Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 | |
|
+8bombahoppa tjunior _DREAM_ exchaby LeRoi10 Krisz Tankcsapda zetterberg40 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Krisz Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 20:38 | |
| - LeRoi10 írta:
- Tankcsapda írta:
Az a hármas biztosan nem, Leminat kiállították Franciaországban. jogos. Így viszont még nehezebb megmagyarázni a kebabost a kezdőben. Szerintem az a logikája, hogy vagy Khedira vagy Marcsi (vagy mindkettő) kell a középpályára hogy meglegyen az egyensúly. Mivel Marcsit inkább a Lyonra tartalékolja, így Khediraval kell kezdenie. Én inkább ezt a meccset favorizálnám, mert most kb pontot lehet tenni a Nápolyi szezonjára. Gabbiadini talán 3 meccset kapott? mindenesetre Milik nélkül nincs csatáruk, Gabbiadininek nem fekszik a poszt, előző meccsen Callejon játszott középen (feltételezem false 9-t). Nyertek, azért egy Empolit nem olyan nehéz lehozni otthon, viszont ha most rendesen elpicsázzuk őket akkor a csatárgondokkal együtt az elég mély gödörbe sodorhatná őket, amivel további pontokat veszítenének a következő meccseken és leszakadnának. Ezzel szemben a Lyonra bőven ki lehetne találni egy one-off taktikát (a Serie A-ban leginkább a saját játékunkat próbáljuk hozni), de igazából egy X se lenne vészes. | |
| | | exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 20:12 | |
| ja, nem kamuzott a csávó tegnap, ebből a kezdőből tényleg kinézem hogy nem sok futballt látunk majd ma.. TAKARODJ!! _________________ Csak a kezdők szörföznek az interneten. Én pl. cirkálok!
| |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 20:02 | |
| - Tankcsapda írta:
- LeRoi10 írta:
Hát nem. A vártaknak megfelelő a kezdő 11. Tegnap a sajtótájékoztatón Allegri a szokásosnál is lazább volt, persze előjött a szokásos ' a bajnokok tavasszal nyernek bajnokságot' duma. Talán így szerdán láthatjuk a Lemina-Marchisio- Pjanic hármast.
Nem tudom miért de ma Hernanesben érzem, hogy így vagy úgy de kulcsjátékos lesz. És szerintem a pozitív értelemben.
Az a hármas biztosan nem, Leminat kiállították Franciaországban. jogos. Így viszont még nehezebb megmagyarázni a kebabost a kezdőben. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 19:59 | |
| - LeRoi10 írta:
- Krisz írta:
Szerintem Marcsit kezdetni fogja Allegri (kivéve persze, ha a Lyonra tartalékolja - ami szerintem alacsonyabb prioritás mint a Nápolyi). Khediranak se ártana egy kis pihi, megnézném hogy muzsikál egy Marcsi, Lemina, Pjanic trió középen. Hát nem. A vártaknak megfelelő a kezdő 11. Tegnap a sajtótájékoztatón Allegri a szokásosnál is lazább volt, persze előjött a szokásos ' a bajnokok tavasszal nyernek bajnokságot' duma. Talán így szerdán láthatjuk a Lemina-Marchisio- Pjanic hármast.
Nem tudom miért de ma Hernanesben érzem, hogy így vagy úgy de kulcsjátékos lesz. És szerintem a pozitív értelemben.
Az a hármas biztosan nem, Leminat kiállították Franciaországban. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 19:57 | |
| - Krisz írta:
- zetterberg40 írta:
- Egyelőre ezt a kezdőt várja nagyjából az összes forrás:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanics, Alex Sandro - Higuain, Mandzukics Szerintem Marcsit kezdetni fogja Allegri (kivéve persze, ha a Lyonra tartalékolja - ami szerintem alacsonyabb prioritás mint a Nápolyi). Khediranak se ártana egy kis pihi, megnézném hogy muzsikál egy Marcsi, Lemina, Pjanic trió középen. Hát nem. A vártaknak megfelelő a kezdő 11. Tegnap a sajtótájékoztatón Allegri a szokásosnál is lazább volt, persze előjött a szokásos ' a bajnokok tavasszal nyernek bajnokságot' duma. Talán így szerdán láthatjuk a Lemina-Marchisio- Pjanic hármast. Nem tudom miért de ma Hernanesben érzem, hogy így vagy úgy de kulcsjátékos lesz. És szerintem a pozitív értelemben. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 16:46 | |
| - zetterberg40 írta:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanics, Alex Sandro - Higuain, Mandzukics Szerintem Marcsit kezdetni fogja Allegri (kivéve persze, ha a Lyonra tartalékolja - ami szerintem alacsonyabb prioritás mint a Nápolyi). Khediranak se ártana egy kis pihi, megnézném hogy muzsikál egy Marcsi, Lemina, Pjanic trió középen. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 14:02 | |
| - zetterberg40 írta:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanics, Alex Sandro - Higuain, Mandzukics Szerintem Leminanak kezdeni kellene a német szent tehenünk helyett, elvégre hétközben nem játszhat. Illetve Marchisionak is, nagyobb szükség van rá most, mint a Lyon ellen. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 2016-10-29, 11:00 | |
| Egyelőre ezt a kezdőt várja nagyjából az összes forrás:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Hernanes, Pjanics, Alex Sandro - Higuain, Mandzukics | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 | |
| |
| | | | Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|