ezt néztem én is, és úgy látszik, a klub insta-felelőse szerint ez jól is áll piggynek
https://www.instagram.com/p/BP2g6tlgCPL/
Nem azt mondom, hogy Piggy egy szál belű, de szerintem ez a mez jócskán rátesz egy lapáttal. Nekem úgy tűnik, hogy ebben a fehér/zebrás szerelésben mindenki zömökebb.
Szerk: Gonzalo Higuaín is the first Juventus player to score in six consecutive Serie A games since David Trezeguet in 2005.
az a pocak nem mezkérdés ez biztos, pont teszek rá amíg így tolja
Frappáns, és úgy tűnik, ezt most így is gondolja... idén Mandzsu levett a lábamról. Ő és Bonu biztos visszarángatják a mi Paolónkat a földre... ha nem, nagyot csalódnék a gauchóban.
ezt néztem én is, és úgy látszik, a klub insta-felelőse szerint ez jól is áll piggynek
https://www.instagram.com/p/BP2g6tlgCPL/
Nem azt mondom, hogy Piggy egy szál belű, de szerintem ez a mez jócskán rátesz egy lapáttal. Nekem úgy tűnik, hogy ebben a fehér/zebrás szerelésben mindenki zömökebb.
Szerk: Gonzalo Higuaín is the first Juventus player to score in six consecutive Serie A games since David Trezeguet in 2005.
-Pigu nem fogyott le, nagyon kövér. Viszont fossa a gólokat, és nagyon jól lát a pályán. Világklasszis játékos, de egy gyomorgyűrűt igazán kaphatna nyáron. -Mandzu a föld nagy részét víz borítja, a többit Mandzu. Hihetelen mezőnymunkát végez, az egyik kedvencem. -Kebab magára talált ebben a felállásban. A német válogatottban és a Reaálban is ebben nyomta, szerintem ez passzol hozzá a legjobban. -SándorSándor szintén egy állat. -Pulika kiszámíthatatlan, életveszélyes és gyorsabb, mint a gyorsan dugó róka. Viszont aggódom az egészsége miatt. Olyan sok időt tölt a földön, félek felfázik. -Dybcsinek nem áll jól a primadonnáskodás. Remélem kap két büdös nagy pofont Allegritől, vagy Nedved elmagyarázza neki, hogy merre van előre. Nálunk nem volt jellemző ez a magatartás. A nagy bajnokaink alázatosak voltak, nem pedig sztárocskák. Ez nem a Rinya, hogy a játékos rakja össze a csapatot.
érdekes az utóbbi meccsek koreográfiája, az első 3 helyzetből lövünk 2 gólt, aztán a következő 8ból nullát, még annyit tennék hozzá a meccshez Khedira 8 tackle...jó vicceltem nulla
Az a baj ezzel a felállással, hogy kurvára nincs hozzá keretünk. Cserélni se tudunk érdemben mert pl Dybala,Cuad v Pjanics helyére nincs hasonló stílusú játékosunk...