Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport | |
|
+18virracocha Tankcsapda Krisz Petike007 sneco7 fktgbr _Tyler simoon buktar bombahoppa Téjlor89 tjunior EsztéNégy Malloy CsT zetterberg40 s4tch LeRoi10 22 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
tjunior Allegri jobbkeze
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 09:28 | |
| Anno említettem, hogy az BL egyenes kiesés szakasza úgy is zárójelbe tesz mindent ami addig történt a szezonban. Hát ez most megtörtént, akkor zárójelbe került az egész szeon, hogy a fal adja a másikat. 2 dolog van, nem mondok semmi újat vele. Az egyik a minőség hiánya a kpn. Nyilván ez relatív, ez nem egy rossz kp, de a célkitűzéskehez édeskevés. Matyika egy képzetlen, ostoba futógép, Pjanic formán kívül egész évben (bár tegnap pont nem volt rossz), Ben Húr kevés még, Can meg a jó kis játékos de BLt nem nyerünk vele kategória. Khedira meg Khedira. Erre vezethető vissza szinte minden. Cancelo miért nem kezdett tegnap? Mert mert nem egy Pirlo-Pogba-Vidal kpt küldtünk fel. Erre jön még, hogy sándor másfél éve nem tud letenni egy konstans jó teljesítményt az asztalra.Néha van 1-1 jó meccse. Most már a szerződését is megkapta, akkor mi a probléma? Én unom a csávót, hogy őszinte legyek. A másik. A koncepciótlanság. Egyénekre lebontva a vezetőség jó hatékonysággal igazol, de egészében nézve, Allegrinek mindig fel kell találnia a spanyolviaszt szszonközben. Ez eddig ment. Idén viszont Ronci érkezésébe beletört a bicskája. Eddig mindig megtalálta a megoldást, most nem. Illetve szerintem most is megtalálta, de elvetette. Már rég 4-4-2ben kellene játszani. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 09:26 | |
| Aludva egyet a tegnapiakra: szerintem eléggé várható volt, ami történt (én amúgy 3-0-ás vereséget vártam). Ahogy s4tch is írja, az idén alig volt vállalható teljesítményünk, és a Lazio meg az Atalanta ellen is lehoztunk komplett félidőket kapura lövés nélkül. A nagy nevek ellenére nincs támadójátéka a Juventusnak, az egyéni tudáskülönbség miatt nyomjuk le az ellenfeleket, mert CR és a többiek vannak olyan jók, hogy kevés helyzetből is betaláljanak. Allegri egész évben képtelen boldogulni a CR-Dybala problémával, és a védelemben is hibázott Bonucci erőltetésével - nem hiszem, hogy ha rendszeresen játszott volna, akkor Benatiában tombolt volna a vágy, hogy a gyereke azonnal muszlim környezetben kell, hogy éljen. Sorra kapjuk a beívelések utáni gólokat, Bonuccival instabilabb lett a védelem, és az előrejátékban sem tesz hozzá túl sokat a csapathoz. A statisztikák egyértelműen mutatják, hogy mind egy az egyben, mind pedig a fejpárbajokban a leggyengébb középső védőnk. Én egyre erősebben hajlok arra, hogy Marottának igaza volt, hogy ellenezte CR leigazolását és Bonucci visszahozatalát. A csapat játékban gyengébb lett, mint tavaly volt, és eredményekben is visszaesünk, ha csak a scudetto lesz meg. Márpedig az idei tendenciák alapján jelenleg esélyesebbnek tartom, hogy otthon is kikapunk az Atleticótól, mint hogy megfordítjuk a párharcot. Ne feledjük, hogy tegnap a VAR mentett meg minket Morata góljától, volt egy szerencsés kapufa, és egy kihagyott Costa ziccer a kapussal szemben. Azaz csúnyább is lehetett volna a vége. Az amúgy különösen rosszul esik, hogy a csapat jóvoltából azt kell néznünk, hogy a faszparaszt Mourinho gúnyosan mutogat a meccs végén, vagy a furkósbot Simeone a faszát mutogathatja. CR meg odáig süllyed, hogy a BL címeinek számát mutogatja frusztráltságában. Paratici nyilatkozta nemrégiben, hogy a múlt nyáron azt érezték, hogy fel kell valamivel rázni a csapatot a sorozatban 7 scudetto után, ezért jött Ronaldo. Úgy érzem, most még jobban szükség van a felrázásra, mégpedig az edzőcserével. Hamis dilemma, amikor szembeállítjuk az úgynevezett szép játékot és az eredményességet. Egyrészt lehetséges egyszerre mind a kettő, és a Juve történetének legdrágább csapatától nem is túlzó elvárás. Másrészt a mostani Juve nem olyan, mint Capello-féle csapat: az sokkal jobban kontrollálta a játékot, és volt elképzelése a játéknak - még ha elég gyakran nézhetetlen is volt. Volt egy olyan pletyka, miszerint Allegri nem gyakoroltatja külön a támadójátékot, hanem a játékosok ösztöneire bízza a dolgot - ez elég hihetetlennek hangzik, de csak addig, amíg meg nem nézzük a támadójátékunkat; különösebb tudatosság nem fedezhető fel benne. Zidane egy tipikus olasz edző, szóval nála sem várhatunk elsöprő támadójátékot, de tudatosságot igen. Ja, és ő nem teleszart gatyával küldené fel a csapatot, nem játszana hazai pályán ikszre a Napoli elleni, a scudetto sorsát potenciálisan eldöntő meccsen. Tudom, hogy egy kivételes, megismételhetetlen sorozatot produkálunk a sorozatban nyert bajnokságokkal, és vissza fogjuk mág sírni ezt az időszakot. De azért azt is vegyük figyelembe, hogy a Juventus olyan anyagi előnyben van a teljes olasz mezőnnyel szemben, ami valahol elvárássá is teszi a bajnoki címet. Szerintem senki nem Guardiola-féle támadójátékot vár el a csapattól, tisztában vagyunk az olasz foci és persze a klub hagyományaival, sajátosságaival. De ez, amit nyújtunk, minden elvárás vagy szempont alapján gyenge. Végezetül: persze tudom, hogy nem szabad teljesen komolyan venni az újságok átigazolási pletykáit, de nem hiszem, hogy az lenne a helyes út, ha a fél Real Madridot Torinóba költöztetjük. Szóval annak ellenére, hogy Sandro másfél éve vállalhatatlanul gyenge, nem gondolom, hogy Marcelot ide kellene hozni. Mondjuk James Rodriguez vagy Isco már elgondolkodtatóbb, mert bántóan hiányzik valaki a középpályáról, aki megteremtené a kapcsolatot a támadókkal - hiszen Pjanicnak a középső védők vonaláig kell visszalépnie, hogy egyáltalán a félpályán átjussunk. Viszont Ramsay leigazolása után nem hiszem, hogy érkezik még támadó szellemű középpályás. Ramsayben viszont én nem látom azt a játékost, aki BL győztes szintre emelne minket.
A hozzászólást _Tyler összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-02-21, 09:29-kor. | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 09:25 | |
| - Krisz írta:
- ...Csecs - Cancelo, Bonucci, Giorgio, Szandi - Bernát, Pjanic, Beni, Matuidi - Dybala, Ronci lett volna talán a legjobb választás...
