Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Mit iszol most?

Go down 
+12
_Tyler
laac
Malloy
fktgbr
bombahoppa
CsT
LeRoi10
Krisz
Petike007
Joe111
_DREAM_
DartagnanX
16 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next
SzerzőÜzenet
bombahoppa
Allegri jobbkeze

Mit iszol most? - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-02-02, 21:52

fktgbr írta:
dreher bak (mindig szerettem), black rose (másik szerelem), de ha ezekkel folytatnám,  nem bírnám a hosszabbításig, úgyhogy most nyitok egy cseh desítkát, hogy megkezdjem a méregtelenítést..
közben elutasították az azonosításhoz beküldött dokksijaimat.. hogy fogják így kifizetni az eddigi nyereményeimet?
Küld el nekik az én számlaszámomat  lol!
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-02-02, 21:46

dreher bak (mindig szerettem), black rose (másik szerelem), de ha ezekkel folytatnám,  nem bírnám a hosszabbításig, úgyhogy most nyitok egy cseh desítkát, hogy megkezdjem a méregtelenítést..
közben elutasították az azonosításhoz beküldött dokksijaimat.. hogy fogják így kifizetni az eddigi nyereményeimet?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-02-02, 21:27

Dreher Ipa (nagyon megszerettem) és a frigóban még 2 db Lidl-es Hazafi névre hallgató APA Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-02-02, 21:21

Bánki szőlőpálinka és Legenda Castle Old Brown

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-28, 18:41

Hedon: Katalin cárnő. Csak 400 a Teve utcai TeveSzED diszkontban. Faszályos, és kell a kis üveg amúgy is a saját sör palackozásához.

fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-22, 21:52

Egy platan után a horvát Varionica neon stout-ját nyitottam ki.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-22, 21:47

.

A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2023-01-23, 07:04-kor.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-22, 21:08

A saját pilseni íze fasza, de még szénsavhiányos és vmiért nem habzik, de mindegy, ez csak szerkezeti hiba. Ha zöld lenne és ugyanilyen, az optikai hiba lenne. Én inkább már iszom. Jövő héten főzök megint egyet.

Ebben a helyi sörfőző csapatban viszont olyanokat iszom, hogy kis híján többször magam alá élveztem.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-13, 20:36

Leffe, a második kedvenc belgám a tripel karmeliet után. Smile
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-05, 21:13

Egy laza Heineken a Chelsea-City meccshez…Embarassed
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-04, 22:09

_DREAM_ írta:

Bár mint minden ez is k.ra megdrágult, sztem ebben az árkategóriában a legjobb, még mindig minőségi sör. Kaptam egy rahedlit karácsonyra, majd most meg kell innom őket.... Very Happy
Január elsején főztem egy pilsenit, most erjed, két hét múlva palackozom, január végén kész. Húsz liter, negyven üveg. 5000 Ft. maláta és komló, 1000 Ft. palackos gáz. Egy nap meló. Ha belövöm a minőséget, akkor vesz a faszom drága sört. Xar az élet vidéken. Saját paradicsomszósz, saját csiliszósz, napi három tojás a tyúkok alól, március elején vágom a nyulakat és lesz belőlük füstölt hús, kolbász és tepsifüles. Legyek visszahúzodzkodó?

CsT and Malloy like this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-04, 21:38

_DREAM_ írta:

Bár mint minden ez is k.ra megdrágult, sztem ebben az árkategóriában a legjobb, még mindig minőségi sör. Kaptam egy rahedlit karácsonyra, majd most meg kell innom őket.... Very Happy
Valahogy csak megoldod, Allegri segít! Egy meccsen 2-3 simán lemegy...tüskével!! Smile
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-04, 21:13

Békési házipálinka a születésnapomra! Ajándékba kaptam egy rokontól, ha beledöglök se tudnám megmondani hogy milyen gyümölcsből van, de gecijó. Very Happy Nem leszek tőle másnapos, nem túl erős, pont fasza.

bombahoppa likes this post

_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-04, 21:11

CsT írta:
Egyébként most Pilsner Urquell-t iszok. Próbáltak már itt is ilyet főzni, de még nem sikerült! Smile Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2023-01-04, 18:40

Radeberger Zwickelbier. Rég ittam ilyen finomat!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-12-11, 18:00

Egyébként most Pilsner Urquell-t iszok. Próbáltak már itt is ilyet főzni, de még nem sikerült! Smile Smile
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-12-11, 16:26

bombahoppa írta:

Inflációs és Gourman (Beerman)-helyzetjelentés. Most már 249 Ft. a Perlenbacher. De ez nem fontos.

