Combos lista eddig. Mondjuk az első helyezettek se jobbak.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-12-06, 23:58
Meglett nekik. Ezért nem szoktam fogadni
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-12-06, 21:23
már biztos továbbjutók a kukások. innentől kezdve nem bánnám, ha megnyernék a csoportot: ez a gyenge benfica jól mutatna a lehetséges ellenfelek között.
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-12-06, 15:49
Az afrikai csapat eredményét érdekes lehet ma este frissítgetni:
- Kb végig vezették a csoportot, de amekkora lúzerek szoktak lenni 2 forgatókönyvet tudok elképzeni: 1) 15 percen belül kapnak egy gólt, majd szereznek legalább 1 pirosat és így 3-0 a vége. 2) tartják a 0-0-t, majd a 85. percben kapnak egy hól.
- Nekünk gondolom pénzügyi szempontból jó lenne, ha kiesnének. - Miután ezeket leírtam, rájöttem, hogy nem is érdekel annyira az eredményük.
Nem unják már az M4-nél a Real-meccseket? A Sporting elleni meccs izgalmasnak ígérkezett, rendben van. A Dortmund-Realt hiba lett volna nem kiemelten kezelni. De hogy a Legia elleni meccset is adják...értem én, hogy Nikolics személyével meg lehetne magyarázni, de ha annyira számítana, akkor az ő meccsüket adták volna eddig is. A mi meccsünk most sokkal izgalmasabb, kár, hogy nem sportszakmai szempontokat vesznek figyelembe. A Barca mondjuk ugyanaz. Most még érthető is, a City elleni meccset muszáj adni, de kötve hiszem, hogy egy Atletico-Bayern elé kevesebben ültek volna le, mint a Barca-meccshez. Már lejárt az El Clásicokat körülvevő indokolatlan ajnározás, jó lenne, ha mondjuk a közvetítésekben is megmutatkozna. Elvileg az M4 választhat egy meccset, amit itthon csak ők közvetítenek, de javítsatok ki, ha rosszul mondom.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-11, 23:16
Khedira betalált az észak-írek ellen. Talán jó lenne, ha nálunk is belelendülne. Nem kell tőle más, csak hogy az ordító ziccereket a kapuba juttassa.
A VB-selejtezők kapcsán: két bombameglepetés van eddig. Az egyik Montenegró 7 pontja. Savic és Jovetic jó játékosok, de azért arra senki nem számított szerintem, hogy a dánokat idegenben megverik, a nyitófordulóban meg raboltak egy pontot Romániából. De ami még durvább: az azeriek is így állnak! Hétvégén megverték a norvégokat, most Csehországban szereztek egy pontot, mindezt úgy , hogy az eddigi három meccsen gólt sem kaptak... A szövetségi kapitányuk a VB-bronzérmes horvát Prosinecki. Érdemes lenne figyelni, hátha valahova el tudnánk hozni, valamelyik klubot esetleg sikerre vihetné később. Tudom, csak három meccs, de ilyen teljesítményt hozzá nem értő személy nem tudna elérni egy nálunk sokkal gyengébb állományú válogatottal.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-10, 13:46
hát igen, ő nyerte meg a kis buzi.
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-10, 11:39
s4tch írta:
amúgy tegnap buffon tartotta meccsben az olaszokat.
Immobile is.
A hozzászólást .bb. összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2016-10-10, 22:00-kor.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-10, 09:17
ez 4 éve volt, azóta nem emlékszem hatalmas potyára.
amúgy tegnap buffon tartotta meccsben az olaszokat.
DartagnanX Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-09, 20:15
CsT írta:
Nézi valaki a válogatott meccset? Remélem Gigi letudta ezzel az idei potyát. Közben Mandzu romba dönti Koszovót!
Egy haverom írt rám, hogy mit művelt, azt írtam neki, hogy jó, ha az évi egy potyáját a válogatottban tudja le. Aztán megnéztem a hibát és egy rémséges kép jelent meg lelki szemeim előtt: az idősödő Oli Kahnt láttam magam előtt, hogy mennyi kacagtató faszságot csinált az utolsó 1-2 idényében. Buffon remélem sosem jut oda, de ez a spanyolok elleni nagyon durva volt.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-10-06, 22:01
Nézi valaki a válogatott meccset? Remélem Gigi letudta ezzel az idei potyát. Közben Mandzu romba dönti Koszovót!
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-09-14, 09:04
mi volt ez a dupla piros, kassainak megint kártyaadóssága volt?...
simoon Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-09-13, 22:28
buktar írta:
Verratti nagyot játszik, biztosan nem akar a Juventusban játszani?
hát Cavani? te jó ég miket ront
buktar Vízhordó
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-09-13, 21:24
Verratti nagyot játszik, biztosan nem akar a Juventusban játszani?
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 12:33
De Rossi új tetkói:
rakkenroll Vízhordó
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 12:26
Én azt hittem, különösen az első meccs első félideje után, hogy simán továbbmennek. Komolyan mondom, kezdem már sajnálni egy ideje a Lóma drukkereket: remek keret, jó edző, biztató játék általában, erre mindig jön egy-két balfasz, és keresztbe húz mindent. Tényleg olyan, mintha a Lómába bele lenne kódolva a lúzerség. Szerintem is nagyon kellene már egy jó Milan... vagy Samp, vagy Parma, vagy mindegy ki, csak ne a Lóma!
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 12:20
s4tch írta:
Krisz írta:
A Roma akkorát koppant, hogy a föld is belerengett
valaki kiszámolta, hogy ezzel kb. 22 millával többet kap a juve az olasz market poolból, nem beszélve arról, hogy ez csak a csoportkörre vonatkozik, mínusz egy olasz klub a kieséses szakaszban további 10+ millát jelenthet. pjanic meg 30 millába került. szóval a roma szinte megfinanszírozta a legjobb játékosuk torinóba igazolását.
https://youtu.be/JFJXmsoIHEo?t=37
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 12:18
Én se sajnálom őket, ez a Lóma egy anti olasz csapat. Semmi szervezettség, taktikusság, szenvedély. Ezért szopnak ki az ilyen meccseken meg ezért rugdosnak nekik 7-eket. Főleg a Gólamot meg Trottyit nem tudom sajnálni. Pallotta szerint a bíró volt hülye...úgy tűnik a Portónak egy másik BL-ben kellene indulnia.
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 12:12
Egyszerűen nem tudom őket sajnálni, még attól függetlenül sem, hogy mi jól jártunk a kiesésükkel.
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 11:47
Krisz írta:
valaki kiszámolta, hogy ezzel kb. 22 millával többet kap a juve az olasz market poolból, nem beszélve arról, hogy ez csak a csoportkörre vonatkozik, mínusz egy olasz klub a kieséses szakaszban további 10+ millát jelenthet. pjanic meg 30 millába került. szóval a roma szinte megfinanszírozta a legjobb játékosuk torinóba igazolását.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 10:25
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-24, 07:49
De Rossi még fiatal, rutintalan. Majd kinövi! Amúgy mire gondolhatott? Ártalmatlan szitu, szétrúgom a gyereket, hátha nyerünk? Ez az Emerson meg kinek a rokona? Amit két meccsen láttam tőle, az a megye 2-ben is kevés lenne....
EsztéNégy Segédedző
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-23, 22:48
Jó pár éve már annak, hogy megyei első osztályos csapat serdülőjében kergettem a pettyest hétről hétre. Egy darab edzőm volt, és mégis szinte minden meccs előtt esett legalább pár szó arról, hogy az adott meccs sporttársa mire szokott lapot osztani. El nem hiszem, hogy egy Lóma szintű csapatnál erről nem esik szó, pláne egy sorsdöntő BL playoff meccs előtt.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-23, 22:47
zetterberg40 írta:
De Rossi, LOL.
Szerk: ott a másik ideggyenge, a négerEmerson
A lómának befellegzett.
Ez színtiszta lúzerség. Állítom hogy a Milan, akár a tavalyi is lazán lehozta volna ezt a meccset 0-0-ra. Erre ez a lúzer banda ismét szembeköpi az olasz focit. Mielőtt bárki azt mondja hogy ez nem számít vagy nekünk csak jó, arra azt tudom mondani, hogy egy PL közép csapat (mondjuk Everton vagy West Ham) mint brand többet ér mint rajtunk kívül bármelyik olasz csapat. Az Adidas ha jól emlékszem 5ször annyi pénzt érő szponzorszerződést kötött az EL helyeken vergődő Memcseszterrel mint a BL döntős Juvéval. A középcsapatok meg vásárlóerőben és fizetésekben pedig simán felveszik velünk a versenyt. Hiába haknizunk Indonéziában vagy nyerjük meg a BLt, a többi olasz csapat nélkül, azaz egy erősebb bajnokság/bajnoki mezőny nélkül nem leszünk képesek brandként átlépni az árnyékunk.
És akkor mi lehetünk Európa elitjének Ajaxa, pár év és elviszik Dybalat, Pjanicot, Bonuccit.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-23, 21:38
De Rossi, LOL.
Szerk: ott a másik ideggyenge, a négerEmerson
A lómának befellegzett.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2016-08-04, 20:07
A Roma nem lesz kiemelt a BL selejtezo sorsolason. Megkaphatjak a City, Porto, Villarreal, Ajax vagy Mönchengladbachot. Ez eleg szopás.
Krisz Takaroggyon!!!