Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport

Go down 
+18
virracocha
Tankcsapda
Krisz
Petike007
sneco7
fktgbr
_Tyler
simoon
buktar
bombahoppa
Téjlor89
tjunior
EsztéNégy
Malloy
CsT
zetterberg40
s4tch
LeRoi10
22 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
s4tch
Admin

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 12:04

_Tyler írta:
Dybala részéről teljesen érthető lenne a távozás: nem találjuk a pozícióját, és Ronaldóval egyáltalán nem kompatibilis. Az Atletico ellen a hőtérkép alapján jobb oldali középpályás volt. Csak szenved nálunk, míg másutt esetleg nem csak többet keresne, hanem többet kihoznánek belőle. Én azzal számolok, hogy Costa és Dybala is távozik a nyáron.

costa menni fog, ez nagyon valószínű. viszont hogy dybala ne lenne kompatibilis ronaldóval, az még nem derült ki. mandzukic itt a helyzet kulcsa: ha zidane is ragaszkodik marióhoz, akkor dybalának nehéz lesz posztot találni. ha mandzu 31-32 évesen leül a padra, akkor dybala visszakaphatja a helyét a csatár posztján, és kész.

egyébként állítólag allegri a visszavágóra 4-4-2-t tervez, a középpálya két oldalán costával és bernardeschivel, elől mandzu-ronaldo vagy dybala-ronaldo kettőssel. vízválasztó lehet az a meccs is: ha nem jutunk tovább, de élesben működik a dybala-ronaldo páros, az is elindíthat valamit.

arra kíváncsi leszek, hogy a kedves ultráink a visszavágón is úgy viselkednek-e, mint akik nagyobbak a klubnál, vagy esetleg hajlandóak lesznek-e szurkolni annak a klubnak, amelyiknek állítólag a rajongói.
Vissza az elejére Go down
http://bianconeri.taccs.hu
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 11:28

Lehet tévedek (sőt biztos), de nekem olyan érzésem van, hogy nyáron Agnelli kicsit elvesztette a valóságot, Beppe lett volna a fék, ehelyett a lejáró szerződése miatt félrerakták, Paratici pedig végigvitte, amit a főnök mondott.

Nagyon úgy néz ki, hogy Ronci meghaladja a klub lehetőségeit, ráadásul sportszakmailag nem is volt rá olyan nagy szükségünk. Volt szó róla, hogy az EXOR-ral lebizniszelik Ronci fizetését és majd a Ferrari állja a felét okosba'. Ebből sem lett semmi, Ronci nem virít Ferrarik hadával instán, a klub költségvetésében pedig mind a 30 misi szerepel.

Csak ismételni tudom magam, a Ronci biznisz velejárója, hogy a botrányos 31 éves Bonucci itt van az 5 éves évi 6 milliós szerződésével, a Higany kálvária, Caldara és Benatia elvesztése. (Benatiat annyira nem sajnálom, de látjuk, hogy Bonuccit nem sikerült felépíteni még 7 hónap alatt sem).

Ronci persze egy nagyon értékes játékos és a világ egyik legjobbja, de látjuk, hogy ő is ember és egyedül semmire sem megy egy 11 fős csapatsportban. Ráadásul alsóházi csapatok ellen az emelt jegyárak miatt kong a stadion az ürességtől. Roncinak (és talán Torinónak) nincs akkora hajtóereje mint pl. Barcelonának, ahova egy Leganes elleni meccsre is zarándokolnak az ázsiaiak. A Juventus sosem erről szólt. És talán el kellett volna fogadni, hogy még nem vagyunk a szűk elit része. Olyan érzése van az embernek, hogy a hosszú évek munkáját, ki akartuk váltani Ronci leigazolásával. Ronci még 3 évig itt lesz, ekkora fizetéssel, úgy, hogy most már ezt kell valahogy megoldani.

Roncitól vártuk a mentális erőt. Erre meg elkezd mutogatni a pályán a szurkolóknak, majd lezuhanyozva, átöltözve a sajtónak, hogy márpedig neki 5 BL címe van, az Atletinek 0, szóval fogják be. Ember! A juventus játékosa vagy, és kurvára nem nyertél még velünk semmit.... (a supercoppát önmagában ne számoljuk)

Nem kell félreérteni tudom mennyit fejlődtünk Agnellivel és Ronci tényleg kihagyhatatlannak tűnt, de miatta megkötöttük a kezünk a következő évekre. ÉS az eredmény? Rosszabbul állunk mint tavaly: Tavaly szezon végén azt mondtuk, hogy még 2 középpályás kéne, egy jó, fiatal back up CB (Caldara) meg egy jobbhátvéd (Cancelo). Most meg ott, hogy a 2 középpályás még hiányzik, a jobbhátvéd megvan, és már nem a padra kéne védő hanem a kezdőbe. De a kezdőbe nehéz, mert Boncuccit 6 millióval nem lehet örökké padoztatni, Chiellini meg Chiellini.

Ha kiesünk a nyolcaddöntőben, akkor szerintem ne is várjunk nagy igazolást a nyáron. Örüljünk ha nem gyengül a keret. Őrült hazárd játék egy magát óriásnak gondoló csapatnál, hogy a bevételek  egy nagy hányada a BL szerepléstől függ. Márpedig nálunk ez a helyzet. Én azért még bízok Maxiban, Meglátjuk mire megyünk, ha már az elejétől támadnunk kell, mint tavaly Madridban.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 11:05

CsT írta:
Eddig én is töretlenül bíztam Agnelliben, de nyáron picit kilépett a szerepéből. Eddig nálunk nem volt jellemző ez kiskirályság mint pl az afrikaiaknál, hogy a nagy mindenható ADL intéz mindent. A Ronci ügy egyértelműen Agnelli projektje, ami most úgy tűnik nem hozza a várt eredményt (BL győzelem) és még anyagilag is szarul jöhetünk ki belőle (a malac ránk rohadása). Ha esetleg emiatt még pl Dybalát is elveszítjük akkor meg pláne.
Dybala részéről teljesen érthető lenne a távozás: nem találjuk a pozícióját, és Ronaldóval egyáltalán nem kompatibilis. Az Atletico ellen a hőtérkép alapján jobb oldali középpályás volt. Csak szenved nálunk, míg másutt esetleg nem csak többet keresne, hanem többet kihoznánek belőle. Én azzal számolok, hogy Costa és Dybala is távozik a nyáron.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 11:00

Eddig én is töretlenül bíztam Agnelliben, de nyáron picit kilépett a szerepéből. Eddig nálunk nem volt jellemző ez kiskirályság mint pl az afrikaiaknál, hogy a nagy mindenható ADL intéz mindent. A Ronci ügy egyértelműen Agnelli projektje, ami most úgy tűnik nem hozza a várt eredményt (BL győzelem) és még anyagilag is szarul jöhetünk ki belőle (a malac ránk rohadása). Ha esetleg emiatt még pl Dybalát is elveszítjük akkor meg pláne.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 10:39

s4tch írta:
https://twitter.com/ZachLowy/status/1098342150805381121

az egyik legfőbb problémám a mostani juventusszal, hogy zsoldosok jönnek-mennek, és hiányzik az állandóság, mind a keretet, mind a játékstílust nézve. az atleticóban ehhez képest mindkettő megvan. ez egy hasonló projekt, mint a barcelona la masiára épített modellje, csak nem a 4-3-3, hanem a 4-4-2 a biblia. nálunk meg sem utánpótlás, sem fix koncepció.

kéne egy jópofa identitás a pályára is, a "vincere non e importante" oda kicsit kevés.

Ezért hiányoznak nekem az olasz játékosok. Ezért bosszantott fel nagyon a Caldara üzlet nyáron - ne engedjük már ki a kezünk közül az egyik legnagyobb olasz védőtehetséget.

Bernát minden rezzenésén látszik, hogy mennyire elkötelezett a klub irányába. Marchisioval ugyanez volt. A külföldieken nem látom ezt, kevés kivétellel. Ezért nem kéne kihagyni Zaniolot.

Abban is nagyon egyetértek, hogy ezt a kukázást abba kell hagyni. Ez tök jó volt, amikor a Calciopoli után próbáltunk egy csóró klubot újjáépíteni - most para. Hosszabb távú szemlélet kell. 

Igazából ez egy tanulási folyamat és én bízok a klubvezetésben. Szerintem az Agnelli érában töretlen a fejlődés. Remélem, hogy Agnelli most is látni fogja azokat a problémákat, amikre az elmúlt 2 év rávilágított és meghúzza a megfelelő lépéseket.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 10:25

LeRoi10 írta:

Be'kúr csak azért van itt, mert Tevez kisírta magának, hogy érvényes szerződése ellenére"ingyen" elengedjük a Bocába...
és ne feledjük, hogy nem vot az annyira jó üzlet: eleve Tevez áráért opciót kaptunk pár bocás fiatalra, akikből Bentancuron kívül senkiből nem lett semmi, és így meg tudtuk venni Bentancurt 9,4 millió euróért úgy, hogy ha eladjuk, a bevétel fele a Bocáé
az utánpótlásnevelésünk amúgy kriminális, annak idején a calcipolinak köszönhetően a felnőtt csapathoz kerülhetett Giovinco, Marchisio és De Ceglie, azóta pedig még a BL szabályok szerinti saját nevelésűekre vonatkozó négy fős kvótáját sem tudjuk feltölteni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 10:16

LeRoi10 írta:

Be'kúr csak azért van itt, mert Tevez kisírta magának, hogy érvényes szerződése ellenére"ingyen" elengedjük a Bocába...
Jah igen, ez még kimaradt. Apropó volt még ott valami másik gyerek is (Vadala v Valada? Very Happy) vele mi van?

7. Igazoláspolitika 4: Ingyen elengedések....nah ilyen sincs ReálBarcába. Llorrente,Tevez,Patkány alves és társai....(mert még Marchisionál megérti az ember, de a zsoldosoknál nem). Ezt is érdemes lenne egyszer kiszámolni mennyit bukhattunk ezeken az üzleteken.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 10:00

CsT írta:

6. Valahogy a scoutjaink se sokat hoznak a konyhára, talán Bekúr az egyetlen olyan semmiből jött ember akit még úgy igazoltunk le, hogy nem igazán ismertük.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 09:30

s4tch írta:

az egyik legfőbb problémám a mostani juventusszal, hogy zsoldosok jönnek-mennek, és hiányzik az állandóság, mind a keretet, mind a játékstílust nézve. az atleticóban ehhez képest mindkettő megvan. ez egy hasonló projekt, mint a barcelona la masiára épített modellje, csak nem a 4-3-3, hanem a 4-4-2 a biblia. nálunk meg sem utánpótlás, sem fix koncepció.

kéne egy jópofa identitás a pályára is, a "vincere non e importante" oda kicsit kevés.
Teljesen jogos felvetés. Csak nekünk kurva sok mindenen kellene változtatni:

1. Az utánpótlásunk egy lófasz, ezt a youth CL-ben bizonyítjuk minden évben.
2. Az U23-as csapat egyenlőre egy bohóckodás, máshol a B csapat arra van, hogy a fiatalok kapjanak lehetőséget, tanulják a felnőttcsapat stílusát, játékrendszerét. Nálunk ott tehetséges fiatalok sincsenek és ahogy néhányszor néztem valami 3-4-3-at játszanak,  a spanyoloknál kötelezően azt a formációt alkalmazzák amit pl a felnőtt csapat.
3. Igazoláspolitika 1: Nem kukázni kell, hanem posztra igazolni, mi például leigazoljuk Ramsey mert nincs transzferdíj, könnyen elérhető, bár fogalmunk sincs illeszkedik-e majd a játékunkba, ellenpéldának itt a Barca akiknek kell egy új kp (valszeg Rakitic helyére), megnézték ki az aki stílusban illik hozzájuk és van benne potenciál (De Jong) és letették az árát. A kettő között szerintem óriási a különbség.
4. Igazoláspolitika 2: Néha oda kell baszni az asztalra és nem mindjárt eladni valakit ha egy óvatlan pillanatában ezt kéri. Griezmann/Isco távozása minden évben téma, aztán valahogy leszarják és maradnak.
5. Igazoláspolitika 3: Ha el is megy valaki, akkor azt pótolják, posztra hasonló tudású játékossal pl ATMA (Torres,Aguero,Falcao,Griezmann...stb). Mi ugye eladtuk Pogbát hoztuk helyette a malacot, aztán sírtunk, hogy gyenge kp és elhoztuk Ronaldot....stb
6. Valahogy a scoutjaink se sokat hoznak a konyhára, talán Bekúr az egyetlen olyan semmiből jött ember akit még úgy igazoltunk le, hogy nem igazán ismertük.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-22, 08:43

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 19:26

Malloy írta:

Csak nehogy a susogós nacis láncdohányos üljön le Allegri helyére...
Lehet a lóma lenyúlja előlünk Very Happy Mint Iturbét! Smile
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 16:43

Téjlor89 írta:
Durva lesz a párhuzam, amit felhozok, de Mourinho utolsó napjaiban is még sokan védték a portugált, mondván, hogy ebből a ManU keretből ezt lehet kihozni. Aztán jött Solskjaer és a többit ismerjük…

Persze Allegri jobb edző, és ezerszer szimpatikusabb ember, de egyszerűen ő sem tud semmit kezdeni ezzel a kerettel. Lehet mosdatni, meg egyenként kiemelni a középpályásaink gyengeségeit, csak nem tudom mennyire érdemes. Pont az ő feladata lenne, hogy eltüntesse ezeket és előtérbe hozza az erősségeiket egy jól kitalált rendszerrel. Ez két éve látványosan nem megy. 2017-ben Khedira, Pjanics, Marchisio, Lemina középpályával futottunk neki a BL szezonnak. Ez nem a Vidal – Pogba – Pirlo középpálya volt. Közel sem…  Arra gondolom emlékeztek, hogy milyen focival csaptuk ki a Barcát. Azóta mélyebb és minőségibb lett a keret. Mégis hónapról hónapra csak szarabbak vagyunk.

Az biztos, hogy radikális változás kell és én ezt csak egy edzőcsere útján látom kivitelezhetőnek.

Egyrészt igazad van, mert kell a változtatás, és a tegnapi meccs remélhetőleg rávilágított arra, hogy marhára nem kellene egy Ramseyvel megelégedni a középpályára. Az viszont egyáltalán nem az ő hibája, hogy az egy darab Pjanicon kívül nincs klasszisunk a középpályára. Khedirat ne vesézzük ki most, Matuidi korlátozott képességű játékos, Can vagy hosszabb ideig építi fel magát, vagy hibás döntés volt, Bentancurnak pedig idő kell.

Én a továbbjutást sem tartom kizártnak, Allegri tavaly a Real ellenszerét is megtalálta a visszavágóra, de kétségkívül pokolian nehéz dolga lesz. Szerintem Szczesny - Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola (Sandro eltiltott lesz tudtommal) - Can, Pjanic, Matuidi - Bernardeschi, Mandzukic, Ronaldo kezdővel állnék fel. Tudom, Mandzu botrányos volt, de ő a kritikus meccsekre fel szokta szívni magát.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 16:09

Durva lesz a párhuzam, amit felhozok, de Mourinho utolsó napjaiban is még sokan védték a portugált, mondván, hogy ebből a ManU keretből ezt lehet kihozni. Aztán jött Solskjaer és a többit ismerjük…

Persze Allegri jobb edző, és ezerszer szimpatikusabb ember, de egyszerűen ő sem tud semmit kezdeni ezzel a kerettel. Lehet mosdatni, meg egyenként kiemelni a középpályásaink gyengeségeit, csak nem tudom mennyire érdemes. Pont az ő feladata lenne, hogy eltüntesse ezeket és előtérbe hozza az erősségeiket egy jól kitalált rendszerrel. Ez két éve látványosan nem megy. 2017-ben Khedira, Pjanics, Marchisio, Lemina középpályával futottunk neki a BL szezonnak. Ez nem a Vidal – Pogba – Pirlo középpálya volt. Közel sem…  Arra gondolom emlékeztek, hogy milyen focival csaptuk ki a Barcát. Azóta mélyebb és minőségibb lett a keret. Mégis hónapról hónapra csak szarabbak vagyunk.

Az biztos, hogy radikális változás kell és én ezt csak egy edzőcsere útján látom kivitelezhetőnek.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:55

CsT írta:
Bekúr legfontosabb adata, hogy 21 éves, fejleszthető, alakítható bármilyen irányban, posztot kell rá kiszabni, aztán ott játszatni szarásig (én is holding mid-be tenném és Pjanicsot előbbre). Asszem a múltkor pont összenéztem a statjait és gyakorlatilag megegyezik N'dombelével sőt interceptionban veri a franciát. Ha összevetnénk a 21 éves Buszkeccel vagy Modriccal lehet bőven hozná azt a szintet.

na ezért csalóka a stat: hol derül ki belőle, hogy ndombélé első dolga labdaszerzés után, hogy 20 métert rohan sprintben a labdával? ugyanez bekúrnál: szétnéz, pjanicnak passzol.

persze nem biztos, hogy erről a játékos tehet. tényleg megnézném a csapatot egy támadóbb, proaktívabb felfogású edzővel.

a két csapat hatékonysága megér egy misét: https://twitter.com/SandroSca/status/1098589447392804866

ja, ami nagyon meredek: simán lehet, hogy ronaldo 1 rúgott góllal zárja a bl-szezont.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:40

tjunior írta:
 Ez még akkor is így van, ha idén látványosan nem jött össze neki. 

meg tavaly se...
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:37

Zidane ide nem vezetőedzőnek kellene, hanem a vezetőségbe. Pl. Nedved helyére, a mai napig nem jöttem Pavel mi a francot csinál igazából a klubnál. Ilyen viszont nem lesz, mert Agnelli egyedüli kiskakas akar lenni a szemétdombján. Ehez a vezetőséghez Allegri tökéletes, nem cirkuszol az átigazolások miatt és többnyire azért kihozza a csapatból ami benne van. Addig reszeli, fűrészeli a dolgokat amíg összeáll. Ez még akkor is így van, ha idén látványosan nem jött össze neki. A Ronci, Dybala, Pjanic hármas nem igazán kompatibilis egymással. Az idei év gyakorlatilag ráment arra, hogy ezt a 3 embert egy rendszerbe gyúrjuk, sikertelenül. Én nem látok jelenleg olyan edzőt akivel ez összejött volna.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:30

s4tch írta:

a többi játékossal kapcsolatban egyetértek. viszont bekúr mi mindenben jó? erős? nem. gyors? nem. kreatív? nem. jól fejel? nem. jól cselez? nem. jól lő? nem.

amiben jó, az a relatíve pontos passzjáték, a helyezkedés és a labdatartás. ő egy holding midfielder, olyasmi kéne, hogy legyen, mint busquets, csak ahhoz a szinthez nem szerel elég jól, és nem is elég technikás. amúgy a bajnokságban fasza, a bl-hez szintet kéne lépnie a következő 2-3 évben. pjanic mellett ő lehet a közeljövő embere.
Bekúr legfontosabb adata, hogy 21 éves, fejleszthető, alakítható bármilyen irányban, posztot kell rá kiszabni, aztán ott játszatni szarásig (én is holding mid-be tenném és Pjanicsot előbbre). Asszem a múltkor pont összenéztem a statjait és gyakorlatilag megegyezik N'dombelével sőt interceptionban veri a franciát. Ha összevetnénk a 21 éves Buszkeccel vagy Modriccal lehet bőven hozná azt a szintet.
_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:24

Az megvan, hogy Mihajlovic állítása szerint Conte utolsó évében majdnem ő lett az edzőnk? Úgy volt, hogy Conte megy, és Agnelliék megállapodtak Mihajloviccsal, de végül Conte még maradt egy évet. Csak az edzőkérdésről jutott eszembe.
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:17

Itt már minden le van írva. Nekem teljesen random ilyesmi gondolatok ugranak be:

- Azon túl, hogy ez a középpálya eléggé komolytalan, értsd nem lehetnek vele komolyabb célkitűzések, szerintem ez a bl-függőség agyonnyomja ezt a klubot. Olyan görcsösen ez a téma, hogy már tényleg az az érzésem, csak ebből fakadóan is eleve bukásra van ítélve az egész. Nincs meg a nemzetközi színtérhez szükséges mentalitás. (tegnapi jelenet: egy már hátrányban kiharcolt szöglet után Ronci üvöltve űzi, buzdítja, bátorítja a társakat, akik meg csak néznek bambán mint lófasz a lakodalomban)
- Gyáva népnek nincs hazája, reaktivitással a bl-ben semmire nem mész. Amíg nem tudod ráerőltetni a saját akaratod az ellenfélre, amíg csak elvétve mersz támadólag fellépni, amíg nem ragadod meg a szerencsés momentumaidat egy-egy meccsen belül (értsd pl: gólt versz a semmiből, miután Costa ziccert hibáz/Grízember kapufát rúg/megment egy var ítélet ilyesmi -> Zidane Realja ebben is kiemelkedő volt), addig ez lesz a helyzet.
- Valaki említette talán, hogy a támadók kvalitásai ellenére kevés gólt lövünk, nem alakítunk ki elegendő helyzetet stb. Érdekességként ha ezt az Atleticora vetítjük (nincs hozzá statisztikám, inkább csak saját megfigyelés): a spanyol kiscsapatok ellen alig tudnak helyzeteket kialakítani, gólokat rúgni, általában 1-0-ra nyerik ezeket a meccseket Grízembernek vagy egy tizinek köszönhetően egy teljesen nézhetetlen, szarpasszírozós, ötlettelen semmivel. Mégis amikor felállnak egy bl egyenes kieséses párharcra, bárkire rárúgják az ajtót, érvényesítik az akaratukat. Vissza az első gondolathoz: náluk egyszerűen megvan az ezekhez a meccsekhez szükséges mentalitás.
- Vegyétek ki Csellót a csapatból. Bonu önmagában katasztrófa, Cselló jelenléte javít rajta valamelyest. Kilincsorrú kedvencünk 1-2 szezonon belüli kiöregedésével hatalmas lesz itt a gond. Ezért mondom, hogy ide De Ligt szint kell, nem olyanok, akikből majd TALÁN 2-3 éven belül lesz bevethető ember. 