Kibaszott velem a haverom, mert ami sört főzött, ott voltam végig és két héttel később együtt is palackoztuk, az kenterbe veri. Valami IPÁt csinált, ő ért hozzá.  Na ehhez képest ez a Perlenbacher egy kaka. Tegnap este ittam egy Soproni üveges IPÁt is a pesti éjszakában, az már egész jól hozta a hendikep "egynek elmegy" kategóriát.

Ugye én egy rekesz(10 lter) ilyen házi sörhöz jutottam három hete. Még van 4 üveg belőle. Átmosták az agyamat és az ízlelőbimbójaimat, és nekem is saját sör kell inkább. 

Life hack: fél liter ilyen házi sör előállítási költsége kb. 200 forint. Persze az eszközök és az élőmunkaköltség nélkül.
Régen ittam már soproni Ipát. Az első időkben nem voltam jó véleménnyel róla. Állítólag azóta javult. De az első időkben kb olyan érzésem volt mint amikor haverom elvitt egy kimérős parfümériába és kikeverték nekem a 3000 Ft-ért a Versace Erost, elsőre tényleg olyan illata volt, 10 perc múlva már nem, 20 perc múlva meg már nem is lehetett érezni. Na ugyanígy voltam a sopronival, elsőre ipa íz, a lecsengésében már kevésbé, az utóíze meg kifejezetten szar volt. Lehet majd újra tesztelem az ünnepek alatt. Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-12-11, 09:27

bombahoppa írta:

Íme a teszt. Amin tizenháromból úgy ötödik, hogy holtverseny második legolcsóbb. Csak drágább előzi. Hétvégén vettem is egy tálcát. Fura a Lidli 18-as (3x6) tálcája.

https://cimlap.blog.hu/posztok/maradokapenzemnel/2022/07/07/nagy_pilseni_sor_teszt

Szerk: két lépésben 219ről már 229 az ára, na de akkor is!
Inflációs és Gourman (Beerman)-helyzetjelentés. Most már 249 Ft. a Perlenbacher. De ez nem fontos.

Kibaszott velem a haverom, mert ami sört főzött, ott voltam végig és két héttel később együtt is palackoztuk, az kenterbe veri. Valami IPÁt csinált, ő ért hozzá.  Na ehhez képest ez a Perlenbacher egy kaka. Tegnap este ittam egy Soproni üveges IPÁt is a pesti éjszakában, az már egész jól hozta a hendikep "egynek elmegy" kategóriát.

Ugye én egy rekesz(10 lter) ilyen házi sörhöz jutottam három hete. Még van 4 üveg belőle. Átmosták az agyamat és az ízlelőbimbójaimat, és nekem is saját sör kell inkább. 

Life hack: fél liter ilyen házi sör előállítási költsége kb. 200 forint. Persze az eszközök és az élőmunkaköltség nélkül.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-12-04, 20:58

Szerda délelőtt lazáztam egyet, ha már nem melóztam, akkor beugrottam a kedvenc kávézómba és rövid hezitálás után ittam egy unicum-presszó kombót.

Adomázunk a pultossal, bejön egy hatvanas fazon:
- Vodkát kérek. És egy chardonnay-t.

Tetszenek ezek az érett, felelősen gondolkodó férfiak.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-11-06, 21:03

Hát megint kell a 8,3  százalékos Barth's. Kettő.

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 22:34

CsT írta:

Nálam tervben vannak további Hallegrik, holnap semmi dolgom. Very Happy
Nem tudom, hol laksz, de ihatnánk egyet együtt. Csinálnánk egy élő helyosztót a tipperen.  lol!

