Na nem mintha védeni akarnám viktóriát, mert egy fasz, de pont azt mondta, hogy egyeseknek Spinazolla megmozdulásai gyanakvásra adhatnak okot, DE ennek szerinte semmi alapja sincs.
Persze oda böffentette a végére mert ő "semlegesként" nem mondhat ilyet, de ebből egy egyszerű meccsnézőnek az első mondat fog megmaradni. Néhány más fórumon (ahol nincs tagdíj ) már olvastam jó néhány olyat véleményt, hogy a riporter is mondta, hogy ez a gyerek a juventusé, meg ők mindig cslanak meg bla bla....érdekes mód a színtiszta tizinken nem lovagolt ennyit, sőt talán meg sem említette az eset után...
Szerintem egrinek nagyon komoly szerepe van a juve magyarországi negatív megítélésének. A mai meccsen is megjegyezte, hogy pont az a játékos hibázott kétszer aki köthető a Juventushoz és ez gyanakvásra adhat okot. Nem hiszem, hogy bármely más kommentátornak is ilyen gondolatok járnának a fejében....
Na nem mintha védeni akarnám viktóriát, mert egy fasz, de pont azt mondta, hogy egyeseknek Spinazolla megmozdulásai gyanakvásra adhatnak okot, DE ennek szerinte semmi alapja sincs.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Megnézve az összefoglaló jó kis meccsnek tűnt. Ennyi balszerencse néha kell, és ilyen napunk inkább ez ellen a kék-fekete csapat ellen legyen, mint aminek sosemírjukleanevét. Nekik is kellett az egy pont, meg nekünk is. Volt cirkusz és kenyér.
Tele (s)írhatnánk a szosölmídiát meg a méjnsztrímet is, hogy elvettek tőlünk egy tizit. És akkor nyertünk volna?
A második kapott gólunknál meg a védelemből mindenki ellőtte az bizonyos balfék faktort, és így már nem marad már több lúzerlazulás a szezon hátralevő meccsére.
Egyetértek a leírtakkal, azaz: - erre lehetett számítani, jó az X - jó az Atalanta is, Gasperini nagyon ficánkol, ha fiatalokkal dolgozhat mindenféle teher nélkül. Baromi fizikális egy csapatuk van. - Caldara atom, várom már. Spinazzola jöhet vissza, és Conti is jó lehet, pláne hogy az ő pizsije tényleg Juvés, ő és az ügynöke rendszeresen hangoztatja
Szerintem egrinek nagyon komoly szerepe van a juve magyarországi negatív megítélésének. A mai meccsen is megjegyezte, hogy pont az a játékos hibázott kétszer aki köthető a Juventushoz és ez gyanakvásra adhat okot. Nem hiszem, hogy bármely más kommentátornak is ilyen gondolatok járnának a fejében....
Nagyon elfogultan kommentálja az eseményeket, kivéve egy Roma-Juventuson, mivel őket sem kedveli. De az egészen elképesztő, hogy nem tud változtatni ezen a stílusán.
Sejteni lehetett, hogy kemény meccs lesz. Nem baj, hogy nem nyertünk, legalább a javítás is fűti majd a játékosokat, és a védelem elhibázgatta magát a szezon hátralévő részére. Dybala rémesen gyengén játszott, Mandzukic mintha pályán sem lett volna, csoda, hogy egyáltalán fordítani tudtunk.
hát arról nem is beszélve, hogy az általa elmondottak alapján súlyosabb hiba volt Bonucci lökése a félpályánál, mint Khedira felborítása az első hazai gólnál, vagy a kezezés miatt meg nem adott büntető. alves góljánál meg azt sugallta, hogy szabálytalanság történt, de lófaszt, nyilván nem volt semmi
Benito legnagyobb tévedése, hogy ezt a tehetségtelen rosszindulatú faszt az egyik legjobb riporternek gondolja. nagyon mélyen van itthon a sportkommentátori szakma, de Egri még annak is a legalja a meccsről: Mandzukic látványosan szart az egészbe, már a 30. perc környékén le lehetett volna cserélni. fasz gólokat kaptunk, és fociztunk kb. fél órát. Piggy nekem úgy tűnik, hogy fejben és fizikailag is elfáradt, semmi robbanékonyság nincs benne. Chiellini meg remélem az egész évre letudna a "gólt akarok rúgatni az ellenféllel" produkcióját, végig remeghettünk, amikor hozzá került a labda
és vitya nem ezen van kiakadva, hanem, hogy Bonu megmászta a támadót és nem kapott szabit az Atalanta 70 méterre a kaputól!
Benito legnagyobb tévedése, hogy ezt a tehetségtelen rosszindulatú faszt az egyik legjobb riporternek gondolja. nagyon mélyen van itthon a sportkommentátori szakma, de Egri még annak is a legalja a meccsről: Mandzukic látványosan szart az egészbe, már a 30. perc környékén le lehetett volna cserélni. fasz gólokat kaptunk, és fociztunk kb. fél órát. Piggy nekem úgy tűnik, hogy fejben és fizikailag is elfáradt, semmi robbanékonyság nincs benne. Chiellini meg remélem az egész évre letudna a "gólt akarok rúgatni az ellenféllel" produkcióját, végig remeghettünk, amikor hozzá került a labda
Az biztos, hogy ma nem szállnak el a fiúk maguktól Szomorkodni egy percig sem kell, tessék lőcsöt villantani szerdán. Ettől nem lett rosszabb játékos sem Pumukli, sem Chiellini.
Megérdemeltük a pontvesztést, végig komikus mélységben produkált az egész hátsó alakzatunk. Ettől függetlenül nincs baj, egy nagyon stabil Atalanta ellen le lehet ikszelni idegenben, főleg úgy, hogy Lufifejen kívül nem volt értékelhető teljesítmény nálunk.
Tipikusan a fogalmatlan, össze-vissza fújó fajta a mai rigó is. Jó lesz már több videóbírós tesztmeccset lenyomni, hogy mennyire használható ilyen eseteknél, mennyire töri meg a játékot. Bár amíg reklamáltunk simán vissza lehetett volna nézni. Apropó, kurva jók ezek a pénteki meccsek. Ha rajtam múlna csak pénteken játszanánk