így van. a visszavágón mehetne valami hasonló, szandi helyett spinával. aztán ha ez nem működik, akkor szünetben bekúr-costa csere, és ami a csövön kifér. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 09:02 | |
| - Krisz írta:
Fél órán keresztül üvöltözött vele Allegri. Én nem temetném, de azt szerintem el kell ismerni, hogy hulladék volt ma. Játszhattunk volna 442t, nem tudom az mennyire működött volna jobban, viszont Dybala összekötő játéka nélkül ma még kevésbé lettünk volna meccsben. Mandzukic zéró volt viszont, Csecs - Cancelo, Bonucci, Giorgio, Szandi - Bernát, Pjanic, Beni, Matuidi - Dybala, Ronci lett volna talán a legjobb választás, de ez már mindegy. De amúgy arról megint nem Allegri tehet hogy ezt a kp sort kukázták össze neki, illetve azt nem tudjuk, hogy ő volt az aki ezeket a típusú játékosokat kérte Vidal vonal helyett. Az egyetlen dolog, amit Allegrinek fel tudok róni, az Bernát mellőzése. Tv-n keresztül nekem semmi nem jött át ebből a Dybala féle összekötő játékból, max annyi ,hogy néha visszalépett labdáért amit nagyrészt átrúgott a másik oldalra, de ő a szélen halott, gyorsasága nincs a párharcnyeréshez, összjátékhoz kellett volna mögé Kanca, mert Desi úgy fut csak előre, hogy közben hátrafelé néz. Szerintem nyomatni kell a 4-4-2-t a szezon hátralévő részében, méghozzá Dybalával és Roncival elől, Kancával,Bernáttal vagy akár Spinazzolával a szélen. Mandzsut imádjuk (tegnap is ő hozta a megnyert fejpárbajunk 80%-át) de sok neki a heti 2 meccs, egyszerűen elfogy és nem ér fel a támadásokhoz. A bajnokságban van előnyünk, lehet fullba nyomni a kretént és rámenni a 4-3-as győzelmekre. Nyáron kellene egy klasszis kp Pjancsi mellé, akivel mehetne 2 fős kp, a gond ott van, hogy már jön Ramsey, akivel Paratici szerint mezzalát akarunk játszatni, a 3 fős kp-hez viszont alkalmatlan Dibcsi---->ergo megint totál csubakka az egész....áá mindenki mondjon le! | |
| | | s4tch Admin
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 08:32 | |
| egyrészt ott tartunk, hogy a középpályán pjanicon kívül nincs normális alternatívánk. másrészt ott, hogy egész évben 3x játszottunk kifejezetten jól: a manure ellen idegenben, illetve itthon kb. egy óráig, valamint a napoli ellen, amint hátrányba kerültünk.
egész szezonban arról volt szó, hogy az egyenes kieséses szakaszra készülünk, erre A Nagy Napon egy ilyen beszari, pontatlan, naiv, ötlettelen meccset játszunk a világ legpragmatikusabb csapata ellen. tényleg döntetlenért jöttünk? baszódjunk meg. ronaldo és szczesny, valamint a csereként beállt bernardeschi dicsérhető, pjanic és chiellini so-so rendben voltak, a többiek becsődöltek, allegrivel az élen.
nagyon csalódott vagyok. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 07:06 | |
| A hal nyilatkozata is totál is csubakka. Meglepett minket az atma az agresszivitásával meg a pontrúgásaival? Wtf? Illetve egyik legnagyobb hibaként azt említi, hogy 2-0 után kockáztattuk, hogy kapunk egy harmadikat? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 00:27 | |
| - EsztéNégy írta:
- Benit ne savazzuk már, ő azt csinálja amit az edző kér tőle. Szerintem kifejezetten rendben volt ma is, nem egy világklasszis egyelőre de nem rossz matéria.
Allegri másfél éve nem képes egy jó csapatjátékot összehozni. Mi vagyunk a leglassabban focizó topcsapat, és ez nem Mbappé kaliberű szélsőkön múlik: kerüljük az aktívan előre passzolt labdákat, passzív labdatartás van és várjuk a csodát (ami az Atletico ellen semmire nem jó). Egyetlen jó meccsünk van az elmúlt 18 hónapban, a Real elleni feltámadás, ami egy lendületes kezdésnek volt köszönhető (meg Navas óriási hibájának), de ott is alaposan megrogytunk a végére. Fizikailag sincs rendben a csapat, januárban mindenki dögrováson van, ez is az edzői stáb sara.
Egyszerűen elment az elit futball Allegri játékfelfogása mellett. Nem a háromszoros címvédő Realt kell megnézni, elég a Cityt, a PSG-t, Liverpoolt, Dortmundot nézni és teljesen egyértelmű, hogy másik ligában vannak jelenleg, ami magát a JÁTÉKOT illeti. Allegri nálam ma bukott meg végleg, szerintem soha nem tudunk két gólt lőni ennek az Atleticonak. Váltani kell a nyáron, mert vele nem lesz BL-trófeánk, az biztos. Fél órán keresztül üvöltözött vele Allegri. Én nem temetném, de azt szerintem el kell ismerni, hogy hulladék volt ma. Játszhattunk volna 442t, nem tudom az mennyire működött volna jobban, viszont Dybala összekötő játéka nélkül ma még kevésbé lettünk volna meccsben. Mandzukic zéró volt viszont, Csecs - Cancelo, Bonucci, Giorgio, Szandi - Bernát, Pjanic, Beni, Matuidi - Dybala, Ronci lett volna talán a legjobb választás, de ez már mindegy. De amúgy arról megint nem Allegri tehet hogy ezt a kp sort kukázták össze neki, illetve azt nem tudjuk, hogy ő volt az aki ezeket a típusú játékosokat kérte Vidal vonal helyett. Az egyetlen dolog, amit Allegrinek fel tudok róni, az Bernát mellőzése. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-21, 00:03 | |
| - EsztéNégy írta:
- Benit ne savazzuk már, ő azt csinálja amit az edző kér tőle. Szerintem kifejezetten rendben volt ma is, nem egy világklasszis egyelőre de nem rossz matéria.
Allegri másfél éve nem képes egy jó csapatjátékot összehozni. Mi vagyunk a leglassabban focizó topcsapat, és ez nem Mbappé kaliberű szélsőkön múlik: kerüljük az aktívan előre passzolt labdákat, passzív labdatartás van és várjuk a csodát (ami az Atletico ellen semmire nem jó). Egyetlen jó meccsünk van az elmúlt 18 hónapban, a Real elleni feltámadás, ami egy lendületes kezdésnek volt köszönhető (meg Navas óriási hibájának), de ott is alaposan megrogytunk a végére. Fizikailag sincs rendben a csapat, januárban mindenki dögrováson van, ez is az edzői stáb sara.
Egyszerűen elment az elit futball Allegri játékfelfogása mellett. Nem a háromszoros címvédő Realt kell megnézni, elég a Cityt, a PSG-t, Liverpoolt, Dortmundot nézni és teljesen egyértelmű, hogy másik ligában vannak jelenleg, ami magát a JÁTÉKOT illeti. Allegri nálam ma bukott meg végleg, szerintem soha nem tudunk két gólt lőni ennek az Atleticonak. Váltani kell a nyáron, mert vele nem lesz BL-trófeánk, az biztos. azzal teljesen egyetértek, hogy Allegri megbukott, ma nagyon csúnyán felmosta vele a padlót Simeone, én már nem hiszek abban, hogy Európában bármire is elég lesz Allegri, a Rocinantét, meg hasonlókat Pintérrel is le kellene vernie ennek a csapatnak | |
| | | EsztéNégy Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:58 | |
| Benit ne savazzuk már, ő azt csinálja amit az edző kér tőle. Szerintem kifejezetten rendben volt ma is, nem egy világklasszis egyelőre de nem rossz matéria.
Egyszerűen elment az elit futball Allegri játékfelfogása mellett. Nem a háromszoros címvédő Realt kell megnézni, elég a Cityt, a PSG-t, Liverpoolt, Dortmundot nézni és teljesen egyértelmű, hogy másik ligában vannak jelenleg, ami magát a JÁTÉKOT illeti. Allegri nálam ma bukott meg végleg, szerintem soha nem tudunk két gólt lőni ennek az Atleticonak. Váltani kell a nyáron, mert vele nem lesz BL-trófeánk, az biztos. _________________ ---- Még 10 Padoint a a kezdőbe ---- | |
| | | bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:49 | |
| - CsT írta:
Én ma olyat tettem amit nagyon ritkán soha fél pohár sör a lefolyóban végezte (Pécsi APA)....egyszerűen volt benne valami íz, amitől hányingerem lett (bár lehet a meccs volt az oka) Én is öreg vagyok már ahhoz, hogy kísérletezgessek. Ezért van feleségem. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:48 | |
| - _Tyler írta:
- még annyit, hogy szerintem ma egyedül CR-nek nem kell szégyenkeznie, messze a csapat legjobbja volt
Én szégyelltem magam amiatt,ahogy lőtt,meg ahogy a második felidőben labdátkezelt, bár Berna lövése előtti helyzetfelismerésért jár a fejsimi. Végre nem baszta a nézőtérre... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:47 | |
| - CsT írta:
Bekúr szerintem nem rossz, fiatal még, beérhet. A gond inkább az, hogy neki egy BL győzelemre vágyó csapatban kb 4-5.számú kp-nek kellene jelenleg lenni nem pedig a 2. számúnak. Can,Matuidi,Kebab a nagyobb gondok. én azt gondolom, hogy ha jövőre egyik jelenlegi középpályásunk sem játszana itt, nem lenne különösebben nagy baj. amúgy Khedira szerintem jobb, mint Bentancur, de ez csak a szar és a fos közötti különbségre elég európai szinten | |
| | | Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:47 | |
| Nem igazán értem, hogy mire számítottunk, mikor 2!!!! éve nincs játékunk!!?? Utoljára 2017-ben volt Allegrinek elképzelése arról, hogy mit kéne játszani. Eltelt 2 év, elköltött a klub egy rakás pénzt és csak rosszabb a helyzet. Mindenki azt hajtotta, hogy majd tavasszal jön az “AllegriMagic” de már tavaly sem volt lofasz sem. A bajnokságot is majdnem elb@sztuk, egyedül az amatőr napolinak köszönhetjük, hogy az legalább meglett. Ideje váltani. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:41 | |
| - bombahoppa írta:
Van még egy pohár borom. Egészségedre! Én ma olyat tettem amit nagyon ritkán soha fél pohár sör a lefolyóban végezte (Pécsi APA)....egyszerűen volt benne valami íz, amitől hányingerem lett (bár lehet a meccs volt az oka) | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:39 | |
| - _Tyler írta:
ha 3 középpályással játszol, akkor három félisten kell, nem fér bele egy jólfésült, impotens hülyegyerek sem. én Bentancurban semmi olyat nem látok, ami miatt itt kellene játszania, de azt persze elismerem, hogy a nyomorék Matuidi mellett ő Ronaldinho és Lampard szerelemgyerekének tűnik. Mandzukic nem, hogy lófasz volt, hanem az egyik legrosszabbunk, mind a két gólban elévülhetetlen érdemei vannak. Decsillió persze egy kalap szar, de ezt eddig is tudtuk, de nem vele van a baj; idén szerintem Allegri látványosan csődöt mondott, és nem mert felvállalni fontos döntéseket - pl. Dybala kihagyását, mert látványosan szenved ebben a 4-3-3-ban ja, és komolyan gondoljuk még mindig, hogy Bonucci visszahozatalának bármi értelme is volt? Bekúr szerintem nem rossz, fiatal még, beérhet. A gond inkább az, hogy neki egy BL győzelemre vágyó csapatban kb 4-5.számú kp-nek kellene jelenleg lenni nem pedig a 2. számúnak. Can,Matuidi,Kebab a nagyobb gondok. | |
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:37 | |
| - CsT írta:
Van még egy pohár borom. Egészségedre! _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:34 | |
| - Krisz írta:
Dybala kb kozeppalyast játszott olyan melyen kellett visszalepkednie. Szerintem egy rossz szót nem lehet rá mondani. Egyébként kint voltam a meccsen, a Juve pad mögött ültem, Barzagli, Pinsoglio és Ken mellett. Allegri egész első félidőben Bentancurral üvöltözött. Amúgy szerintem a legnagyobb katasztrófa Matuidi volt, minden labda 5 méterrel pattant tőle. Ilyen fos kpval nem lehet egyszerűen... Legalább Barzaval sikerült egy kép:
Nem Dibuszt szidom, hanem Maxit. Ezt a (szélső) középpályás posztot Bernát sokkal jobban meg tudta volna oldani, Dibcsi meg jöhetett volna frissen a 60.percben a leharcolt Mandzsu helyére. | |
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:33 | |
| - CsT írta:
Valóban jó lenne befejezni ezt a cigánykodást, megveszünk valakit mert ingyen(igazából kurvára nem) van és nem azért mert rá van szükségünk rá....aki BL-t akart nyerni az nem igazolhat így. Bazmeg ma kaviárt veszek 90 meg 100 milliókért, hó végén meg dobozos zsírra sincsen pénz az olcsó kenyérre. A luxus az 31 nap luxus, nem egy-két nap (segély)fizu picsáraverés. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:26 | |
| - LeRoi10 írta:
- a szomorú az, hogy Morci góljánál megkaptuk az atyai pofont, de mi beleálltunk a következőbe. Nem kéne senkit kiemelni, de a Sanyi, Matyi, Mandzu trió ma borzasztó volt. Bonucci pedig még mindig csak 60%-os. Én ma itt nem láttam olyan problémát, amit majd Ramsey fog megoldani.
Valóban jó lenne befejezni ezt a cigánykodást, megveszünk valakit mert ingyen(igazából kurvára nem) van és nem azért mert rá van szükségünk rá....aki BL-t akart nyerni az nem igazolhat így. | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:26 | |
| még annyit, hogy szerintem ma egyedül CR-nek nem kell szégyenkeznie, messze a csapat legjobbja volt | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:21 | |
| - Petike007 írta:
Nos ez a meccs a tökéletes lenyomata volt Allegri elmút (nyócév) na jó nem de két éves teljesítményének.
Nem volt játékunk. Mi mezei szurkerek vártuk az Allegri mágiát, ami nem jött. Egy kicsit azt érzem, hogy A Hal alatt kiment a csapat. Ezzel a támadó potenciállal támadás nélkül lehozni komplett hónapokat egyszerűen szégyen.
Itt játszik CR és nem volt valós gólhelyzetünk. Ezt végig kellene godnolni.
Decsijjó egy Fosinóném ellen megfelelő, de fájó volt látni mennyire rá játszottak. Nem volt egy értelmes labdakihozatalunk. Lassúak voltunk, körülményesek. Bonucci egyszerűen katasztrófa amióta visszajött. Pjancsi és Matikya is kritikán aluli volt. Benkúr legalább felvállalat párharcokat. Nehogy már egy 20 éves gyerektől várjuk a megváltást.
Mandzsu egy nagy lófasz volt. Semmit nem csinált. Dybusz szintén le volt véve a pályáról.
Az egész csapat mondott csődött, el Taktikó Allegrivel együtt.
Kell a váltás, mert a Hal ennyire képes. És az, hogy amiatt mert az olasz bajnokság ennyire készít fel minket, az nagy lófasz. Ne kéne elbuzizni minden meccset 1-0 nál. Heynkes bőrgatyás alakulata egy semmilyen német bajnokságból jött és vert rommá mindenkit. Erre nekünk ez lenne a kifogásunk, hogy nem mi vagyunk szarok, hanem a többiek? Ha mi lennénk az izé elfogadom, de így egy nagy lófaszt.
Támadás nélkül nincs győzelem, középpálya nélkül meg semmi nincs. Ennyi. Kiestünk ha 3 középpályással játszol, akkor három félisten kell, nem fér bele egy jólfésült, impotens hülyegyerek sem. én Bentancurban semmi olyat nem látok, ami miatt itt kellene játszania, de azt persze elismerem, hogy a nyomorék Matuidi mellett ő Ronaldinho és Lampard szerelemgyerekének tűnik. Mandzukic nem, hogy lófasz volt, hanem az egyik legrosszabbunk, mind a két gólban elévülhetetlen érdemei vannak. Decsillió persze egy kalap szar, de ezt eddig is tudtuk, de nem vele van a baj; idén szerintem Allegri látványosan csődöt mondott, és nem mert felvállalni fontos döntéseket - pl. Dybala kihagyását, mert látványosan szenved ebben a 4-3-3-ban ja, és komolyan gondoljuk még mindig, hogy Bonucci visszahozatalának bármi értelme is volt? | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8532 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:20 | |
| - CsT írta:
- A hal keze (uszonya) ebben erősen benne van, Dybalának soha nem ment ez a poszt erre erőlteti (ráadásul már jóval előbb le kellett volna cserélni Bernátra akin látszott, hogy jobban tudja mit kell ott játszani). Kancellár kihagyása szintén hiba, mert Desi egy kurva támadásba nem tudott besegíteni. A belső középpálya az ami nem az ő hibája, azt a rohadt kancsal rakta össze ilyen szarul. Ahogy levettük Jancsit, gyakorlatilag megszűnt a passzjáték is ott. Minden tiszteletem és szeretetem Manzsué, de neki heti 2 meccs már sok és úgy látszik itt Ronci se tud a semmiből gólt lőni. Az első gól egyértelműen a csicskáé, összerogyott mint valami kislány és a földről végignézte a gólt, majd eljátszotta a nagyhalált....
Bízni lehet, de 3 gólt rúgni még a Frosinonénak is nehezen tudtunk... Dybala kb kozeppalyast játszott olyan melyen kellett visszalepkednie. Szerintem egy rossz szót nem lehet rá mondani. Egyébként kint voltam a meccsen, a Juve pad mögött ültem, Barzagli, Pinsoglio és Ken mellett. Allegri egész első félidőben Bentancurral üvöltözött. Amúgy szerintem a legnagyobb katasztrófa Matuidi volt, minden labda 5 méterrel pattant tőle. Ilyen fos kpval nem lehet egyszerűen... Legalább Barzaval sikerült egy kép: | |
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:18 | |
| - LeRoi10 írta:
Azért teljesen még ne engedjük el. Jelenleg nem sok esély mutatkozik, de a tavaszi madridi visszavágó előtt sem vártunk sokat. Én nem engedem el soha. Szerintem 2017 ben is nyertünk. De ez a kép megér holnap egy önálló posztot No comment címmel a Biankán. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:15 | |
| - CsT írta:
- A hal keze (uszonya) ebben erősen benne van...
Bízni lehet, de 3 gólt rúgni még a Frosinonénak is nehezen tudtunk... És itt jön a kérdés, hogy miért játszik a teljes BL kezdő a F(uckin') Rozi néni ellen. _________________ a televizenyős düggönypakli
| |
| | | Petike007 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:14 | |
| - _Tyler írta:
Matuidi egy mozgássérültet idéz a pályán, hihetetlen, hogy világbajnok; sem ő, sem Bentancur nem ide való, ilyen középpályásokkal csak viccnek vagyunk jók. az uruguayi játéka kb. a 30. percben tűnt fel, addig semmit sem csinált, de utána sem sokat Nos ez a meccs a tökéletes lenyomata volt Allegri elmút (nyócév) na jó nem de két éves teljesítményének. Nem volt játékunk. Mi mezei szurkerek vártuk az Allegri mágiát, ami nem jött. Egy kicsit azt érzem, hogy A Hal alatt kiment a csapat. Ezzel a támadó potenciállal támadás nélkül lehozni komplett hónapokat egyszerűen szégyen. Itt játszik CR és nem volt valós