Eszméletlen a kisgyerek, kétség sem férhet ahhoz, hogy a jövő nagy alakja.
<3SándorSándor
Az öreg Beppe boldogan mosolyoghat magában, a nyári szerzemények igen jól viszik a csapatot. Ha lenne egy vidalunk, tökéletes lenne a keret. Takarodjon, mellesleg már féni sem félek a bőrgatyás csürhétől.
Remélem azért a srácok nem szálltak el maguktól, én csak még jobban tartok a Bayerntől emiatt. A 352 az a rendszer amibe Allegri össze tudta rántani a csapatot, és ez az a rendszer amire a Bayern játéka a legveszélyesebb. Olyan szélekkel mint a Lahm-Robben és az Alaba-Costa kegyetlenül szét lehet szopatni a 352-t. Sokkal jobb lenne úgy nekimenni a meccsnek, mint ahogy a City ellen tettük az első meccsen, ők elbízták magukat, mi meg helytálltunk.
Eszméletlen a kisgyerek, kétség sem férhet ahhoz, hogy a jövő nagy alakja.
<3SándorSándor
Az öreg Beppe boldogan mosolyoghat magában, a nyári szerzemények igen jól viszik a csapatot. Ha lenne egy vidalunk, tökéletes lenne a keret. Takarodjon, mellesleg már féni sem félek a bőrgatyás csürhétől.
_________________ subidubi rókaprém, más is buzi nem csak én.
kilopo Gyúró
Posts : 1080 Join date : 2012. Nov. 05. Location : Budapest
- A 2. gól előtti Mandzu sarkazás (még saját térfélen) is egészen szép volt. - Mostanában egyre veszélyesebbek vagyunk szögletből. Régebben leginkább saját kapura voltunk azok..
A hazaiak nem szívesen fognak visszaemlékezni erre a meccsre, annyi biztos. Dybala mai mutatója 2 gól és 2 gólpassz. Ilyet talán még Karcsikától sem láttunk egy meccsen belül. Komoly formában van a kicsi. Kwadcsit mindig jó a pályán látni, ma sem volt ez másként. Mandzukic mezőnymunkája pedig tényleg elképesztő. Fejpárbajokat nyer, birkózik, csúszik-mászik. Anno nem véletlenül mondta róla Magath, hogy ő az a játékos, aki egymás után kétszer 90 percet le tudna robotolni. A másik dolog: nyáron szerintem senki nem várt extrát Khedirától, ehhez képest látjuk, milyen stabilitást ad a középpályának Marcsival párban. Ráadásul az sem mellékes, hogy 10 bajnoki meccsen 3 gól és 2 gólpassz szerepel a Kebap neve mellett. Vidal who?
- Mandzukic újra a keretben és egyben a kezdőben is - Barzagli a Lazio meccs után, Pereyra a Roma elleni után, míg Lemina pár napon belül visszatérhet - a Rugani/Cáceres kettős közül az egyik ma, míg a másik a kupameccsen kap lehetőséget (plusz állítólag a Zaza-Morata kettős kezd a kupában)