Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Más csapatok meccsei

Go down 
+35
elnastra
Malloy
LeRoi10
simoon
Juve=scudetto
bombahoppa
sneco7
tjunior
boric
rakkenroll
mbence
laac
exchaby
_Tyler
EsztéNégy
kilopo
_DREAM_
Krisz
andree10
buktar
cortamelasombra
zetterberg40
juventute
balazs91
el_ceRebr0
s4tch
juve 1974
.bb.
CsT
virracocha
AndreasMatri
gyergyely
pietro10
baggiofan
DartagnanX
39 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin

Más csapatok meccsei - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-22, 09:13

Az ukránok a dán góljukkal azonnal kiírták magukat a mindenféle íratlan szabályt követő csapatok közül. Igaz, Lucescu izzadt a sajtótájékoztatón, meg bocsánatot kért, összeveszett újságíróval, és vélhetően lebaszta a csatárját, de ezzel együtt nem hiszem, hogy különösebben érdekelné őket a Juventus sorsa. Csoportelsők akarnak lenni, bizonyítani akarnak, egészséges versenyszellem van bennük, menni fognak Donyeckben is, mint a mérgezett egér. Amíg nem látom a meccs előtti összeállítást, és azt, hogy Lucescu pihenteti Williant, Fernandinhót, Mkhtr az örményt és a két, 30 fölötti szélső védőjét, addig ezt fogom gondolni.

Willian egyébként minden pénzt megérne, zseniális figura. Pont azt a váratlan pluszt tudná biztosítani támadásoknál, amire Marcsi, Vucsi és a többiek meccsenként max. 1-2 alkalommal képesek. Rá könnyebben el tudnék tapsolni 30+ milliót, mint Joveticsre vagy egy bólyacsatárra.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-22, 02:00

balazs91 írta:
elnézve a december 4-5.-i meccseket, semleges szemmel is a Sahtar-Juve a legizgalmasabb (juventínóként meg méginkább). Bár már minden csoportban van továbbjutó, mégis itt a legkiélezettebb a harc az utolsó helyért. Real már tuti második, úgyhogy ha csoport1. lesz a Juve, akkor jöhetnek akár murinnyóék is... De elnézve a listát, a Barca-Bayern-MU hármast kivéve nem látok túlságosan kellemetlen ellenfelet. (értsd jól: aki ellen nem lenne elég a tegnapi produkció) Addig persze milány meg hazai derbi - papíron két középcsapat, ténylegesen viszont presztízsmeccsek- plusz az oroszok brazilok ukránok

Országos X lesz az a meccs, ha minden jól megy akkor a szezon legunalmasabb Juve találkozója. Mást el se tudok képzelni. És ez nemcsak ukrán-olasz szokás, nézz rá a tegnapi Valencia-Bayern meccsre. Ott se izzadt le senki. Ilyen a foci.
Csoportmásodikként meg aztán olyan mindegy kit kapunk, meg kell baszni aztán szevasz :DD
Reálmargit pedig jó lenne mert most szarok, magukhoz képest, simán belerohannak majd a Barza-Bonu-Chiellini nevével fémjelzett kés nyelébe. Tavaly nem esküdtem volna meg rá, idén igen.
MUtól, Barszától, Bayerntől messze jobban fázok.

balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-21, 23:52

elnézve a december 4-5.-i meccseket, semleges szemmel is a Sahtar-Juve a legizgalmasabb (juventínóként meg méginkább). Bár már minden csoportban van továbbjutó, mégis itt a legkiélezettebb a harc az utolsó helyért. Real már tuti második, úgyhogy ha csoport1. lesz a Juve, akkor jöhetnek akár murinnyóék is... De elnézve a listát, a Barca-Bayern-MU hármast kivéve nem látok túlságosan kellemetlen ellenfelet. (értsd jól: aki ellen nem lenne elég a tegnapi produkció) Addig persze milány meg hazai derbi - papíron két középcsapat, ténylegesen viszont presztízsmeccsek- plusz az oroszok brazilok ukránok
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-21, 12:39

.bb. írta:
juve 1974 írta:
Elnézést érte,de én még mindig nem ocsúdtam,hogy ezek a mocskos ukrán brazilok hogyan lőtték az egyenlítő góljukat. Mad

megye 3-ban egy ilyen után a pályán felkoncolják az elkövetőt. Very Happy
Hát nem gyengén. Mad
.bb.
Vízhordó
Vízhordó
.bb.

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-21, 12:18

juve 1974 írta:
Elnézést érte,de én még mindig nem ocsúdtam,hogy ezek a mocskos ukrán brazilok hogyan lőtték az egyenlítő góljukat. Mad

megye 3-ban egy ilyen után a pályán felkoncolják az elkövetőt. Very Happy
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-21, 12:12

buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 23:50

buktar írta:
Ennyit ér ez Európában! Szép győzelem!

Ezt nem ide szántam, törölhető.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 23:09

zetterberg40 írta:
zetterberg40 írta:
Én ilyet még nem láttam.

https://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0

egyszer valahol "véletlenül" rúgtak ilyenből gólt, de a gólszerző csapat utána szándékosan engedett is egyet
ez viszont tényleg nagyon durva, nagyon "oroszos", a kapus helyében én szétrúgtam volna a parasztját
(egyszer majdnem sikerült is hasonló szituációban, de a középhátvédem gyorsabb volt, igy ő kapott pirosat Smile )
buktar
Vízhordó
Vízhordó
buktar

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 23:07

Ennyit ér ez Európában! Szép győzelem!
cortamelasombra
Gyúró
Gyúró
cortamelasombra

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 23:05

zetterberg40 írta:
zetterberg40 írta:
Én ilyet még nem láttam.

Ez korrekt :DD azt az értetlenkedő fejet amit vág a gólja után, na az komoly

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 23:02

zetterberg40 írta:
Én ilyet még nem láttam.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 22:59

jackie_d írta:
mekkora parasztok ezek az ukránok...

Én ilyet még nem láttam.
Guest
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-20, 22:54

mekkora parasztok ezek az ukránok...
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-08, 08:43

balazs91 írta:
DartagnanX írta:

Szeretem az ilyen optimista hozzászólásokat. Smile
Én a hazai Chelsea ellenit sem látom még magam előtt megnyerve, de az idegenbeli Szatyor meccset pláne...

Moggit meg kéne kérni, hogy intézze el, hogy Conte ne edzöként hanem játékosként térjen vissza egy hónapra... bár lehet 20 perc után megzidane-ozná Vucsit...

Very Happy Very Happy Very Happy

Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-08, 08:36

Mondjuk Oscar góljánál én is csak néztem. Very Happy Necces lesz,de szerintem is be tudjuk húzni mindkét meccsünket.Talán a gyenge védelmekkel lehetne operálnunk,csak ahhoz kéne egy sztársebészcsatár.
balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 23:32

DartagnanX írta:

Én a hazai Chelsea ellenit sem látom még magam előtt megnyerve, de az idegenbeli Szatyor meccset pláne...

Moggit meg kéne kérni, hogy intézze el, hogy Conte ne edzöként hanem játékosként térjen vissza egy hónapra... bár lehet 20 perc után megzidane-ozná Vucsit...
juventute
Labdaszedő
Labdaszedő

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 23:30

DartagnanX írta:
el_ceRebr0 írta:

Miért basztunk volna rá?? Ütni kell mindkettőt és kész... Nem tűnik egyik sem megoldhatatlan feladatnak...

Ez a BL, ezért akartuk.
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 23:28

el_ceRebr0 írta:
DartagnanX írta:
Na, a 90. percben basztunk rá... 3-2 lett a Chelsea - Szatyor...

Miért basztunk volna rá?? Ütni kell mindkettőt és kész... Nem tűnik egyik sem megoldhatatlan feladatnak...

el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 22:56

Baszki, láttátok a cselszi első 2 gólját??? egy szezon alatt is ritkán jön össze akár az egyik is, nemhogy 1 meccsen kettő... Má Fortunáék is Abra gázát szívják, jó anyag lehet...
balazs91

balazs91

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 22:46

meglátjuk, mennyit ér a csapat Európában, mert innentöl kezdve 2*90 perc harc kell legyen. Tavasszal jól ment nyomás alatt, de ez most kemény lesz. 7-7-6, most nem tetszik... egállal jobbna kiegyeztem volna én is
el_ceRebr0

el_ceRebr0

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 22:42

DartagnanX írta:

DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 22:38

baggiofan
Labdaszedő
Labdaszedő
baggiofan

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 21:18

A Bayern nem aprózza el: 33. perc 5-0
AndreasMatri

AndreasMatri

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 17:33

s4tch írta:
Durva csapat ez a Dortmund, baromi szimpatikusak lennének, ha akár minimálisan is kedvelném a német focit. A bő keretükben összesen öt játékos több, mint 27 éves, a keret átlagéletkora 24,2 év. Shocked Olyanok, mint a Sahtar: baromi gyorsak, rengeteget futnak, tökéletesen érettek taktikailag, és a fiatal koruk ellenére évek óta együtt játszanak. Ja, és ellentétben a brazilosított Sahtarral, a keret nagy része német. Kicsit irigylem a Dortmund-drukkereket. Amellett, hogy csípem a mostani csapatunkat is, mindig olyan csapatra vágytam, ami ott van. Róluk és a Sahtarról is elmondható, hogy papíron meglepetés lehet a szereplésük, de elnézve a játékukat, nem lepődnék meg, ha mindkét csapat minimum nyolcban lenne.

Csatlakozom!
Szimpatikus csapat a Dortmund,de valahogy a német focit(illetve a válogatottat)soha nem tudtam szeretni.
Egyszerűen nem visz rá a lélek.Néztem több szemszögből is,de nekem a német válogatott mindig egy zsoldoshadsereg marad.(most ezzel nem akarom őket bántani,le a kalappal az eredményeik előtt)
Bár azért a javukra írható,hogy mostanság kezd a kreativitás,a szép játék megjelenni a játékukban,nem csak az ellenfél bedarálása a cél.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 15:11

De csak Bear Grylls túlélő oktató kíséretével szigorúan. Laughing
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 13:38

Ha a Cselszki ma kikap, és verjük a dánokat, majd utána otthon a londongrádiakat is, akkor Ukrajnába nyugodtan ki lehet küldeni az ifiket hóembert gyúrni.
juve 1974
Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 13:25

A próféta szóljon belőled.
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 13:19

juve 1974 írta:
Hát a sahtar se semmi,de nekik még meleg lesz ma a chelsea-vel.Remélem Londonban kibontakoznak majd a brazil vendégmunkások. Laughing

Ma a chelsea kapjon ki szépen, mi meg nyerjünk. Aztán a chelsea-t ha otthon verjük akkor egy nyugis ukrán x-el kéz a kézben mehetünk tovább a shaktarral.

Vízhordó
Vízhordó
juve 1974

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 13:09

Hát a sahtar se semmi,de nekik még meleg lesz ma a chelsea-vel.Remélem Londonban kibontakoznak majd a brazil vendégmunkások. Laughing
pietro10

pietro10

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 09:49

Bizony a Dortmund előtt le a kalappal. Ezt senki sem gondolta volna a sorsoláskor. Tegnap pillanatok alatt alakítottak ki életveszélyes helyzeteket a real otthonában. Ez igencsak megsüvegelendő. Szerintem a Barcán és a ManU-n kívűl nem nagyon állhat majd senki az útjukba, hogy egy nagyot meneteljenek az egyenese kieséses szakaszban....hacsak nem mi. Smile

Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime2012-11-07, 08:34

Durva csapat ez a Dortmund, baromi szimpatikusak lennének, ha akár minimálisan is kedvelném a német focit. A bő keretükben összesen öt játékos több, mint 27 éves, a keret átlagéletkora 24,2 év. Shocked Olyanok, mint a Sahtar: baromi gyorsak, rengeteget futnak, tökéletesen érettek taktikailag, és a fiatal koruk ellenére évek óta együtt játszanak. Ja, és ellentétben a brazilosított Sahtarral, a keret nagy része német. Kicsit irigylem a Dortmund-drukkereket. Amellett, hogy csípem a mostani csapatunkat is, mindig olyan csapatra vágytam, ami ott van. Róluk és a Sahtarról is elmondható, hogy papíron meglepetés lehet a szereplésük, de elnézve a játékukat, nem lepődnék meg, ha mindkét csapat minimum nyolcban lenne.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Más csapatok meccsei   Más csapatok meccsei - Page 32 I_icon_minitime

Más csapatok meccsei
Vissza az elejére 
32 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34  Next
 Similar topics
-
» Más csapatok meccsei
» Más csapatok meccsei

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: