Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Más csapatok meccsei

Go down 
+35
elnastra
Malloy
LeRoi10
simoon
Juve=scudetto
bombahoppa
sneco7
tjunior
boric
rakkenroll
mbence
laac
exchaby
_Tyler
EsztéNégy
kilopo
_DREAM_
Krisz
andree10
buktar
cortamelasombra
zetterberg40
juventute
balazs91
el_ceRebr0
s4tch
juve 1974
.bb.
CsT
virracocha
AndreasMatri
gyergyely
pietro10
baggiofan
DartagnanX
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
CsT
Takaroggyon!!!

Más csapatok meccsei - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 11:05

simoon írta:
s4tch írta:
első ránézésre win-win lenne, de jobban belegondolva az a helyzet, hogy nálunk sem feltétlenül játszana túl sokat. ő egy ék, gyors meccseken, kontrákban verhetetlen, de a mezőnymunkája kanyarban sincs mandzukichoz, vagy akár piggyhez képest. persze ha esetleg elmegy mandzu (amit nagyon sajnálnék), akkor morata bal szélen el tudna pengetni a kezdőben. viszont akkor 4-3-3-at kell játszani, és dybalának lesz nehéz helyet találni.

szerintem 443  433 lesz, nem tudom elképzelni, hogy marad a mostani rendszer (plusz Marchi nélkül nincs Juve)

A 443 is működne, ezt amúgy is viszonylag kevesen játsszák! Smile

Vissza az elejére Go down
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 10:03

s4tch írta:
első ránézésre win-win lenne, de jobban belegondolva az a helyzet, hogy nálunk sem feltétlenül játszana túl sokat. ő egy ék, gyors meccseken, kontrákban verhetetlen, de a mezőnymunkája kanyarban sincs mandzukichoz, vagy akár piggyhez képest. persze ha esetleg elmegy mandzu (amit nagyon sajnálnék), akkor morata bal szélen el tudna pengetni a kezdőben. viszont akkor 4-3-3-at kell játszani, és dybalának lesz nehéz helyet találni.

szerintem 443 433 lesz, nem tudom elképzelni, hogy marad a mostani rendszer (plusz Marchi nélkül nincs Juve)
http://windholz.wix.com/windholz
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 10:01

http://bianconeri.taccs.hu
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 09:43

Penge a csávó, éles helyzetekben is, remélem már intézkedtetek az ügyben, vagy tagdíj nuku.
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 09:32

_DREAM_ írta:
s4tch írta:
azért moratát bármikor visszavenném. ilyen 5 meg 20 perceket kap zidane-tól, van 7 meccsen összesen 164 játékperce (ebből a legia elleni 2 meccsen szumma 110), és így tart 3 gólnál. elképesztően hatékony a gyerek.

fájt a szívem mikor tegnap néztem.. nem csak mert k. jo játékos és már nincs nálunk, hanem mert  Zidane nem preferálja.

vissza kellene hozni
http://windholz.wix.com/windholz
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 09:04

s4tch írta:
azért moratát bármikor visszavenném. ilyen 5 meg 20 perceket kap zidane-tól, van 7 meccsen összesen 164 játékperce (ebből a legia elleni 2 meccsen szumma 110), és így tart 3 gólnál. elképesztően hatékony a gyerek.

fájt a szívem mikor tegnap néztem.. nem csak mert k. jo játékos és már nincs nálunk, hanem mert Zidane nem preferálja.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 09:00

rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 08:39

Bohócok, főleg a védelmük, Koulibalyval az élen. De a Reálé sincs toppon éppen, nagyon nem szomorkodnék, ha őket kapnánk... persze a szögleteket kerülni kell, vagy felkészülni rájuk.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 08:14

s4tch írta:
_Tyler írta:
igazi kisstílű senkiháziak, akik el sem tudják képzelni, hogy egy párharcot becsületes úton is meg lehet nyerni. szerencsére kiszoptak

és ez mindig felülről jön. adl sem bírta ki, hogy a - szerinte - tisztes helytállás (coppa dell'onestá) után ne rúgjon bele a juventusba: http://www.football-italia.net/99354/adl-media-hates-napoli

szánalmas pöcs.

Az a baj, hogy egyébként az olasz focinak minden siker kellene,de ennek ellenére képtelen vagyok ezeknek a gyökereknek drukkolni.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 08:12

LeRoi10 írta:
Bonucci közben kifizette a vacsorát, jót röhöghettek a Napolin.

Más csapatok meccsei - Page 19 17156110

Nem látom Allegrit, őt is meghívta? geek
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 07:49

_Tyler írta:
igazi kisstílű senkiháziak, akik el sem tudják képzelni, hogy egy párharcot becsületes úton is meg lehet nyerni. szerencsére kiszoptak

és ez mindig felülről jön. adl sem bírta ki, hogy a - szerinte - tisztes helytállás (coppa dell'onestá) után ne rúgjon bele a juventusba: http://www.football-italia.net/99354/adl-media-hates-napoli

szánalmas pöcs.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-08, 00:05

Bonucci közben kifizette a vacsorát, jót röhöghettek a Napolin.

Más csapatok meccsei - Page 19 17156110
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 23:39

LeRoi10 írta:
https://www.youtube.com/watch?v=uiQemdbtr_M

A Napoli szurkolók szerenádoztak a Real játékosoknak. Nem tudom mennyire kamu az a hír, hogy egész éjjel dudáltak  arra az autók Very Happy Igazi parasztság de azért vicces. Az biztos, hogy a szurkolókon semmi nem fog múlni, a Real ma a pokolba megy.

Minden racionalitás ellenére szurkolok nekik, hogy a 2-0 összejöjjön.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 22:44

Kíváncsi vagyok, most ki lesz a hibás.

Vajon Wengert kibasszák végre? scratch
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 22:02

Más csapatok meccsei - Page 19 E31
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 21:36

LeRoi10 írta:

A Napoli szurkolók szerenádoztak a Real játékosoknak. Nem tudom mennyire kamu az a hír, hogy egész éjjel dudáltak  arra az autók Very Happy Igazi parasztság de azért vicces. Az biztos, hogy a szurkolókon semmi nem fog múlni, a Real ma a pokolba megy.

Cigányok! pig
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 21:31

Eddig megúszták Kulibali meg Reina faszságait clown
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 19:57

Jó a paraszt a háznál Twisted Evil

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 18:36

A Napoli szurkolók szerenádoztak a Real játékosoknak. Nem tudom mennyire kamu az a hír, hogy egész éjjel dudáltak arra az autók Very Happy Igazi parasztság de azért vicces. Az biztos, hogy a szurkolókon semmi nem fog múlni, a Real ma a pokolba megy.

.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 17:14

s4tch írta:
szerintetek van minimális esélye is a napolinak a továbbjutásra? szerintem az odavágó alapján, és azt látva, hogyan védekeznek mostanában, kb. zéró.

a Napoli jelenlegi formáját figyelembe véve nem sok. ráadásuk kénytelen lesznek proaktív attitűddel pályára lépni, ami még inkább kockázatot hordoz magában; nem gondolom, hogy képesek koncentráltan, egymásra és területre egyaránt figyelve nyomást gyakorolni a Realra.

kb. élete formáját kell hozni a csapat nagy részének.
virracocha
Labdaszedő
Labdaszedő
virracocha

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 15:36

s4tch írta:
szerintetek van minimális esélye is a napolinak a továbbjutásra? szerintem az odavágó alapján, és azt látva, hogyan védekeznek mostanában, kb. zéró.

A Real győzelem a beten 2,30-ért ajándék.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 13:55

A nápolyi nem tudom olyan jól játszani, hogy közben be ne szopjon 1-2 touchdowt, hárommal meg nem ütik a Realt.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 12:54

Szerintem ha az elején talál egy gólt a nápoly akkor akár rá is baszhat a reál. Védekezni nem nagyon tudnak ez igaz, de pl a PSG-re is ez volt a jellemző, buktam is egy kisebb összeget, hogy a Barca ellenit lehozták kapott gól nélkül! Smile
rakkenroll
Vízhordó
Vízhordó
rakkenroll

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 12:22

Néztem az odavágót és az volt az érzésem, hogy ezt a Realt tökösebb játékkal simán el lehetne kapni, e helyett gyáván, félszegen, megilletődötten játszottak, a bénult Hamsikkal az élen. Nem ezt vártam a nagypofájú nápolyiaktól. Ettől függetlenül, ha elmúlt a lámpalázuk és keményen odateszik magukat, szerintem továbbjuthatnak.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 12:20

s4tch írta:

Szerintem sincs esélyük, óriási leolvadás kéne a Realtól ahhoz, hogy ne ők menjenek tovább. Talán ha valahogy megússza a Napoli kapott gól nélkül... de erre is minimális esélyt látok.

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-03-07, 11:37

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2017-02-14, 22:18

Én a sorsolásnál szívesen kaptam volna a PSG-t, imádom amikor értek a focihoz! Smile
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2016-12-09, 10:04

twitteren találtam egy ilyet:

Más csapatok meccsei - Page 19 CzGs_PTXUAY1sT_
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2016-12-09, 07:54

Tankcsapda írta:
Most talán jobb csoportmásodikként várni a sorsolást, mint elsőként. Könnyű meccsünk biztosan nem lesz, viszont szerintem a Benfica-Leverkusen-Porto hármast biztonsági játékkal is meg tudnánk verni, ellenük szerintem garantált a negyeddöntő. A Real ellen bármennyire is jók vagyunk, el kellene kerülni. A Bayernt is, de szerintem őket most megvernénk, bár lehet, Ancelotti még csak most szedi össze a csapatát. A City egyelőre verhetőnek tűnik, Pepnek pedig megvannak a maga hibái. Most egy, a tavalyi Bayernnél gyengébb csapatot treníroz. A PSG sötét ló nekem. Eddigi produkciójuk kiábrándítóan gyenge, de Emery elég jó edző, talán ő is tavaszra akarja élesíteni a csapatot. Kíváncsian várom a sorsolást, egyébként szerintem nem lesz akkora szerencsénk, hogy a könnyebbek közül kapjunk valakit. Viszont örülnék egy Barca-Bayern, Atletico-City és Arsenal-Real nyolcaddöntőknek.

Bayern vagy Real lesz ebből.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2016-12-08, 23:03

Most talán jobb csoportmásodikként várni a sorsolást, mint elsőként. Könnyű meccsünk biztosan nem lesz, viszont szerintem a Benfica-Leverkusen-Porto hármast biztonsági játékkal is meg tudnánk verni, ellenük szerintem garantált a negyeddöntő. A Real ellen bármennyire is jók vagyunk, el kellene kerülni. A Bayernt is, de szerintem őket most megvernénk, bár lehet, Ancelotti még csak most szedi össze a csapatát. A City egyelőre verhetőnek tűnik, Pepnek pedig megvannak a maga hibái. Most egy, a tavalyi Bayernnél gyengébb csapatot treníroz. A PSG sötét ló nekem. Eddigi produkciójuk kiábrándítóan gyenge, de Emery elég jó edző, talán ő is tavaszra akarja élesíteni a csapatot. Kíváncsian várom a sorsolást, egyébként szerintem nem lesz akkora szerencsénk, hogy a könnyebbek közül kapjunk valakit. Viszont örülnék egy Barca-Bayern, Atletico-City és Arsenal-Real nyolcaddöntőknek.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime2016-12-07, 08:49

Eddig csoportmásodikok: PSG,Benfica,City,Bayern.

Combos lista eddig. Mondjuk az első helyezettek se jobbak.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 19 I_icon_minitime

Más csapatok meccsei
Vissza az elejére 
19 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Más csapatok meccsei
» Más csapatok meccsei

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: