Nulla volt a Hamburg védekezése, mindegyik gól simán elkerülhető lett volna. Oda sem álltak az ember mellé, nem mozogtak, nem vették fel a centert, megették Robben ezer éves keresztbe futását. Ellenben kapott a Bayern két olyan gólt szögletből, amikor jól helyezkedtek, de lefejelték őket. Ennek az eredménynek semmi jelentősége.
a Bayern épp a tartalékcsapatával aláz, félidőben 5-0. Nagyon figyelnünk kell a védekezésre mert hihetetlenül gyorsan alakítják ki a helyzeteket egymás után
a Bayern épp a tartalékcsapatával aláz, félidőben 5-0. Nagyon figyelnünk kell a védekezésre mert hihetetlenül gyorsan alakítják ki a helyzeteket egymás után
Ez már zsinórban a túl sokadik Juve meccs lesz amit ki kell hagynom, de szerencsére most azért mert hazafelé fogok ülni a repülőn. Azért mindenkinek jó szurkolást főleg azoknak akik élőben nézik. Sorsolás elött azt mondtam csak a Bayernt ne, de most meg csak azt tudom mondani hogy úgyis megbasszuk őket :DD FORZA JUVE
Csak vigyázzá' magadra. Ne aludj el hazafelé. Mi majdnem rábasztunk Triesztből hazafelé, magamra vállalom, hogy megmentettem a csapat életét.
kösz az aggódást szivi, kedves tőled
ha már sztorizgatunk: mi egyszer (úgy 15 éve) torinóba csináltuk meg ezt az alvás nélküli round-trip-et, na az kemény volt ráadásul végig mellékutakon, a fizetős autópályákat elkerülve, mert féltünk hogy túl drágák... hazafelé a navigátor félálomban navigált, mindig az utolsó szót válaszolta amit hallott, kerültünk is miatta vagy száz km-t ("jobra vagy balra" -> "balra", "rossz felé megyünk, megforduljak, vagy ne?" -> "ne", stb) mondjuk jegyet legalább könnyű volt szerezni, a delle alpiban mindig volt hely
oké, az lesz a címe hogy Mirko Müncheni Mesterhármasa
amúgy ez most nem lesz túl izgalmas, pláne hogy én fogok végig vezetni 6 óra oda, 4 óra lazulás+meccs, 6 óra vissza a meccs után...
német csapatokat én elvből nem nézek, utálom a lelketlen focijukat :DD szóval annyira nem irigykedem de azért grat a dologhoz. emlékezz hogy csak a vereség fárasztó és különbenis a hazaút mindig sokkal rövidebb. a beszámoló meg tényleg kell bár ezek szerint sok jó Müncheni sör nem fog benne szerepelni....
Én sose szeretem ha rangadókon kezdünk el kisérletezni eddig élesben kipróbálatlan dolgokkal, de bizok Contéba. Szerintem a Bayern üthető egy kis szerencsével de biztos hogy az első meccs lesz a meghatározó.
nem tudom, én ilyen mélységekben nem tudok gondolkodni, csak látom magam előtt, ahogy "belepiszkít" a müncheni rohamokba
vagy egy ilyen "korai" ütköző pozicióban vagy amolyan a középpályát agresszívan támadó söprögetőként játszatnám, röviden vidal helyett... tudom, hülye vagyok
a Gazetta szerint is bekerülhet Pogba Marchisio helyére, ő meg Secunda Punta lenne, valahogy így: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/64166_572222872802548_1403986456_n.jpg hát nemtom, szerintem az idegenben lőtt gól nagyon fontos lenne, Marci pedig már játszott elől a Lazio ellen a kupába, nem volt benn sok köszönet..
ez kb. a s4tch féle garantált 0-0-át hozó felállás vuc nem fog egyedül gólt lőni
Pogbát kinek a helyén? Hiába király a fiú, azért a Vidal-Pirlo-Marcsi hármasba egyelőre nem fér be, más posztja meg nincs. Vagy játsszunk 3-6-1-et, 4 belső középpályással? Akkor mondjuk garantált lenne a 0:0, ami idegenben annyira nem fasza. Úgy kell menni, hogy nyerjünk 1:0-ra, aztán lesz, ami lesz.
nem tudom, én ilyen mélységekben nem tudok gondolkodni, csak látom magam előtt, ahogy "belepiszkít" a müncheni rohamokba
vagy egy ilyen "korai" ütköző pozicióban vagy amolyan a középpályát agresszívan támadó söprögetőként játszatnám, röviden vidal helyett... tudom, hülye vagyok
a Gazetta szerint is bekerülhet Pogba Marchisio helyére, ő meg Secunda Punta lenne, valahogy így: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/64166_572222872802548_1403986456_n.jpg hát nemtom, szerintem az idegenben lőtt gól nagyon fontos lenne, Marci pedig már játszott elől a Lazio ellen a kupába, nem volt benn sok köszönet..
Pogbát kinek a helyén? Hiába király a fiú, azért a Vidal-Pirlo-Marcsi hármasba egyelőre nem fér be, más posztja meg nincs. Vagy játsszunk 3-6-1-et, 4 belső középpályással? Akkor mondjuk garantált lenne a 0:0, ami idegenben annyira nem fasza. Úgy kell menni, hogy nyerjünk 1:0-ra, aztán lesz, ami lesz.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
vajon kinek kedvezőbb hogy pofánverte őket az arsenal otthon: nekünk mert bebizonyosodott hogy verhetőek, vagy nekik mert visszacibálta őket a saller az anyaföldre? a minap átböngésztem a bayern blog arsenal meccsel és a sorsolással kapcsolatos irásait, kommentjeit, és elég sokan látták a pozitivumot a vereségben
giaccherini...
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
Giak Gio helyett lehetne megoldás, lévén jobban védekezik, valamivel pontosabban passzol, és erősebb kontrában. Gio a kapu közvetlen előterében többet tud tenni, de attól tartok, az is kevés lenne. Én Giovincót kihagynám mindenképp. Vagy Vuc-Giak, vagy Vuc + egy "rendes" csatár, ahogy írod (Márti, Q, vagy akár Análka).
Olyan lesz a Bayern, mint a Sahtar a hazai meccsen, csak combosabb széljátékkal. Kurvára észen kell lenni, mert a helyzetkihasználásuk is nagyon jó. Attól nem tartok, hogy középen vernek meg minket, két okból. Egyrészt Pirlóék a BL-ben mindig összekapják magukat. Egyedül a Sahtar elleni hazain volt Pirlónak gondja Williannal, de vele mindenkinek gondja volt. Másrészt a Bayern középen nem is túl erős, ők is sokkal inkább a szélekre helyezik a hangsúlyt. Kevés olyan csapat van, amelyiknek annyira hangsúlyos mindkét széle, mint a Bayernnek. Mondjuk az Arsenal Wilshare-rel és hogyhívjákamásikfutóbolondot Walcottal, esetleg a Malaga Joaquinnal, Iscóval.
Chiellinire hatalmas szükség lesz. 4 gólt kaptunk eddig összesen a BL-ben, ami nagyon durván kevés, viszont a Bayern ellen hasonlóan hatékony védekezéshez az is kell, hogy ne legyen hiányzónk.
Ami még esélyünk lehet, az az, hogy a Bayern nagyon túlnyeri magát otthon, annyira, hogy alig játszik éles meccset. Simán el tudom képzelni, hogy egyszerűen türelmüket veszítik, ha mondjuk egy óra alatt nem jutnak el ziccerig.
én pogbát kezdetném (szinte csak védekező feladattal, ahogy eleinte játsszott) szerintem a hülye mozgásával sok támadásba bele tudna piszkálni, ami már fél siker lehet csatárban quagliarellát vagy matrit játszatnám mirko mellett (ha már "gyenge" a védelmük), valahogy úgy érzem, hogy bekotornának egyet-kettőt giak is jó ötletnek tűnik, de nem tudom ki helyett. mondjuk a 60-ik percben már simán jöhet
Még két hét van a meccsig, de máris napi szinten ezzel foglalkozik a fél világ. A németek két ex-játékosunkat is megszólaltatták. Brazzo szerint csak a Barcelona jobb a Juventusnál, világklasszis a védőtriónk és a belső középpályánk is, és ha Vidal jó formában van, akkor mindig nyer a Juve. Molinaro szerint a Bayern védelmének közepe nem túl erős, hiába fut jó szezont Dante, a másik tag (mostanában Van Buyten) a gyenge pont. Mondjuk ezt valamelyest cáfolja, hogy a bajnokságban 26 meccsen mindössze 11 gólt kaptak (a második legjobb védelemmel rendelkező Mainz 29-et), mellé rúgtak 69-et (Dortmund: 60), tehát a támadások mellett igazán ki sem nyílnak, gyenge középső védők ide vagy oda. A BL-ben picit más a helyzet, ott a nem túl acélos támadófutballt játszó Valencia, Bate, Lille, Arsenal négyestől 8 meccsen benyaltak 10 gólt, igaz, rúgtak is 18-at (ami a bajnokságban elért 2,6-os átlag helyett kb. 1,6 rúgott gól meccsenként).