És ezekkel nem azt akarom mondani, hogy én Allegri elküldése mellett vagyok - inkább vagyok még mindig mellette, mint ellene. Talán megfáradt ez a kapcsolat, ennyi volt benne, de megnézem, hogy ki lesz az az edző, aki majd nyugodtan foltozgatja utána a csapatot minden nyáron. Persze meg lehet próbálni Zidanet, én nem ellenzem, sőt előbb-utóbb úgyis itt köt ki, csak ilyen lyukas középpályával ő sem fog többet hozni a feltételezett/remélt mentalitásbeli változáson túl eredményekben.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:14

Malloy írta:

Aztán meg Roncit elcseréljük a malacra! Smile
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:09

CsT írta:

Csak nehogy Zidán Cselszibe üljön le a padra a susogós nacis helyére. Very Happy

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 15:02

bombahoppa írta:
Ismerve Agnelli romantikáját én bizony nem lepődnék meg, ha a Bologna ellen már Zidane ülne a kispadon.

Akkor, és csak akkor látnék esélyt a továbbjutásra.
Csak nehogy Zidán Cselszibe üljön le a padra a susogós nacis helyére. Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 14:58

Ismerve Agnelli romantikáját én bizony nem lepődnék meg, ha a Bologna ellen már Zidane ülne a kispadon.

Akkor, és csak akkor látnék esélyt a továbbjutásra.

s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 14:24

CsT írta:
Bentancur: Szerintem rendben van a srác, mindenben jó, csak tapasztalatlan, szertelen még egy kicsit illetve a játékát nagyban meghatározza, hogy Pjanic helyén vagy Pjanic mellett játszik-e. De korosztályában a posztján top 3-as.

a többi játékossal kapcsolatban egyetértek. viszont bekúr mi mindenben jó? erős? nem. gyors? nem. kreatív? nem. jól fejel? nem. jól cselez? nem. jól lő? nem.

amiben jó, az a relatíve pontos passzjáték, a helyezkedés és a labdatartás. ő egy holding midfielder, olyasmi kéne, hogy legyen, mint busquets, csak ahhoz a szinthez nem szerel elég jól, és nem is elég technikás. amúgy a bajnokságban fasza, a bl-hez szintet kéne lépnie a következő 2-3 évben. pjanic mellett ő lehet a közeljövő embere.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 13:59

Annyiban én is megvédem a halat, hogy ezt a középpályát se Zidane se Pinyő se senki nem tudná jobban összerakni.

Matuidi: (ahogy az előttem szóló kolléga is írta) Francéban egy befelé tolódó LM-et játszik 4-2-3-1-ben, mellette van Kanté (aki megoldja az ütközést és nem is passzol rosszul) és Pogab (aki megoldja a passzolást és nem is védekezik rosszul) Matyika dolga nagyrészt az, hogy dupla mennyiséget fut, presszinggel amivel leveszi a terhet Grízmenről de összjátékban lófasz szerepe sincs.

Can: Ő egy kidobó, darabos mozgású, igaz, hogy izmos, de se nem túl okos, se nem túl technikás, ő jó választás egy Pool-ba ahol van mellette egy ugyanilyen stílusú Henderson és Milner mert ha elbasz valamit akkor jön egy másik és kijavítja, elől van egy salah-Firmino-Mané hármas akik totál megoldják a támadójátékot, Can dolga max annyi volt, hogy ütközzön, 2-3 méterről csússzon a vizes brit füvön, ő ezt tudja nem registázni, kulcspasszokat adni meg 20 méterre a saját kaputól sarok cseleket bemutatni (a gond az, hogy Ő azt hiszi, hogy igen)

Khedira Ő a statjai (már amikor vannak) alapján inkább egy támadó kp, mert mindenben szar amiben DM/CM-nek jónak kellene lenni. Persze tudom passzsávot zár, támadásban jókor jó helyen van mindig, de a 0-0-0-ák embere.

Pjanic: Ő egy klasszis (nálam), viszont csak akkor ha max 30%-ban kell védekezni és 70%-ban szervezhet, amint ez az arány romlik, a teljesítmény/formája is.

Bentancur: Szerintem rendben van a srác, mindenben jó, csak tapasztalatlan, szertelen még egy kicsit illetve a játékát nagyban meghatározza, hogy Pjanic helyén vagy Pjanic mellett játszik-e. De korosztályában a posztján top 3-as.

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 Bentefcdbc710e40960e
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 13:22

Nem akarom vakon védeni Allegrit, de (igen most védeni fogom):
- DD beépített Matuidit egy világbajnok csapatba, Allegri meg nem képes megoldani a helyét a pályán. Igen, Matyi szépen elvolt a bal oldalra kitolva Kanté és Pogba mellett. Két kiválóan passzoló, igazi box-to-box középpályások mellett.

- Mér' Bonucci játszik, mér' nem tartottuk meg Benátiát? Sikerült egy 31 éves védőt a nyáron 5 éves szerződéssel leigazolni, a csapat 4. legjobban kereső játékosává tenni, és 35 millió euróban meghatározni az átigazolási értékét. Mindezt ÉLETE LEGHITVÁNYABB SZEZONJA UTÁN.

- Nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy a Ronaldo biznisz egyáltalán nem volt átgondolva. Miatta rajtunk rohad Higany és Bonucci, elvesztettük Caldarát és Benátiát. Középpályára nem maradt pénz, guberálunk egy Ramseyt, cigánykodunk fűvel-fával (cagliari, genoa), kong a stadion az alsóházi csapatok ellen. Nagyon nincs minden rendben.

nyugodtan ki lehet vágni Allegrit év végén, de szerintem ez nem oldana meg semmit. Ramsey bejelentése után nagyon nagy elvárásaim sincsenek a nyárral kapcsolatban.

Lett volna lehetőségünk fiatal rohamnégert igazolni. Tobidot először ingyen behúzta a Barca a nyárra, majd inkább januárban megvették 1 misiért. Szóba is hoztak minket vele, aztán inkább bejelentettük Ramseyt.

Csak Ronaldo jelenléte semmit nem jelent, ha nyáron  Pjanic mellé, Khedira és Matyi helyett nem érkezik két spíler is a kezdőbe, akkor nagy változást ne várjunk. Márpedig azt már tudjuk, hogy Ramsey lesz az egyik és talán egyetlen.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 12:09

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 Fb_img10
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 10:21

Sajnos nekem ez most nem fáj, csak elkeserít. Én pont erre számítottam az elmúlt 1.5 év alapján, semmivel többre. Reális és megérdemelt eredmény született. Sokat vitatkoztunk Allegri kapcsán az elmúlt hónapokban, hogy vajon tényleg a formaidőzítés nagymestere-e, vagy egyszerűen nem tud mit kezdeni a csapattal. Szerintem a tegnapi meccs végérvényesen megválaszolta ezt a kérdést. Tudom, hogy itt sokan az előbbiben bíztatok, de azt szerintem teljesen irreális elvárni, hogy a semmiből egyik meccsről a másikra előbukkanjon egy olyan színvonalú foci, amivel Európa egyik legkeményebb csapata ellen lehet keresnivalónk. Mert ez az elmúlt 1.5 év pont egy nagy semmi volt.

Költi a klub agyba-főbe a pénzt, a világ egyik legerősebb támadópotenciállal bíró kerete áll Allegri rendelkezésére és botrányos módon képtelen megtalálni az egyes játékosok helyét a rendszerben. Emellett a mentalitása is megváltozott – nekem úgy tűnik, mintha minden BL kudarcból azt a következtetést vonta volna le, hogy még annyira sem szabad játszani és támadni, mint előtte (Real 4-1, Juve-ManU 1-2, a tegnapi nyilatkozata, amit CsT említett, stb.). Lehet kutyázni a középpályát, de van egy klasszis Pjanicsunk, egy világbajnok Matuidink, akinek megvannak a maga erényei és hátrányai, de azt látni kell, hogy a francia válogatott húzóembere volt, mert DD be tudta illeszteni a csapatba, helyén kezelve a képességeit. Emellett van egy Canunk, aki már bizonyított a PL-ben és egy nagyon ígéretes, fiatal tehetségünk. Egyértelmű, hogy a leggyengébb csapatrészünkről van szó és nem top5 középpálya Európa szinten. Viszont a csatársorunk és a védelmünk igenis top5, vagy inkább top3.

Nem az edző dolga, hogy áthidalja egy esetlegesen alacsonyabb minőségű csapatrész gyengeségeit? Nem az edző feladata, hogy megtalálja az egyes játékosok megfelelő pozícióját? Nem az edző feladata, hogy koncepciót vigyen a támadójáték felépítésébe, ami eltünteti a játkosok gyengeségeit és az erősségeikre épít? Egy jó edző ki tud hozni szinergiákat egy csapatból/csapatrészből, úgy, hogy az egész több legyen, mint az építőelemek összege. Allegri még az építőelemek összegét sem tudja leszállítani. Éppen emiatt én nem is vennék elő egy játékost sem a tegnapi miatt.

Allegri egy nagyon fontos korszak emblematikus figurája a Juve élén. Conte újból visszavezetett Olaszországon belül a megérdemelt helyünkre, Allegri pedig Európában megkerülhetetlen tényezővé tette a Juventust. Azonban Max nem tud átlépni a saját korlátain és az elmúlt két szezonban nagyon rossz irányba változott. Nem tudom, mi lehet az oka. De az tuti, hogy ebből elég volt és az teljes mértékben védhetetlen és elfogadhatatlan, amit csinál. Úgy, ahogy Conte után is tovább tudtunk lépni, most is tovább kell. Köszönjük Allegrinek, amit a klubért tett, én egy nagyon szimpatikus figurának tartom, de el kell tőle köszönni.

Tető alá hoztunk nyáron egy csomó rövid távú, kockázatos befektetést (Ronaldo, Bonucci) a BL cím érdekében. Bonucci hatlamas bukta eddig, Ronaldo bejött szerencsére üzletileg és a pályán is. A nyáron nagyon remélem, hogy meghozzuk a helyes döntéseket, amik hosszú távon fogják szolgálni a csapat érdekeit és a középpályára és a védelem közepének fiatalítására költünk, nem 100 milliót Icardira.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 10:05

Ja ami még kimaradt, a 4-4-2 mellé nyomassuk Ruganit is, nem fogunk róla több gólt kapni mint a patkányról.

Nyáron pedig meg kellene próbálni eladni is, de lehetőleg ne Pjancsit meg Dybalát, hanem azokat akik pótolhatók. Én például a csicskától simán megválnék, csak nem valószínű, hogy elmenne az országból így esélytelen. Can-al szerintem bakot lőtt a kancsal áruló buzi, amire hoztuk (Pjancsi tehermentesítésére) arra alkalmatlan, sőt olyan volt ott nézni mintha szöget vertek volna a faszomba. Matuidi....vele nem lehet mit kezdeni, egyszerűen fogalmatlan, látszik rajta, hogy még meg sem kapta a labdát már azon gondolkozik vajon merre pattan majd el tőle 2 méterrel, Koszta idei szezonja, köpése, stb....neki sem látok itt nagy jövőt. Barza vonuljon vissza, Caceres menjen a Bresciába, Kebab meg a Galaxyba. Sőt megfelelő ajánlat esetén én Szandit se marasztalnám sokáig. Persze ebből nyilván majd max 2-3 valósul meg és Ramseyval a kp igazolást le is tudtuk.
s4tch
Admin
s4tch

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 09:50

gazzettánál ronaldo a peggiore lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime2019-02-21, 09:28

Anno említettem, hogy az BL egyenes kiesés szakasza úgy is zárójelbe tesz mindent ami addig történt a szezonban. Hát ez most megtörtént, akkor zárójelbe került az egész szeon, hogy a fal adja a másikat.
2 dolog van, nem mondok semmi újat vele.
Az egyik a minőség hiánya a kpn. Nyilván ez relatív, ez nem egy rossz kp, de a célkitűzéskehez édeskevés. Matyika egy képzetlen, ostoba  futógép, Pjanic formán kívül egész évben (bár tegnap pont nem volt rossz), Ben Húr kevés még, Can meg a jó kis játékos de BLt nem nyerünk vele kategória. Khedira meg Khedira. Erre vezethető vissza szinte minden. Cancelo miért nem kezdett tegnap? Mert mert nem egy Pirlo-Pogba-Vidal kpt küldtünk fel.
Erre jön még, hogy sándor másfél éve nem tud letenni egy konstans jó teljesítményt az asztalra.Néha van 1-1 jó meccse. Most már a szerződését is megkapta, akkor mi a probléma? Én unom a csávót, hogy őszinte legyek.
A másik. A koncepciótlanság. Egyénekre lebontva a vezetőség jó hatékonysággal igazol, de egészében nézve, Allegrinek mindig fel kell találnia a spanyolviaszt szszonközben. Ez eddig ment. Idén viszont Ronci érkezésébe beletört a bicskája. Eddig mindig megtalálta a megoldást, most nem. Illetve szerintem most is megtalálta, de elvetette. Már rég 4-4-2ben kellene játszani.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport   Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport - Page 7 I_icon_minitime

Juventus - Atletico Madrid, visszavágó: 2019.03.12. 21:00 M4 Sport
Vissza az elejére 
7 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Juventus - Atletico Madrid 2019.11.26 21:00 Spíler2
» Atletico Madrid - Juventus 2019.09.18 21:00 M4sport
» Juventus - Atlético Madrid, 2014.12.09. 20:45, Sport1
» Monaco - Juventus, 2017.05.03. 20:45 M4 Sport (visszavágó: 05.09. 20:45 M4)
» Juventus - Barcelona, 2017.04.11. 20:45 M4 Sport (visszavágó: 04.19. 20:45 M4)

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Bajnokok Ligája-
Ugrás: