Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub | |
|
+6Krisz EsztéNégy juve 1974 cortamelasombra exchaby s4tch 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 15:14 | |
| | |
| | | cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:50 | |
| - juve 1974 írta:
- Így érzem én is,persze lehet,hogy hájpolja magát a nagyobb zséért,mert minden erről szól,de hagy legyek kicsit együgyű és legyen annyi bizalmam iránta,hogy a stabil top 4-be akarja rakni a klubbot,és ennek megfelelően akar tárgyalni a vezetőséggel.
Ámen, sirjon ki egy top csatárt és ne engedje el Vidal-t (Lichti mehet ha kell a 8 számjegyű bevétel) és ott is leszünk. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:48 | |
| Hány éve voltunk utoljára BL negyeddőntőben ? És az első post-calciopoli Scudettóra is mennyit kellett várni ?
Nem hiszem hogy ezek után a klub körül bárkinek is problémája lenne azzal hogy rögtön nekifutásból nem húztuk be a BL-t is. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:47 | |
| " Ezzel együtt szerintem nem pénzről van itt szó, inkább arról, van-e esélye a Juventusnak a továbblépéshez."Így érzem én is,persze lehet,hogy hájpolja magát a nagyobb zséért,mert minden erről szól,de hagy legyek kicsit együgyű és legyen annyi bizalmam iránta,hogy a stabil top 4-be akarja rakni a klubbot,és ennek megfelelően akar tárgyalni a vezetőséggel. | |
| | | kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:43 | |
| Hát de nehogy már ne legyen elég "csak" egy bajnokásg. Meg amúgy ott van ám még egy kupa is, amit már jó régen nyert meg a csapat. Azért eddig sem 0€ volt az igazolásokra, és gondolom ezután sem annyi lesz. Ha folyamatos bl résztvevő, csoportból továbbjutó, és bajnok a csapat, akkor az nagyon sok pénz. Szerintem azért így is lehet előreléni, és építkezni... | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:19 | |
| Conte a legjobban fizetett edző a ligában, és a sejkek klubjai részéről érkező érdeklődés igenis indokolja a fizetésemelését. Ezzel együtt szerintem nem pénzről van itt szó, inkább arról, van-e esélye a Juventusnak a továbblépéshez. Elhangzott egy olyasmi gondolat a sajttájon, ami kb. arról szólt, hogy a jövő évi célokat reálisabban kell meghatározni, és meg kell nézni, tudunk-e előrelépni a mostani gazdasági helyzetben. Ez lehet itt a megbeszélendő: elég-e Conténak még egy bajnoki cím jövőre, és megelégszik-e azzal, hogy nem kap potenciális BL-győztes keretet a segge alá.
A Bayern elleni kiesés nem csak minket gondolkodtatott el. Contéék sem tudták, hogy _ennyire_ le vagyunk maradva a legjobbakhoz képest. Mondjuk pech, hogy pont a Bayernt kaptuk, senki más ellen nem lett volna még csak hasonlóan rút különbség sem. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 14:07 | |
| - juve 1974 írta:
- Na most ezt vezessük már le Contéra valahogyan.Őt a pénz motiválná csak és kizárólag (2 szezon,2 bajnoki arany)Én vagyok annyira naiv,hogy elhiszem neki,nem a magasabb fizuért rinyál,hanem a csapat minőségi erősítése miatt.Szerintem az edzői presztízsét a Bl-ben is szeretné megmutatni,ehhez viszont zsebbe kell nyúlni.Olvastam Beppe nyilatkozatát rögtön a bajnokság megnyerése után,jött itt az olasz gazdasági helyzettől a köztünk meg a bajorok közt tátongó résről,hát WAF?Ha meg akarják tartani az edzőt,aki szomorú évek után zsinórban hozza az aranyakat,akkor nem ide kéne a lovét tolni http://www.chrysler.com/en/
nyilván nem kizárólag a pénz, de az is nyilvánvaló hogy motiválja ez a legjobb alkalom hogy több lét kérjen, hülye lenne ha nem tenné és ez nem csapatszellem, vagy juve-szív, vagy akármilyen más érzelgős marhaság kérdése, egyszerűen ilyen az élet |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 13:36 | |
| Egyébként szerintem Conte még nem várhatja hogy BL-t nyerjen. Egyszerűen nem reális, azért ahoz még iszonyat fiatal edző, úgymond a pályájának első sikerét éli. Elötte örült hogy a Sienával nem csúsztak le. Mostmeg 2 év alatt 2 Scudetto, nemhiszem hogy otthon beleboxol a tükörbe mérgében hogy azok a mocskos nácik....
Különbenis a BL megnyeréséhez nem hiszem hogy egy lapát pénz kell még. A Cselszki tavaly bőőőőőven szarabb kerettel nyert mint ami nekünk van most, ráadásul sok eltiltott és sérült is volt. Mondjuk utálta is őket mindenki. Amiért nyertek az a kűzdés volt, egy jó olasz edző és egy Drogba aki képes volt bármikor befejelni egy gólt ha éppen az kellett.
Nekünk jövőre max mélyiteni kell a kereten, Pirlo még bőven jó egy évre, nem most kell megtalálni a helyettesét. (Pogba szerintem nem az...egyszerűen nem tud hasonlót se nyújtani azon a poszton, még érnie kell) Kell még minőségi csere, kupameccsekre, alsóházi kirándulásokra, hasonlók. És kell ugye egy csatár. De nehogy már egy bajnok csapat, BL negyeddöntős gárda ne tudjon 30-40 milkát lerakni a szezon végén az asztalra. Különbenis Higanyt eladólistára tették. Nemhiszem hogy 25 fölé menne a licit... _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 13:28 | |
| A mai bullshit nyilatkozatok világában simán eltudom képzelni hogy Conte benyom egy Pep féle szöveget valahogy igy:
'Életem legcsodásabb 2+ éve volt ez a Juvénál.... Mindent megnyertünk amit lehet... A csapat zseniális... Itt van a szivem, itt az otthonom.... A szurkolókat imádom....
DE.... ...
és akkor ugye <insert random bullshit > szóval, kell az új kihivás, átadná másnak is a helyet a bizonyitásra, úgy érzi már nem tud pluszt addni a csapatnak
aztán meg majd pár nap múlva a szaklapok lehozzák hogy mi a valódi ok mi meg majd jól nem hisszük el nekik. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 12:58 | |
| Na most ezt vezessük már le Contéra valahogyan.Őt a pénz motiválná csak és kizárólag (2 szezon,2 bajnoki arany)Én vagyok annyira naiv,hogy elhiszem neki,nem a magasabb fizuért rinyál,hanem a csapat minőségi erősítése miatt.Szerintem az edzői presztízsét a Bl-ben is szeretné megmutatni,ehhez viszont zsebbe kell nyúlni.Olvastam Beppe nyilatkozatát rögtön a bajnokság megnyerése után,jött itt az olasz gazdasági helyzettől a köztünk meg a bajorok közt tátongó résről,hát WAF?Ha meg akarják tartani az edzőt,aki szomorú évek után zsinórban hozza az aranyakat,akkor nem ide kéne a lovét tolni http://www.chrysler.com/en/ | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 12:15 | |
| - kilopo írta:
- jackie_d írta:
tehát ültek a csapat riportszobájában és belemondták a kamerába hogy "csak a pénz miatt vagyok itt"? jep az szép akkor a korábbi mondatom helyesen: a "nem a pénz érdekel" nyilatkozat igazából semmit sem jelent, mert ugye olyat normális ember nem mond hogy "csak a pénz érdekel", még ha úgy gondolja is |
| | | kilopo Gyúró
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 12:00 | |
| - jackie_d írta:
tehát ültek a csapat riportszobájában és belemondták a kamerába hogy "csak a pénz miatt vagyok itt"? jep | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 11:49 | |
| - cortamelasombra írta:
- jackie_d írta:
a "nem a pénz érdekel" nyilatkozat igazából semmit sem jelent mert ugye olyat senki sem mond hogy "csak a pénz érdekel", még ha úgy gondolja is kivéve Eto-t pl aki egy az egyben kijelentette hogy annyi pénzést a holdon is hajlandó focizni amennyit az Anzsi adott neki, illetve Ibra se tagadta egy pillanatra sem hogy csak a pénz és a siker vonza, illetve az hogy top csatár legyen bárhova is menjen, de inkább a pénz, mert sima bajnoki trófieákból nem jön neki össze egy szigetre való. tehát ültek a csapat riportszobájában és belemondták a kamerába hogy "csak a pénz miatt vagyok itt"? |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 11:43 | |
| egyébként minden percében zseniális az a videó :DD persze hogy Gio az aki először betámadja a mestert amikor az épp egyszál aslógatyában bújkál, mint egy csapat rossz buzi komolyan :DD meg a folyosón Anelka is kap a nyakába, szegény ember úgy néz ki csak ezért igazolt ide :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 11:37 | |
| - jackie_d írta:
a "nem a pénz érdekel" nyilatkozat igazából semmit sem jelent mert ugye olyat senki sem mond hogy "csak a pénz érdekel", még ha úgy gondolja is kivéve Eto-t pl aki egy az egyben kijelentette hogy annyi pénzést a holdon is hajlandó focizni amennyit az Anzsi adott neki, illetve Ibra se tagadta egy pillanatra sem hogy csak a pénz és a siker vonza, illetve az hogy top csatár legyen bárhova is menjen, de inkább a pénz, mert sima bajnoki trófieákból nem jön neki össze egy szigetre való. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 11:00 | |
| - juve 1974 írta:
- https://www.youtube.com/watch?v=mCW8jMa4Vlg
egy festés ráfér majd az öltözőre a nyáron... |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 10:36 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=mCW8jMa4Vlg | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 09:54 | |
| azért azt jelezném, hogy (egyelőre) ez csak az én elméletem, sz'al nem kell túl komolyan venni a "nem a pénz érdekel" nyilatkozat igazából semmit sem jelent mert ugye olyat senki sem mond hogy "csak a pénz érdekel", még ha úgy gondolja is |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-06, 09:32 | |
| Most olvasom a Liga Locá-n a barcasok sirámait,meg,hogy kire kéne költeniük kb 200 m eurót a védelembe meg a középpályára.Bár nekünk lennének ilyen problémáink. Vidal eladásával Beppe előtt nyílna meg az út,hogy vegyen 5 diszkont játékost,meg kufárkodjon egész nyáron,aminek az lenne a vége,hogy mindenkit elkapkodnak elölünk,aki egy kicsit is jobb mint középszerű.Andrea Agnelli-nek kéne szólni,hogy a csapatépítést nem eladásokból kell szponzorálni,kérdezze csak meg Wengert. Egyébként ha ilyen tervek vannak,nem csodálom,hogy Conte tiplizni akar,nem hiszem,hogy a pénz motiválná,amit le is nyilatkozott. | |
| | | kilopo Gyúró
| | | | cortamelasombra Gyúró
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 23:26 | |
| Vidal top 5 középpályás lett mióta nálunk van, saját poziciójában pedig jelenleg nem tudok olyat mondani akit elöbb tennék be egy álom 11-be, és nemcsak a jelenlegi formája alapján. Különbenis El Rey Arturo-nak soha az életbe nem volt rossz napja szerintem.
A a margitnak kell, márpedig lehet hogy kell mivel Xabi Alonsó idén júniusban lesz 76., Khedira meg nem tud focizni, akkor meg fogják venni. És itt a vége a sztorinak. Le fognak tenni egy csekket Agnelli asztalára, ő meg szépen megy és beváltja a Vatikán bankba, ahol még párszor meg is duplázzák neki pár év alatt. Ez nem 'modern football', hanem egy üzleti vállalkozás. Van az a pénz amiért eladjuk Arturo-t. Végülis nem Torinó utcáin nyomta kiskorától mezitláb, miért is maradna? Talán ő érzi hogy benne van egy BL cim még, esetleg kipróbálná magát a spanyoloknál, angoloknál, ki tudja.
Persze hogy bármelyikünk elöbb adná el a fél keretet mint őt, de ez a nagy büdös helyzet. Conte húzhatja a szája szélét, de attól jobb senkinek nem lesz. Ha marad még egy évet, annál jobb. De ha mégse akkor nem kell meglepődni, inkább azon izguljunk hogy böltsen költsék el azt a valag pénzt amit kapunk érte és ne Berlu-t hivjuk meg belőle egy 12 éves román csaj seggéről egy grátisz csik kokóra, ne lapátoljuk ki az ablakon, ne tapsoljuk el egybe, és Ibrát se vegyünk belőle :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 23:11 | |
| szeretem ezt a témát, bármilyen topikot felpörget most esett le, hogy lehet, hogy tényleg pont erről volt szó mármint hogy valakiből pénzt kell csinálni, hogy normális tudjunk igazolás(ok)ra költeni figyelembe véve néhány játékosunk értéknövekedését és a pénzügyi lehetőségeink miatti állandó nyávogást simán el tudom képzelni, hogy a vezetőség el akar adni valaki(ke)t sz'al lehet hogy a mester emiatt duzzog (de az is hogy nem ) na megyek iszom tovább |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 22:38 | |
| Vidal eladása egy baromság lenne,pont ilyen kaliberű játékosból kéne még vagy 3-at venni a nyáron.Ez ugye nem valószínű,ezért maximálisan megértem Contét.Ha nem lesz igényes keretbővítés,marad a Calcio,ami nem biztos,hogy elég neki. | |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 22:29 | |
| - EsztéNégy írta:
- Vidal eladása rövid úton jelentené a Juve 3 védős rendszerének halálát szerintem.
Vidal eladása rövid úton jelentené a Juve 3 védős rendszerének halálát szerintem. bocs hogy ekkora náci vagyok de tettem egy szivességet és kijavitottam a mondatod :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 22:28 | |
| Örülök hogy ekkora az ünneplés és tudnak a dolognak maradéktalanul örülni nem úgy mint én aki csak károgok állandóan :DD
De tényleg ez az öltözői videó hatalmas, ahogy Pogba pózol a Királlyal egy iPhone elött, ahogy Mirko-t lassan többet látjuk alsógatyába mint valami rendes öltözékbe. Caceres és Storari persze mint mindig a két legnagyobb majom :DD Matri már megint teli pofával mosolyog, tavaly is pont ugyanez jutott róla eszembe hogy kb gólkirálynak érzi magát a srác. (és tavaly legalább vágott 12őt :DD) Conténél meg majdnem szivrohatom kaptam amikor az idióták a lépcsőre baszták majdnem a medence mellett, még jó hogy nem. Ilyen fürdő után énis a távozásommal fenyegetnék a sajtóba, ez csak értehető. :DD _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 22:24 | |
| Vidal eladása rövid úton jelentené a Juve 3 védős rendszerének halálát szerintem. Arról nem is beszélve, hogy szerintem már többet mozgatja a társaságot támadásban Pirlonál is. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 22:05 | |
| - jackie_d írta:
- s4tch írta:
- Engem inkább a "le kell ülnünk a jövőmmel kapcsolatban" téma izgat.
nyugi, csak pénzről van szó vagy a fizu, vagy a csapatba tett lé a téma, vidal árából mindkettő megoldható ha én lennék Conte, pont, hogy Vidal (és Pogba) eladásakor mondanék le: ez az Arsenal-féle utánpótlás-nevelő klub útja, ami nem vezet túl magasra. az irreális, hogy a Juve a leggazdagabb klubokat felüllicitálja, de egy stabil építkezéssel előre lehet araszolgatni. | |
| | | Guest Vendég
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 21:57 | |
| - s4tch írta:
nyugi, csak pénzről van szó vagy a fizu, vagy a csapatba tett lé a téma, vidal árából mindkettő megoldható |
| | | juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 21:45 | |
| - s4tch írta:
Ma ünnepelj,holnap aggódj | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub 2013-05-05, 21:33 | |
| Engem inkább a "le kell ülnünk a jövőmmel kapcsolatban" téma izgat. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub | |
| |
| | | | Juve - Palermo 2013.05.05., 15:00 SportKlub | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|