Döbbenet, amit Pirlo művel, 3 ziccert hozott össze nekik 20 perc alatt a 16-osnál eladott labdával, egy gól lett belőle és utána még kettőt.
Remélem a szünetben összeszedi magát. Amúgy Peluso mellett úgy futkosnak el, ahogy vizionáltam. Csak jobb lett volna Kwadcsi. Azt mondom, hogy jöjjön Pogba és a 3-5-1-1, Pirloval meg le kell veretni egy grappát.
Így van, pont ezért nem kell parázni. Itt csak a germánok veszíthetnek.
Azt a véleményt veszíthetjük el, hogy ott van a helyünk Európa legjobb csapatai közt. Ezért mondom, hogy egy egygólos zakót aláírnék. Jó, hogy Jackie erre most nem tud válaszolni
Én helyette is megmondom hogy meg kell baszni őket, mást nem vagyok hajlandó aláirni :DD A Juve vagyunk a hétszentségit is neki.
(az más dolog hogyha nem sikerül, de ha ezzel a hozzállásal futunk ki, nagy baj már nem lehet szerintem, amelyik csapat minden áron nyerni akar az sosem kap ki nagyon)
Így van, pont ezért nem kell parázni. Itt csak a germánok veszíthetnek.
Azt a véleményt veszíthetjük el, hogy ott van a helyünk Európa legjobb csapatai közt. Ezért mondom, hogy egy egygólos zakót aláírnék. Jó, hogy Jackie erre most nem tud válaszolni
Nagyon parázom ettől a meccstől, benne van egy nagy zakó a levegőben. Egygólos vereség számomra jó, döntetlen csoda. Ha ki is esünk, ne legyen nagy különbség. A költségvetésben jelenleg kb. kétszeres a szorzószám a németek javára. Mi nem tudunk egy normális csatárt venni, Bendtnert és Anelkát hozunk félmillió euróért, ők megveszik Martinezt és Mandzukicot közel 60 millióért, a 30 milliós Gomez mellé. Egyébként meg nagyon szimpatikus módon csábítgatják Vidalt a meccs előtt, valószínűleg a jelenlegi fizetésének kétszeresét ígérve. Vidal+Marchisio csomagban, 60 milliós ajánlat. Miközben már van egy Robben, Ribery, Kroos, Lahm, stb... Jelenleg nagyon nem ugyanaz a kávéház, hihetetlen, hogy anyagilag BÁRMIT megengedhetnek maguknak.
Ne legyél ennyire pesszimista!!!!!!MI a JUVE vagyunk!!!!!!
Nagyon parázom ettől a meccstől, benne van egy nagy zakó a levegőben. Egygólos vereség számomra jó, döntetlen csoda. Ha ki is esünk, ne legyen nagy különbség. A költségvetésben jelenleg kb. kétszeres a szorzószám a németek javára. Mi nem tudunk egy normális csatárt venni, Bendtnert és Anelkát hozunk félmillió euróért, ők megveszik Martinezt és Mandzukicot közel 60 millióért, a 30 milliós Gomez mellé. Egyébként meg nagyon szimpatikus módon csábítgatják Vidalt a meccs előtt, valószínűleg a jelenlegi fizetésének kétszeresét ígérve. Vidal+Marchisio csomagban, 60 milliós ajánlat. Miközben már van egy Robben, Ribery, Kroos, Lahm, stb... Jelenleg nagyon nem ugyanaz a kávéház, hihetetlen, hogy anyagilag BÁRMIT megengedhetnek maguknak.
Írtam a blogon is, a gazzetta alap 3-5-2-t vélelmez, két szélen Lichti és Pelus, csatárban Q+Márti. Illetve ott van az egycsatáros verzió, Marcsival a csatár mögött. Pelus sebességével nincs gond, talán nem túlzás, hogy jobb formában van, mint az Afrika-kupa óta tetszhalott Kwadcsi, szóval a helyes pofájú olasz védekezésben szerintem bölcsebb választás. Mondjuk ha Kwadcsi azt hozná támadásban, amit a Szuperkupa-döntőn, az átrajzolná a házon belüli erőviszonyokat.
Itten meg van egy elvileg semleges előzetes, taktikai fejtegetéssel: http://www.therationalpie.com/bayern-munich-vs-juventus-brief-tactical-preview/
Itten meg egy Vidal-inti, amit a sky készített: http://www.canalejuve.it/news/vidal-siamo-il-centrocampo-migliore-deuropa-80934 Röviden: nem kell beszarni, tovább tudunk jutni, miénk a legjobb középpálya Európában, meg ilyenek. Érdemes guglival lefordítani angolra, úgy érthető nem-olaszosoknak is.
Lehet már tudni a kezdőt? Kíváncsi leszek ki lesz elől és mennyire állunk fel majd defenzíven.
Remélem Asamoah kezd majd. Szerintem Peluso nem elég robbanékony a Lahmmal való versenyfutáshoz. Bármilyen furcsának is tűnhet, azt is remélem, hogy nem Robben fog kezdeni. Az ilyen gyors befelé cselező+lövő emberek ellen baromira sebezhetőek vagyunk (Riberyt a 2. percben kell lerúgni).
Az idei BL-ben mindig 3-5-2 volt a felállás, pedig már volt 1-2 komolyabb meccs. Ugyanez igaz a bajnokságra is. Szerintetek pont most fog változtatni Conte? Egyébként én nem tartok egy új felállástól, mert tavaly is jól jött néha, amikor pont változtattunk, és az emberek is megvannak a különböző pozíciókhoz.
És úgy amúgy egyébként. Szerintem a szezon előtt kitűzött célt már elérte a csapat a BL-ben. Ahogy jöttek az eredmények, ez a cél is úgy változott, és most realitás, hogy 2 jó meccset játsszunk a friccekkel. Ebből tényleg bármi kisülhet.
Marcsi és Vidal is kisárgázódna? Jöhet Pogba. Sokan már úgy vannak, hogy a 2 helyre, 33% esélyük van. (És jöhet Marrone is (ez úgysem fog bekövetkezni). Ő fog hatalmas gólpasszt adni a franciának.)
Végül Gio és Vuc is elutaztak a csapattal, de kétséges a játékuk. Mondjuk Gio nincs formában, úgysem kezdett volna. Vucsi tuti kezdő, ha rendbe jön; a kérdés csak az, hogy Conte milyen felállást választ. Lehet a szokásos 3-5-2, Vucsi mellett vélhetően Mártival a kezdőben, és egy sosem látott 3-5-1-1 is, amelyikben Marcsi játszana árnyékéket, és Vucsi lenne az egyetlen csatár.
A sky kiküldött tudósítója szerint kész a Bayern kezdője: Neuer - Lahm, Van Buyten, Dante, Alaba - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Ribéry, Kroos, Müller - Mandzukic. Javi Martinez eltiltott, egyébként a legerősebb csapatukkal állnak fel. Lahm és Dante két sárgánál tart, a harmadik esetén kihagynák a visszavágót. Nálunk Marcsi, Vidal és Lichti a veszélyeztetettek. Bele sem merek gondolni, mi lenne, ha Vidal és Marcsi egyszerre hagynák ki a következő kört.
UEFA-féle előzetes: katt A sajtócsomag majd itt lesz elérhető: http://www.uefa.com/uefa/mediaservices/presskits/index.html Statisztikabubusoknak mindig jó móka.
Nulla volt a Hamburg védekezése, mindegyik gól simán elkerülhető lett volna. Oda sem álltak az ember mellé, nem mozogtak, nem vették fel a centert, megették Robben ezer éves keresztbe futását. Ellenben kapott a Bayern két olyan gólt szögletből, amikor jól helyezkedtek, de lefejelték őket. Ennek az eredménynek semmi jelentősége.