akkor maradsz ébren a tévé előtt, ha sziporkázunk. Te nézni akarod, de hát ha bealszol, az nem a te hibád.
Kaja, sport, szex, alkohol, Juventus. Hiányzik még valami az életedből?
Az Emilia-Romagna tartomány fő húsdarálójába megyünk, már tudom is, hogy mit fogok főzni, bolonyait e jeles alkalomra. De legalább hétfőn szabadnap lesz. Mindenesetre ki kell még találnom valami fasza pótcselekvést vasárnap estére, hogy csak félszemes meccsnézés legyen.
Az a baj hogy nekem még nincs semmi programom aznap estére.. amilyen szarok a meccseink idén és kínozni lehet velük, kellene minden meccs mellé egy programajánló is!
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Hess búvalbaszódás messze tőlem el! Új hétvége, új remények.
Az Emilia-Romagna tartomány fő húsdarálójába megyünk, már tudom is, hogy mit fogok főzni, bolonyait e jeles alkalomra. De legalább hétfőn szabadnap lesz. Mindenesetre ki kell még találnom valami fasza pótcselekvést vasárnap estére, hogy csak félszemes meccsnézés legyen.
Elvárásaim nincsenek, a Bologna a nyolcadik, és persze az Izé a Laziot fogja verni, hogy ránkjöjjön két pontra, ergó csak azért se fogjuk behúzni a három pontot. A top4 a cél, nem a második hely, ha már nem lehetünk bajnokok.
Szerintem Bonu marad a kezdőben és Decsillió is, Fagioli marad büntiben, Paredes kezdő lesz, Bye Alex is biztos. Nagy lelki terror és mobbing lehet az öltözőben. Lehet, hogy a bullying Taljániában nem büntetőjogi kategória? Csak azért mert fizetést kapnak a játékosaink, nem kéne letaposni a Földközéppontig az egójukat.
_________________ a televizenyős düggönypakli
_DREAM_, Petike007, Juve1974, Reggie Hammond and Bane.Davids.89 like this post