de legyen csak igaza szimpi csapat az a Borusszia de a Reál mégiscsak egy Reál, harapós kedvében van + nincs az az Isten h egy német-német döntőre odakapcsoljak. [/quote]
Kellett neked farkast kiabálni!!!!!!!!!!!!!Így már valszeg én sem nézem,pfújjjj,germán foci!!
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-25, 00:13
jackie_d írta:
kilopo írta:
Szerintem onnan a madrid megy majd tovább. Tudom, hogy a csoportmeccsen kikaptak a dortmundtól, de azért ezek egészen más meccsek lesznek.
és hogy bejött
bocs, nem bírtam ki
szerintem éreztük hogy itt a Margit szopóágra kerül az első meccsen, de hogy ekkora mélytorok legyen belőle azért az durva.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-25, 00:12
s4tch írta:
cortamelasombra írta:
Én azon gondolkoztam hogy persze Kassai magyar, meg sikeres, meg szeressük és hasonlók de mostmár tényleg el kéne tiltani a profi játékvezetéstől.
Az az érdekes, hogy a döntő hibákat nem ő, hanem az asszisztensei vétették. Piqué kezezését nem látta senki, a lest nem intette be a partjelző, és Müller faultját sem neki, hanem a gólbírónak kellett volna látni, lévén az orra előtt történt az eset
És a bodycheck ami olyan látványos volt hogy Torontóba is elismerően csettintettek a hoki rajongók vagy a két kézzel Dani Alves válláról való magasurgrás? :DD Ezekhez rohadtul nem kellett asszisztens. Tény hogy az EB-n nem az ő sara volt a gól de ebbe most nagyon benne volt.
Igy is volt 4 gól minimum a két csapat közt nade igy...áhh....
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 23:57
kilopo írta:
már épp írni akartam, hogy ezért nem szabad fogadnom sosem
hehe, akkor fogadj a megérzéseid ellen
azért csak összejön a worst case scenario: két német csapat döntőzik a wembleyben (kb. mint az angol döntő moszkvában) brrr, még jó hogy nem igényeltem jegyet...
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 23:30
jackie_d írta:
kilopo írta:
Szerintem onnan a madrid megy majd tovább. Tudom, hogy a csoportmeccsen kikaptak a dortmundtól, de azért ezek egészen más meccsek lesznek.
és hogy bejött
bocs, nem bírtam ki
már épp írni akartam, hogy ezért nem szabad fogadnom sosem
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 22:44
kilopo írta:
és hogy bejött
bocs, nem bírtam ki
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 22:26
elég jól odaropogtatott a bvb
_________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 20:59
s4tch írta:
cortamelasombra írta:
Én azon gondolkoztam hogy persze Kassai magyar, meg sikeres, meg szeressük és hasonlók de mostmár tényleg el kéne tiltani a profi játékvezetéstől.
Az az érdekes, hogy a döntő hibákat nem ő, hanem az asszisztensei vétették. Piqué kezezését nem látta senki, a lest nem intette be a partjelző, és Müller faultját sem neki, hanem a gólbírónak kellett volna látni, lévén az orra előtt történt az eset.
Amúgy Conte és Paratici élőben nézték a meccset, egyrészt Sanchez, másrészt állítólag Müller (???) miatt. Sanchez értékelhetetlen volt, Müller meg vitán felül a meccs legjobbja.
Kassaival szerintem nem a látványos hibái jelentik a legnagyobb bajt, hanem hogy rendre keveri a durvaságot a kemény játékkal. olyan dolgokat enged tovább, amikért nem hogy szabadrúgás, hanem lap járna. én a tegnapi meccstől függetlenül is egy gyenge bírónak tartom - mondjuk szerintem ezt túléli
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-24, 09:15
cortamelasombra írta:
Az az érdekes, hogy a döntő hibákat nem ő, hanem az asszisztensei vétették. Piqué kezezését nem látta senki, a lest nem intette be a partjelző, és Müller faultját sem neki, hanem a gólbírónak kellett volna látni, lévén az orra előtt történt az eset.
Amúgy Conte és Paratici élőben nézték a meccset, egyrészt Sanchez, másrészt állítólag Müller (???) miatt. Sanchez értékelhetetlen volt, Müller meg vitán felül a meccs legjobbja.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 23:36
cortamelasombra írta:
jackie_d írta:
hát, ne legyen igazad
de legyen csak igaza szimpi csapat az a Borusszia de a Reál mégiscsak egy Reál, harapós kedvében van + nincs az az Isten h egy német-német döntőre odakapcsoljak.
hát nemtom, ha majmokat akarok nézni akkor az animal planet-re kapcsolok, nem egy sportcsatornára sz'al zúgjon csak ki a madridi csürhe
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 23:12
jackie_d írta:
kilopo írta:
hát, ne legyen igazad
de legyen csak igaza szimpi csapat az a Borusszia de a Reál mégiscsak egy Reál, harapós kedvében van + nincs az az Isten h egy német-német döntőre odakapcsoljak.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 23:11
Ez a Bayern úgy látszik, a Barca határait is átrajzolta. Nem is kicsit.
Hogy ez a mi meccsünket jobb fényben mutatja-e be? Szerintem nem. A védelmünk kicsit jobb matchup volt ellenük középen, Robben meg negyed ilyen jól nem játszott. Itt ráadásul a négyes reális volt, a mi vendégszereplésünkkor a kettő egy óriási ajándék /eltekintve attól hogy tényleg gyökér gólokat kaptunk/, Torinóban meg úgy kaptunk ki, hogy már nem is akartak nagyon játszani.
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 23:05
kilopo írta:
jackie_d írta:
az mennyire szép lenne ha a dortmund kipicsázná őket a döntőben
hát, ne legyen igazad
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 23:04
cortamelasombra írta:
nem láttam a mai peodukcióját, de eddig nem volt rosszabb, mint az átlag
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:56
jackie_d írta:
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:54
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:50
kilopo Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:25
4... ez kemény azért
Szerintem inkább egy vonal volt, de tény, hogy határeset. Volt viszont 2 kezezés is 16-on belül, amit szerintem adni lehetett volna.
_DREAM_ Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:23
s4tch írta:
Nézitek, ahogy a Bayern pürére veri a Barcelonát? Nem is voltunk olyan szarok azzal a megpattanóssal meg a lesgóllal (bár utóbbiból ma is lőttek egyet). Félelmetesen intenzív csapat.
Most akkor mi van egyébként? Átértékeli ez a mi teljesítményünket? Ezen agyalok.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:23
s4tch írta:
Nézitek, ahogy a Bayern pürére veri a Barcelonát? Nem is voltunk olyan szarok azzal a megpattanóssal meg a lesgóllal (bár utóbbiból ma is lőttek egyet). Félelmetesen intenzív csapat.
nem bírja a gyomrom, csak az eredményt látom az alapján meg jobbak vagyunk, mint a barca
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:22
Annyira szarok csak nem vagyunk, mi két meccsen kaptunk 4 gólt nem 1en...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-23, 22:15
cortamelasombra Gyúró
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-04-09, 22:29
Éppen nézem a Dortmund-Malagát, egzotikus kalandokat keresve dehát olyan minősithetettlen mindkét csapat hogy az hihetettlen. Már csak azért is meg kell verni holnap a Bayernt és továbbjutni, mert ezek az Európa ligába valók, nem ide. Bármelyiket simán ütnénk, PSG-t is szerintem és ott is lennénk a döntőbe. A Margit és a Barsza más tészta, ellenük maximum tisztes helytállást várok, akármennyire is vagyok elvakult szurkoló :DD
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-13, 11:03
Rég láttam ennyire beszari csapatot, mint a tegnapi milan, simán hozhattak volna a tovabbjutast.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 20:21
s4tch írta:
Összefejel két játékos. Az egyik testi épsége nem sérül, a másiknak felszakad a szemöldöke, össze kell varrni, le kell cserélni. Piros?
ebben mi volt a szabálytalan?
most komolyan, elolvasva a szabályokat és az értelmezést, nem lehetett erre pirosat adni? melyik pont nem teljesült?
mondjuk engem is nehéz meggyőzni, de az érvek azért szoktak hatni...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 19:15
Összefejel két játékos. Az egyik testi épsége nem sérül, a másiknak felszakad a szemöldöke, össze kell varrni, le kell cserélni. Piros?
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 19:04
s4tch írta:
A sajátomat leírtam, a többiek majd nyilatkoznak, ha erre járnak.
a szándékosság szüksége úgy érzem cáfolódott...
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 19:02
s4tch írta:
Ez kurva érdekes: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/06/Herakleitosz_bukasa_ketfelvonasos_drama_az_Almok_Szinhazaban/#1129406
ha valakinek nem jön be a linkre pont a lényeges hozzászólás: #73, feketevipera
most komolyan egy simán megadható piros köré egy ilyen konteót felhúzni...
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 18:08
Ez kurva érdekes: http://nepstadion.blog.nepsport.hu/archives/2013/03/06/Herakleitosz_bukasa_ketfelvonasos_drama_az_Almok_Szinhazaban/#1129406
ha valakinek nem jön be a linkre pont a lényeges hozzászólás: #73, feketevipera
Hallgassátok a Fair To Midland nevű zenekart, istenek.
Guest Vendég
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 13:57
s4tch írta:
Hülye buzik vagyunk nyilván, de most úgy áll, hogy Darti szerint piros volt, Beni és Dincsi szerint meg nem. Szerintem sem.
Annyiban bánom, hogy a Real a masszívabb szélsőjátékával szerintem a Juventusnak kellemetlenebb lenne, mint a MU.
furcsa, de valami azt súgja hogy a "hülye buzi" itt most nem bók
van valami érv a "nem piros" mellett vagy ez inkább csak érzés?
s4tch Admin
Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2013-03-06, 13:41
Hülye buzik vagyunk nyilván, de most úgy áll, hogy Darti szerint piros volt, Beni és Dincsi szerint meg nem. Szerintem sem.
Annyiban bánom, hogy a Real a masszívabb szélsőjátékával szerintem a Juventusnak kellemetlenebb lenne, mint a MU.