Igazából nézhető a meccs, 64%-ban nálunk van a labda, 13-2 a kapura lövések aránya, 6(!!) kaput eltaláló lövés (ez szerintem rekord 1 félidő alatt a szezonban). Lehet mindig kellene kapni 1 gólt az első percben.
Gatti teljesen vakon van, jöhetne Huijsen. A másik akit levinnék Milik, aki eddig teljesen hasztalan, a "szökkenős" szabija meg arcpirító volt. De nyilván Maxi nem fog cserélni félidőben hiszen nem 0-2 van!
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Ebből megnéznék egy alapvetően tarcsi kezdőt, azaz: Perin - Danilo, Huijsen, Rugani - Weah, Miretti, Nicolussi, Nonge, Iling - Chiesa, Milik.
Perint, Ruganit és Chiesat ugye eleve be is jelentette Allegri - én speciel Yildizt inkább most nyomatnám, mint vasárnap a bajnokin, bár azt is megértem, hogy az Allianz gyepe jobb Chiesa térdének, mint Salerno, bármilyen körülmények is legyenek ott.
Yildiz amúgy talán kevés hypeot kap ahhoz képest, hogy tétmeccseken a Serie A-ban hogy teljesít. Ha pl angol lenne, akkor már mindenki rojtosra verte volna magát a posvány szigeten. Őt nagyon hamar feltehetjük majd egy polcra Chiesaval és lassan érdemes lenne elgondolkodni egy 433/343 témán is.
Sztem Huijsen és Caviglia sem fog kezdeni, elvégre nem sérült mindenki más Nonge meg kizárt.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Ebből megnéznék egy alapvetően tarcsi kezdőt, azaz: Perin - Danilo, Huijsen, Rugani - Weah, Miretti, Nicolussi, Nonge, Iling - Chiesa, Milik.
Perint, Ruganit és Chiesat ugye eleve be is jelentette Allegri - én speciel Yildizt inkább most nyomatnám, mint vasárnap a bajnokin, bár azt is megértem, hogy az Allianz gyepe jobb Chiesa térdének, mint Salerno, bármilyen körülmények is legyenek ott.
Yildiz amúgy talán kevés hypeot kap ahhoz képest, hogy tétmeccseken a Serie A-ban hogy teljesít. Ha pl angol lenne, akkor már mindenki rojtosra verte volna magát a posvány szigeten. Őt nagyon hamar feltehetjük majd egy polcra Chiesaval és lassan érdemes lenne elgondolkodni egy 433/343 témán is.