| olasz válogatott | |
|
+24_DREAM_ Joe111 Téjlor89 virracocha elnastra Petike007 bombahoppa tjunior CsT EsztéNégy LeRoi10 Tankcsapda _Tyler exchaby mbence kilopo rakkenroll .bb. laac zetterberg40 juventute simoon Krisz s4tch 28 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:59 | |
| Az a baj hogy ez a blama szerintem ki fog hatni a válogatott játékosra, ezt megemészteni Giginek, Chiellonok nem lesz egyszerű. Allegrinek össze kell kaparnia őket gyorsan. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:57 | |
| - CsT írta:
- A svédek lehozták ezt a két meccset kapura lövés nélkül. Hihetetlen, anno azt mondtam egy haveromnak, hogy ilyen középszerű edzővel mint Ventura akár az is előfordulhat ki se jut a válogatott a vb-re, kár, hogy nem fogadtuk le 1 üveg vazelinbe.
Az a gond, hogy egy ilyen középszerű edzővel a kinevezésekor benne volt a pakliban. Az egyenes kijutást már akkor elbukták, és a pótselejtezős sorsolás után komolyan mondom, volt egy ilyen érzésem. Sajnálom Buffont elsősorban, de Chiellinit és Barzaglit is, szerintem nekik is le kellene mondani a válogatottságot. De Rossinak szintén, és fel kell építeni egy új csapatot. Az olaszok számára jó hír, hogy erre minden esély megvan, mert sok minőségi játékos van, 1-2 klasszissal kiegészítve, és vannak olyanok, akik beérhetnek már az EB-re is. Furcsa lesz, hogy ezt mondom, de most Balotelli hiányzott ebből a csapatból. Egy idióta, de ha jó napot fog ki, akkor tuti betalál. | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:54 | |
| | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:46 | |
| A svédek lehozták ezt a két meccset kapura lövés nélkül. Hihetetlen, anno azt mondtam egy haveromnak, hogy ilyen középszerű edzővel mint Ventura akár az is előfordulhat ki se jut a válogatott a vb-re, kár, hogy nem fogadtuk le 1 üveg vazelinbe. | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:46 | |
| - zetterberg40 írta:
- Sajnálom Buffont, de pontosan ennyit érdemelt ez a válogatott.
egy jó edzővel nem lett volna kérdés elképesztő égés ez így | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:45 | |
| 2 meccs 0 gól ez beárazta a 100 milliós Belottit meg az überfasza 418 gólos Immobilét, nemzetközi szinten annyit érnek amit most mutattak a két meccsen. Buffont meg Chiellinit sajnálom kb ennyi. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:45 | |
| Hát ezt elkúrták, főleg az első meccsen, a bíró egyébként totál retardált volt mindkét oldalra. | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:44 | |
| baszki ilyen nincs ki a tököm találta ki ezt az impotens vén barmot? | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:43 | |
| Sajnálom Buffont, de pontosan ennyit érdemelt ez a válogatott. | |
|
| |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:32 | |
| | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:22 | |
| Ha a hosszabbításban Buffon felmenne egy szögletnél, és életben tartaná a továbbjutási reményeket, az lenne az igazi. Én csak miatta drukkolok az olaszoknak, egyszerűen annyira semmilyen ez a csapat, hogy megérdemelné a kiesést, de Buffonnak nem így kellene befejeznie a válogatottnál. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 22:16 | |
| Ventúrának mindegy ki játszik csak a 3-5-2 maradjon meg? Azért elég vicces, hogy ebben a szituban Bernát és Insigne is a padon ül... | |
|
| |
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:55 | |
| Erre adtam volna egy tizit Darmiannak.
Egyébként Bonu nem rossz, jól látom? Ha igen, akkor az azt jelenti, hogy nagyon szar a milán.... | |
|
| |
simoon Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:44 | |
| - CsT írta:
- Pirlo kurvára hiányzik ebből a csapatból!
Lippi, netán Conte jobban | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:44 | |
| - CsT írta:
- Pirlo kurvára hiányzik ebből a csapatból!
Trezeguet hiányzik ebből a csapatból. Gabbiadini helyett jöhetne valaki aki nem Éder, mondjuk Del Piero. Ez a formáció totál elbaszott, egy 2 évvel ezelőtti BBCvel lenne létjogosultsága, így csak arra jó, hogy a legjobb formában lévő Insigne nem fér be. Azért remélem hogy sikerül begyűrni őket. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:37 | |
| Pirlo kurvára hiányzik ebből a csapatból! | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:30 | |
| - zetterberg40 írta:
- Nem merik befújni a tizit a svédeknek...
Barza megöregedett, nagyon. Nagyon. 1-2 éve már ott kellett volna hagynia a valogatottat. Egyébként ha mem tudnám hogy kivel játszanak az olaszok azt mondanám hogy a Chievo. A svédek szempontjából lehet nem a legjobb taktika megpróbálni megverni az olaszokat abban a játékban amihez ők értenek a legjobban. | |
|
| |
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 21:18 | |
| Nem merik befújni a tizit a svédeknek... Barza megöregedett, nagyon. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 20:22 | |
| 7-es szorzó volt a svéd győzelemre, meg kellett volna rakni... | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 19:59 | |
| | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 13:16 | |
| - CsT írta:
- Pedig ez a svéd csapat is elképesztően gyenge talán 2-3 emberük van ki Bl szintű csapatba játszik. Viszont ha találnak egy gólt (elnézve a védelmünket + a csicskát, erre azért jó esélyük van) akkor szerintem is reszeltek a dígóknak. Kíváncsi vagyok "ÉSZ" mennyit változtat az első meccs totál bukta taktikáján.
Minden olasz kollégám pesszimista a tovabbjutassal kapcsolatban. Nagyon gyökérnek kell lenni hogy egymás után két elcseszett meccset produkáljon Ventura meg a bírók. Az a BBC nagyon nem a régi már, azon se lepődnék meg ha Chiello és Barza zsigerből utálná Bonuccit. Nem lett volna szabad teljesen kimeríteni ett a védő generációt, miközben már bőven toporog a küszöbön az új. Pl Barza 36 évesen miért válogatott még? | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 12:22 | |
| Pedig ez a svéd csapat is elképesztően gyenge talán 2-3 emberük van ki Bl szintű csapatba játszik. Viszont ha találnak egy gólt (elnézve a védelmünket + a csicskát, erre azért jó esélyük van) akkor szerintem is reszeltek a dígóknak. Kíváncsi vagyok "ÉSZ" mennyit változtat az első meccs totál bukta taktikáján. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 11:35 | |
| Barmennyire is gyenge a keret (a korabbi generaciokhoz kepest) és az edzoi stáb, szerintem nonszensz, ha egy Irán - Tunézia meccset kell nézni egy Holland - Olasz helyett. Ez a politikailag korrekt rendszer totál elcseszett. Ha már ennyire inkluzív akar lenni a FIFA akkor a continensre osztott selejtezők helyett simán mehetne a világ szintű kalapozas 24 csoporttal. Oké valoszinuleg egy olasz Új-Zéland meccsen sokat szívnanak a jatekosok, de a valamire való dél-amerikai játékosok amúgy is Európában játszanak és körbeutazzák a világot egy-egy meccsért, nem hiszem hogy sokat jelentene...
Szerintem amúgy ha az olaszok nem jutnak tovabb maguktol akkor átrúgdossák őket. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 11:24 | |
| Én is inkább a svédekre tennék. Az utolsó 5 meccsen 3 gólt rúgtak az olaszok, most meg minimum 2 kellene. Persze ezek a svédek sem világverők finoman szólva sem de ez az olasz válogatott olyan szürke amilyet én még nem nagyon láttam. Hosszútávon lehet jót is tenne nekik egy orbitális pofon, a 66os égésből született a 82es világbajnok csapat. | |
|
| |
_Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 10:55 | |
| - zetterberg40 írta:
- Én azt gondolom, hogy az olaszoknak reszeltek, nem jutnak ki.
én azon sem lepődnék meg, ha hazai pályán is kikapnának, Ventura teljesen vak | |
|
| |
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 10:24 | |
| Én azt gondolom, hogy az olaszoknak reszeltek, nem jutnak ki. | |
|
| |
rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-13, 10:21 | |
| Svejc sem brillírozott tegnap (sem), egész olaszosra sikerült a továbbjutásuk, Mandzsuékra meg jó lesz odafigyelni, piszok erős csapatuk van, némi szerencsével bármeddig eljuthatnak. Ma izgalmas kis meccset várok. Ha nem Ész Ventura lenne a mester, nem aggódnék egyébként különösebben, így fosok, de remélem egy 1-0-ás 90 perc után, hosszabbításban behúzzák azért valahogy a digók. | |
|
| |
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-11, 16:46 | |
| - CsT írta:
Hát igen kb akkora ötlet mint Dzsudzsit bevágni irányítónak!
Ventura 3-5-2-je nagyon sok helyen vérzik. Sem Candreva sem Darmian nem igazán jó wingbacknek (előbbi RM/RW utóbbi inkább bekk). Parolo és De Rossi sem igazán box-to-box player, meg vén gecik is. Elől a két befejezőcsatár kioltja egymás, gyakorlatilag szerintem egyszer sem passzoltak egymáshoz... Verratti posztja nekem totál homály, hol mélység irányítónak tűnik, hol pedig csatár mögöttinek. A "butát" arra értettem, hogy például volt egy eset amikor 4 vs 3-ba mehettek volna és visszafogta egy csellel a támadást, amikor viszont 3 védő közt ott sínylődött a csatár akkor odapasszolja neki....meg hát kisárgázza magát az ellenfél tizenhatosánál egy tök fölösleges szabálytalansággal. Ha van eszük az illetékeseknek, Venturat a selejtező kimenetelétől függetlenül leváltják. Szinte B csapatot küld ki még ebből az olasz állományból is. DS simán kezdő lehetne, Berna, Insigne, Jorginho, mind bőven beférnének, nincs egy értelmes balhátvéd, két befejező támadó utoljára kb. 2006-ban fért meg egymás mellett (de már akkor is kimenőben volt). De Rossit szépen el kellene felejteni, ahogyan Candrevatól is vannak jobb opciók. Ebből a csapatból Sturaro sem lógna ki. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-11, 13:00 | |
| - s4tch írta:
- verratti egy impulzív, néha valóban ostoba fiúcska. viszont ma a bíró kurvára nem védte, pedig a svédek végig faragták. csodálkozom, hogy nem dugott fel cakirnak egy stoplist.
ventura meg... ehh... verratti helyére benyomja insignét, és nem változtat formációt... insigne mint belső középpályás, hatalmas ötlet. Hát igen kb akkora ötlet mint Dzsudzsit bevágni irányítónak! Ventura 3-5-2-je nagyon sok helyen vérzik. Sem Candreva sem Darmian nem igazán jó wingbacknek (előbbi RM/RW utóbbi inkább bekk). Parolo és De Rossi sem igazán box-to-box player, meg vén gecik is. Elől a két befejezőcsatár kioltja egymás, gyakorlatilag szerintem egyszer sem passzoltak egymáshoz... Verratti posztja nekem totál homály, hol mélység irányítónak tűnik, hol pedig csatár mögöttinek. A "butát" arra értettem, hogy például volt egy eset amikor 4 vs 3-ba mehettek volna és visszafogta egy csellel a támadást, amikor viszont 3 védő közt ott sínylődött a csatár akkor odapasszolja neki....meg hát kisárgázza magát az ellenfél tizenhatosánál egy tök fölösleges szabálytalansággal. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-10, 23:58 | |
| verratti egy impulzív, néha valóban ostoba fiúcska. viszont ma a bíró kurvára nem védte, pedig a svédek végig faragták. csodálkozom, hogy nem dugott fel cakirnak egy stoplist.
ventura meg... ehh... verratti helyére benyomja insignét, és nem változtat formációt... insigne mint belső középpályás, hatalmas ötlet. | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: olasz válogatott 2017-11-10, 22:42 | |
| - s4tch írta:
- csak szerintem érthetetlen, hogy hátrányban nincs a pályán sem insigne, sem bernardeschi?
De Éder ott van! Nyugdíjas edző, nyugdíjas válogatott...Verrattiról meg az jött le, hogy néhány(?) esetben rendkívül buta..... | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: olasz válogatott | |
| |
|
| |
| olasz válogatott | |
|