Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 | |
|
+12vektra tjunior Juve=scudetto LeRoi10 sneco7 EsztéNégy s4tch CsT Petike007 simoon bombahoppa zetterberg40 16 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 17:42 | |
| Nálam Bernát az a játékos, akiben ott motoszkál az óriási tehetség, mert a fizikai adottságai nagyon jók, és mellette jól bánik a lasztival is, de egyelőre baromira csiszolatlan, kiforratlan kölyök még. Neki kelleni fog ez az év, hogy a Hal megtanítsa focizni, de hosszú távon baromi sokat nyerhetünk vele. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 13:55 | |
| Az én Konteom szerint Costa csak azért van itt mert a két klub nagyon jó kapcsolatot ápol, kölcsönadták hátha tudunk vele kezdeni valamit. Csinál szép dolgokat főleg ha fényezheti magát, meg biztos lesznek jó meccsei, góljai, gólpasszai de nagyon kevés esélyt látok, hogy hosszú távon beválljon. Ő egyszerűen nem olaszországba való Bernát meg 124 perc alatt 1 gól 2 gólpassz, én is látom, hogy lámpalázas, de majd kinövi ha többet játszik. | |
| | | vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 11:45 | |
| - _Tyler írta:
costát én eddig nagyon gyengének és kifejezetten ostobának látom, teljesen idegen test a csapatban. nem lesz egyszerű allegrinek beépítenie, nagyon látványosan mást (és máshogy) csinál, mint amit a csapat többi tagja. bernardeschi gyenge védekezése engem meglep, a fiorentinában volt, hogy wingback volt, nálunk meg nem sok haszna van a védekezésben: rendre lemarad, nem lép oda. viszont támadásban szerintem eddig valamivel többet mutatott, mint costa, pl. azzal, hogy ő felfogja, hogy egy csapat tagja + 1 gól és két gólpassz, igaz az egyik csak statisztikailag gólpassz, mert dybala kellett hozzá, hogy az gól legyen. costának több játékidő alatt sem gólja, sem gólpassza nincs. persze egyikük sem váltotta meg a világot, arról van szó, hogy két, eddig meglehetősen harmatos teljesítményt nyújtó játékosból ki az elfogadhatóbb - nekem ez bernardeschi Én azért érzem jobbnak Costát, mert erőteljesebbnek és magabiztosabbnak láttam, mint Bernardeschi aki a gólja és a passzai ellenére teljesen gyámoltalannak tűnik az erőtlen, gyenge lövéseivel, kapu előtti rossz döntésekkel. Costának a beadásait, elfutásait, cseleit tudnám pozitívumként említeni és ebben érzem jobbnak. Meg szerintem neki nem gólokat kellene lőnie, inkább helyzetbe hozni a társakat, amire úgy emlékszem azért volt példa, de sajnos gól nem lett belőle. Mondhatni, én nem temetem Bernardeschit, csak talán többet vártam tőle... | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 09:47 | |
| - Petike007 írta:
- [....] Ahogy a Hal mondja kappan hangján Calma Calma.
Szerintem is ez a lényeg. A keret jó és mély, Amióta Allegri itt van minden ősszel elkezdünk aggódni a játékunk hiánya , a folyamatos balfaszoskodás, az új emberek padoztatása miatt. Engem jobban idegesíít a VAR, a sok sérülés (durva, hogy jelenleg a Marci-Kebab-Pjanic trió egyike sem 100%-os....). Úgy néz ki, hogy sosem fogjuk kinőni a "fél óra játékkal bármilyen meccset meg lehet nyerni" felfogást, emiatt már nem is izgatom magam. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 09:09 | |
| - vektra írta:
- Nekem eddig Bernát az aki inkább csalódás, tegnap a gólja ellenére is gyenge volt, mindkét kapott gól az ő oldaláról jött (a védekezése elég harmatos) támadásban meg olyan mint akinél tele a gatya (erőtlen lövések). Diego Costa-nak inkább voltak értékelhető megoldásai, mondjuk azok nem tegnap történtek. Mondjuk Lichti és Bernát oldalán az első 25 percben Spinazzola volt a legjobb játékosunk, ő mindent megtett a győzelmünkért!
