Érdemes még kiemelni Cuadradot (akit a GDS méltatlanul alulértékel), nálam siman MoM volt megint. Artúr után a legtöbbet passzolta (93) 92%os pontossággal, 6 kulcspassz, 10/10 hosszú passz, 8/5 pontos beadás, 3/3 tackle/interception. Ezt Lahm és Dani Alves szerelem gyereke is megirigyelné.
Cuadradót a szurkolók is alulértékelik, már tavaly is az egyik legjobbunk volt, idén pedig az egyik legfontosabb embere Pirlo taktikájának. minden "de" meg "ahhoz képes, hogy" nélkül jól nyomja, nem sok olyan jobbhátvéd van, akire elcserélném
zetterberg40, LeRoi10 and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Hát ezt a tegnapit eléggé lesimáztuk, igazából hízelgő az eredmény a Cataniára nézve. Bár azt továbbra sem tudnám megmondani, hogy 3-5-2 vagy 4-4-2 a felállásunk és továbbra is gyomorgörcsöt okoz amikor a támadásainknál Danilo vagy Demiral előre jön az ellenfél tizenhatosáig.
A statok között vannak brutál adatok:
Kapura lövés: 24-4
Passzpontosság 92% (Demiral 100%, Bernát 98%
Tackles: 27(!!) ez brutális adat, ráadásul Buffont kivéve a kezdőcsapatból mindenkinek volt legalább egy.
Demiral több fejpárbajt nyert mint a Cagliari összesen.
De Ligt úgy tért vissza mint aki el sem ment, Bernát végre felfelé lógott ki és most még Artúr is tetszett.
Pirló azt mondta most jezdődik a szezon, legyen igaza!
Érdemes még kiemelni Cuadradot (akit a GDS méltatlanul alulértékel), nálam siman MoM volt megint. Artúr után a legtöbbet passzolta (93) 92%os pontossággal, 6 kulcspassz, 10/10 hosszú passz, 8/5 pontos beadás, 3/3 tackle/interception. Ezt Lahm és Dani Alves szerelem gyereke is megirigyelné.
Hát ezt a tegnapit eléggé lesimáztuk, igazából hízelgő az eredmény a Cataniára nézve. Bár azt továbbra sem tudnám megmondani, hogy 3-5-2 vagy 4-4-2 a felállásunk és továbbra is gyomorgörcsöt okoz amikor a támadásainknál Danilo vagy Demiral előre jön az ellenfél tizenhatosáig.
A statok között vannak brutál adatok:
Kapura lövés: 24-4
Passzpontosság 92% (Demiral 100%, Bernát 98%
Tackles: 27(!!) ez brutális adat, ráadásul Buffont kivéve a kezdőcsapatból mindenkinek volt legalább egy.
Demiral több fejpárbajt nyert mint a Cagliari összesen.
De Ligt úgy tért vissza mint aki el sem ment, Bernát végre felfelé lógott ki és most még Artúr is tetszett.
Pirló azt mondta most kezdődik a szezon, legyen igaza!
A hozzászólást CsT összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2020-11-22, 11:42-kor.
Nekem is tetszik az ötlet. Mire lesz rá lehetőség, még a játékunk is kialakul, jó lesz meccset nézni lakáson kívül.
Remélem, nemcsak kellemes ellenfél a Cagliari és tényleg megindult valami, mert tényleg sokkal jobbak vagyunk. Van még mit fejlődni, de elég biztosan játszunk a sima sikerhez.
Ki gondolta volna, hogy a védelem vezére Danilo lesz idén? De komolyan, rá sem ismerni. Nagy eséllyel idén ez lesz a legjobb felállásunk hátul. Talán Bonucci szoríthatja ki Demiralt a kezdőből és De Ligtet jobbra. De De Ligtnek jól áll ez a középső szerepkör.
Búspanda vagyok, mert imádom, de lehet Chiellini azzal tenné a legjobbat a csapatnak ha év végén visszavonulna. Túl sérülékeny ahhoz, hogy komolyan lehessen vele számolni. Már pedig amíg játszik nem fogjuk kihagyni semmilyen keretből. Közgazdász diplomával simán kapna valami csecse pozíciót a csapatnál.
Romagnoli szerződése 2022-ben lejár. Ha idén bukna a milan (nem lenne meg a top4) és Chiellini helye felszabadulna, a pizzással biztos le lehetne bizniszelni nyáron.
Én úgy emlékszem Csellónak jogi diplomája van. Az meg mindig jól jön egy olasz csapatnál.
Ki gondolta volna, hogy a védelem vezére Danilo lesz idén? De komolyan, rá sem ismerni. Nagy eséllyel idén ez lesz a legjobb felállásunk hátul. Talán Bonucci szoríthatja ki Demiralt a kezdőből és De Ligtet jobbra. De De Ligtnek jól áll ez a középső szerepkör.
Búspanda vagyok, mert imádom, de lehet Chiellini azzal tenné a legjobbat a csapatnak ha év végén visszavonulna. Túl sérülékeny ahhoz, hogy komolyan lehessen vele számolni. Már pedig amíg játszik nem fogjuk kihagyni semmilyen keretből. Közgazdász diplomával simán kapna valami csecse pozíciót a csapatnál.
Romagnoli szerződése 2022-ben lejár. Ha idén bukna a milan (nem lenne meg a top4) és Chiellini helye felszabadulna, a pizzással biztos le lehetne bizniszelni nyáron.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
jól sikerültek a válogatott kokszolások, különösen Bernának, aki most nem egy lankadt herére emlékeztet hanem hasznos játékosnr,a megyünk mint a mérgezett egér, ami mellé még pontosak és erőszakos is vagyunk.
Ha a második félidőben is iszok három tüskét, akkor én még részeg is leszek.
_________________ a televizenyős düggönypakli
Krisz Takaroggyon!!!
jól sikerültek a válogatott kokszolások, különösen Bernának, aki most nem egy lankadt herére emlékeztet hanem hasznos játékosnr,a megyünk mint a mérgezett egér, ami mellé még pontosak és erőszakos is vagyunk.
Én is elégedett vagyok, mar csak egy jó 30 perc hiányzik Dybalatól hogy kimaxoljuk a meccset.
Azon agyaltam meccs közben, meg a félidei statokat nézve, hogy vajon a Cagliari ilyen picsagyenge vagy mi vagyunk gecijók.
Krisz Takaroggyon!!!