gólhelyzetünk. Ezt végig kellene godnolni. Decsijjó egy Fosinóném ellen megfelelő, de fájó volt látni mennyire rá játszottak. Nem volt egy értelmes labdakihozatalunk. Lassúak voltunk, körülményesek. Bonucci egyszerűen katasztrófa amióta visszajött. Pjancsi és Matikya is kritikán aluli volt. Benkúr legalább felvállalat párharcokat. Nehogy már egy 20 éves gyerektől várjuk a megváltást. Mandzsu egy nagy lófasz volt. Semmit nem csinált. Dybusz szintén le volt véve a pályáról. Az egész csapat mondott csődött, el Taktikó Allegrivel együtt. Kell a váltás, mert a Hal ennyire képes. És az, hogy amiatt mert az olasz bajnokság ennyire készít fel minket, az nagy lófasz. Ne kéne elbuzizni minden meccset 1-0 nál. Heynkes bőrgatyás alakulata egy semmilyen német bajnokságból jött és vert rommá mindenkit. Erre nekünk ez lenne a kifogásunk, hogy nem mi vagyunk szarok, hanem a többiek? Ha mi lennénk az izé elfogadom, de így egy nagy lófaszt. Támadás nélkül nincs győzelem, középpálya nélkül meg semmi nincs. Ennyi. Kiestünk | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:12 | |
| - simoon írta:
pláne, mindkettő Azért teljesen még ne engedjük el. Jelenleg nem sok esély mutatkozik, de a tavaszi madridi visszavágó előtt sem vártunk sokat. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:11 | |
| A hal keze (uszonya) ebben erősen benne van, Dybalának soha nem ment ez a poszt erre erőlteti (ráadásul már jóval előbb le kellett volna cserélni Bernátra akin látszott, hogy jobban tudja mit kell ott játszani). Kancellár kihagyása szintén hiba, mert Desi egy kurva támadásba nem tudott besegíteni. A belső középpálya az ami nem az ő hibája, azt a rohadt kancsal rakta össze ilyen szarul. Ahogy levettük Jancsit, gyakorlatilag megszűnt a passzjáték is ott. Minden tiszteletem és szeretetem Manzsué, de neki heti 2 meccs már sok és úgy látszik itt Ronci se tud a semmiből gólt lőni. Az első gól egyértelműen a csicskáé, összerogyott mint valami kislány és a földről végignézte a gólt, majd eljátszotta a nagyhalált....
Bízni lehet, de 3 gólt rúgni még a Frosinonénak is nehezen tudtunk... | |
| | | _Tyler Vízhordó
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:06 | |
| - zetterberg40 írta:
Teljesen komolyan gondolom, hogy hiányzott Khedira. Mátyás egyszerűen teljesen haszontalan, sír nála a labda, Canról pedig leghamarabb jövőre mondhatunk ítéletet. Pjancsi pedig ugyancsak gyenge idén. Matuidi egy mozgássérültet idéz a pályán, hihetetlen, hogy világbajnok; sem ő, sem Bentancur nem ide való, ilyen középpályásokkal csak viccnek vagyunk jók. az uruguayi játéka kb. a 30. percben tűnt fel, addig semmit sem csinált, de utána sem sokat | |
| | | simoon Segédedző
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:06 | |
| - bombahoppa írta:
Vagy a Buzividal. pláne, mindkettő | |
| | | sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:02 | |
| Töketlen,beszari banda az edzővel az élen. Meg persze a lényeg,hogy a nevek a pályán legyenek,ne azok akik jobb teljesítményt nyújtanak. Persze tudom,hogy mindig azok a kobbak,akik nem játszanak...de azért ma lett volna 2-3 név,akit hamarabb lecserélek,mint Dybala,persze ő se volt egy extra...de ez is a többiek teljesítményét mutatja,hogy még nála is gyengébbek voltak.. | |
| | | fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport 2019-02-20, 23:02 | |
| Annyira uncsi, hogy a madridi csapatokat mindig hárommal kell vercsizni otthon.. Ez tökre nem olasz... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport | |
| |
| | | | Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|