A lengyel lapok szerint Csecsni a magyarokkal volt!
Sallai góljánál tuti
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2021-03-26, 23:32
A lengyel lapok szerint Csecsni a magyarokkal volt!
sneco7 likes this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-19, 17:27
bombahoppa írta:
Minden jó, ha jó a vége. Pedig a második Pilsner Urquellt már nem sok kedvem volt felbontani.
"Felrobbant" a stadion.
Ez az ősz Sigér vigyoráról szól. Joker a sarokban térdepel és az elgurult Vigyorexet keresi.
Írtam már, hogy ez az ősz Sigér vigyoráról szól?
_________________ a televizenyős düggönypakli
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-13, 17:59
CsT írta:
Ez egy hatalmas győzelem, Paratici írja fel Szoboszlai nevét a noteszba, legalább lenne egy játékosunk aki a 16-son kívülről eltalálja a kaput.
A legvalószínűbb, hogy Lipcsébe igazol, a baj az, hogy rengeteg támadó középpályásuk van legalább azonos szinten (Dani Olmo, Nkunku, Forsberg, Sabitzer, Samardzic is posztrivális lenne). Az őszi produkciója után szinte biztos, hogy télen váltani fog. Okosan kell választania, nehogy túl nagyot lépjen előre, abba páran már belebuktak.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-12, 23:53
Ez egy hatalmas győzelem, Paratici írja fel Szoboszlai nevét a noteszba, legalább lenne egy játékosunk aki a 16-son kívülről eltalálja a kaput.
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-12, 23:27
Krisz írta:
Nem nagyon követem a magyar focit, de azt magyarázza már el nekem valaki, hogy van egy európai szinten premium kategóriás kapusunk, akkor hogy kerülhet képbe egy olyan átlagon aluli kapus, mint Dibusz?
Ma Gulácsi lepkézett az elején. DREAM csak utalt Dibusz két Puskás-béli potyájára a Juve ellen.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-12, 23:24
_DREAM_ írta:
Erős kezdés Gulyáslevestől! Dibusz se volt elemében ebben a stadionban..
Nem nagyon követem a magyar focit, de azt magyarázza már el nekem valaki, hogy van egy európai szinten premium kategóriás kapusunk, akkor hogy kerülhet képbe egy olyan átlagon aluli kapus, mint Dibusz?
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-12, 22:43
_DREAM_ írta:
Minden jó, ha jó a vége. Pedig a második Pilsner Urquellt már nem sok kedvem volt felbontani.
"Felrobbant" a stadion.
Ez az ősz Sigér vigyoráról szól. Joker a sarokban térdepel és az elgurult Vigyorexet keresi.
Malloy likes this post
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-11-12, 21:18
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-10-08, 23:40
Bravó fiúk! Gyere Izland!!
virracocha Labdaszedő
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-09-30, 09:17
Legutóbb a 95/96-os szezonban jutott a Fradi a BL-be. Tudjuk mi történt akkor.
rakkenroll likes this post
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-09-30, 06:06
Bár a magyar fociról lemondtam, ezt a két Molde meccset végignéztem.
További feladat csoportharmadikként az EL- be zuhanni és ott az intert kiejteni két meccsen.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-09-29, 23:11
FRADI! Aztán most már tessék a Juve csoportjába kerülni!!
bombahoppa likes this post
Tárgy: Re: Magyar foci 2020-06-20, 22:23
bombahoppa írta:
A Fradi meccset nézem. Gyakrabban kellene magyar focit néznem. Jó nézni.
Hihetetlen. Már megint. És bakker, derby ide vagy oda, jobb ezt nézni, mint a meccseinket.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Magyar foci 2019-11-20, 04:07
Az aligha a walesiek érdeme, hogy nem tudunk egymás után kétszer saját emberhez passzolni, Ramseyval meg fel se ugrott a védőnk... félidőben elaludtam, szóval csak a gyötrelem felét láttam szerencsére.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2019-11-19, 22:56
SZLAMB ramsey
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Magyar foci 2019-11-19, 22:17
Malloy írta:
Uristen. Egy wales úgy játszik velünk, mintha legalább a spanyolokkal játszanánk. Ilyen szintű sebesség/tudás különbségre nem voltam felkészülve.
Szerintem meg ez nagyon is várható volt. Alig vannak topligás játékosaink, ők tele vannak PL-játékosokkal, a két legjobbjuk a legmagasabb szinten játszik, a védelmünk rémesen lyukas, ez megint nem meglepő az előzetes alapján. Rossi sajnos eléggé filozófus edző, az elképzeléseihez ragaszkodik, márpedig most egy plusz középpályás igazán elfért volna, ez lehetett volna meglepő húzás, így viszont sok esélyünk nem volt, amúgy sem lett volna. Ez a Nagy Zsolt nem válogatott szint, szerintem a későbbiekben el kellene felejteni a behívását.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Magyar foci 2019-11-19, 22:03
Uristen. Egy wales úgy játszik velünk, mintha legalább a spanyolokkal játszanánk. Ilyen szintű sebesség/tudás különbségre nem voltam felkészülve.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Magyar foci 2019-11-15, 21:41
A magyar meccsen kicsit kiábrándultam Bekúrból....
-Erre már lehet építeni. - Le kell szűrni a pozitívumokat. - A keretnek van mélysége. - Dolgozni kell tovább. - Keményen dolgozunk, az akarat megvan. - Nem sok időnk volt felkészülni péntek óta. - Technikás a skót válogatott ( Há' mihez képest ) - A skótok összeszokottabbak, előbbre tartanak. - Időre van szükségünk. - Nüanszok döntöttek.
Jajj Istenem, és Dzsórdzsi Lékensz még nem is ért a mikrofonhoz. ( Bár csak azért kötöttem itt ki, mert di Biagio csapatát még rosszabb volt nézni. Most komolyan, ő mit szeretett volna kihozni ebből a 2 meccsből? Candreva, Parolo miért válogatott? Vagy ez a 2 meccs megy a kukába? Jó lenne ha elengednék az olaszok a kövi 2 évet, mert ebből a keretből rövidtávon nem lesz eredmény.)
Pedig annyira ígéretes szövetségi kapitány, el ne engedjük. Én azon is felhúztam magam, amikor Ranieri a válságos időszakban elkezdett szépítgetni, de ez már vicckategória. Már az is persze, hogy egy ekkora szerencsétlent odatettek, aki érdemi eredményt több, mint negyedévszázada ért el. Még a klasszisjelöltekkel teletűzdelt belgákat sem tudta kijuttatni a 2012-es EB-re, akkor mi mit várunk tőle? Balázskát nagyon védi valamiért már most, pedig látszik Bazsin, hogy kezdi a megmaradt tudását is elveszíteni. Helyzet kialakításához 1v1-et nem mer bevállalni? Vagy ez már túl magas elvárás? Az látszik, hogy Leeskens alig-alig térképezte fel a magyar játékosokat. Nem mintha hihetetlen klasszisok sorát nélkülözte volna Leeskens, és én sem vagyok otthon a témában, de nem igaz, hogy Ugrai, Eppel, Hangya, Otigba vagy Botka helyett ne lennének jobb alternatívák. Otigbaval kapcsolatban annyit, hogy aki egyszer visszautasított minket, azt utána ne válogassuk már be (kivéve, ha jóval jobb, mint a magyar átlag, de Otigba nem jobb). Pl. Kalmár szerintem sokkal tehetségesebb, mint hogy ennyire ne kelljen vele sem számolni. Sallai kapcsán meg volt valami nézeteltérés, amit nem tudom, miért alakult ki, de hogy bőven helye lenne ebben a kezdőben, az is biztos. Ha meg ennyire pocsék az állomány, akkor a fiatalokat el kellene kezdeni már most bedobni, aztán talán 4-5 év múlva már meg is látszik rajtuk a tapasztalat.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-27, 22:08
-Erre már lehet építeni. - Le kell szűrni a pozitívumokat. - A keretnek van mélysége. - Dolgozni kell tovább. - Keményen dolgozunk, az akarat megvan. - Nem sok időnk volt felkészülni péntek óta. - Technikás a skót válogatott ( Há' mihez képest ) - A skótok összeszokottabbak, előbbre tartanak. - Időre van szükségünk. - Nüanszok döntöttek.
Jajj Istenem, és Dzsórdzsi Lékensz még nem is ért a mikrofonhoz. ( Bár csak azért kötöttem itt ki, mert di Biagio csapatát még rosszabb volt nézni. Most komolyan, ő mit szeretett volna kihozni ebből a 2 meccsből? Candreva, Parolo miért válogatott? Vagy ez a 2 meccs megy a kukába? Jó lenne ha elengednék az olaszok a kövi 2 évet, mert ebből a keretből rövidtávon nem lesz eredmény.)
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-25, 18:36
Ha lenne jó magyar foci, akkor Fradi/Újpest/... fórumokon tobzódnánk. HA lenne magyar foci.
Én már nem nézek válogatott meccset, hanem alszom helyette. Nem nagyon hibázok.
Mindenki bekaphatja, aki a magyar labdarúgásból él. Klasszikus példa, hogyan lehet valamit 40 év alatt tönkreverni.
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-24, 22:13
Annyit nekem sem tudnának fizetni, hogy mennyeit nézzek, de a válogatott meccseket azért általában megnézem. Mondjuk engem nem tudnak felhúzni, mert totál hidegen hagy, hogy szerepelnek, de mindig meglep, hogy pár ezer/tízezer ember kimegy hóban, fagyban, 40 fokban is a meccseikre.
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-24, 21:18
tjunior írta:
Én azon lepődök meg, hogy bárki is foglalkozik még a magyar focival. Nézi a bajnokságot a válogatott meccseket. Nem kritika, csak nem értem. Velem, szisztematikus munkával kb 20 év alatt sikeresen megutáltatták ezt az egész belterjes, lusta, pökhendi, undorító magyar labdarúgást. (mondom úgy hogy van volt válogatott labdarúgó a bővebb családban)
így van, hulladék, ingyenélő tróger csürhe + bűnözők gyülekezete az egész mondom ezt úgy, hogy én is ismerek volt válogatott “focistákat”, sőt volt klubvezetőt is...
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-24, 18:48
EsztéNégy írta:
Én már meg sem lepődöm, játékosállományt tekintve futballtörpék vagyunk már. Egyúttal a hozzáállás is hihetetlenül rossz, ezért kapunk ki nálunk alacsonyabban jegyzett, de szervezett, küzdős csapatoktól.
Én azon lepődök meg, hogy bárki is foglalkozik még a magyar focival. Nézi a bajnokságot a válogatott meccseket. Nem kritika, csak nem értem. Velem, szisztematikus munkával kb 20 év alatt sikeresen megutáltatták ezt az egész belterjes, lusta, pökhendi, undorító magyar labdarúgást. (mondom úgy hogy van volt válogatott labdarúgó a bővebb családban)
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Magyar foci 2018-03-24, 13:10
s4tch írta:
kazahsztán!!4!!!
Én már meg sem lepődöm, játékosállományt tekintve futballtörpék vagyunk már. Egyúttal a hozzáállás is hihetetlenül rossz, ezért kapunk ki nálunk alacsonyabban jegyzett, de szervezett, küzdős csapatoktól.