| Más csapatok meccsei | |
|
+35elnastra Malloy LeRoi10 simoon Juve=scudetto bombahoppa sneco7 tjunior boric rakkenroll mbence laac exchaby _Tyler EsztéNégy kilopo _DREAM_ Krisz andree10 buktar cortamelasombra zetterberg40 juventute balazs91 el_ceRebr0 s4tch juve 1974 .bb. CsT virracocha AndreasMatri gyergyely pietro10 baggiofan DartagnanX 39 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-22, 09:13 | |
| Az ukránok a dán góljukkal azonnal kiírták magukat a mindenféle íratlan szabályt követő csapatok közül. Igaz, Lucescu izzadt a sajtótájékoztatón, meg bocsánatot kért, összeveszett újságíróval, és vélhetően lebaszta a csatárját, de ezzel együtt nem hiszem, hogy különösebben érdekelné őket a Juventus sorsa. Csoportelsők akarnak lenni, bizonyítani akarnak, egészséges versenyszellem van bennük, menni fognak Donyeckben is, mint a mérgezett egér. Amíg nem látom a meccs előtti összeállítást, és azt, hogy Lucescu pihenteti Williant, Fernandinhót, Mkhtr az örményt és a két, 30 fölötti szélső védőjét, addig ezt fogom gondolni.
Willian egyébként minden pénzt megérne, zseniális figura. Pont azt a váratlan pluszt tudná biztosítani támadásoknál, amire Marcsi, Vucsi és a többiek meccsenként max. 1-2 alkalommal képesek. Rá könnyebben el tudnék tapsolni 30+ milliót, mint Joveticsre vagy egy bólyacsatárra. | |
|
| |
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-22, 02:00 | |
| - balazs91 írta:
- elnézve a december 4-5.-i meccseket, semleges szemmel is a Sahtar-Juve a legizgalmasabb (juventínóként meg méginkább). Bár már minden csoportban van továbbjutó, mégis itt a legkiélezettebb a harc az utolsó helyért. Real már tuti második, úgyhogy ha csoport1. lesz a Juve, akkor jöhetnek akár murinnyóék is... De elnézve a listát, a Barca-Bayern-MU hármast kivéve nem látok túlságosan kellemetlen ellenfelet. (értsd jól: aki ellen nem lenne elég a tegnapi produkció) Addig persze milány meg hazai derbi - papíron két középcsapat, ténylegesen viszont presztízsmeccsek- plusz az
oroszok brazilok ukránok Országos X lesz az a meccs, ha minden jól megy akkor a szezon legunalmasabb Juve találkozója. Mást el se tudok képzelni. És ez nemcsak ukrán-olasz szokás, nézz rá a tegnapi Valencia-Bayern meccsre. Ott se izzadt le senki. Ilyen a foci. Csoportmásodikként meg aztán olyan mindegy kit kapunk, meg kell baszni aztán szevasz :DD Reálmargit pedig jó lenne mert most szarok, magukhoz képest, simán belerohannak majd a Barza-Bonu-Chiellini nevével fémjelzett kés nyelébe. Tavaly nem esküdtem volna meg rá, idén igen. MUtól, Barszától, Bayerntől messze jobban fázok. _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
|
| |
balazs91
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-21, 23:52 | |
| elnézve a december 4-5.-i meccseket, semleges szemmel is a Sahtar-Juve a legizgalmasabb (juventínóként meg méginkább). Bár már minden csoportban van továbbjutó, mégis itt a legkiélezettebb a harc az utolsó helyért. Real már tuti második, úgyhogy ha csoport1. lesz a Juve, akkor jöhetnek akár murinnyóék is... De elnézve a listát, a Barca-Bayern-MU hármast kivéve nem látok túlságosan kellemetlen ellenfelet. (értsd jól: aki ellen nem lenne elég a tegnapi produkció) Addig persze milány meg hazai derbi - papíron két középcsapat, ténylegesen viszont presztízsmeccsek- plusz az oroszok brazilok ukránok | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-21, 12:39 | |
| | |
|
| |
.bb. Vízhordó
Posts : 483 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 35 Location : Budapest
| |
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-21, 12:12 | |
| Elnézést érte,de én még mindig nem ocsúdtam,hogy ezek a mocskos ukrán brazilok hogyan lőtték az egyenlítő góljukat. | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 23:50 | |
| - buktar írta:
- Ennyit ér ez Európában! Szép győzelem!
Ezt nem ide szántam, törölhető. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 23:09 | |
| - zetterberg40 írta:
- zetterberg40 írta:
- Én ilyet még nem láttam.
https://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0 egyszer valahol "véletlenül" rúgtak ilyenből gólt, de a gólszerző csapat utána szándékosan engedett is egyet ez viszont tényleg nagyon durva, nagyon "oroszos", a kapus helyében én szétrúgtam volna a parasztját (egyszer majdnem sikerült is hasonló szituációban, de a középhátvédem gyorsabb volt, igy ő kapott pirosat ) |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 23:07 | |
| Ennyit ér ez Európában! Szép győzelem! | |
|
| |
cortamelasombra Gyúró
Posts : 877 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Verona, Italia
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 23:05 | |
| - zetterberg40 írta:
- zetterberg40 írta:
https://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0 Ez korrekt :DD azt az értetlenkedő fejet amit vág a gólja után, na az komoly _________________ ---- Allegri? Allegri! !!!----
| |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 23:02 | |
| - zetterberg40 írta:
https://www.youtube.com/watch?v=_r1LhB2g8J0 | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 22:59 | |
| - jackie_d írta:
- mekkora parasztok ezek az ukránok...
Én ilyet még nem láttam. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-20, 22:54 | |
| mekkora parasztok ezek az ukránok... |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-08, 08:43 | |
| | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-08, 08:36 | |
| Mondjuk Oscar góljánál én is csak néztem. Necces lesz,de szerintem is be tudjuk húzni mindkét meccsünket.Talán a gyenge védelmekkel lehetne operálnunk,csak ahhoz kéne egy sztársebészcsatár. | |
|
| |
balazs91
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 23:32 | |
| - DartagnanX írta:
Szeretem az ilyen optimista hozzászólásokat. Én a hazai Chelsea ellenit sem látom még magam előtt megnyerve, de az idegenbeli Szatyor meccset pláne... Moggit meg kéne kérni, hogy intézze el, hogy Conte ne edzöként hanem játékosként térjen vissza egy hónapra... bár lehet 20 perc után megzidane-ozná Vucsit... | |
|
| |
juventute Labdaszedő
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 23:30 | |
| - DartagnanX írta:
- el_ceRebr0 írta:
Miért basztunk volna rá?? Ütni kell mindkettőt és kész... Nem tűnik egyik sem megoldhatatlan feladatnak... Szeretem az ilyen optimista hozzászólásokat. Én a hazai Chelsea ellenit sem látom még magam előtt megnyerve, de az idegenbeli Szatyor meccset pláne... Ez a BL, ezért akartuk. | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 23:28 | |
| - el_ceRebr0 írta:
- DartagnanX írta:
- Na, a 90. percben basztunk rá... 3-2 lett a Chelsea - Szatyor...
Miért basztunk volna rá?? Ütni kell mindkettőt és kész... Nem tűnik egyik sem megoldhatatlan feladatnak... Szeretem az ilyen optimista hozzászólásokat. Én a hazai Chelsea ellenit sem látom még magam előtt megnyerve, de az idegenbeli Szatyor meccset pláne... _________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 22:56 | |
| Baszki, láttátok a cselszi első 2 gólját??? egy szezon alatt is ritkán jön össze akár az egyik is, nemhogy 1 meccsen kettő... Má Fortunáék is Abra gázát szívják, jó anyag lehet... | |
|
| |
balazs91
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 22:46 | |
| meglátjuk, mennyit ér a csapat Európában, mert innentöl kezdve 2*90 perc harc kell legyen. Tavasszal jól ment nyomás alatt, de ez most kemény lesz. 7-7-6, most nem tetszik... egállal jobbna kiegyeztem volna én is | |
|
| |
el_ceRebr0
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 22:42 | |
| - DartagnanX írta:
- Na, a 90. percben basztunk rá... 3-2 lett a Chelsea - Szatyor...
Miért basztunk volna rá?? Ütni kell mindkettőt és kész... Nem tűnik egyik sem megoldhatatlan feladatnak... | |
|
| |
DartagnanX Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 22:38 | |
| Na, a 90. percben basztunk rá... 3-2 lett a Chelsea - Szatyor...
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
| |
|
| |
baggiofan Labdaszedő
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 21:18 | |
| A Bayern nem aprózza el: 33. perc 5-0 | |
|
| |
AndreasMatri
Posts : 66 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 17:33 | |
| - s4tch írta:
- Durva csapat ez a Dortmund, baromi szimpatikusak lennének, ha akár minimálisan is kedvelném a német focit. A bő keretükben összesen öt játékos több, mint 27 éves, a keret átlagéletkora 24,2 év. Olyanok, mint a Sahtar: baromi gyorsak, rengeteget futnak, tökéletesen érettek taktikailag, és a fiatal koruk ellenére évek óta együtt játszanak. Ja, és ellentétben a brazilosított Sahtarral, a keret nagy része német. Kicsit irigylem a Dortmund-drukkereket. Amellett, hogy csípem a mostani csapatunkat is, mindig olyan csapatra vágytam, ami ott van. Róluk és a Sahtarról is elmondható, hogy papíron meglepetés lehet a szereplésük, de elnézve a játékukat, nem lepődnék meg, ha mindkét csapat minimum nyolcban lenne.
Csatlakozom! Szimpatikus csapat a Dortmund,de valahogy a német focit(illetve a válogatottat)soha nem tudtam szeretni. Egyszerűen nem visz rá a lélek.Néztem több szemszögből is,de nekem a német válogatott mindig egy zsoldoshadsereg marad.(most ezzel nem akarom őket bántani,le a kalappal az eredményeik előtt) Bár azért a javukra írható,hogy mostanság kezd a kreativitás,a szép játék megjelenni a játékukban,nem csak az ellenfél bedarálása a cél. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 15:11 | |
| De csak Bear Grylls túlélő oktató kíséretével szigorúan. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 13:38 | |
| Ha a Cselszki ma kikap, és verjük a dánokat, majd utána otthon a londongrádiakat is, akkor Ukrajnába nyugodtan ki lehet küldeni az ifiket hóembert gyúrni. | |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 13:25 | |
| A próféta szóljon belőled. | |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 13:19 | |
| - juve 1974 írta:
- Hát a sahtar se semmi,de nekik még meleg lesz ma a chelsea-vel.Remélem Londonban kibontakoznak majd a brazil vendégmunkások.
Ma a chelsea kapjon ki szépen, mi meg nyerjünk. Aztán a chelsea-t ha otthon verjük akkor egy nyugis ukrán x-el kéz a kézben mehetünk tovább a shaktarral. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
juve 1974 Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 13:09 | |
| Hát a sahtar se semmi,de nekik még meleg lesz ma a chelsea-vel.Remélem Londonban kibontakoznak majd a brazil vendégmunkások. | |
|
| |
pietro10
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 09:49 | |
| Bizony a Dortmund előtt le a kalappal. Ezt senki sem gondolta volna a sorsoláskor. Tegnap pillanatok alatt alakítottak ki életveszélyes helyzeteket a real otthonában. Ez igencsak megsüvegelendő. Szerintem a Barcán és a ManU-n kívűl nem nagyon állhat majd senki az útjukba, hogy egy nagyot meneteljenek az egyenese kieséses szakaszban....hacsak nem mi. _________________ FORZA JUVE VINCI DAI LOTTA E NON MOLLARE MAI
| |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2012-11-07, 08:34 | |
| Durva csapat ez a Dortmund, baromi szimpatikusak lennének, ha akár minimálisan is kedvelném a német focit. A bő keretükben összesen öt játékos több, mint 27 éves, a keret átlagéletkora 24,2 év. Olyanok, mint a Sahtar: baromi gyorsak, rengeteget futnak, tökéletesen érettek taktikailag, és a fiatal koruk ellenére évek óta együtt játszanak. Ja, és ellentétben a brazilosított Sahtarral, a keret nagy része német. Kicsit irigylem a Dortmund-drukkereket. Amellett, hogy csípem a mostani csapatunkat is, mindig olyan csapatra vágytam, ami ott van. Róluk és a Sahtarról is elmondható, hogy papíron meglepetés lehet a szereplésük, de elnézve a játékukat, nem lepődnék meg, ha mindkét csapat minimum nyolcban lenne. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei | |
| |
|
| |
| Más csapatok meccsei | |
|