Pont az ilyen megnyilvánulásokból látszik, hogy mennyire érthetetlenül hülye sportolók is vannak. Niggerezik a pályán, majd 10 perccel később Marlonnal, Rogerioval, Boatenggel, Babacarral és Duncannel zuhanyzik együtt. Érthetetlen.
Lehet pont a zuhanyzó miatt utálja őket!
Update: Most már azt írják mégsem kap büntit a kis faszista....
Di Francesco is kapott 1 meccset....azért az érdekes, mert ha tényleg bebizonyosodott, hogy náci volt, akkor az lófasz, ha meg nem bizonyosodott be akkor mire kapja az eltiltást?
Bennem is ez merült fel, ennyit ér a szarniggerezés?
Di Francesco is kapott 1 meccset....azért az érdekes, mert ha tényleg bebizonyosodott, hogy náci volt, akkor az lófasz, ha meg nem bizonyosodott be akkor mire kapja az eltiltást?
Pont az ilyen megnyilvánulásokból látszik, hogy mennyire érthetetlenül hülye sportolók is vannak. Niggerezik a pályán, majd 10 perccel később Marlonnal, Rogerioval, Boatenggel, Babacarral és Duncannel zuhanyzik együtt. Érthetetlen.
exchaby Gyúró
Posts : 750 Join date : 2012. Nov. 20. Age : 38 Location : serbia
Amúgy szerintem ez a tegnapi meccs nemcsak amiatt volt nehéz, mert még formán kívül van a csapat, hanem a Sassuolo nagyon szervezetten, bátran és jól játszott. Ja és ha már Lirolaból nem lesz az, amit vártunk, Rogeriora érdemes lesz odafigyelni. Idén már stabilan kezdő lehet De Zerbinél, ami figyelembe véve az olasz edzők fiatalokhoz való hozzáállását, tök jó jel. 20 éves a srác. (oké, tudom, akit Kebap így befűz, az vonuljon nyugdíjba, de viccet félretéve, korrekt szezonrajton van túl a fiú)
Bakker, már azt gondoltam, hogy Khedira elkezdett középpályásként játszani. Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Nem lennék most Khedira apukája helyében. Hát drágám az nem úgy volt...
Can egy kidobó, tényleg iszonyú fizikális, ami tetszett, hogy bátran lő (még ha néha szarul is) ezt picit hiányoltam is az utóbbi időben.
Bakker, már azt gondoltam, hogy Khedira elkezdett középpályásként játszani. Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra. Nem lennék most Khedira apukája helyében. Hát drágám az nem úgy volt...
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Csak azt első félidőt láttam, hát az megint langyos lófasz volt, egy félidei stat-on megakadt a szemem, a sass többet passzolt nálunk...ebből is látszik mennyire nincs játékunk. Maxi kicsit megkeverte a lapokat elől, Dybcsi amolyan trequartista szerepkörben nyomta, elől meg hol Mandzu hol Ronci volt a befejező, picit egymásra is szaladtunk néha. Can egy kidobó, tényleg iszonyú fizikális, ami tetszett, hogy bátran lő (még ha néha szarul is) ezt picit hiányoltam is az utóbbi időben. Örülök, hogy a buzi végre betalált , mert már rohadt idegesítő volt, hogy mindig mindenhol őt kerestük a labdával, sokszor inkább rosszabb döntést hozva is, remélem ezután újra a csapatjáték lesz előtérben. Koszta meg....gusztustalan, alpári viselkedés viszont mindenkinél van olyan dolog amiért egyből elpattan a húr (nálam is, pedig viszonylag nyugodt embernek tartom magam), az első lépést megtette, most el kell viselni szépen csendben a büntiket, aztán nálam is jöhet a tiszta lap.
Can előrejátékban se volt rossz, a GDS fel is tette a kérdést, mikor játszik majd Pjaniccsal együtt? Én megnéznék egy olyan kpt ahol nem Pjanic van közvetlenül a védelem előtt, hanem Can és Pjanic egy kicsit feljebb (mint a Romaban). Ha meg a Pjanic-Can kpt meg lehet oldani úgy hogy nem rohannak át rajtunk és megvan az egyensúly, akkor az tényleg jackpot. Azt nem értem hogy miért Ronci a MoM és miért nem Kancellár - vagyis értem, de miért kell már ezen a szinten is kurvulni?
Csak azt első félidőt láttam, hát az megint langyos lófasz volt, egy félidei stat-on megakadt a szemem, a sass többet passzolt nálunk...ebből is látszik mennyire nincs játékunk. Maxi kicsit megkeverte a lapokat elől, Dybcsi amolyan trequartista szerepkörben nyomta, elől meg hol Mandzu hol Ronci volt a befejező, picit egymásra is szaladtunk néha. Can egy kidobó, tényleg iszonyú fizikális, ami tetszett, hogy bátran lő (még ha néha szarul is) ezt picit hiányoltam is az utóbbi időben. Örülök, hogy a buzi végre betalált , mert már rohadt idegesítő volt, hogy mindig mindenhol őt kerestük a labdával, sokszor inkább rosszabb döntést hozva is, remélem ezután újra a csapatjáték lesz előtérben. Koszta meg....gusztustalan, alpári viselkedés viszont mindenkinél van olyan dolog amiért egyből elpattan a húr (nálam is, pedig viszonylag nyugodt embernek tartom magam), az első lépést megtette, most el kell viselni szépen csendben a büntiket, aztán nálam is jöhet a tiszta lap.
Koszta bocsánatot kért Instán mindenkitől. Kap 4-5 meccset, a klub példásan megbünteti utána tovább is léphetünk...ha nem fordul elő még egyszer ilyen.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Fel nem tudom fogni, miért kellett ezt. Marha nagy csalódás ez a viselkedés. A teljesen nyilvánvaló, több meccses eltiltáson túl ezt házon belül is büntetni kell, amit a játékos ha van esze, bűnbánóan fogad el. Más esetben ebből tényleg gond lehet.