Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1

Go down 
+10
Krisz
Petike007
simoon
bombahoppa
_DREAM_
EsztéNégy
zetterberg40
Tankcsapda
vektra
CsT
14 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-03, 00:05

Ahogy írta valaki más korábban: Sarri látványosan, és sokkal gyorsabban erőltette rá a játékát a társaságra, mint tette azt Allegri, amikor átvette a csapatot Contétól. Szerintem ez alapvetően egy jó irány, főleg annak tudatában, hogy szerintem Allegri a túlzott konzervativizmusába fulladt bele az évek folyamán, a túlzott kockázatkerülésre épülő játéka mellett. Az már az első rangadónk alatt látszott, hogy több játékost kifejezetten felszabadított ez az új játékfelfogás, teljesen újjászületett például a sokat kutyázott és teljesen lesajnált Higuain.

Kár volt beszopni három gólt, főleg azért, mert tökéletes első hatvan percet játszottunk, és így kicsit elbizonytalanodhat a védelmünk (pedig összeszokatlan volt ez a védelem, ráadásul két gólt kaptunk rögzített helyzetből, amire azért idővel fel lehet készíteni a társaságot).Továbbra is tartom, hogy a játékfelfogás változásának oltárán fel kell áldozni pár bekapott gólt hátul, mert minden abba az irányba mutat a nemzetközi fociban, hogy azzal tudsz nyerni, ha négy gólt lősz, nem ha csak kettőt kapsz. Allegri ezt nem egyszer, nem kétszer tanulhatta volna meg öt év alatt, sőt, én hittem is benne, hogy erre rájött az Atletico elleni fordításkor, de sajnos ő nem az a típusú edző, aki hajlandó kezdeményező csapatot a pályára tenni. Ez a Sarri-féle foci elképesztően látványos (és szerintem eredményes) lesz, ha a BL-győzelem nem jön össze neki sem, még mindig inkább erre a focira szavazok ahelyett, hogy eret kelljen vágnom a 2x90 percnyi szenvedésen (ahogy az elmúlt évekből ilyen élményt jelentett a Spurs vagy az Ajax elleni párharc).

Bevallom, hogy nem hittem Sarriban. Bárki kérdezte, azt mondtam, hogy az idei Juventus nem sokra hivatott. Az első rangadónkon cáfolt rám, és nem az eredménnyel (mert én valamiért győzelmet vártam még úgy is, hogy nem nagyon volt ráutaló jel), hanem a játékfelfogás miatt. Ez végre modern, látványos, élvezhető és kombinatív futball volt, és tényleg a játékosokon is azt láttam, hogy élvezik a meccset a kínlódás helyett. Mindezt két tétmeccsel mögöttünk, minimálisan összeszokott védelemmel és egy teljesen új játékfilozófiával. Most már nemcsak, hogy bizakodó vagyok, hanem egyenesen várom a következő Juve-meccset, kíváncsi vagyok, hová tud fejlődni ez a koncepció, amit a bagós megálmodott!

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 22:47

CsT írta:

Maxi kulcsszava a "balance" volt. Ő ebben hitt, soha nem lehetett annyira támadni, hogy az a védekezés rovására menjen és fordítva. A mostani letámadás, labdajáratás még furcsa az ellenfeleknek, eddig nyerünk vele, kérdés mi lesz 8-10 meccs múlva amikor már mindenki erre készül majd, tud-e Sarri változtatni, meglepni akkor is?! A Napolinál nem tudott...

A Napolinál közel távolban nem volt ilyen kezdője, a pad meg Albinoleffe szintű volt. Elméletben ez a keret hibátlan ahhoz amit ő akar játszani, nem mondom, hogy erőből leverünk mindenkit, mindegy mivel jönnek, de valami hasonló hozzáállást kell elképzelni. Egyelőre még vastüdőn van, én azt sem tartom reális elvárásnak, hogy ilyen körülmények között hibátlanul nyúljon bele egy meccsbe.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 20:02

DartagnanX írta:

Szerintem (bár nem kurvára értek hozzá, sosem voltam fociedző), az Allegri-féle rendszer nem védekezésből ÉS támadásból állt, hanem egyfajta védekezve támadásból. Ezért rúgtunk kurva kevés gólt és kaptunk még kevesebbet. 
Nem tudod a védekezve támadásból kivenni a támadást és feltuningolni, mert akkor az egész rendszer megborul. Allegrinek eszébe sem jutott ez a durva letámadás. Nem egy alkalommal a Napoli ellen a labda felfelé ment, amikor minden tapasztalatom azt mondatta velem, hogy hátrafelé fogjuk passzolni - mert Allegri alatt azt szoktuk meg.

A Napolit félig a meglepetéssel vertük meg. Mire észrevették, hogy mennyire más ez a Juve, kaptak 3 gólt. 
Aztán észrevették, hogy hátul is más, rúgtak hármat.
Aztán Kulabá lerendezte.
Maxi kulcsszava a "balance" volt. Ő ebben hitt, soha nem lehetett annyira támadni, hogy az a védekezés rovására menjen és fordítva. A mostani letámadás, labdajáratás még furcsa az ellenfeleknek, eddig nyerünk vele, kérdés mi lesz 8-10 meccs múlva amikor már mindenki erre készül majd, tud-e Sarri változtatni, meglepni akkor is?! A Napolinál nem tudott...
DartagnanX
Admin
DartagnanX

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 18:27

Tankcsapda írta:
Ami külön fájó, hogy az Allegri által felépített rendszer teljesen le lett építve. Ő Conte rendszerét nem egyik pillanatról a másikra tette félre, és azért a védekezést lett volna miért megtartani. Teszem hozzá, hogy háromból kétszer rögzített szituációból szereztek gólt, de attól még az igaz, hogy a védekezésünk kifejezetten visszaesett. Én jobban szeretem, ha inkább fos játékkal nyerünk, de nulla kapott góllal, mert az inkább feltételez erőt, tudatosságot, mint egy ilyen sokgólos, élvezetesebb találkozó.

Szerintem (bár nem kurvára értek hozzá, sosem voltam fociedző), az Allegri-féle rendszer nem védekezésből ÉS támadásból állt, hanem egyfajta védekezve támadásból. Ezért rúgtunk kurva kevés gólt és kaptunk még kevesebbet. 
Nem tudod a védekezve támadásból kivenni a támadást és feltuningolni, mert akkor az egész rendszer megborul. Allegrinek eszébe sem jutott ez a durva letámadás. Nem egy alkalommal a Napoli ellen a labda felfelé ment, amikor minden tapasztalatom azt mondatta velem, hogy hátrafelé fogjuk passzolni - mert Allegri alatt azt szoktuk meg.

A Napolit félig a meglepetéssel vertük meg. Mire észrevették, hogy mennyire más ez a Juve, kaptak 3 gólt. 
Aztán észrevették, hogy hátul is más, rúgtak hármat.
Aztán Kulabá lerendezte.

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 14:25

nem értek egyet azokkal, akik Matuidit kritizálják: gólpasszt adott, övé volt a 3. gól előtti kulcspassz, és kulcsszerepe volt abban, hogy kb. a 60. percig megfojtottuk a Napoli játékát. Sandróval és Roncival olyan szépen zárták le  pálya bal oldalát, hogy öröm volt nézni. ügyetlen, persze, de most egyáltalán nem volt rossz. Khedirával hasonló a helyzet: én se kedvelem, és nagyon irritálnak a 0-ás statjai, de vele valamiért jobban működött a játék, mint nélküle. a pálya közepe látszik a problémásnak a védekezésben, szombaton is rendkívül könnyen jöttek ott át a nápolyiak
ami nekem érdekes volt, hogy az előző fordulóhoz hasonlóan Sarriék most sem nyúltak jól bele a meccsbe: Can és Dybala is súlytalan volt. szóval annak ellenére, hogy papíron erős a keret, eddig a padról nem jött sok segítség, kivéve Danilót, aki meg kényszercsere volt
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 14:15

Csecsnit annyiból védeném meg, hogy a rögzített szituknál kurva jól voltak berúgva a labdák, izomból a védővonal mögé ahogy kell, erre baromi nehéz jól kimozdulni.

A csicskát én nem láttam jónak, főleg azért mert jelenleg neki kellene irányítani a védelmet, de ez a vezér szerep kurvára nem megy neki, ezért is égett be milánóban, Cselló és Barza mellett király volt, viszont amikor mellé tesznek egy rutintalanabb védőt akkor reszeltek neki.

Sándor valóban jó eddig, de nincs helyettese, ezért is létfontosságú, hogy Danika beváljon, hogy legalább néha DS-t lehessen nyomatni ha Szandinak épp pihenni kell v sérült lesz.

Tényleg fasza, hogy végre egyszer végigvittünk egy kontrát, de ez nem biztos, hogy teljesen Sarri érdeme. Ha nincs a csere, Desijjó soha a kurva életbe nem indul meg így az ellenfél kapuja felé ahogy Danilo tette, illetve ha nem Koszta van mellette hanem Dyba/Manzsu akkor a félpályáig se jutunk el vele. Szóval a kontrát nem csak megtanulni kell, de megfelelő ember is kell hozzá.

Pjancsika nem volt vészes viszont iszonyú feszült...mutogat, reklamál. Kéne neki valami új csávó akivel jó a szex. Very Happy egyébként valóban mehetne eggyel feljebb, mivel látszólag a bagós kurvára nem sunázza a mélységi indításokat ezért Lufi sem regista a mostani felállásban inkább ilyen sima védelem előtti DM, ami meg az ő eszével és technikájával luxus. Persze a védelem elé meg megbízható, labdabiztos ember kell, Rabiot ennek megfelel de nyilván először majd egy Lecce elleni meccsen kell odatenni.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 11:20

Téjlor89 írta:

Végignézve a tavalyi BL szezont, sajnos az 1-0-k nem nagyon működnek. A legtöbb egyenes kieséses párharc sok gólos őrületben dőlt el. Nem nagyon van csapat, aki kapott gól nélkül tud sorozatosan lehozni meccseket. Ha kicsit jobban levédekezzük a pontrúgásokat (ami évek óta probléma nálunk), akkor a tegnapi nagyon sima lett volna.

Nagyon gáz volt, ahogy leadtuk a három gólos előnyt, viszont nagyon jól esett végre látni, hogy végig tudunk vinni egy kontrát, meg van bármiféle elképzelésünk, ha nálunk van a labda. Az első félidőben több lendületes támadást vezettünk, mint tavaly egész szezonban (az Atletico meccset leszámítva). Persze egy meccsből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de voltak bíztató jelek.

Kezdésnek talán annyit, hogy a Napoli egyáltalán nem érdemelt volna döntetlent. Nem adták fel, ami megsüvegelendő, de 60 percig irányítottunk, volt kihagyott ordító ziccerünk és két kapufánk is, nekik meg minden összejött abban a 15 percben.

Ami az egyes játékosokat illeti:

• Sandro fergeteges volt az eddigi két meccsen. Nagyon beton hátul és hozzáteszi előrejátékban is, amit az elején megszoktunk tőle. Lehet, hogy Allegri tudatosan fogta vissza az előrejátékát?
  • Bonucci lehet, hogy két év szünet után megint hajlandó lesz focizni?
  • Danilo nagyon jól szállt be a meccsbe és nem csak a gólja miatt. Szolid volt hátul, nem szart be, meg merte csinálni a felfutásokat is. Egy klasszissal jobbnak tűnt egy meccs alapján, mint MDS. Ha ezt a formát hozza stabilan, akkor Paratici nagyot húzott a Danilo – Cancelo cserével.
  • De Ligt katasztrófa volt, de nincs kétségem, hogy klasszis lesz a srác. Kicsit szoknia kell a közeget.
  • Khedirát, Mautuidit nagyon gyorsan ki kell építeni ebből a csapatból.
  • Pjanicsnál egy jó meccset egy szar követett. Én továbbra is tartom, hogy neki egy sorral előrébb lenne a helye. Egyáltalán nem képes támadásokat megakasztani – vagy körbefutják, vagy szabálytalankodik. Rabiot-t tenném a védelem elé és Pjanicsot feltolnám Ramsey mellé (ha lesz Ramsey…).
  • Ronaldo még nem annyira éles, mint kellene, de nincs kétségem, hogy amikor fontos lesz, akkor ver hármat bárkinek.
  • Higany nagyon akar bizonyítani és borzasztó hasznosan játszik.
  • Costa eddig hozza a csúcsformáját, rengeteget tett hozzá a játékunkhoz ezen a két meccsen. Maradjon így.

Dybalat nagyon szeretném már látni Higany helyén, plusz én nagyon sajnálnám, ha Bentancurt teljesen elfelejtenénk.

Ami az 1-0 témát illeti, ahogy minden komplex rendszer a foci is ciklikus. Az, hogy mostanában 1-0kal nem lehetett párharcokat nyerni nem jelenti azt, hogy ez most már örökké így van. Pont azzal lehet a legnagyobbat szakítani ha valaki szembe megy a trenddel és egy egyedülálló megoldást talál egy problémára (pl Guardiola pályafutása közepén változott a trend ahol a hozzá hasonló tiki taka emberek egyszerűen használhatatlanok lettek az új rendszerben, majd jött ő edzőként és felforgatta a világ futballt azzal a rendszerrel aminek az elavulása őt száműzte Bresciaba).
Természetesen nem Sarrival fog ez megtörténni és gyanítom, hogy nem is Allegri lesz az (emlékeztek arra a twitter postra ahol felsorolták Allegri párharcait ahol látványosan nem volt képes a saját hibáiból tanulni?). A másik dolog, hogy nehezen tudom elképzelni az 1-0s focit a Tacchinardi típusú játékosok nélkül.

Ami a Nápolyit illeti, az összes pontot adom, kivéve Pjanicot. Szerintem nagyon jól tolta, ha egyedül azt fájlalod hogy a kontrák megakasztásában gyenge akkor azt is adom, túl lassú és nem elég atlétikus arra a célra, ezért is játszott a védelem előtt Van Bommel meg De Jong (múlt héten pont láttam a szupermarketben hehehe), Pjanic nyilván nem ilyen, és szerintem nagyon ritka az olyan játékos aki védekezésben és fizikálisan elég ehhez amellett, hogy kurvapontosan passzol, elég ügyes és erős ahhoz, hogy kis helyen megoldjon nehéz helyzeteket (ne kelljen picsán rúgnia a labdát hanem megtartja vagy lepasszolja) ÉS emellett szervezni is tudjon (= ne 3 méteres vissza passzokkal operáljon állandóan). Rabiot első blikkre lehet ilyen de ez egyelőre kérdőjel, amíg nem szoktak hozzá a Serie Ahoz és a csapathoz addig Pjanic a legjobb megoldás, utána nyilván érdemes lenne feljebb tolni mert valóban jobban passzol hozzá az a poszt.
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 10:39

Téjlor89 írta:

Végignézve a tavalyi BL szezont, sajnos az 1-0-k nem nagyon működnek. A legtöbb egyenes kieséses párharc sok gólos őrületben dőlt el. Nem nagyon van csapat, aki kapott gól nélkül tud sorozatosan lehozni meccseket. Ha kicsit jobban levédekezzük a pontrúgásokat (ami évek óta probléma nálunk), akkor a tegnapi nagyon sima lett volna.

Nagyon gáz volt, ahogy leadtuk a három gólos előnyt, viszont nagyon jól esett végre látni, hogy végig tudunk vinni egy kontrát, meg van bármiféle elképzelésünk, ha nálunk van a labda. Az első félidőben több lendületes támadást vezettünk, mint tavaly egész szezonban (az Atletico meccset leszámítva). Persze egy meccsből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni, de voltak bíztató jelek.

Kezdésnek talán annyit, hogy a Napoli egyáltalán nem érdemelt volna döntetlent. Nem adták fel, ami megsüvegelendő, de 60 percig irányítottunk, volt kihagyott ordító ziccerünk és két kapufánk is, nekik meg minden összejött abban a 15 percben.

• Sandro fergeteges volt az eddigi két meccsen. Nagyon beton hátul és hozzáteszi előrejátékban is, amit az elején megszoktunk tőle. Lehet, hogy Allegri tudatosan fogta vissza az előrejátékát?
  • Danilo nagyon jól szállt be a meccsbe és nem csak a gólja miatt. Szolid volt hátul, nem szart be, meg merte csinálni a felfutásokat is. Egy klasszissal jobbnak tűnt egy meccs alapján, mint MDS. Ha ezt a formát hozza stabilan, akkor Paratici nagyot húzott a Danilo – Cancelo cserével.
  • De Ligt katasztrófa volt, de nincs kétségem, hogy klasszis lesz a srác. Kicsit szoknia kell a közeget.
  • Pjanicsnál egy jó meccset egy szar követett. Én továbbra is tartom, hogy neki egy sorral előrébb lenne a helye. Egyáltalán nem képes támadásokat megakasztani – vagy körbefutják, vagy szabálytalankodik. Rabiot-t tenném a védelem elé és Pjanicsot feltolnám Ramsey mellé (ha lesz Ramsey…).
  • Ronaldo még nem annyira éles, mint kellene, de nincs kétségem, hogy amikor fontos lesz, akkor ver hármat bárkinek.
  • Costa eddig hozza a csúcsformáját, rengeteget tett hozzá a játékunkhoz ezen a két meccsen. Maradjon így.

Dybalat nagyon szeretném már látni Higany helyén, plusz én nagyon sajnálnám, ha Bentancurt teljesen elfelejtenénk.

Szinte mindennel egyet kell, hogy értsek.

Csecs: Nem jött ki a kapuból ezen változtatni kell.

Illetve Kebab-ot elővenni ezután a meccs után nem korrekt. 

AKinek jár a faszkorbács: Can. Hullagyenge volt. Csak ténfergett a pályán. Védelemben egyszer játszott jól Ez azóta azért édeskevés.
Téjlor89
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-02, 10:25

Tankcsapda írta:
 Én jobban szeretem, ha inkább fos játékkal nyerünk, de nulla kapott góllal, mert az inkább feltételez erőt, tudatosságot, mint egy ilyen sokgólos, élvezetesebb találkozó.

zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 15:59

Sarri and Martusciello are transforming Juventus from the Antonio Conte and Max Allegri eras to a very different approach.

“This team was built to defend deep and go on the counter, or at most keep possession inside our own half, which is very different to how we tend to play. It’s difficult to make that shift in a month, we worked on some characteristics of players and were pleasantly surprised – above all by Miralem Pjanic – that they were able to do what we asked.

“We are working a lot on playing out from the back, fortunately we have a lot of quality in the squad, but just need to adjust the passing lines and movements that they were not accustomed to. We need more belief and to keep going in that direction.”
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 15:47

Tankcsapda írta:
Én csak felvételről láttam a meccset. Egri Vitya nagyon rápörgött Matuidi kiállíttatására (ami amúgy jogos lett volna), az viszont szépen eltűnt az éterben, hogy Koulibaly könyökölt, meg a második félidőben Costat kontratámadás közben megakasztotta, és megúszta lap nélkül... 

Matuidi első sárgája nevetséges volt, máig nem értem pontosan mire kapta, ennek megfelelően a 2. sárgát megkapni arra a sárga lapos esetre aligha lett volna jogos, ha holisztikusan értékeljük Matuidi játékát.

Orsato elég sok mindenről lemaradt, pl Mertens 1 héten belül második Oscar díjas alakítása, Ronci esetére Milanoban, Romaban vagy Nápolyban vérben forgó szemekkel és habzó szájjal üvöltenének hónapokig tizenegyest, emellett totál következetlen volt a két oldal között a hasonló esetek tekintetében.
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 15:11

Én csak felvételről láttam a meccset. Egri Vitya nagyon rápörgött Matuidi kiállíttatására (ami amúgy jogos lett volna), az viszont szépen eltűnt az éterben, hogy Koulibaly könyökölt, meg a második félidőben Costat kontratámadás közben megakasztotta, és megúszta lap nélkül... A győzelemnek lehet örülni, szépen is focizott a csapat (leginkább az első félidőben), de Sarriéknak iszonyatosan kemény munkája lesz ősszel, hogy tavaszra összeálljon a csapat. Amiket csak most itt észre lehetett venni:

• a csapat egyik hiátusa, a kontrajáték erőteljesen felgyorsult, láthatóan jobban fekszik Costanak elsősorban, ez hatalmas fegyver lehet a BL-ben is
  • a labdajáratás szintén tempósabb lett, rizikósabb passzokat is bevállalnak a játékosok, ami élvezetesebbé teszi az összképet, plusz ez az intenzív letámadás
  • DE ez a progresszív játék a védekezés rovására megy egyelőre, sebezhetőek vagyunk hátul, de Ligt felépítése máris ad Sarrinak egy embert próbáló feladatot
  • nem elég ide a kezdő, van egy BL-szintű cseresorunk is, amit használni kell, főleg, ha így esnek ki a játékosok (De Sciglio mondjuk szépen kiesett egy átlagos rúgástól), Sandronak nincs cseréje, még azt is el tudom képzelni, hogy Matuidi lesz hátrasorolva időnként, még nem is tartanám nagy baromságnak
  • Dybala már megbánhatta, hogy nem lépett le, Higuaín nagyon gyorsan be akarja bizonyítani, hogy neki helyet kell biztosítani a csapatban, piszok jól játszott szerintem
  • a csapat egyelőre egy félidőt bír magas intenzitással, ezen lehet javítani, meg kell is, az Atletico ellen ennél sokkal tovább lesz szükség az első félidei teljesítményre

Ami külön fájó, hogy az Allegri által felépített rendszer teljesen le lett építve. Ő Conte rendszerét nem egyik pillanatról a másikra tette félre, és azért a védekezést lett volna miért megtartani. Teszem hozzá, hogy háromból kétszer rögzített szituációból szereztek gólt, de attól még az igaz, hogy a védekezésünk kifejezetten visszaesett. Én jobban szeretem, ha inkább fos játékkal nyerünk, de nulla kapott góllal, mert az inkább feltételez erőt, tudatosságot, mint egy ilyen sokgólos, élvezetesebb találkozó.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 11:28

CsT írta:

A játékstílus valóban feküdhet neki, viszont a labdajáratás és presszing miatti sok mozgás láthatóan eléggé megviselte a 60.percre. Very Happy

Én azért majd megnézném mit tud Rabiot,Bekúr vagy Ramsey ebben a rendszerben mielőrr a kezdőbe követelem a törököt. Very Happy

Én kiraknám a lelátóra, de úgy tűnik nem lehet megszabadulni tőle. Ha már a pályán kell lennie akkor jól jön ez a taktika
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 10:02

Krisz írta:

Egyébként viccet félretéve Khediranak is ez a fajta játék ami passzol, ha állandóan nálunk van a labda akkor neki se kell a védekező statokkal alibiznie, presszingnél meg a helyezkedés a legfontosabb. Azt viszont sehogy sem bírja el 8db 20 éves Vidallal felálló csapat se ha se Koszta, se a Malac nem melózik (Ronaldo max akkor teszi ha nagyon unatkozik elől).
Matuidi szegénykém nagyon taszítja a labdát ezzel szemben 2 szerelést tudott felmutatni. Pjanic 1 szerelés 3 interception - ez egy tisztességes kp stat egy pressinges taktikában. Nekem ezek a statok bőven alátámasztják, hogy nyugodtan feljebb tolhatjuk Pjanicot egy sorral megcserélve Rabiotval, Matuidi meg pad.

Danilo amúgy nagyon fasza volt a gólon kívül is, DS kiesésével nyugodtan lehet vele folytatni. 

Ez a meccs 3-3 vagy 3-4 esetén is nagyon hasznos feedback lett volna, így meg aztán tényleg kiváló, de azért remélem gyorsan ráncba szedi a játékot Sarri.
A játékstílus valóban feküdhet neki, viszont a labdajáratás és presszing miatti sok mozgás láthatóan eléggé megviselte a 60.percre. Very Happy

Én azért majd megnézném mit tud Rabiot,Bekúr vagy Ramsey ebben a rendszerben mielőrr a kezdőbe követelem a törököt. Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 07:21

EsztéNégy írta:
Matyit lehet szidni, hogy ügyetlen (tényleg az), de ma azért csak adott egy gólpasszt, meg a harmadik gól előtt kiugratta Costát a visszagurítás előtt... nekem Pjanic is tetszett, egy veszélyes labdaeladása volt az első félidőben, azon kívül jól szervezte a játékot, sokat melózott és pontosan passzolt.

Ez kb ugyanaz a helyzet, mint Allegri: lehet szidni hogy nézhetetlen a játék, de csak nyert 5 scudettot meg játszottunk 2 BL döntőt. Őt se KELLETT lecserélni, viszont egy vélt előrelépés első állomása volt.
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-09-01, 02:05

Matyit lehet szidni, hogy ügyetlen (tényleg az), de ma azért csak adott egy gólpasszt, meg a harmadik gól előtt kiugratta Costát a visszagurítás előtt... nekem Pjanic is tetszett, egy veszélyes labdaeladása volt az első félidőben, azon kívül jól szervezte a játékot, sokat melózott és pontosan passzolt.

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 23:39

CsT írta:

Ilyen idős kerettel, szerintem ezt nem lehet 90 percig csinálni vagy csak nagyon nagy rotációval.

de Ligtnek adok én is időt, de ha betettünk volna egy primaverást, arról sem biztos, hogy kapunk 3 gólt és ő 75M volt. Kicsit olyan mintha elhitte volna, hogy ő a világ legjobb védője.

Mindenhol felszopkodták ezt a Kulabá-Manolasz párost, hogy mennyire jók lesznek, erre 2 meccs 7 gól Very Happy

Izgi meccs volt! Örüljünk! Igyunk! Smile

Egyébként viccet félretéve Khediranak is ez a fajta játék ami passzol, ha állandóan nálunk van a labda akkor neki se kell a védekező statokkal alibiznie, presszingnél meg a helyezkedés a legfontosabb. Azt viszont sehogy sem bírja el 8db 20 éves Vidallal felálló csapat se ha se Koszta, se a Malac nem melózik (Ronaldo max akkor teszi ha nagyon unatkozik elől).
Matuidi szegénykém nagyon taszítja a labdát ezzel szemben 2 szerelést tudott felmutatni. Pjanic 1 szerelés 3 interception - ez egy tisztességes kp stat egy pressinges taktikában. Nekem ezek a statok bőven alátámasztják, hogy nyugodtan feljebb tolhatjuk Pjanicot egy sorral megcserélve Rabiotval, Matuidi meg pad.

Danilo amúgy nagyon fasza volt a gólon kívül is, DS kiesésével nyugodtan lehet vele folytatni. 

Ez a meccs 3-3 vagy 3-4 esetén is nagyon hasznos feedback lett volna, így meg aztán tényleg kiváló, de azért remélem gyorsan ráncba szedi a játékot Sarri.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 23:01

EsztéNégy írta:
Szerintem a harmadik gól után mindenki elhitte, hogy ez megvan, ezzel párhuzamosan el is fáradt kicsit a csapat (mondjuk az aggasztó, hogy a cserék semmi lendületet nem hoztak, Can és Dybusz is erőtlen volt sajnos). Megérdemeltük volna, hogy iksz legyen, de nem fogok panaszkodni egy megnyert meccs után Very Happy

Az első hatvan perc az eredménytől függetlenül hihetetlen volt, valahogy el kell nyújtani azt a játékot 90 percre, és még lehet ebből a szezonból bármi!
Ilyen idős kerettel, szerintem ezt nem lehet 90 percig csinálni vagy csak nagyon nagy rotációval.

de Ligtnek adok én is időt, de ha betettünk volna egy primaverást, arról sem biztos, hogy kapunk 3 gólt és ő 75M volt. Kicsit olyan mintha elhitte volna, hogy ő a világ legjobb védője.

Mindenhol felszopkodták ezt a Kulabá-Manolasz párost, hogy mennyire jók lesznek, erre 2 meccs 7 gól Very Happy

Izgi meccs volt! Örüljünk! Igyunk! Smile
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 23:00

Én csak Pjanicra húzom rá a vizeslepedőt. A Kulabá gólpasszon kívül semmit sem tett hozzá a játékunkon. Azt meg biztos nem úgy akarta.

EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:49

Szerintem a harmadik gól után mindenki elhitte, hogy ez megvan, ezzel párhuzamosan el is fáradt kicsit a csapat (mondjuk az aggasztó, hogy a cserék semmi lendületet nem hoztak, Can és Dybusz is erőtlen volt sajnos). Megérdemeltük volna, hogy iksz legyen, de nem fogok panaszkodni egy megnyert meccs után Very Happy

Az első hatvan perc az eredménytől függetlenül hihetetlen volt, valahogy el kell nyújtani azt a játékot 90 percre, és még lehet ebből a szezonból bármi!

Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:46

Én úgy vagyok a szép játékkal, hogy inkább nyerjünk Capellosan 1-0ra mint Sarriballal 4-3ra.

De Ligt meg jobb lesz ennél sokkal, Bonucci istenné válásához is kellett egy szezon gyötrelem, emellett De Ligtnek jobbak a védő adottságai.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:46

Petike007 írta:

Csodaszép mozdulat volt. 

A SArriball-t mi Sarri tüdejével nyomtuk le. 

Jó meccs volt. Élveztem.
Én elszoktam ezektől, buzizós 1-0-akat akarok. Smile 50 percig zseni volt a Sarri ball, de még tavaly az ellenfelet fárasztottuk, ebbe most mi fáradtunk bele, de szerencsére mi mind Kulibalik vagyunk! Smile
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:45

Huh.
Köszi Kulabá. De Ligt lelke miatt jó, hogy azért megnyertük. Sokat hibázott szerencsétlen, de benne van az elején. Nem lenne túl jó, ha ez a fejében maradna.
Van még hova fejlődni, a második félidő teljesen kuka volt, függetlenül a holland egyéni hibáitól. A középpálya átjáróház volt.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:44

simoon írta:
kurvára megérdemeltük volna, hogy kiszopjunk
Nem. Akkor nem röhögnék. Most röhögök. lol!

simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:42

kurvára megérdemeltük volna, hogy kiszopjunk
http://windholz.wix.com/windholz
Petike007
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:41

CsT írta:
Köszi Kulabá, a serie A legjobb védője! Smile))))) JA MOST MÁR BUZIZZUK LE LÉGYSZI! Smile

Csodaszép mozdulat volt. 

A SArriball-t mi Sarri tüdejével nyomtuk le. 

Jó meccs volt. Élveztem.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:41

(Biztonság kedvéért megnézték, hogy Kulabá lőcse nem-e volt lesen)

Tanulságos meccs volt....
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:39

Köszi Kulabá, a serie A legjobb védője! Smile))))) JA MOST MÁR BUZIZZUK LE LÉGYSZI! Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime2019-08-31, 22:39

Ja igen, és buzizni rohamnégerek nélkül nem lehet. Koszta se bírt már állandóan visszazárni. Mondjuk lehet Sarrival a padon ezt lehet máshogy reagáljuk le.

Közben Kulabá jó ügynök  Laughing Laughing Laughing
EsztéNégy
Segédedző
Segédedző

KULABÁÁÁÁ XDDDD

TémanyitásTárgy: Re: Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1   Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1 I_icon_minitime

Juventus - Napoli 2019.08.31. 20:45 Digi1
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Napoli - Juventus 2019.03.03 20:30 Digi1
» [COPPA] Juventus - Napoli, 2017.02.28. 20:45 Digi1 (visszavágó: 04.05. 20:45 Digi1)
» Napoli - Juventus, 2017.12.01. 20:45 Digi1
» Juventus - Napoli 2018.09.29 18:00 Digi1
» Juventus - Napoli, 2016.10.29. 20:45 Digi1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: