Hétvégén jön az első olyan meccs ahol nem mi leszünk az esélyesek, kíváncsian várom.
0-0, egy szokásos allegris meccsen, amin kifolyik a szemünk, 2 helyzet mindkét oldalon, amik kimaradnak, a 80. percben az egyszem veszélyforrás Chiesa helyett feldobja Miliket, visszahúzódunk, ívelgetünk, buzizunk. A meccs végén Allegri nagyon boldog, mert fontos pontot szereztünk egy erős ellenfél ellen idegenben.
Maxi vajon minden meccs utáni nyilatkozatát azzal fogja kezdeni, hogy a Napoli,Milan,Ellenség hármas jobb erőforrásokkal rendelkezik és a mi célunk csakis az, hogy bejussunk a top4-be?
Pár érdekesebb stat a meccsről:
A legtöbbet Danilonál volt a labda, ami jól mutatja, hogy igazából a középpályánkon nincs senki aki támadást szervezne.
Van Bommel Locatelliból tényleg remek ütőembert csinált Allegri, tegnap is hozott 6 tackle-t.
Ami elég vékony, hogy mindössze 6 sikeres cselünk volt, a szélsőink közül egyedül Cambiaso tudott bemutatni egyet, ami fura, hogy a heatmap alapján Kenő sokkal jobban bejátszotta a szélt mint Cambi.
A statok alapján az általam nézett oldalak mindegyike Rabbit hozza ki MOM-nak, aminek leginkább az lehet az oka, hogy rengeteg fejpárbajt nyert illetve 4 kapura lövése is volt (bevallom én 1-re emlékszem ) még az is belefért neki, hogy mindössze 80%-al passzolt.
Hétvégén jön az első olyan meccs ahol nem mi leszünk az esélyesek, kíváncsian várom.
Te ilyen köztes előrelépéseket nem tudsz értékelni? Kicsit olyan érzésem van, hogy soha semmi nem lehet jó. Mindenesetre akármennyire is alacsony a színvonal, nem emiatt a meccs miatt kell telesírnunk a párnánkat (nézőszám, szurkolás, eredmény is előrelépés a megszokott fostengerhez képest).
Méhes mondta, hogy olyan csend van, hogy hallani amit a játékosok egymásnak mondanak.
Őszintén szólva én telesírom ma is a párnámat, mert ez szerintem benne van életem legszarabb 10 Juve meccsében.
Én semmilyen előrelépést nem láttam, ez a Leccse egy bűn gyenge kis csapat, de szerencsére találtunk 1 gólt és emellett volt még 1 helyzetünk is. Allegri ma két kézzel veri ki.
De legalább Allegri megmutatta, hogy ő a főnök mert padra baszta a hibázó Gattit meg a durcás Vlahovicot.
bombahoppa and Matteo like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Van szurkolás? Én egyetlen rigmust se hallottam max hőzöngés meg fütty van (ja ugrált a fél stadion kb 1 percig )
Te ilyen köztes előrelépéseket nem tudsz értékelni? Kicsit olyan érzésem van, hogy soha semmi nem lehet jó. Mindenesetre akármennyire is alacsony a színvonal, nem emiatt a meccs miatt kell telesírnunk a párnánkat (nézőszám, szurkolás, eredmény is előrelépés a megszokott fostengerhez képest).
Hát nem egy Partizan - Red Star, de van szurkolás és teltház. Ez azért évek óta hiányzott, nem vagyok elégedetlen. A játék nyilván fos, de ez Allegri, nem nagyon lehetnek elvárásaink amíg ő itt van.
Van szurkolás? Én egyetlen rigmust se hallottam max hőzöngés meg fütty van (ja ugrált a fél stadion kb 1 percig )
Ami a játékunknál is siralmasabb volt, az a vezetőség látványa, a két kocka nem is a pálya felé nézett, Cherubini a telót nyomkodta, Dzsudló meg inkább az a kezébe temette az arcát.
Loca megint kritikán aluli, Milka ugyanúgy nem tud labdát kezelni mint Vlaho, de ő visszafutás helyett inkább a bírónak magyaráz, Kenőt már azért tudom szidni, mert olyan poszton van amihez semmi köze.
Fagyi meg Chiesa tűnik futbalistának...
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Azt mondta Maxi, választ és dühöt vár a csapattól az előző meccs miatt erre úgy passzolgatunk mint egy átmozgató edzésen
A hangulat is komoly, mint egy teniszmeccsen.
Hát nem egy Partizan - Red Star, de van szurkolás és teltház. Ez azért évek óta hiányzott, nem vagyok elégedetlen. A játék nyilván fos, de ez Allegri, nem nagyon lehetnek elvárásaink amíg ő itt van.
Gatti önbizalma a béka segge alatt lesz ezentúl. Pont hogy most kellett volna extra bizalmat szavazni neki. De ahogy látom, a legutóbb igazán gyengén teljesítők Szczesny kivételével rendre kikerültek a kezdőből. Kosticot mondjuk egyáltalán nem bánom, viszont Vlahovicot én nem pihentetném egy ilyen meccsen. Miretti helyett kaphatott volna pihenőt Rabiot...na mindegy, Allegri már csak ilyen.
Kb ezt vártam, Gatti vezekelhet majd mint Miretti hátrafutásért vagy Fagyi az eladott labdából kapott góljáért. Bezzeg a polák bohóc lelkébe nem szabad belegázolni
szóval Csecs maradt, nyilván... Gatti ellenben kikerült, Rugani hónapok után újra tétmeccset játszik Cambiaso is hirtelen előkerült, szerencsére Kenő is kezdő