CsT likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 21:45

bombahoppa írta:

Nekem a két Barth's és egy Unicum olyan zsibbadást okozott, hogy egy SK Bloody Maryvel lezárom az estét.
Nálam tervben vannak további Hallegrik, holnap semmi dolgom. Very Happy
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 21:30

CsT írta:
Hallegrit!
Nekem a két Barth's és egy Unicum olyan zsibbadást okozott, hogy egy SK Bloody Maryvel lezárom az estét.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 21:01

Hallegrit!
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 20:35

bombahoppa írta:

Északi fény!

Nekem unicum is kellett a második sör mellé. És vezetünk is. Alakul a buli.
Mivel erről a "koktélról" az fog eszembe jutni, hogy kilátástalan játékkal nyertünk, de mégse vagyok boldog úgy gondoltam Hallegrinek nevezem el. lol!

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 19:40

CsT írta:
Kronenburg Blanc búza, most meg kevertem egy ilyet: 1 deci tonic + 1,5 deci szóda + 2 stamp finalndia + fél lime leve. Finom amúgy, keresek neki valami nevet. Smile
Északi fény!

Nekem unicum is kellett a második sör mellé. És vezetünk is. Alakul a buli.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 19:04

Kronenburg Blanc búza, most meg kevertem egy ilyet: 1 deci tonic + 1,5 deci szóda + 2 stamp finalndia + fél lime leve. Finom amúgy, keresek neki valami nevet. Smile
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 18:46

Én nem durvulok, nincs miért

Mit iszol most? - Page 4 20221010

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-15, 18:16

Kemény meccs, kemény sör.

Mit iszol most? - Page 4 20221011

CsT likes this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-11, 20:24

Zöld Svijany

Ma is túlóráznom kellett egy nagy projekt miatt amiben kulcsszerepet kaptam és fizuemeléssel is járt. Érdekes meló, kicsit belül örömmel is maradtam. Munkatársam Prágában volt kiküldetésen múlthéten. Ma hozta az árut: a 2 rekesz cseh remeket. Parkolóban átpakoltuk,hazafelé gondolkoztam már az esti meccsen is. Valamiért 9-re tettem a kezdést. Filózgattam, hogy vajon tényleg felrakja-e a 4-4-2-t ez a marha vagy nem. Tanultunk valamiből vagy nem.

Hazaértem, drága életem szerelme várt a meleg vacsorával, bedobtam gyorsan 2 sört a fagyiba. Elmeséltük egymás napját. Nagy lelkesedéssel beszéltem a tökéletes munkanapról. Neki is jó napja volt, ami szintén örömmel töltött el.  Nem bírtam tovább, a félmeleg sört kivettem és megpattintottam. Gondoltam itt az idő, ránézek a kezdőkre és végre megtudom, hogy mi várható ma.

Jött  a megdöbbenés, hogy már félidő van, szopunk 2-0-ra, Rugani kezd Bremer helyén, McKennie Kostic helyett... és akkor rájöttem. ismét béke szállt rám és megvilágosodtam: ez nem az  a  nap, amikor visszajövünk a meccsbe. Ez az a nap amikor eltakarodik... És ez így tökéletes.

Sajnálom, mert talán a fórumon is  az utolsók között is kitartottam mellette (imádtam, megőrültem érte, a világ legjobbjának tartottam, megvettem a könyvét, kiolvastam) , de ez már vállalhatatlan. Ez ennyi volt.  De ha ez kell hozzá, hogy eltakarodjon, akkor legyen. Ha eredményes esetleg még szép játékot produkálunk az EL-ben, az is jobb ennél. Bár az EL-ért is meg kell küzdeni a MAccabival.

fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime2022-10-11, 19:06

12-es Gambrinus, de valami sokkkkkal töményebb kellene..

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mit iszol most?   Mit iszol most? - Page 4 I_icon_minitime

Mit iszol most?
Vissza az elejére 
4 / 19 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Egyebek-
Ugrás: