Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

olasz válogatott

Go down 
+24
_DREAM_
Joe111
Téjlor89
virracocha
elnastra
Petike007
bombahoppa
tjunior
CsT
EsztéNégy
LeRoi10
Tankcsapda
_Tyler
exchaby
mbence
kilopo
rakkenroll
.bb.
laac
zetterberg40
juventute
simoon
Krisz
s4tch
28 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

olasz válogatott - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-29, 18:53

Darmiannak és Di Lorenzonak nem lenne szabad egyszerre a pályán lennie, Cambiaso bármelyik helyére jöhetne.

A római kontingens meg papíron is botrány középszer, nem is értem hogy mit várt Spaletti...

Cambiaso - Darmian, Sári - Zaccagni,  Cristante - Frattesi menne nálam a szünetben, amúgy Barella meg ne játszon ha sérült...

CsT likes this post

Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-26, 06:35

Krisz írta:

Pirlo is rakás szar volt a Milanban amikor Allegri kibaszta szélre és ott erőltette. Motta majd berakja Fagyit registaba, Locat mezzalaba, amit egyedül Allegri nem látott a világon és mindenki százezerszer jobb lesz, és majd mindenki hüledezik...
Amikor Fagyit becserélte Spaletti, olyan show-t nyomott tíz perc alatt, amit Allegrinél egy eltiltás nélküli szezonban sem lett volna lehetősége megtenni. 

Ha valakiben benne van a bugi, akkor azt tényleg nem kell korlátozni, de Allegri szerintem úgy bízta rá a támadást a csapatra, hogy
- nem hogy nem gyakorolta velük, hanem 
- megtiltotta az előrepasszt
- mindenkit hátrazavart

Kis képzavarral, amikor leakarnak szopni, azt mondom, hogy ne most baby, mert veszélyes és felhúzom a cippzárt.

Ezt lehet csinálni egyszer-egyszer (mondjuk péntek délután a M7-esen a Balaton felé, de még ott is célszerű felreállni az első kihajtó után), de nem állandóan.

A magyar válogatott meg olyan, hogy jól neki áll a dolognak, megmarkolja a szerszámom, aztán félúton elengedi már bő harminc éve, de előtte beleharap és ruhacsipeszekkel feldíszíti.

Fasznak van kedve leülni már vele sörözni.

Petike007 likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 22:56

Mondjuk ha az angol válogatottat nézzük, akkor nem is olyan nézhetetlen az olasz! Smile

Petike007 and bombahoppa like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 20:35

_DREAM_ írta:

Nekem úgy rémlik hogy Loca pont a válogatottban nem volt szar. Ebből a csapatból nem lógna ki. Smile

Pirlo is rakás szar volt a Milanban amikor Allegri kibaszta szélre és ott erőltette. Motta majd berakja Fagyit registaba, Locat mezzalaba, amit egyedül Allegri nem látott a világon és mindenki százezerszer jobb lesz, és majd mindenki hüledezik...

_DREAM_ and Malloy like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 20:22

CsT írta:

Loca ugyanilyen hulladék kb 2 éve.

Nekem Retegui mellett Cristante meg a Szkamakka akitől falra megyek.
Nekem úgy rémlik hogy Loca pont a válogatottban nem volt szar. Ebből a csapatból nem lógna ki. Smile

Krisz and bombahoppa like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 14:08

_DREAM_ írta:

Szégyen az egész, régen ezek a srácok max. labdaszedők lehettek volna egy olasz válogatottnál. Ez a Retetoui vagy ki az isten is... vicc. És Loca-t otthonhagyták. Very Happy
Loca ugyanilyen hulladék kb 2 éve.

Nekem Retegui mellett Cristante meg a Szkamakka akitől falra megyek.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 14:07

Közben látom, hogy fixen Svájccal játszanak az egyenes kieséses szakaszban.
Calafiori amúgy kisárgázta magát a következő meccsről.
Nem vagyok benne biztos, hogy képesek megoldani ezt a meccset.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 13:22

Krisz írta:

Kellett nekik pofozni a csapatot, annyit is ér az a válogatott amiben nincsenek Juvesok. De Gravina gondolom most veri a mellét (Spalettivel meccs után ő is kiment a szurkolóknak integetni).
Szégyen az egész, régen ezek a srácok max. labdaszedők lehettek volna egy olasz válogatottnál. Ez a Retetoui vagy ki az isten is... vicc. És Loca-t otthonhagyták. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 11:58

_DREAM_ írta:

Pont ezen gondolkodtam hogy 94 óta követem őket, de nem láttam még ilyen szar olasz csapatot sajnos. Gondolom erről is a Juventus tehet, levonhatnának tőlünk pontokat már előre a kövi szezonra. Smile

Kellett nekik pofozni a csapatot, annyit is ér az a válogatott amiben nincsenek Juvesok. De Gravina gondolom most veri a mellét (Spalettivel meccs után ő is kiment a szurkolóknak integetni).

Malloy likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 11:14

Nico írta:
Nem tudom láttam-e ennél gyengébb olasz válogatottat…
Pont ezen gondolkodtam hogy 94 óta követem őket, de nem láttam még ilyen szar olasz csapatot sajnos. Gondolom erről is a Juventus tehet, levonhatnának tőlünk pontokat már előre a kövi szezonra. Smile
Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 10:57

Calafiori viszont nagyon kéne, csak a hülye szerződése miatt nehéz lesz elhozni, mert félpénzen kéne pótolni a Bolognában, Gatti-t bele lehetne rakni a deal-be, akkor van pótlásuk.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 08:41

Petike007 írta:

Nem láttunk mert nem jutott ki a VB-re. Elképesztő fos ez a csapat.

Az embernek az az érzése, hogy vagy nagyon jók és egyben vannak, vagy csutka szarok.
Köztes állapot mintha nem létezne az olasz válogatott esetében.

bombahoppa likes this post

Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-25, 08:22

Nico írta:

Nem láttunk mert nem jutott ki a VB-re. Elképesztő fos ez a csapat.

bombahoppa likes this post

Nico
Segédedző
Segédedző
Nico

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-24, 23:43

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-24, 23:00

Tudták ők is, hogy akkor kell gólt rúgni amikor az ellenfél már nem tud válaszolni. Very Happy
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-24, 22:39

Könyörgöm emiatt a gyász olasz csapat miatt esünk majd ki. Annyira hitvány egy csapat.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-24, 22:35

Ez eddig annyira olaszos…
Hogy fognak gólt lőni?
sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-24, 22:15

A férgek küldöttjei hozzák a lúzer formát 🫠
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-21, 08:55

Továbbra is vallom, hogy ez az olasz válogatott nagyon hitvány. Karfiol szerencsére leverte az árát. Ez nem az ő napja volt.

Géza sem mondhatni hogy klasszisnak nézett volna ki (mondjuk szerintem a sérülése óta már nem is fog). Viszont Mikkamakka annyira súlytalan, hogy az olasz foci válsága tetten érhetőa személyében. Ahogy nekem Frattesi és Pellegrini is csak tartalék lehetne egy méltó squadra-ban. 

Ahogy néztem a számokat az olaszok több párharcot nyertek, nekem nem tűnt fel. Viszont a sikeres cselek 14-2 a spangáknak.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-21, 07:24

tjunior írta:
dilorenzo taknyosra lett szopatva tegnap, jó lesz ide

Az az érzésem, hogy az a két kisgyerek bárkit megforgatott volna. Williams és Yamal is nagyon jól nézett ki.
Az olaszoknak semmi esélyük nem volt.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-21, 06:44

dilorenzo taknyosra lett szopatva tegnap, jó lesz ide
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-17, 07:53

_DREAM_ írta:

Sztem nem volt rossz, bár annyira nem mint amennyire istenítették.

Vlaho viszont k. szar..
Pedig otthon érezhette magát, mert a szerbek ugyanazt a kilátástalan 3-5-2-t játsszák mint az Allegris Juve! Smile

Krisz and Petike007 like this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 22:07

CsT írta:

A második félidőre azért biztos felkeményedett otthon Maxinak, mert az allegriball volt a javából! Smile

A tegnapi meccs azért nagyon nem verte fel az árát mert az egyetlen albán helyzetnél ő hibázott.
Sztem nem volt rossz, bár annyira nem mint amennyire istenítették.

Vlaho viszont k. szar..
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 18:49

zetterberg40 írta:
Calafiorit mindenképpen meg kell kaparintani.

A nehézséget az a záradék adja, hogy a Bolognanak a eladási árának felét le kell szurkolnia a Baselnek. 

Közben Maresca is rá veri, tegnap Chelsea megfigyelők voltak a meccsen miatta. Ők nem lefele fogják nyomni az árát.
De bárki veszi meg a felét oda kell adni. A cselszkibe meg van kb 8 középhátvéd amiből leglább 5öt 40-50 millióért vettek (valószínű ez minden csapatrészükre igaz). 
Nekünk meg van Mottolánk.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 18:20

Calafiorit mindenképpen meg kell kaparintani.

A nehézséget az a záradék adja, hogy a Bolognanak a eladási árának felét le kell szurkolnia a Baselnek. 

Közben Maresca is rá veri, tegnap Chelsea megfigyelők voltak a meccsen miatta. Ők nem lefele fogják nyomni az árát.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 14:15

CsT írta:

A második félidőre azért biztos felkeményedett otthon Maxinak, mert az allegriball volt a javából! Smile

A tegnapi meccs azért nagyon nem verte fel az árát mert az egyetlen albán helyzetnél ő hibázott.

Nekem eddig hitványnak tűnik ez az olasz válogatott. 

Nem látom ki lőne gólt. A védelem sem tűnik valami beton stabilnak KArfiol ide vagy oda. 

Géza eddig sem volt reménytelen viszont 100 helyzetből 1x lő gólt, ami elég karcsú támadóként. De meglátjuk.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 08:34

_DREAM_ írta:

Ezt Maxinak címezted..? Smile 

Calafiori se lesz olcsóbb az EB után bsszameg. Smile

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-16, 07:32

CsT írta:
Azért ha Chiesa a posztján játszik és támad is a csapata nem tűnik olyan reménytelennek. Smile
Ezt Maxinak címezted..? Smile 

Calafiori se lesz olcsóbb az EB után bsszameg. Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-15, 21:51

Azért ha Chiesa a posztján játszik és támad is a csapata nem tűnik olyan reménytelennek. Smile
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-15, 21:04

izés különítmény szépen összehozta! Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime2024-06-06, 22:38

Chiesa, Gatti, Cambiaso és Fagioli is bekerült a végleges Eb keretbe.

Matteo likes this post

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: olasz válogatott   olasz válogatott - Page 2 I_icon_minitime

olasz válogatott
Vissza az elejére 
2 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Egyebek-
Ugrás: