Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Sérültek, hiányzók

Go down 
+28
_DREAM_
Juve1974
Petike007
Tankcsapda
Téjlor89
laac
virracocha
Malloy
LeRoi10
_Tyler
bombahoppa
elnastra
buktar
simoon
.bb.
sneco7
juventute
rakkenroll
EsztéNégy
exchaby
mbence
Krisz
DartagnanX
kilopo
cortamelasombra
zetterberg40
kdavid86
s4tch
32 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
SzerzőÜzenet
Petike007
Segédedző
Segédedző

Sérültek, hiányzók - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-06, 10:52

CsT írta:

Nagyon meglepne ha egy ilyen szezonban nem pont ő lenne az. Very Happy

Egyébként Sirigu tesztje is pozitív lett, valszeg ő is a válogatottnál kapta el, de szombaton még védett ellenünk...

Most nekünk kéne bohóckodnunk.A A precedens megvan hozzá
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-06, 10:40

Malloy írta:
Újabb koronás van a keretben, aki szintén a válogatottnál szedte össze. Chiellini-Bernát-Chiesa közül valaki elvileg. Ha Chiesa lesz akkor szerintem Pirlo kezdhet csomagolni...
Nagyon meglepne ha egy ilyen szezonban nem pont ő lenne az. Very Happy

Egyébként Sirigu tesztje is pozitív lett, valszeg ő is a válogatottnál kapta el, de szombaton még védett ellenünk...
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-06, 07:45

Újabb koronás van a keretben, aki szintén a válogatottnál szedte össze. Chiellini-Bernát-Chiesa közül valaki elvileg. Ha Chiesa lesz akkor szerintem Pirlo kezdhet csomagolni...
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-03, 17:22

100K / fő lett a bunti.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-02, 15:21

LeRoi10 írta:

Csalódott vagyok. De még csalódottabb leszek ha bármelyik játszik majd hétvégén...

Nem fog, Pirlo bejelentette a sajtótájékoztatón.

https://twitter.com/juventusfcen/status/1377970631510229000?s=20
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-02, 14:12

Vállalhatatlan az egész sztori. Különösen Dybala. Neki is láthatóan azóta ment el az esze, mióta Oriana Sabatini a párja. Teljes mértékben tükröződik az életmódja, hozzáállása abban, hogy élsportolóként hosszú hónapok óta nem bevethető. Önkritikát kellene gyakorolnia a srácnak, mert vérciki, ami körülötte folyik most már huzamosan.

LeRoi10 and bombahoppa like this post

LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-02, 10:25

Endless nightmare for Arthur. After the mistake against Benevento, the questionable trip to UAE and the prohibited dinner by anti-COVID regulations, he is now OUT again for at least 10 days (previous injury not completely resolved)

Arthur a hírek szerint most meg visszasérült.  CsT kollegának teljesen igaza van, ha színvak lennék akkor ez elmúlt 1 év történései alapján azt hinném mi vagyunk az Inda és ők a 10. címre hajtó csapat. Tragédia ha meg lesz a BL ha nem.
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-02, 00:12

CsT írta:
Idén kimaxolunk minden olyan tevékenységet ami az igazi lúzercsapatokat jellemzi. Null kilométeres edző kinevezése 1 héttel azután, hogy kineveztük ifiedzőnek, bírózás, reklámtábla szétrugdosás, Elnők-edző vita az öltözőben, bulikák, láthatóan Pirlonak semmi tekintélye nincs. Tényleg nem tudom mi lenne jobb, BL helyen végezni vagy nem...

Kibaszott bús panda vagyok.
Csalódott vagyok. De még csalódottabb leszek ha bármelyik játszik majd hétvégén...

bombahoppa likes this post

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 21:01

Idén kimaxolunk minden olyan tevékenységet ami az igazi lúzercsapatokat jellemzi. Null kilométeres edző kinevezése 1 héttel azután, hogy kineveztük ifiedzőnek, bírózás, reklámtábla szétrugdosás, Elnők-edző vita az öltözőben, bulikák, láthatóan Pirlonak semmi tekintélye nincs. Tényleg nem tudom mi lenne jobb, BL helyen végezni vagy nem...

Kibaszott bús panda vagyok.

LeRoi10 and bombahoppa like this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 19:24

sneco7 írta:
Valaki aki tud olaszul nézze meg Dybala instastoryját,kiírt valamit ezzel kapcsolatban,de az én tudásom hiányos. Valami olyasmi hogy nem buli volt,hanem vacsora? És elnézést kér

Igen, ez a védelem. 20 ember egy privát vacsorán vagy 20 ember egy privát bulin. Mi a különbség? Nem volt táncikálás, vagy nem értem?
A mostani helyzet tökéletes a nagytakarításhoz.

LeRoi10 and Malloy like this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 18:23

Valaki aki tud olaszul nézze meg Dybala instastoryját,kiírt valamit ezzel kapcsolatban,de az én tudásom hiányos. Valami olyasmi hogy nem buli volt,hanem vacsora? És elnézést kér
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 18:23

Malloy írta:
A La Stampa értesülései szerint Dybala és Arthur a tegnap este 20 főt meghaladó társaságban bulizott McKennie villájában. A klub pénzbüntetéssel kívanja sújtani a járványügyi előírásokra fittyet hányó jatékosokat. 

Ez most áprilisi tréfa vagy tényleg ennyire fogyatékosok a játékosaink, illetve ekkora a fejetlenség a klubnál??? Basszus tényleg lesüllyedtünk a többi amatőr olasz csapat szintjére, azok meg legyőznek minket a rutinjukkal...
Dybala nem sérült? De bulika az megy, meg a hülye instagramsztorik. A két hülyét kivágni a keretből egy hétre, Dybalat meg végleg, mehet amerre akar.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 18:13

Tankcsapda írta:
Szerintem halasszuk el a Toro és a Napoli elleni meccseket. A Zinternek engedték a Sassuolo elleni meccs eltolását néhány kieső miatt, ez alapján nekünk is meg kellene engedni, ráadásul köztük három középhátvédről van szó. Maradt Danilo, de Ligt és Dragusin, plusz Sandro is a védelemből esett ki, egyszerűen halasztani kell, nincs mese, ez a csapat nem képes kiállni ilyen hatalmas számú sérült hiányában, követni kell a Napolit és a Zintert, ők mutatják a helyes utat...

Én most már ott tartok, hogy toljuk le minél hamarabb, értékeljünk, vonjuk le a következtetést, hozzuk meg a döntéseket (akár könnyű, akár nehéz, csak a helyes legyen), minél hamarabb zavarjuk le a mercatot aztán maximális fókusszal (és alázattal) merüljünk el a felkészülésben.

Ami a bulikázást illeti én ugyanazt csinálnám, mint mikor Pogba elkésett az edzésről, Conte meg otthonhagyta a következő meccsen. Nem érdekel, ha a Fagioli, Rabiot, Bentancur kpt kell felrakni (vagy 3 friss primaveras akár) és kikapunk a Toro ellen. Előbb legyen rend. Ja, és lehet ezt a laza nemtörődömséget Pirlo indukálta (bár nem hiszem), de a szankció a klub hatásköre, milliókat kereső  játékosok meg pont beleszarnak pár ezer-10ezer euróba (pl Mahreznek csak pár hét után esett le, hogy valaki lehúzott a hitelkártyájáról 150ezer fontot).
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 17:42

Szerintem halasszuk el a Toro és a Napoli elleni meccseket. A Zinternek engedték a Sassuolo elleni meccs eltolását néhány kieső miatt, ez alapján nekünk is meg kellene engedni, ráadásul köztük három középhátvédről van szó. Maradt Danilo, de Ligt és Dragusin, plusz Sandro is a védelemből esett ki, egyszerűen halasztani kell, nincs mese, ez a csapat nem képes kiállni ilyen hatalmas számú sérült hiányában, követni kell a Napolit és a Zintert, ők mutatják a helyes utat...
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 15:46

Abszolut. Valakinek ezt kellene már tennie az öltözőben. A vereségeknél is jobban zavar, hogy szemmel láthatóan kezdjük elveszíteni a profizmust, ami kiemelte a csapatot a tömegből. 

Tehát maradt Pirlonak egy db De Ligt a sorsdöntő meccsekre. Meg egy Danilo. Legalább annyi szerencse, hogy a két legjobb opció maradt.

CsT likes this post

Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 15:17

Malloy írta:
Sajnos nem tréfa volt. Ezek tényleg ennyire kretének. 😬

Ellenben Bonucci is koronás lett. Tehát jól látom, hogy egy válogatott haknival sikerült 3 középhátvédet veszíteni?
Sérültek, hiányzók - Page 6 Screen29

Edit: a buliról ez jutott eszembe:

Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 14:37

Sajnos nem tréfa volt. Ezek tényleg ennyire kretének. 😬
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 14:14

Malloy írta:
A La Stampa értesülései szerint Dybala és Arthur a tegnap este 20 főt meghaladó társaságban bulizott McKennie villájában. A klub pénzbüntetéssel kívanja sújtani a járványügyi előírásokra fittyet hányó jatékosokat. 

Ez most áprilisi tréfa vagy tényleg ennyire fogyatékosok a játékosaink, illetve ekkora a fejetlenség a klubnál??? Basszus tényleg lesüllyedtünk a többi amatőr olasz csapat szintjére, azok meg legyőznek minket a rutinjukkal...

Gyanúsan Április 1 téma, Kenőék még dubajozni voltak, nem?
Malloy
Segédedző
Segédedző

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 13:27

_Tyler
Vízhordó
Vízhordó

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-04-01, 12:52

Krisz írta:

Ha naponta beoltanak mondjuk 100ezer embert, akkor mi a kivetnivaló abban, ha egy hét alatt ezek között van mondjuk 2000 Serie A klubhoz köthető ember? A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.

hát az benne a kivetnivaló, hogy a futballista, meg a futballbíró semmilyen racionális szempontból nem VIP, ahogy nem VIP a zenebohóc, a színész, a pantomimló meg az instaceleb sem. úgy tűnik, szerencsére vannak olyan helyek még, ahol e tekintetben normálisan gondolkodnak
CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 23:37

Krisz írta:

Feltennék egy hülye kérdést. Mi a rákért nem oltották be vagy 3 hónapja az egész ligát családdal együtt?

Én itt kint a VB miatt csókos vagyok, megkaptam mindkét löket pfizert két hete a sportolókkal meg tanárokkal együtt. Nyilván kis ország, meg nem demokrácia, de ilyen viszonylag kisebb VIP csoportok biztosan vannak Italiaban is - miért nem lehet lenyomni azt a pár ezer játékost és szakembert aki az ország top sportéletéért felelős? Nekem ez a tátott szájjal faszerdőben szaladgálás.
Pont a Fájzert kaptad? Abba tette "bilgéc a csipet" Very Happy Az arabok amúgy a sinopharmot tolták nagyon, nem?

Szerintem jelenleg Olaszországban a hajón érkező migráncs is előbb kapna oltást mint egy sportoló! Smile Ha lehet hinni a híreknek pl Marrotta és Galliani is kórházban van (volt). Főleg utóbbi esetében nehéz elhinni, hogy nem tudott volna magának intézni egy vakcinát ha lenne rá lehetőség. Bevallom én is úgy gondoltam, hogy vannak olyan kapcsolataim, hogy ilyenkorra már be leszek oltva de még nem sikerült. :O

Én akkor vesztettem el a hitem a rendszerben amikor Ronaldónak 18 napon keresztül nem tudtunk egy negatív tesztet intézni, pedig nap minden nap a konditerméből posztolt. Very Happy
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 20:47

Krisz írta:
[…]A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.
Szerintem ez inkább orvosetikai kérdés, mint PR.
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 20:34

fktgbr írta:

Pontosan melyik ligára gondolnál? És a többire miért nem? És miért csak a sportélet, miért nem a kulturális is? Meg a társadalomtudósok? és a többi magas kaszt? És már meg is van a válasz. (Persze viszonylag kisebb VIP csoprtokról lehet olvasni Európában is, -és nem győznek magyarázkodni miatta,mikor megírja az újság).

Ha naponta beoltanak mondjuk 100ezer embert, akkor mi a kivetnivaló abban, ha egy hét alatt ezek között van mondjuk 2000 Serie A klubhoz köthető ember? A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.
tjunior
Allegri jobbkeze

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 18:27

Az instáját nézve McKenő is valahol a Perzsa-öböl partján bóklászik.
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 17:53

fktgbr írta:

Legyünk jóhiszeműek: Ahogy olvasom,oda most védőoltásért is sokan utaznak. Lehet, van már komplett csomag: Előbb a hölgyek szúrnak,aztán.. kitudja..
Mehetett volna akkor Belgrádba is ! cheers

CsT likes this post

https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 17:09

CsT írta:

Artúr meg "Dubajozik", remélem a nemibeteggondozóba már foglaltunk neki időpontot. Very Happy
Legyünk jóhiszeműek: Ahogy olvasom,oda most védőoltásért is sokan utaznak. Lehet, van már komplett csomag: Előbb a hölgyek szúrnak,aztán.. kitudja..

CsT likes this post

fktgbr
Labdaszedő
Labdaszedő
fktgbr

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 17:03

Krisz írta:

Feltennék egy hülye kérdést. Mi a rákért nem oltották be vagy 3 hónapja az egész ligát családdal együtt?

Én itt kint a VB miatt csókos vagyok, megkaptam mindkét löket pfizert két hete a sportolókkal meg tanárokkal együtt. Nyilván kis ország, meg nem demokrácia, de ilyen viszonylag kisebb VIP csoportok biztosan vannak Italiaban is - miért nem lehet lenyomni azt a pár ezer játékost és szakembert aki az ország top sportéletéért felelős? Nekem ez a tátott szájjal faszerdőben szaladgálás.

Pontosan melyik ligára gondolnál? És a többire miért nem? És miért csak a sportélet, miért nem a kulturális is? Meg a társadalomtudósok? és a többi magas kaszt? És már meg is van a válasz. (Persze viszonylag kisebb VIP csoprtokról lehet olvasni Európában is, -és nem győznek magyarázkodni miatta,mikor megírja az újság).
Krisz
Takaroggyon!!!

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 15:18

sneco7 írta:
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de pandémia idején  ezeket a válogatott ide-oda röpködéseket igazán hagyhatnánk. Mondjunk én a válogatott sérülésektől is agyérgörcsöt kapok,de ez meg aztán tényleg a tátott szájjal a f.szerdőbe esete. Csodálkkztam volna ha nem fertőzödik meg valaki.

CsT
Takaroggyon!!!
CsT

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 15:05

sneco7 írta:
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de pandémia idején  ezeket a válogatott ide-oda röpködéseket igazán hagyhatnánk. Mondjunk én a válogatott sérülésektől is agyérgörcsöt kapok,de ez meg aztán tényleg a tátott szájjal a f.szerdőbe esete. Csodálkkztam volna ha nem fertőzödik meg valaki.
Én a barátságos válogatott meccseket örökre eltörölném + az ilyen nemzetek ligája féle bohóckodást, ahol azt se tudja senki, hogy hogyan lehet kijutni. Very Happy

bombahoppa likes this post

sneco7
Gyúró
Gyúró

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 14:23

CsT and bombahoppa like this post

bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime2021-03-31, 12:00

Krisz írta:
Demiral koronás lett a válogatottnál, így kihagyja a Torino, kukások és a Genoa ellenit. Én még ott tartottam, hogy sérült, erre a válogatottal el tudott utazni?
Majd az ügynöke jól telesírja a sajtót a kevés játéklehetőség miatt!

lol!

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sérültek, hiányzók   Sérültek, hiányzók - Page 6 I_icon_minitime

Sérültek, hiányzók
Vissza az elejére 
6 / 34 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Sérültek, hiányzók

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: