Szerintem egy félidei dupla csere jobban jelezte volna ezt. Nekem kicsit teátrális volt ez a négyes csere és igazából mindenki posztra jött, szóval nagyobb kockázatot nem vállaltunk. Bevallom én az ilyen meccseket nehezen emésztem meg, ahol egy ócska kis csapat csupán a fegyelmezettségével simán pontot szerez, mert itt nem arról volt szó, hogy rúgtunk két kapufát meg kihagytunk 3 ziccert hanem, hogy kb ugyanannyi helyzetünk volt a mint a kiesőjelölt empolinak.
Kíváncsi vagyok Motta nyilatkozatára, hogy bosszús lesz-e vagy elégedett...
Engem ami rendkívüli módon felbasz az Dusika.
Dusika évi 40M amibe kerül a csapatnak cserébe szerintem én több labdát veszek át pontosan mint ő. Anno az volt hogy Allegri miatt szenved szegényke, most Motta alatt kap labdát de képtelen megtartani. Neki mégis ki, vagy micsoda állna jól? Vettünk egy középcsapatból egy kiugró félszezonos játékost évi 40M-ért. Bassza meg ha értem ki mit látott benne. Egy hulladék, ha valaki megvenné vigye máris.
Unalmas hallgatni ha nem jön be neki az első szar, akkor onnantól hulladék, mert mentálisan gyenge szegénykém. Ennyi lóvét hazavisz más dolga sincs csak fejben ott lenni. Akkor csinálja faszom...
Azért a sorcseréje tetszett, még ha nem is jött be. Láthatóan nem elég neki az iksz. Ez jó filozófia.
Szerintem egy félidei dupla csere jobban jelezte volna ezt. Nekem kicsit teátrális volt ez a négyes csere és igazából mindenki posztra jött, szóval nagyobb kockázatot nem vállaltunk. Bevallom én az ilyen meccseket nehezen emésztem meg, ahol egy ócska kis csapat csupán a fegyelmezettségével simán pontot szerez, mert itt nem arról volt szó, hogy rúgtunk két kapufát meg kihagytunk 3 ziccert hanem, hogy kb ugyanannyi helyzetünk volt a mint a kiesőjelölt empolinak.
Kíváncsi vagyok Motta nyilatkozatára, hogy bosszús lesz-e vagy elégedett...
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Az elmúlt 2 meccs egyetlen pozitívuma Gatti, aki kb GOD Chiellini módban futballozik, de előrefelé teljesen tufák vagyunk...oké, hogy szezon eleje meg össze kell szokni, de ezek a pontok szoktak nagyon hiányozni. Motta hozta a fociját, de ha nem működik egyelőre nem tud változtatni rajta max behozza X helyett Y-t de igazából nem tud belenyúlni a meccsbe.
Azért a sorcseréje tetszett, még ha nem is jött be. Láthatóan nem elég neki az iksz. Ez jó filozófia.
Azért azt látni kell, hogy az első 2 meccsen mindkétszer az első kaput eltaláló lövésből gól lett. 2.8as Xgre lőttünk 6 gólt. 2 meccs után néztem a statokat, 15. vagy 16. volt a csapat a kapuralövések számában... Úgy is mondhatnám, hogy az első 2 meccsen minden összejött, de tényleg. Amióta meg el is kezdtek ellenünk védekezni még helyzetünk se nagyon van nemhogy gól. Igazából ez a realitás, 4.tétmeccs új edzővel, szó szerint kicserélt csapattal, az lenne a meglepő ha nem így lenne. A gond akkor lesz ha karácsony környékén is ezt kell nézni. Gatti megint tanár volt, a 4 védő és/vagy Motta nagyon jól áll neki. Kalulu is jól nézett ki. És ezzel vége is jó teljesítményeknek. Életemben nem láttam tétmeccsen 4es cserét, am egyrészt bátor húzás, másrészt elég nagy kritika az edzőnek ha előrefele kb mindenkit le kell cserélni. 5.et is csak azért nem mert nem volt kit és a 60 valahanyadik perc volt. Azt nem mondaom, hogy 4 meccsen láthattuk bambula tündökklése és bukása című előadást, de most inkább tennék egy Frabotta féle karrierre vele kapcsolatban.
Az elmúlt 2 meccs egyetlen pozitívuma Gatti, aki kb GOD Chiellini módban futballozik, de előrefelé teljesen tufák vagyunk...oké, hogy szezon eleje meg össze kell szokni, de ezek a pontok szoktak nagyon hiányozni. Motta hozta a fociját, de ha nem működik egyelőre nem tud változtatni rajta max behozza X helyett Y-t de igazából nem tud belenyúlni a meccsbe.
Koop miatt ott nem fog játszani alapból, viszont neki jobban fekszik a középre húzás, ami viszont nem Mottás játék... (Nico G is hasonló egyébként) az első pár meccsen szinte mindenki itt volt a nyáron, most sokkal több új játszik, nincsenek összeszokva...
Akkor legyen Mottás játék, Conte is 424gyel indult.
Nincs ez még teljesen összerakva, mondjuk nekem Ildi sokkal jobban tetszett középen, NicoG-t meg Libertadores után játszatni eleve faszság volt, főleg hogy közben sérülése is volt.
Koop miatt ott nem fog játszani alapból, viszont neki jobban fekszik a középre húzás, ami viszont nem Mottás játék... (Nico G is hasonló egyébként) az első pár meccsen szinte mindenki itt volt a nyáron, most sokkal több új játszik, nincsenek összeszokva...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Amúgy 10 kulcspasszt Allegrinél 2-3 meccsen produkáltunk
Ezért kapunk +2 pontot ?
Simán benne van, hogy kifingik az Empoli és gurítunk kettőt, de azt nem mondhatjuk, hogy le vannak dominálva. A 2. félidő elején volt egy jó 8 percünk aztán annyi.
Sokra nem megyünk vele, 70 perc alatt 1 helyzetünk volt, meg egy szöglet utáni fejes. Közben empoli ziccer...
Nincs ez még teljesen összerakva, mondjuk nekem Ildi sokkal jobban tetszett középen, NicoG-t meg Libertadores után játszatni eleve faszság volt, főleg hogy közben sérülése is volt.
Ha nem is allegriball, de nem annyira látszik 2-7-2, szélsők be húzódnak, nincs szélessége a csapatnak
Így is meg lehet fogalmazni, hogy nem tudjuk átvinni a labdát a felezővonalon. Vlahovic érintéseinek több mint fele legalább a kaputól 30 méterre volt (12/19) és 1-szer ért labdához az ellenfél 16-osán belül.
Hát ez egy lankadt fasszal baszás eddig. Nico láthatatlan (nem is értem minek kezdett 1 millió kilométer utazás után), Koop kb a 35. percben érkezett meg a meccsre, DL továbbra is csubakka, Vlaho meg végig háttal a kapunak. Eddig az ifistákkal jobb volt a játék.