Aki nem ismerné a mostani Bayernt, annak pár száraz adat: - a whoscored pontozásos listáján a Bayern a legjobb csapat (7,26-os átlaggal; a Juve a 3., 7,14), Ribéry a második legjobb játékos (Messi 8,96, Ribéry 8,44, CR 8,07) - az egész európai mezőnyben a Bayern kapujára megy a legkevesebb lövés (7,9/meccs; a Juve 8., 9,8/meccs) - a Bayern a mezőny 2. legpontosabban passzoló csapata 87,5%-kal (1. Barca, 89,7; a Juve 6., 85,5). Még Ribéry is 80% fölött passzol, a mezőnyjátékosok közül a BL-ben csak Müller és Mandzukic teljesít 80% alatt. - labdabirtoklásban szintén a másodikak, 64,5% (1. Barca 69,1; a Juve 7., 57,9%) - a 3 támadó középpályásuk brutálisan osztogat és lövi a gólokat: a bajnokságban Ribéry 6 gól, 9 assziszt, Müller 12+9, Kroos 6+7; a szélső védőik sem szaroznak, Lahm 9 bajnoki asszisztnál, Alaba 3 gólnál tart. A BL-ben ennyire nem hatékonyak, de azért nem rosszak: Kroos 3+0, Müller 4+1, Ribéry 1+1, Alaba 1+0, Lahm 0+4. - otthon elég tisztán játszanak, egész Európában a legkevesebb sárgával (26) és nulla pirossal hozzák eddig a bajnoki évadot. Érdekes, hogy a BL-ben 21 sárgánál és 1 pirosnál járnak, minden statból úgy tűnik, a hazai bajnokságot jobban kinőtték, mint a BL-t. - minden meccsen végig 4-2-3-1-et játszanak, makacsul és töretlenül. - nagyon fiatal csapat: a legöregebb játékos, aki legalább 10 meccset játszott kezdőként, Lahm a maga 29 évével. A fél csapat kimondottan zsenge popsi, Alaba 20 éves, Badstuber, Martinez, Kroos, Müller, Boateng 23-24 között vannak. - magasak is. Két törpéjük van (Lahm és Ribéry, 170 mindkettő), viszont Boateng, Martinez, Badstuber 190 fölöttiek, és a többiek is magasabbak 180-nál. - a rotációt egészen máshogy nyomják, mint a Juve: nálunk a bajnokságban 22 játékosnak van minimum 200 játékperce (további 4-nek kevesebb), náluk ugyanez 18+2.
Ha kiesünk, az szerintem a szélek miatt lesz; a többi csapatrészben vagyunk olyan jók, de ezeknek - Robbennel együtt - legalább 5, nemzetközi élmezőnybe tartozó szélsőjük van, nekünk meg jóindulattal egy, esetleg másfél, ha Cacerest is ide számítjuk. Licht és Pelus élete két legnehezebb 90 perce következik, és megengedhetetlen lesz, ha bármelyik csatár nem zár vissza védekezni. Annyit futnak, és olyan gyorsan, hogy szinte folyton emberhátrányban leszünk valahol. Lehet, hogy Münchenben a Giak, Matri (vagy Giak, Vucsi) kettőssel kellene felállni, Giak úgyis kurvagyors labdával.
A Sport1 közvetítése már este 8-kor elkezdődik.
A hozzászólást s4tch összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-05, 13:45-kor.