Én ma sima zakó elé ültem le félálomban, kirándulás után, a kicsi lányom rajtam aludt. Éjjel négy órát aludtam, 37 liter sör kapott 77 palackot. Tompa voltam, mint a csatáraink.
Az elsö félidő laza bóbiskolás, a másodikban a maradék sörömet se tudtam meginni, mert rajtam aludt a lányom, nem ébreszthettem fel másfél deci karnyújtásnyi tavolban lévő meleg sör miatt (Jack Mangrove's Instant Dubbel).
Ez a meccs már a teljes apátián is túl van, az apátia ehhez képest komoly bipolár zavar.
Példás cefregondozásom következtében 25 liter aranyérmes körte pálinka gazdája lettem. Ennyi a pozitívum tegnapról.
Én ma sima zakó elé ültem le félálomban, kirándulás után, a kicsi lányom rajtam aludt. Éjjel négy órát aludtam, 37 liter sör kapott 77 palackot. Tompa voltam, mint a csatáraink.
Az elsö félidő laza bóbiskolás, a másodikban a maradék sörömet se tudtam meginni, mert rajtam aludt a lányom, nem ébreszthettem fel másfél deci karnyújtásnyi tavolban lévő meleg sör miatt (Jack Mangrove's Instant Dubbel).
Ez a meccs már a teljes apátián is túl van, az apátia ehhez képest komoly bipolár zavar.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Egyébként ami még a meccsünket is "alá tudta múlni" az a vérkomcsi Hegyi "rettegő" Iván a stúdióban, aki azt mondta, hogy nehéz a meccs előtt véleményt mondani, majd a 90. perc után okosabbak leszünk....gecc és ennek az embernek valaki ezért a mondatért valszeg többet fizet mint amennyiért mi itt havonta dolgozunk.
Egyébként kíváncsi lennénk, hogy a marketing/PR-os elnökeink hogyan értékelik azt, hogy Maxi nyilatkozatát a tuttosport fb oldalán az emberek 90%-a röhögő/dühös emojival nyugtázta. Mert egyébként jelenleg a 4. helyen vagyunk tehát Maxi teljesíti a küldetést, mégis az emberek döntő többsége kirúgná a vonat elé...
Közben a Lóma behúzza, a speciális így hálistennek maradni fog, ez azért jó hír!
bombahoppa likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
A Mester megmondta, hogy 76 pont kell a BL-hez. Az meccsenként 2. De sajnos 2 pontos meccseket nem tudunk játszani, óhatatlanul is eltérünk néha a célfüggvénytől, de amint lehetőség van rá, hogy illeszkedjen a pontunk az f(forduló)=2*forduló egyenesre, azonnal meg is ragadjuk az alkalmat. 7. fordulót 14 ponttal zárjuk. Nagyszerű! Be kell valljam, engem végig lekötött a látvány a meccs alatt, nagyon jól szórakoztam. Nem bántam meg, hogy elmentem a moziba, és a vetítés után még a beszélgetést is megvártam az alkotókkal. Most értem haza, a meccs milyen volt?
szerk.: látszik, nem én vagyok a matematikus, hanem a Mester. Javítottam a számítást.
A hozzászólást fktgbr összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-10-01, 20:33-kor.
A végén retek nagy mákunk volt, Muriel kapufa, Csecs kiejtett labdája utáni ziccer, Koopmeiners tiszta lövőhelyzete....
Igazából nagyon szar meccs volt, jól beárazza a Serie A-t, hogy ez a két csapat a BL helyért küzd. Gasp legalább vörös fejjel végig üvöltötte a meccset Allegri viszont kéjes mosollyal nézte végig: neki ez a "foci".
Belőlem végleg kiölte a szurkolót, háttérzajnak használtam a meccset és igazából nem sokat változtatott volna a hangulatomon az se kapunk egy gólt, de az sem ha rúgunk...