Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45

Go down 
+6
sneco7
_DREAM_
Tankcsapda
Malloy
CsT
Krisz
10 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!

Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 13:49

CsT írta:
Amúgy csak nekem rémlik úgy, hogy anno Sensiben volt részünk (vagy opciónk rá)?

Egyébként ő és Barella jelenleg csak kölcsön+opcióval vannak a retekdombon, nem? Hátha valamelyikre nem lesz pénzük és lenyúljuk tőlük mint Kancát! Very Happy Bár gondolom a bandzsal nagyon figyel majd erre Very Happy

Hehe, az akkor is jól esne ha jelentéktelenebb játékosokról lenne szó. Sensivel kapcsolatban asszem csak valami gentleman's agreement volt a Sassollal, de nagyon nem hajtottuk a kölyköt.
Egyébként most ezt átgondolva, vajon az ilyen dealekkel mi lett Marotta távozásával? Vitte magával vagy Paratici megörökölte, esetleg osztoznak rajtuk?
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 12:41

Amúgy csak nekem rémlik úgy, hogy anno Sensiben volt részünk (vagy opciónk rá)?

Egyébként ő és Barella jelenleg csak kölcsön+opcióval vannak a retekdombon, nem? Hátha valamelyikre nem lesz pénzük és lenyúljuk tőlük mint Kancát! Very Happy Bár gondolom a bandzsal nagyon figyel majd erre Very Happy
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 11:05

CsT írta:
Olaszokat baromi nehéz lesz igazolni a következő években. Gyorsan végigpörgettem a fejemben, hogy kik jöhetnének szóba...

Tonali: Ő reális célpont, sőt remélem az első számú is.
Chiesa: Nekem ő amolyan Berna klón, lehet rá is nagy lenne a kabát, meg ugye Kulu már jön arra a posztra
Zaniolo: Nyilván egy vagyont kérne érte a Lóma, meg ugye várjuk meg mi lesz belőle az ACL után
Pellegrini: Nekem ő a római Marchisio, több posztra is jó, de sehol sem (lesz) klasszis.
Insigne: Nápolyi suttyó, nyilván nem jön ide.
Donna: Ha Cseccsel hosszabbítunk (és csilliós fizut kap) akkor nyilván cserekapusnak kurva drága bármelyikük is.
Romagnoli: Fullon vagyunk CB-ben
Barellát elvitte az inda (ő érte nagyon fáj a szívem)
Jorginho: Na ő pont az lenne, akit ha most megvennénk akkor már soha nem tudnánk eladni, ha ingyen jönne ő lenne az új khedira. Very Happy
Immobile és Verratti nyilván nem célpont és ezzel kb ki is merült a Juve szintű játékosok sora...

Spina tegnap is faszán nyomta, belőle remek kis squad player lehetett volna, DS-nél biztosan többet ért volna. Apropó DS posztjára ugye van Luca Pellegrini is, aki mondjuk nyártól visszajöhetne, persze csak akkor ha nem hozzuk ide Kurvazát...

Jorginhot nem tudom hogy lehet egy lapon említeni Khediraval ő simán Pjanic kategória, pont ezért nem lehet célpont de bármikor elférne.
Chiesaban én se vagyok biztos, sok különbséget nem látok közte és Orsolini között, persze még fiatal.
Zaniolo és a szétszakadt térd... hát egy ilyen igazolásnak adnék minimum egy év próbaidőszakot, pont ezért mennék rá Pellegrinire. Olcsó és a fejlődési görbéje magasan ível. A statjai baromi jók és a pályán is tetszett, illene is Sarri rendszerébe.
Donnát lazán lerabolnám. Csecsnek van 2-3 olyan meccse amit egy 30 éves Buffontól megszoktunk aztán 5 ami vegyes mint a koldusszar, köztük olyan hulladék mint a tegnapi (bőven benne volt mindkét gólban). Donna szépen kinövi a faszságokat a Silányban, a pizzásnak nem kéne kétszer mondani hogy elhozzuk 40-50 milláért (a kb ennyi idős Buffonért fizettünk ennyit a 20 évvel ezelőtti piacon).
Barella, Sensi a csürhe martaléka lett sajna, Tonalinal ezt nem szabad hagyni. Én Pellegriniben simán látok legalább annyit mint Spinaban, Kurzawa se lenne gond, szerintem, ha magára talál, akkor el lehet adni Szandit, ha meg nem akkor is sok opció van, főleg balhátvéd poszton a feleslegre megoldást találni könnyebb, mintha nem lenne senki.
Mandragora szerintem leves, bár lehet jobb lenne egy értelmesebb csapatban, mindenesetre aligha kell remegnünk miatta.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 10:44

Krisz írta:

Berna amúgy szerintem nem elvetélt ötlet mezzalaban, most tekintsünk el a tegnapi vergődésről a nagy kapkodásban. Ramseynak meg simán az lenne az ideális poszt.
Tegnap egyébként Sarri pont azt magyarázta, hogy azért hozta be Kosztat, hogy széthúzza a pályát. Ez kellett volna első perctől, minden nyomorult csürhe tud középen tömörülni és rombolni. Ha nem ajándékozzuk meg őket 2 góllal akkor ez egy ronda 0-0 lett volna.
Lehet Sarri is elbízta kicsit magát és azt hitte, hogy a default taktikával is elkeni a szerencsétlen kukas hordát. Az ilyenekben volt jó Allegri, remélem Sarri is tanul belőle és melegen tartjuk a 433at is, igazából a tridente nelküli 4312t kéne a kukába vágni (meg Matuidit).
Pontosan, a 4-3-1-2 se Remzivel se Bernáttal nem működött. A nagyobb baj, hogy elment a bajnokság fele és Remzit még ki sem próbáltuk mezzalában, Bernátot is nem akkor kellene próbálgatni ott, amikor "ég a ház".
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 10:39

Krisz írta:

Próbáld meg kicsit objektíven vizsgálni ezt. Megkérdezik tőled, hogy "Milyen érzés kiszopni Nápolyban?"
Ha elkezdesz totál másról beszélni, akkor kb annyira nevetségessé teszed magad mint Trump minden egyes sajtótájékoztatóján vagy interjúján.
Vagy Mourinho, ahogy elkezdi felemlegetni hogy ő hany PLt és BLt nyert.
Együtt röhögtünk a Lecce ultrák drapiján "Conte uomo senza identitá, sei una merda della nostra cittá", mert gondolkodás nélkül átmegy az ősellenséghez és hátat fordít a múltjának.

Most ugyanezt várnánk el Sarritól? Ez egy lehetetlen helyzet, ezen nem tudom miért kell annyira fennakadni. Nekem sokkal szimpatikusabb ez, mint hogy Conte átvedlik teljesen imterbe, de még az undormány féreg stílust és lúzerséget is magára veszi. 

Ez így baromira következetlen nekem, persze egy alkohol mámoros vereségtől frusztrált fröcsögésbe simán belefér. Emellett nagyon korrektül foglalta össze a vereség okait és gyakorlatilag elismerte a saját hibáit (elejétől elbaszott taktika, hatástalan cserék, stb), és nézúnk előre. Ezt várom el a Juventus mindenkori edzőjétől,
Már a meccs előtti nyilatkozatban felszopkodta egész nápolyt, annyi elég is lett volna! Wink

Amúgy szerintem nem mondott semmi értelmeset, lassúak, lágyak, mentálisan fáradtak voltunk...ezt kábé mi is tudtuk, az okokat meg neki kellene.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 10:35

CsT írta:

Az a baj a Rabiot,Pjancsi,Bekúr hármasba néha (sokszor) bele kell nyúlni sérülés/eltiltás/pihentetés céljából és akkor megint jöhet Matuidi vagy Can/Bernát....ami talán még rosszabb, Ramseyt amúgy nem akarjuk kipróbálni mezzalában?

Berna amúgy szerintem nem elvetélt ötlet mezzalaban, most tekintsünk el a tegnapi vergődésről a nagy kapkodásban. Ramseynak meg simán az lenne az ideális poszt.
Tegnap egyébként Sarri pont azt magyarázta, hogy azért hozta be Kosztat, hogy széthúzza a pályát. Ez kellett volna első perctől, minden nyomorult csürhe tud középen tömörülni és rombolni. Ha nem ajándékozzuk meg őket 2 góllal akkor ez egy ronda 0-0 lett volna.
Lehet Sarri is elbízta kicsit magát és azt hitte, hogy a default taktikával is elkeni a szerencsétlen kukas hordát. Az ilyenekben volt jó Allegri, remélem Sarri is tanul belőle és melegen tartjuk a 433at is, igazából a tridente nelküli 4312t kéne a kukába vágni (meg Matuidit).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 10:26

Olaszokat baromi nehéz lesz igazolni a következő években. Gyorsan végigpörgettem a fejemben, hogy kik jöhetnének szóba...

Tonali: Ő reális célpont, sőt remélem az első számú is.
Chiesa: Nekem ő amolyan Berna klón, lehet rá is nagy lenne a kabát, meg ugye Kulu már jön arra a posztra
Zaniolo: Nyilván egy vagyont kérne érte a Lóma, meg ugye várjuk meg mi lesz belőle az ACL után
Pellegrini: Nekem ő a római Marchisio, több posztra is jó, de sehol sem (lesz) klasszis.
Insigne: Nápolyi suttyó, nyilván nem jön ide.
Donna: Ha Cseccsel hosszabbítunk (és csilliós fizut kap) akkor nyilván cserekapusnak kurva drága bármelyikük is.
Romagnoli: Fullon vagyunk CB-ben
Barellát elvitte az inda (ő érte nagyon fáj a szívem)
Jorginho: Na ő pont az lenne, akit ha most megvennénk akkor már soha nem tudnánk eladni, ha ingyen jönne ő lenne az új khedira. Very Happy
Immobile és Verratti nyilván nem célpont és ezzel kb ki is merült a Juve szintű játékosok sora...

Spina tegnap is faszán nyomta, belőle remek kis squad player lehetett volna, DS-nél biztosan többet ért volna. Apropó DS posztjára ugye van Luca Pellegrini is, aki mondjuk nyártól visszajöhetne, persze csak akkor ha nem hozzuk ide Kurvazát...
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 10:21

CsT írta:

Beszéljen a meccsről vagy a taktikáról (nyilván arról nehezebb lett volna) de ne "forza napolizzon" már Juve edzőként, mert a juvét (szurkolókat) kurvára nem érdekli, hogy mit adott neki afrika.

A második gólnál 7(!!) vs 3-ban voltunk a 16.-oson belül és védtük a területet ahelyett, hogy valaki odaállt volna a kis törpegeci mellé.

Próbáld meg kicsit objektíven vizsgálni ezt. Megkérdezik tőled, hogy "Milyen érzés kiszopni Nápolyban?"
Ha elkezdesz totál másról beszélni, akkor kb annyira nevetségessé teszed magad mint Trump minden egyes sajtótájékoztatóján vagy interjúján.
Vagy Mourinho, ahogy elkezdi felemlegetni hogy ő hany PLt és BLt nyert.
Együtt röhögtünk a Lecce ultrák drapiján "Conte uomo senza identitá, sei una merda della nostra cittá", mert gondolkodás nélkül átmegy az ősellenséghez és hátat fordít a múltjának.

Most ugyanezt várnánk el Sarritól? Ez egy lehetetlen helyzet, ezen nem tudom miért kell annyira fennakadni. Nekem sokkal szimpatikusabb ez, mint hogy Conte átvedlik teljesen imterbe, de még az undormány féreg stílust és lúzerséget is magára veszi. 

Ez így baromira következetlen nekem, persze egy alkohol mámoros vereségtől frusztrált fröcsögésbe simán belefér. Emellett nagyon korrektül foglalta össze a vereség okait és gyakorlatilag elismerte a saját hibáit (elejétől elbaszott taktika, hatástalan cserék, stb), és nézúnk előre. Ezt várom el a Juventus mindenkori edzőjétől,
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 09:57

Malloy írta:
Elvileg rohadt jó a keretünk. Ehhez képest ha szigorú vagyok akkor a következő emberek használhatatlanok. Van aki a folyamatos sérülések miatt:
Khedira, DS, Danilo, Ramsey, Costa.
És aki egyszerűen nem méltó arra, hogy a Juventus szerelését magára öltse: MATUIDI, Rugani, Can, Bernardeschi (ide tartoznának  egyébként Khedira, DS és Danilo is ha nem lennének folyton sérültek).
Szerintem ez nem egy jó keret. 9 embert kellene kicserélni. De minimum 5-6-ot.

De felhúztad magad, kicsit indulatból írsz. Plusz eléggé utópisztikus elképzelés, az 5-6 személycsere is nehezen elképzelhető, nemhogy a kilenc. Khedira akkor megy el innen, ha nem hosszabbítják meg a szerződését, Matuidi szintén, ezt el kell fogadni. Értük pénzt nem fogunk kapni, és láthatóan Sarri is bízik bennük. Khedira a felépülése után pár héttel ismét kezdő lesz, akármennyire ellenkezünk itt, Sarrit is meggyőzte az alkalmasságáról. Mondjuk én kettejük közül eleve inkább Matuidit passzolnám el, ő tényleg egy adott szint fölé képtelen menni.
Na de írtál kilencet, tegyük félre a sérülésfaktort, szerintem ez a helyzet velük:
Khedira: írtam, szerződése lejártával fog távozni, engem speciel meggyőzött annyiban, hogy rettenetesen kitartó, fejben topon van, és vannak játékelemek, amikben jó, de láthatatlan módon csinálja mindezt. Tökmindegy, mit gondolunk, ő maradni fog.
De Sciglio: egy adott szint fölé képtelen menni, ide ő kevés sajnos. Neki szerintem egy háromvédős rendszerben a jobb oldal felé kihúzódó középhátvéd pozíciója lenne megfelelő, egy Lazioban simán el tudnám képzelni, hogy szárnyakat kapna, de ha PSG lesz belőle, hát legyen. Csak jó lenne olasszal pótolni, hogy a létszám megmaradjon, így sem volt a mostani kezdőben egy darab olasz sem.
Danilo: járulékos elem a Cancelo-bizniszben. Alapember ne legyen, de hasznos cserealapnak megfelel, egyetlen szezon után nem fog távozni.
Ramsey: nem kellett volna leigazolni, mivel tudta mindenki, mennyire sérülékeny, de ő sem fog távozni, nincs olyan klub, amelyik megadná neki az itteni fizuját.
Costa: vagy ő vagy Berna lesz Kulusevski érkezésének áldozata.
Matuidi: őt sem fogjuk eladni, pedig el kellene.
Can: ő le fog lépni, menjen is, sajnos Sarri játékfelfogása idegen tőle, nincs értelme marasztalni.
Rugani: 4-5. számú hátvédnek tökéletes, előrébb nem fog jutni, eladhatjuk, de megint egy olasszal lenne kevesebb.
Bernardeschi: ugyanaz, mint Rugani esetében, plusz neki botrányosan szar szezonja van, nem csodálkoznék, ha nyáron távozna, viszont megint ott tartunk, hogy egy olasz mínusz, és pótlás nincs. A végén kialakul egy olasztalan keret, erre semmi szükség. Az ő esetében viszont azért megjegyezném, tavasszal valamit mutatnia kell, máskülönben mehet egy szinttel lejjebb.
Szóval ami szerintem opció lehet: De Sciglio, Can, Costa/Bernardeschi. Rajtuk kívül egyébként Rabiotnál nem biztos a következő szezon, neki erős tavaszt kell produkálnia.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 08:34

Krisz írta:
Azt még hozzátenném, hogy a lehető legjobbkor jött ez a pofon. Mindenképp indukálni fog valamilyen változást, ahogy az korábban is történt, minden más riválisunk botlott, illetve Nápolyi idegenben. Egyedül az számít hogyan folytatjuk innen. Ha pl ez kellett ahhoz, hogy Matuidi háttérbe szoruljon akkor már bőven megérte.
Az a baj a Rabiot,Pjancsi,Bekúr hármasba néha (sokszor) bele kell nyúlni sérülés/eltiltás/pihentetés céljából és akkor megint jöhet Matuidi vagy Can/Bernát....ami talán még rosszabb, Ramseyt amúgy nem akarjuk kipróbálni mezzalában?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 08:27

Krisz írta:

Jó hát most mit mondjon? Ez hasonló Conte esetéhez. Akárhányszor rákezd a "we are imter..." és hasonlókra nekem nyílik a bicska a zsebemben. Onnantól kezdve, hogy nápolyiként leült a padunkra bármit csinál valamelyik tábort sérti. Ha Contetól számon kérjük a Juves múltját, akkor ezt Sarritól se kellene megtagadni. Esetleg lehetett volna diplomatikusabb, de ő sohasem volt egy Talleyrand.

Nem hiszem, hogy ez a lényeg, hanem az hogy mégis hogy a retekbe verte agyon Gattuso taktikailag egy foghíjas kerettel. Talán, ha Rabiot Matuidi helyére jött volna és nem Pjanicot kell váltania akkor bedaráltuk volna végül őket, de ez akkor sem elfogadható kifogás. Nekik kellett volna esnünk, mint ősszel és leverni őket.
Beszéljen a meccsről vagy a taktikáról (nyilván arról nehezebb lett volna) de ne "forza napolizzon" már Juve edzőként, mert a juvét (szurkolókat) kurvára nem érdekli, hogy mit adott neki afrika.

A második gólnál 7(!!) vs 3-ban voltunk a 16.-oson belül és védtük a területet ahelyett, hogy valaki odaállt volna a kis törpegeci mellé.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 08:26

De nem fog basszus. EZt várjuk legalább 2 éve. És meg mindig stabil kezdő az a nyomorék!
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 07:59

Azt még hozzátenném, hogy a lehető legjobbkor jött ez a pofon. Mindenképp indukálni fog valamilyen változást, ahogy az korábban is történt, minden más riválisunk botlott, illetve Nápolyi idegenben. Egyedül az számít hogyan folytatjuk innen. Ha pl ez kellett ahhoz, hogy Matuidi háttérbe szoruljon akkor már bőven megérte.
_DREAM_
Allegri jobbkeze
_DREAM_

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 07:47

CsT írta:

SKY: “Sarri are you more annoyed for losing in Napoli?”‬
‪Sarri: “Honestly no, I'm happy for the guys I have a connection with forever (the Napoli players) so if I have to lose then I’m happy for them because I owe them a lot

wtf?

Ő egy végtelenül egyszerű, primitív ember, “ideális” a Juve edzői posztjára.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 07:42

CsT írta:

‪Sarri: “Honestly no, I'm happy for the guys I have a connection with forever (the Napoli players) so if I have to lose then I’m happy for them because I owe them a lot

wtf?

Jó hát most mit mondjon? Ez hasonló Conte esetéhez. Akárhányszor rákezd a "we are imter..." és hasonlókra nekem nyílik a bicska a zsebemben. Onnantól kezdve, hogy nápolyiként leült a padunkra bármit csinál valamelyik tábort sérti. Ha Contetól számon kérjük a Juves múltját, akkor ezt Sarritól se kellene megtagadni. Esetleg lehetett volna diplomatikusabb, de ő sohasem volt egy Talleyrand.

Nem hiszem, hogy ez a lényeg, hanem az hogy mégis hogy a retekbe verte agyon Gattuso taktikailag egy foghíjas kerettel. Talán, ha Rabiot Matuidi helyére jött volna és nem Pjanicot kell váltania akkor bedaráltuk volna végül őket, de ez akkor sem elfogadható kifogás. Nekik kellett volna esnünk, mint ősszel és leverni őket.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 07:16

Tényleg ezt mondta ez a bigott f@sz?
Lehet megköszönném neki ma reggel az eddigi munkáját. Évi nettó 7 milliót kap tőlünk a rohadt életbe.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-27, 06:41

Krisz írta:

Ráadásul minden egyes csapat úgy helyezkedik, hogy Matuidinek kelljen adni a kulcspasszt, a beadást, lövést. Nem igaz, bőven játszhatott volna Rabiot, vagy Ramsey, de akár Bernát is. Egy ilyen iparos csapat ellen Koszta helyett Matuidivel kezdeni... mindenki fos volt, mindenki rengeteget hibázott, de ezt Sarri baszta el ahogy pályára küldte a csapatot.
Várom a nyilatkozatot meg a változást...

wtf?
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 23:51

Malloy írta:
Elvileg rohadt jó a keretünk. Ehhez képest ha szigorú vagyok akkor a következő emberek használhatatlanok. Van aki a folyamatos sérülések miatt:
És aki egyszerűen nem méltó arra, hogy a Juventus szerelését magára öltse: MATUIDI, Rugani, Can, Bernardeschi (ide tartoznának  egyébként Khedira, DS és Danilo is ha nem lennének folyton sérültek).
Kosztát megvétóznám, mert neki voltak azért pozitív meccsei, illetve ő azon kevesek közé tartozik akiben van sebesség, csak nem kellene őt pl középen próbálgatni vagy olyankor játszatni amikor az ellenfél már csak bekkel. Ruganival sincs nagy gondom, mert csendben ül a padon ha kell, ilyen negyedik-ötödik számú védőnek tökéletes.

Can-t és Remzyt valószínűleg soha nem igazoltuk volna le ha fizetni kell értük és ez bizony nem "nagy csapatos" filozófia. Az ilyeneket kellene nagyon sürgősen befejezni.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 23:41

És aki egyszerűen nem méltó arra, hogy a Juventus szerelését magára öltse: MATUIDI, Rugani, Can, Bernardeschi (ide tartoznának egyébként Khedira, DS és Danilo is ha nem lennének folyton sérültek).
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 23:29

Malloy írta:
Amíg nem takarítja el Paratici az ilyen nyomorekokat kint Matuidi/khedira addig az ügyeletes edző jatszatni fogja őket.
Ha eladná ezeket a szerencsétleneket akkor nem tudnák őket csapatba rakni. Ennyire egyszeru. De ez a véglény inkább meghosszabbítja a 32-33 éves ingyenélők szerződését.
Most idegből azt mondom mehet a Bernát- Rakitić csere is, ha még akarja a barca. DS-kurzawa is remelem megtörténik.
Szerintem most az jön, hogy Pjancsi sérülése miatt még Csant se adjuk el...pedig vele tényleg csak többen vagyunk. Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Barcának kellene Bernát...de tényleg, egy értelmes labdábarúgása sem volt idén.
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 23:12

Amíg nem takarítja el Paratici az ilyen nyomorekokat kint Matuidi/khedira addig az ügyeletes edző jatszatni fogja őket.
Ha eladná ezeket a szerencsétleneket akkor nem tudnák őket csapatba rakni. Ennyire egyszeru. De ez a véglény inkább meghosszabbítja a 32-33 éves ingyenélők szerződését.
Most idegből azt mondom mehet a Bernát- Rakitić csere is, ha még akarja a barca. DS-kurzawa is remelem megtörténik.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:59

CsT írta:
Paratici meg a meccs előtt lenyilatkozta, hogy nagyon reméli sikerül MEGTARTANI Cant....
Tanultam ebből a meccsből. Néha nem elég egy sör, még akkor sem, ha már előtte ittál már egyet egy másik meccsen.

Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:58

A tridente továbbra is sok már egy közepesnél erősebb csapat ellen is, kell a középpálya elé valaki. A Napoli lehet mélyrepülésben, de megvannak a játékosaik, Gattuso felhergelte őket, bevált. Vagy Costat az ilyen meccseken használni, pláne, ha a 32 éves középcsatárunk pár nappal korábban úgy széthajtotta magát, hogy ma csak akkor kellett volna beküldeni, amikor ég a ház.
Egyébként meg van ez így, ez a győzelem körülbelül olyan volt, mint amikor a Zinter uralma alatt megvertük őket hazai pályán, miközben az egész szezonunk szenvedős volt. Felszívták magukat, kész, a Fiorentina következik, az sem lesz egyszerű, de a következő hibalehetőséggel nem mostanában "kell élni". Le kell szakítani magunkról az üldözőket, mert nekünk ott a BL is, arra is oda kell figyelni, és bajnokikon pihentetni kell majd az alapembereket. A Zinter jelenleg veszíti a pontokat, de előbb-utóbb be fognak indulni megint, persze majd az itteni meccsen szépen fel kell mosni velük a pályát. Állítólag Conte már most durcázik valamiért, talán, mert Vidalt nem szerezték meg neki, ha így van, ezt a helyzetet ki kell használni.
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:51

Paratici meg a meccs előtt lenyilatkozta, hogy nagyon reméli sikerül MEGTARTANI Cant....
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:49

Malloy írta:
Ez ma botrányos teljesítmény volt mindenkitől. Senki nem hozott még csak átlagos szintet sem. Matuidit lehet kiemelni mint a vereség fő oka, illetve kókler sarrit aki nem veszi észre, hogy nem alkalmas erre a szintre az ember!
Most komolyan! Kikaptunk egy csapattól akit mostanában mindenki bucira vert és gattuso az edzője. Gratulálok.

Ráadásul minden egyes csapat úgy helyezkedik, hogy Matuidinek kelljen adni a kulcspasszt, a beadást, lövést. Nem igaz, bőven játszhatott volna Rabiot, vagy Ramsey, de akár Bernát is. Egy ilyen iparos csapat ellen Koszta helyett Matuidivel kezdeni... mindenki fos volt, mindenki rengeteget hibázott, de ezt Sarri baszta el ahogy pályára küldte a csapatot.
Várom a nyilatkozatot meg a változást...
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:46

simoon írta:
hát ez mi a tököm volt?
Sarri??
Mentőöv Gattusonak.

rendeer

simoon
Segédedző
Segédedző
simoon

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:42

hát ez mi a tököm volt?
Sarri??
http://windholz.wix.com/windholz
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:38

Malloy írta:
Ez ma botrányos teljesítmény volt mindenkitől. Senki nem hozott még csak átlagos szintet sem. Matuidit lehet kiemelni mint a vereség fő oka, illetve kókler sarrit aki nem veszi észre, hogy nem alkalmas erre a szintre az ember!
Most komolyan! Kikaptunk egy csapattól akit mostanában mindenki bucira vert és gattuso az edzője. Gratulálok.
És az 5 értelmes játékosukból 3 sérült Smile
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:34

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime2020-01-26, 22:34

Gattusótól taktikai vereséget szenvedni eléggé epic, a bagósnak sikerült...
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45   Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45 I_icon_minitime

Nápolyi - Juventus 2020.01.26 20:45
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Bologna-Juventus 2020.06.22.
» Juventus - Cagliari 2020.11.21 - 20:45
» Roma - Juventus 2020.01.12 20:45
» Juventus - Parma 2020.01.19 - 20:45
» Lazio - Juventus 2020.11.08 12:30

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: