| Más csapatok meccsei | |
|
+35elnastra Malloy LeRoi10 simoon Juve=scudetto bombahoppa sneco7 tjunior boric rakkenroll mbence laac exchaby _Tyler EsztéNégy kilopo _DREAM_ Krisz andree10 buktar cortamelasombra zetterberg40 juventute balazs91 el_ceRebr0 s4tch juve 1974 .bb. CsT virracocha AndreasMatri gyergyely pietro10 baggiofan DartagnanX 39 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Malloy Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 10:33 | |
| - Idézet :
emlékeim szerint az egyetlen olyan bírói hiba, ami uefa-rendezvényen valós következményekkel járt, az kassai meg nem adott gólja az ukrán-angolon. azt követően vezették be a gólbírót. Szóval igazából Kassai nem egy vak/csaló/uefabérenc/reálfan/stb. hanem egy igazi reformer??? | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 10:26 | |
| - jackie_d írta:
hülye hetero, szégyelld magad! legalább ne dicsekedne vele... @Malloy @Krisz pont azon gondolkodtam, hogy az uefa mennyire egy következmények nélküli társaság. övrebö kikúrt a chelsea-vel? semmi gond, adjunk neki még utána eb-selejtezőket. (az uefa még tovább foglalkoztatta volna, maga a bíró spori döntött úgy, hogy visszavonul.) a juve lesgólokkal, meg nem adott szabályos gólokkal esik ki a bayern ellen? jól van az úgy. a barcelona már megint kap egy kis hátszelet a csodálatos feltámadásához a psg ellen? kit zavar! a juve-barca bl-döntőt is szépen elfújta cakir, aki azóta is az egyik legtöbbet foglalkoztatott emberük. emlékeim szerint az egyetlen olyan bírói hiba, ami uefa-rendezvényen valós következményekkel járt, az kassai meg nem adott gólja az ukrán-angolon. azt követően vezették be a gólbírót. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 10:21 | |
| Azt hiszem itt nem direkt módon megy az eredmény befolyásolás, "csak" annyiban, hogy odaküldünk egy inkompetens bírót, akiről tudjuk hogy hat rá a hazai közönség, így jó eséllyel oda fog többet kedvezni ami nekünk jó. Ezért nem kell videóbíró, profi játékvezetők stb. Viszont ahogy én érzékelem ez már rég kicsúszott a kezek közül annyira szar a bírói kar, már az UEFAnak is kínos, hogy nincs egy negyeddöntő mérkőzés balhé nélkül a rigó miatt, de nincs mit tenni. A fociban amúgy is magas a mázli-faktor, a BL vége meg aztán tényleg orosz rulett annyi az azonos képességű csapat,ki fog ki jón napot, ki nem, erre még rájönnek a hülye bírók, egy merő káosz az egész. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 10:12 | |
| - Malloy írta:
- Több ismerősömmel beszélgettem ma reggel, akik nem Juve szurkolók (baszki, minek állok szóba ilyenekkel...)
hülye hetero, szégyelld magad! |
|
| |
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 09:57 | |
| - s4tch írta:
- két lesgól amott, egy meg nem adott gól nálunk azért elég sok és elég súlyos hiba.
amúgy nagyon szar ez. tudom, hogy nem szabadna vele foglalkozni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy velünk is ki fognak baszni, ahogy a psg-vel megtették. egy 'el clasico' a bl-döntőben, fhúúú, de jól is hangzik... Több ismerősömmel beszélgettem ma reggel, akik nem Juve szurkolók (baszki, minek állok szóba ilyenekkel...), és egybehangzó vélemény volt, hogy ha minket is megszopat az uefa akkor ők nem néznek többet BL-t. Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy a BL forgatókönyvét is a barátok közt szerzői írják. Legalább annyira kiszámítható... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 09:54 | |
| - Krisz írta:
- Én meg pont kétlem hogy a tegnapi után megint lenne egy biro botrany.
nemá'!... kifejtenéd? szerintem meg pont hogy kurvára előfordult mindenféle probléma: - meccs befolyásolásos - fogadási csalásos - szimpla balfaszságos |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 09:25 | |
| - s4tch írta:
- két lesgól amott, egy meg nem adott gól nálunk azért elég sok és elég súlyos hiba.
amúgy nagyon szar ez. tudom, hogy nem szabadna vele foglalkozni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy velünk is ki fognak baszni, ahogy a psg-vel megtették. egy 'el clasico' a bl-döntőben, fhúúú, de jól is hangzik... Én meg pont kétlem hogy a tegnapi után megint lenne egy biro botrany. Ha 3-0rol kiesünk akarmilyen MSN van a pályán akkor meg is érdemeljük. Egyébként meg nem unják még az emberek a klasszikozast? Tudom ez biztosan nem 100% objektiv velemeny, de en azt is unnam ha folyton mondjuk egy Juve-Milanra lenne kihegyezve minden. | |
|
| |
s4tch Admin
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 09:19 | |
| két lesgól amott, egy meg nem adott gól nálunk azért elég sok és elég súlyos hiba.
amúgy nagyon szar ez. tudom, hogy nem szabadna vele foglalkozni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy velünk is ki fognak baszni, ahogy a psg-vel megtették. egy 'el clasico' a bl-döntőben, fhúúú, de jól is hangzik... | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 09:01 | |
| - tjunior írta:
Vitatkoznék, ugyanilyen hatalmas hibák voltak. egyetértek |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 08:48 | |
| - Krisz írta:
- Botranyos volt a bíráskodás, és persze jogos a Bayernes felhaborodas, de tavaly pontosan ugyanilyen forgatokonyvvel jutottak tovabb (talan a tevedesek ellenunk nem voltak ilyen orbitalisak es kozvetlenek), akkor valahogy nem volt gond a bíráskodással es a Bayern mentalis erejerol ment az aradozas. Azert a Bayern szurkolok is elegge elkenyeztetett ribancok - persze a bárcareál szintjét nehéz elérni.
Vitatkoznék, ugyanilyen hatalmas hibák voltak. | |
|
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 08:35 | |
| Botranyos volt a bíráskodás, és persze jogos a Bayernes felhaborodas, de tavaly pontosan ugyanilyen forgatokonyvvel jutottak tovabb (talan a tevedesek ellenunk nem voltak ilyen orbitalisak es kozvetlenek), akkor valahogy nem volt gond a bíráskodással es a Bayern mentalis erejerol ment az aradozas. Azert a Bayern szurkolok is elegge elkenyeztetett ribancok - persze a bárcareál szintjét nehéz elérni. | |
|
| |
Guest Vendég
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-19, 08:08 | |
| - LeRoi10 írta:
- Kassai és brigádja hozza magát. Megint nem egyértelműen csalják el a meccset, hanem fogalmatlan módra fújnak össze-vissza.
lehet még mindig kártyázik... |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:44 | |
| Jöhet a Real!
#majdmimegmutatjuk | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:30 | |
| - buktar írta:
- Morata két meccsen 0 perc.
Ma már a két milánói brigádot is szóba hozták vele, a Chelsea pedig konstans pletyka, de lehet, hogy Conte inkább Belottit választja. A lényeg, hogyha 40-45 misiért mozdítható nem szabad kimaradnunk a buliból. Moratának itt a helye és kész. A kevés lehetőség mellett is 34 meccsen 17 gólja van, 90 játékpercenként betalál. De Morata mellett nem is feltétlenül a statisztikák szólnak, legalább ugyanennyire az emberi oldala és mentalitása is. Nem mellesleg mocsok jóképű, szép szál legény. | |
|
| |
buktar Vízhordó
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:23 | |
| Morata két meccsen 0 perc. | |
|
| |
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:19 | |
| Egyik csapatnak sem szurkoltam, de azért egyik oldalon ott van Morata, a másikon meg hülyevidal.... #ezértkelletteligazolni, #nagyobbcsapatakerultem, #visszafogodtanfogokunneplniajuveellen, #karma
A hozzászólást tjunior összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-04-19, 06:59-kor. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:13 | |
| Az Atletico-Real-Borussia/Monaco trió között azért nincs mumusunk vagy verhetetlen csodacsapat. Ahjjj csak jussunk tovább Azt hiszem holnapi napom sem lesz túl effektív Kezdjünk már! | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:09 | |
| A Bayern visszakapja a sorstól Kassaitól amit tavaly ellenünk kapott. #buzividal | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 23:03 | |
| Számomra teljesen felfoghatatlan 2017-ben miért nincs még mindig videóbíró a legmagasabb szinten, ahol 1-1 gólon, helyzeten 5-10 millió eurók is múlhatnak. Ez a BL-tavasz egyelőre jól mutatja, hogy mennyire elbaszott bírói ítéletek mennyit számítanak. Nehogy félreértse valaki, nem siratom BuziVidalt vagy a Bayern Általánosan értem. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 22:57 | |
| Kassai és brigádja hozza magát. Megint nem egyértelműen csalják el a meccset, hanem fogalmatlan módra fújnak össze-vissza. | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Vajon Kassait es stabjat meddig engedik még vezetni? | |
|
| |
simoon Segédedző
| tt - _DREAM_ írta:
- ilyen szar gólt is csak a bajorok tudnak lőni..
Buzividal!!!44 gyááá mennyire szép lesgól a néptáncostól | |
|
| |
_DREAM_ Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 22:39 | |
| ilyen szar gólt is csak a bajorok tudnak lőni.. Buzividal!!!44 | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-04-18, 22:32 | |
| Vidal lassan igazi antihős lesz Münchenben. Mondjuk Kassai is pont azért a szabálytalanságért állítja ki amiért nem kellett volna Egyébként nehéz eldönteni, hogy akkor most jó-e a Real vagy a Bayern van gyengébb formában is. Persze, először jussunk tovább de nem is tudom kit szeretnék jobban ellenfélként látni. | |
|
| |
zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-16, 16:12 | |
| - Krisz írta:
- Annyira jó hogy kiesett a futball filozófus a csilliard euros csapataval.
Na és akkor mit mondasz majd, amikor pár év múlva a manchesteri kalandja után itt köt ki? Spanyol, német, angol bajnokság kihúzva, a sormintában Olaszország vagy Franciaország következik majd. Ráadásul mindig is a Juve nagy tisztelője volt (játékosként annak idején gyakorlatilag kész volt a Juvéba igazolása, az utolsó pillanatban esett kútba a dolog és lett a Brescia játékosa - ha jól emlékszem). | |
|
| |
Guest Vendég
| |
| |
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-16, 05:54 | |
| Annyira jó hogy kiesett a futball filozófus a csilliard euros csapataval. | |
|
| |
LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-15, 22:02 | |
| Brutál jó focit játszik a Monaco, ha továbbjut ha nem. Milyen a játékossors... Ha Raggi anno nem igazol él a másodosztályú Monacohoz most már talán a Serie B-ben vagy egy Bologna, Chievo szintű csapatban nyomná... Szerk.: persze, hogy nekiálltak buzizni miután dicsértem őket | |
|
| |
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-13, 22:44 | |
| - CsT írta:
- Ahogy nézem a Chelsea-MU valahogy ez jut eszembe:
Akárhányszor láttam Pogbát játszani idén, mindig hulladék volt, Herrera a belét kidolgozza ő meg sétálgat, mellette tiszta idegbeteg és akkora arca van, hogy rossz nézni. Valahogy mondjuk simán a csapat legjobbja idén a whoscored szerint, pedig igazából Ibra jelenti a különbséget az elmúlt évek, és az idei United között. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
|
| |
CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-13, 22:09 | |
| Ahogy nézem a Chelsea-MU valahogy ez jut eszembe: | |
|
| |
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei 2017-03-09, 21:37 | |
| indexNEMjógábor:
http://index.hu/sport/futball/2017/03/09/barcelona_psg_aytekin_tizenegyes_bl/ _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Más csapatok meccsei | |
| |
|
| |
| Más csapatok meccsei | |
|