Én nem sajnálnám, ha nem lennénk idén bajnokok, ha a második hely meglenne és szoros lenne végig a bajnokság. Meg persze kellene egy jó BL szereplés (mondjuk 4 közé jutás). costát én eddig nagyon gyengének és kifejezetten ostobának látom, teljesen idegen test a csapatban. nem lesz egyszerű allegrinek beépítenie, nagyon látványosan mást (és máshogy) csinál, mint amit a csapat többi tagja. bernardeschi gyenge védekezése engem meglep, a fiorentinában volt, hogy wingback volt, nálunk meg nem sok haszna van a védekezésben: rendre lemarad, nem lép oda. viszont támadásban szerintem eddig valamivel többet mutatott, mint costa, pl. azzal, hogy ő felfogja, hogy egy csapat tagja + 1 gól és két gólpassz, igaz az egyik csak statisztikailag gólpassz, mert dybala kellett hozzá, hogy az gól legyen. costának több játékidő alatt sem gólja, sem gólpassza nincs. persze egyikük sem váltotta meg a világot, arról van szó, hogy két, eddig meglehetősen harmatos teljesítményt nyújtó játékosból ki az elfogadhatóbb - nekem ez bernardeschi | |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-03, 08:29 | |
| - Tankcsapda írta:
Szerintem a BL kellene, hogy legyen a prioritás. Szerintem bőven elég, ha csak 2-3. helyen futunk be a bajnokságban. Nyilvánvalóan mi vagyunk az esélyesek, de van elég trónkövetelő ahhoz, hogy beleférjen csak a dobogó. A Milant valószínűleg kihúzhatjuk a listáról, a Romat nem érzem elég erősnek, maradt a Napoli-Zinter duó, de ők bőven odaérhetnek a végén. Utóbbiakat kár lenne lebecsülni, Spal összerakta őket annyira már most, hogy eredményesek legyenek, több nem kell egyelőre nekik. Egyébként az ő igazolásaik körülbelül a mi 2011-es építkezésünkhöz fogható, más kérdés, hogy akkor gyengébb ellenfelek voltak terítéken, könnyebb volt kialakítani a hegemóniát. Viszont a Zinternek sincs európai kupaszereplés, így belefér nekik, hogy nincs minden posztra két jó játékosuk. A BL-t pedig nem a PSG fogja megnyerni, nem elég mély a keretük. A középpályán van egy relatíve erős alaphármas a Verratti-Motta-Rabiot trióval (de ettől a mi középpályánk is erősebb szerintem), viszont a cserék között van Nkunku és Pastore, akik még számításba is vehetők, de ez a BL-be kevés. Becsaphat ez a lehengerlő kezdés, de szerintem Emery nem fogja tudni tartani ezt a szintet. A ManU-t én is inkább tartom veszélyesnek, egyszerűen Mourinho megint érzi a lehetőséget a csapatában, és bár nincs annyi klasszisa, de csapatemberei vannak bőven, akik Lukakunak és Pogbanak megteremtik a kiemelkedés esélyét. Ha Fellainit is képes volt hasznossá tenni, akkor meg főleg érdemes számolni a MU-val. Még mindig korai következtetéseket levonni. Nincs rá garancia, hogy a marokkóiak formája kitart a végtelenbe, és ha Carlo átveszi a milányt, akkor még okozhatnak meglepetést. A Rinya, a két hullarabló, a marookkó fc és a mászóka kékek is odaérhetnek a végén. (Ha a Hal menne, nekem a Inzaghi lenne a favoritom) Egy biztos sokkal izzadósabb lesz ez a bajnokság, mint ami eddig volt. Ahogy el voltunk hülve a milány náyri igazolásain, most annyira temetjük őket. A sinter is hatalmasat futott múlt évben az elején, mégis kipukkadtak. A BL-re esélyes csapatok. Barca, Real, Bayern, PSG, MU, City, Atleti, Chealsea és mi. Hogy ebből ki ér oda a végén, megint csak kérdéses. Bárhol kidőlhet kulcsember, elverheti őket egy outsider az egyenes kiesés körben stb. Ahogy a Hal mondja kappan hangján Calma Calma. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 22:50 | |
| - EsztéNégy írta:
- Engem alapból jobban érdekel a bajnokság, mint a BL, de hat bajnoki cím után hajlandó vagyok egyet átengedni a kukásoknak, mert tényleg elég jó csapatuk van idén, és mégse az indáról vagy a lómáról beszélünk. Kövezzetek meg, szerintem idén a BL-t a PSG fogja nyerni, jó lenne legalább a négybe bemenni azért, de második helyről továbbjutóként kaphatunk combos ellenfelet az első körben.
Szerintem a BL kellene, hogy legyen a prioritás. Szerintem bőven elég, ha csak 2-3. helyen futunk be a bajnokságban. Nyilvánvalóan mi vagyunk az esélyesek, de van elég trónkövetelő ahhoz, hogy beleférjen csak a dobogó. A Milant valószínűleg kihúzhatjuk a listáról, a Romat nem érzem elég erősnek, maradt a Napoli-Zinter duó, de ők bőven odaérhetnek a végén. Utóbbiakat kár lenne lebecsülni, Spal összerakta őket annyira már most, hogy eredményesek legyenek, több nem kell egyelőre nekik. Egyébként az ő igazolásaik körülbelül a mi 2011-es építkezésünkhöz fogható, más kérdés, hogy akkor gyengébb ellenfelek voltak terítéken, könnyebb volt kialakítani a hegemóniát. Viszont a Zinternek sincs európai kupaszereplés, így belefér nekik, hogy nincs minden posztra két jó játékosuk. A BL-t pedig nem a PSG fogja megnyerni, nem elég mély a keretük. A középpályán van egy relatíve erős alaphármas a Verratti-Motta-Rabiot trióval (de ettől a mi középpályánk is erősebb szerintem), viszont a cserék között van Nkunku és Pastore, akik még számításba is vehetők, de ez a BL-be kevés. Becsaphat ez a lehengerlő kezdés, de szerintem Emery nem fogja tudni tartani ezt a szintet. A ManU-t én is inkább tartom veszélyesnek, egyszerűen Mourinho megint érzi a lehetőséget a csapatában, és bár nincs annyi klasszisa, de csapatemberei vannak bőven, akik Lukakunak és Pogbanak megteremtik a kiemelkedés esélyét. Ha Fellainit is képes volt hasznossá tenni, akkor meg főleg érdemes számolni a MU-val. | |
| | | vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 15:50 | |
| Én nem temetem Bernátot, csak egy kicsit csalódás a nagy hypehoz képest amivel mindenki várta. Szerintem nagyon látszik rajta a félsz vagy a görcs, pedig eddig nem volt a mély vízbe dobva. Nyilván idővel ő is javulni fog és jobb is lesz, mint DC, de egyenlőre nálam a brazil előrébb van a játéka alapján. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 13:32 | |
| Bernátot temetni 1 meccs után amin lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt nálam csubakka nonszensz. Nem nagyon volt a helyén az tény, de kb Pjanic is kereste a helyét fél évig most meg olyan statokat produkál mint Pirlo. Azt nem várhatja el senki hogy mindenki úgy lépjen be a csapatba mint Beni és Matyi (ami egyébként csodával határos). Én eddig nagyon elégedett vagyok az összteljesítménnyel és a csapatépítéssel is (talán Rugani jegelését tudom felhozni), és az is tetszik, hogy Allegri probal normalisan rotálni. Ami a Nápolyit illeti, volt már pár bajnokijuk amin nagyon meleg volt a pite, Sarri már most azon sír hogy a belga szövkap nem akarja Mertenst pihentetni a valogatottban. Bőven fognak még ők bukdácsolni ahogy telik a szezon, a lényeg hogy ne engedjük el magunkat és a szokásos tempónkat tartsuk magunkra koncentrálva (ez a taktika bejön 6 éve). | |
| | | rakkenroll Vízhordó
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 12:22 | |
| Az x Bergamoban még nem a világ vége, ennyi érkezővel/távozóval rosszabb szezonkezdésre számítottam, egy izgalmas bajnokságnak meg már kifejezetten örülnék. Kellemes meglepetést okoztak az érkezők is, Bekúr és Matyi különösen, de Bernárdot sem írnám még le. | |
| | | zetterberg40 Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 12:18 | |
| - Petike007 írta:
... Adom amit írsz, de a brandépítés nem megy egyik napról a másikra. Na most ha bajnoki cím + kupagyőzelmek + bl döntőzések közepette behisztiznek/meghülyülnek/menni akarnak kulcsemberek, akkor nem akarom megtapasztalni, mi lenne egy bajnoki cím nélkül szezon végén. A bl-t nem tudom ki nyeri, de úgy érzem, hogy a MU sokáig fog jutni. | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 12:10 | |
| Engem alapból jobban érdekel a bajnokság, mint a BL, de hat bajnoki cím után hajlandó vagyok egyet átengedni a kukásoknak, mert tényleg elég jó csapatuk van idén, és mégse az indáról vagy a lómáról beszélünk. Kövezzetek meg, szerintem idén a BL-t a PSG fogja nyerni, jó lenne legalább a négybe bemenni azért, de második helyről továbbjutóként kaphatunk combos ellenfelet az első körben. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 11:33 | |
| - zetterberg40 írta:
- Egyáltalán nem elbagatellizálandó a bajnokság. Annak ellenére, hogy a bl-ből lehet igazán szakítani (ezért évről-évre kell a 8 közé jutás, a 4 közé jutás még jobb, de nehéz feladat), nem fér bele, hogy ne legyen meg a bajnoki cím.
Véleményem szerint pénzügyi szempontból ami fontosabb lenne: Nem eladni a marketing szempontból potens játékosokat. A legnagyobb gap köztünk és az elit között a marketing bevételek. Az olasz bajnokság igazság szerint nem a legfontosabb. Az első számú prioritás, hogy globális branddé váljunk. Ebből lesz nagy szponzori bevétel, amiből itt lehet tartani a klasszisokat, illetve a meglévőeket meg lehet tartani. Vízválasztó lesz, hogy Dybcsi marad e. Ha elkezdjük felépíteni, és eladjuk, akkor az egyértelmű döntés a középszer felé. Nem rossz, a pénz amit kapunk érte, de a szponzoroknak történetek, hősök kellenek. A csapat önmagában nem érdekes (sajna). | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 11:27 | |
| Egyáltalán nem elbagatellizálandó a bajnokság. Annak ellenére, hogy a bl-ből lehet igazán szakítani (ezért évről-évre kell a 8 közé jutás, a 4 közé jutás még jobb, de nehéz feladat), nem fér bele, hogy ne legyen meg a bajnoki cím. | |
| | | vektra Labdaszedő
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 11:12 | |
| Nekem eddig Bernát az aki inkább csalódás, tegnap a gólja ellenére is gyenge volt, mindkét kapott gól az ő oldaláról jött (a védekezése elég harmatos) támadásban meg olyan mint akinél tele a gatya (erőtlen lövések). Diego Costa-nak inkább voltak értékelhető megoldásai, mondjuk azok nem tegnap történtek. Mondjuk Lichti és Bernát oldalán az első 25 percben Spinazzola volt a legjobb játékosunk, ő mindent megtett a győzelmünkért! Én nem sajnálnám, ha nem lennénk idén bajnokok, ha a második hely meglenne és szoros lenne végig a bajnokság. Meg persze kellene egy jó BL szereplés (mondjuk 4 közé jutás). | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 10:16 | |
| - s4tch írta:
- mitől lassítana a napoli? tavaly milik sérülése miatt zuhantak meg, de azt követően tartották velünk a tempót egészen májusig. arra nem számíthatunk, hogy kevesebb pontot szereznek idén, mint tavaly.
Jegyezzük meg, hogy a marokkóiak lábában benne van a BL selejtező is, így ők mostanra már formába lendültek. Nálunk Allegri klasszikusan sokkal tovább szokott alapoztatni, amit elszólt már több alkalommal is. Ennek köszönhető, hogy amíg mi tavasszal alázunk, addig a többi csapat addigra kifingik. Most persze ebből hagyjuk ki, hogy a múlt évben ez nem teljesen jött össze, de ebben benne volt, hogy egy csapattal nyomtuk végig a támadósorban kvázi csere nélkül. Idénre ez a lehetőség bőven nem áll fent. (Kibaszott bő a keret) A sérülésekre visszatérve valóban aggasztóan sok sérült van Allegri alatt, de az eredmények őt igazolják. Én bízom benne. A Napolinak nem most lesz sűrű, hanem amikor elkezdenek a kulcsembereik rosszabbul teljesíteni. Milik sérülése sajnálatos, de így nem maradt túl sok lehetőségük elől. Közben van BL-Bajnokság-Kupa. Nem lesz nekik sem könnyű. Egy pár szóra visszakanyarodva a fiókcsapat elleni meccsre. Kijött a legnagyobb hibánk, hogy visszaállunk a vezetés tudatában. Nemcsak területet hagyunk, hanem fejben kapcsolunk át automata pilótára. Ebből jönnek a baszott nagy csicskalángosok a BL-ben is. A keret már fentebb említett bősége miatt, nyugodtan kiverhetnénk a szart is mindenkiből, mert bőven van lehetőség a rotálásra. Nem kell attól félni, hogy valaki durván nagy terhelést kap. Ez sana olasz betegség, remélem kigyógyulunk belőle. Számomra sokkal aggasztóbb, hogy hiába vettük meg Bernátot és Costat, nemigazán találjuk a helyüket a játékban. Erre utaló jeleket sem látok. Bernát a gólja ellenére nem érezte a játékot, Costa pedig totál homály. Látszik mind a ketten pengés játékosok, de Allegrinek lesz min gondolkodni a válogatott szünetben. Az elvárásaim a válogatott meccsekre, hogy hozzuk le sérülés nélkül (lehet túl elbizakodott) | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 10:11 | |
| - CsT írta:
- A Napoli idén fosatósnak tűnik, szerintem most nagyon rámennek a scudettóra akár a BL rovására is. Annyi előnyük van, hogy mi vagyunk "közellenség" ellenünk mindenki élete meccsét akarja játszani, ellenük meg sok kisebb csapat inkább B csapattal áll ki, mondván valszeg az A-val is kikapnának. Ráadásul Miliken kívül sérültjük se szokott lenni, ahogy pl az indának se (leszámítva Cancelót) nálunk meg bemelegítésnél, edzésen is hullanak mint a legyek.
A Lóma meg a 2013/14es szezonban egy 10/10el kezdett 24-1es gólkülönbséggel, a végén mégis rájuk vertünk 17 pontot. Ezzel együtt ez a Bengázi elég brutál idén, ilyen komoly kihívúnk nem volt amióta visszavettük a trónt. Ha nem termelünk megint 90 pont fellett nem lesz scudetto. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 09:44 | |
| A Napoli idén fosatósnak tűnik, szerintem most nagyon rámennek a scudettóra akár a BL rovására is. Annyi előnyük van, hogy mi vagyunk "közellenség" ellenünk mindenki élete meccsét akarja játszani, ellenük meg sok kisebb csapat inkább B csapattal áll ki, mondván valszeg az A-val is kikapnának. Ráadásul Miliken kívül sérültjük se szokott lenni, ahogy pl az indának se (leszámítva Cancelót) nálunk meg bemelegítésnél, edzésen is hullanak mint a legyek. | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 09:24 | |
| - s4tch írta:
- mitől lassítana a napoli? tavaly milik sérülése miatt zuhantak meg, de azt követően tartották velünk a tempót egészen májusig. arra nem számíthatunk, hogy kevesebb pontot szereznek idén, mint tavaly.
Mitől szokott belassítani egy csapat? Elbizakodottá válnak, forma ingadozás, sérülések stb. Bármi lehet, nem 38/38 mutatót fognak produkálni a bajnokságban. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 08:56 | |
| mitől lassítana a napoli? tavaly milik sérülése miatt zuhantak meg, de azt követően tartották velünk a tempót egészen májusig. arra nem számíthatunk, hogy kevesebb pontot szereznek idén, mint tavaly. | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 07:12 | |
| Az Atalanta elég frankó kis csapat, idegenben belefér a döntetlen,illetve beleférne ha a Napoli nem fénysebességgel száguldana, de majd ők is lassítanak. Mondjuk ha Gigi nem ejti Caldara elég a lasztit 2-0nál, az életbe nem jönnek vissza, a két gól után csak poroszkáltak, utána meg mentek mint a mérgezett egér. A VAR jelen formájában csak fokozza a problémákat, radikálisan változtatni kell rajta vagy hagyják a francba az egészet. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-02, 06:56 | |
| Én még mindig rohadt ideges vagyok. Az első góljuk előtt a kis hobbitgeci már akkor homorított amikor még hozzá se értek. Most a védelmünket se nagyon bántanám a két kapott gól ellenére, a második gól gyakorlatilag levédekezhetetlen szitu nálam. Licht atomgyenge volt, viszont hogy 2-2-nél miért az előrefelé játékban 0 Barzamaci jön helyette azt nem értettem. Duglasz Koszta nálam még mindig "értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?" eset. A kamutizit jó lett volna bebaszni, mert akkor csalók lennénk de kaptunk volna 3 pontot, így meg csalók vagyunk és csak 1 pontot kaptunk. A VAR-nak pedig így semmi értelme, hogy bizonyos szitukat visszanéznek, bizonyosakat meg nem. Ezt például miért nem látta a VAR? Vagy csak simán a spori, nem egy nehéz szitu... | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:50 | |
| A Hal is szarul cserélt most, Barzagli kimondottan szar volt Licht helyett (ilyen pörgős meccsbe amúgy sem szabad védőt cserélni, Maxi!), DC és Pumukli is elég tré volt. A tizink nevetséges volt, de attól még be lehetett volna baszni, nagyon gyengén rúgta Dybcsi. Igazságos iksz a végén, nagyon elhittük 2-0-nál, hogy ez megvan, ami egy Atalanta szintű csapat ellen hiba. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:49 | |
| - Petike007 írta:
Ha 2-0 ról nem tudunk nyerni, akkor meg is érdemeljük.
Higany kislány elől, visszahúzza a lábát, közben lassú. Oké lőtt egy gólt de ennyi. 4-2-3-1-ben szerintem kevés elől.
Ha Dybcsinek szar napja van (ma az volt), akkor nem viseli el a csapat, hogy Pjancsika is sérült. Hiába volt fent 4 támadó, totális impotencia volt jellemző a csapatra.
Benatia jól játszott, tetszett, hogy sok megelőző szerelése volt.
Tanulság, 4-2-3-1-nek mennie kell, mert sematikus a játékunk, mindennemű elképzelés nélkül. És Mandzsu nem szélső. Teljesen félreértetted. Szerintem is megérdemeltük a döntetlent. Kurvéra amatőr módon menedzseltük a meccset, megint kiengedtünk mintha már nyertünk volna. Én csak a VAR-rendszert szeretném megérteni, de meccsről meccsre egyre csak távolodok a megoldástól. (lásd alább egy kommentemet.) | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:46 | |
| Ruganival: 3 kapott gól Rugani nélkül: 8 kapott gól | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:45 | |
| megérdemeltük nem lehet leállni, pláne nem egy jó kis csapat ellen jól felpörögtek és már ugrott is a játékunk
ennek ellenére nekem nagy bajom nincs ezen kívül Kebabot nem akarom látni többé viszont valamit kell tenni hátul | |
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:43 | |
| Őszintén szólva igazságos az X, de bosszantó, mert egy fáradt Atalantát engedtünk vissza meccsbe. Remélhetőleg a többi rivális ellen is pontokat tud otthon tartani az Ata. Innentől pedig nehéz lesz, a Nápoly nagyon lendületben van. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| - LeRoi10 írta:
Szerinte most nem mondott semmi rosszat. nem mondta, hogy csalunk, a bíró és a VAR-rendszer egy nagy lófasz. És igen, teljesen jogtalan tizit kaptunk. Arra gondoltam, hogy virtuális többször is leszopta Alehándró Gomezt.... | |
| - LeRoi10 írta:
- Higany esését mi alapján nem nézték vissza? Nem azt mondom, hogy tiszta tizi volt, de tényleg, miért nem?
Ha 2-0 ról nem tudunk nyerni, akkor meg is érdemeljük. Higany kislány elől, visszahúzza a lábát, közben lassú. Oké lőtt egy gólt de ennyi. 4-2-3-1-ben szerintem kevés elől. Ha Dybcsinek szar napja van (ma az volt), akkor nem viseli el a csapat, hogy Pjancsika is sérült. Hiába volt fent 4 támadó, totális impotencia volt jellemző a csapatra. Benatia jól játszott, tetszett, hogy sok megelőző szerelése volt. Tanulság, 4-2-3-1-nek mennie kell, mert sematikus a játékunk, mindennemű elképzelés nélkül. És Mandzsu nem szélső. | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 2017-10-01, 22:41 | |
| Azt meg végképp nem értem, hogy DC-vel mit akarunk játsza(t)ni. Amúgy kijár a pofon, válogatott szünet előtt jó is. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 | |
| |
| | | | Atalanta - Juventus, 2017.10.01. 20:45 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|