Nagyon meglepne ha egy ilyen szezonban nem pont ő lenne az.
Egyébként Sirigu tesztje is pozitív lett, valszeg ő is a válogatottnál kapta el, de szombaton még védett ellenünk...
Most nekünk kéne bohóckodnunk.A A precedens megvan hozzá
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-06, 10:40
Malloy írta:
Újabb koronás van a keretben, aki szintén a válogatottnál szedte össze. Chiellini-Bernát-Chiesa közül valaki elvileg. Ha Chiesa lesz akkor szerintem Pirlo kezdhet csomagolni...
Nagyon meglepne ha egy ilyen szezonban nem pont ő lenne az.
Egyébként Sirigu tesztje is pozitív lett, valszeg ő is a válogatottnál kapta el, de szombaton még védett ellenünk...
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-06, 07:45
Újabb koronás van a keretben, aki szintén a válogatottnál szedte össze. Chiellini-Bernát-Chiesa közül valaki elvileg. Ha Chiesa lesz akkor szerintem Pirlo kezdhet csomagolni...
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-03, 17:22
100K / fő lett a bunti.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-02, 15:21
LeRoi10 írta:
Csalódott vagyok. De még csalódottabb leszek ha bármelyik játszik majd hétvégén...
Vállalhatatlan az egész sztori. Különösen Dybala. Neki is láthatóan azóta ment el az esze, mióta Oriana Sabatini a párja. Teljes mértékben tükröződik az életmódja, hozzáállása abban, hogy élsportolóként hosszú hónapok óta nem bevethető. Önkritikát kellene gyakorolnia a srácnak, mert vérciki, ami körülötte folyik most már huzamosan.
LeRoi10 and bombahoppa like this post
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-02, 10:25
Endless nightmare for Arthur. After the mistake against Benevento, the questionable trip to UAE and the prohibited dinner by anti-COVID regulations, he is now OUT again for at least 10 days (previous injury not completely resolved)
Arthur a hírek szerint most meg visszasérült. CsT kollegának teljesen igaza van, ha színvak lennék akkor ez elmúlt 1 év történései alapján azt hinném mi vagyunk az Inda és ők a 10. címre hajtó csapat. Tragédia ha meg lesz a BL ha nem.
LeRoi10 Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-02, 00:12
CsT írta:
Idén kimaxolunk minden olyan tevékenységet ami az igazi lúzercsapatokat jellemzi. Null kilométeres edző kinevezése 1 héttel azután, hogy kineveztük ifiedzőnek, bírózás, reklámtábla szétrugdosás, Elnők-edző vita az öltözőben, bulikák, láthatóan Pirlonak semmi tekintélye nincs. Tényleg nem tudom mi lenne jobb, BL helyen végezni vagy nem...
Kibaszott bús panda vagyok.
Csalódott vagyok. De még csalódottabb leszek ha bármelyik játszik majd hétvégén...
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 21:01
Idén kimaxolunk minden olyan tevékenységet ami az igazi lúzercsapatokat jellemzi. Null kilométeres edző kinevezése 1 héttel azután, hogy kineveztük ifiedzőnek, bírózás, reklámtábla szétrugdosás, Elnők-edző vita az öltözőben, bulikák, láthatóan Pirlonak semmi tekintélye nincs. Tényleg nem tudom mi lenne jobb, BL helyen végezni vagy nem...
Kibaszott bús panda vagyok.
LeRoi10 and bombahoppa like this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 19:24
sneco7 írta:
Valaki aki tud olaszul nézze meg Dybala instastoryját,kiírt valamit ezzel kapcsolatban,de az én tudásom hiányos. Valami olyasmi hogy nem buli volt,hanem vacsora? És elnézést kér
Igen, ez a védelem. 20 ember egy privát vacsorán vagy 20 ember egy privát bulin. Mi a különbség? Nem volt táncikálás, vagy nem értem? A mostani helyzet tökéletes a nagytakarításhoz.
LeRoi10 and Malloy like this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 18:23
Valaki aki tud olaszul nézze meg Dybala instastoryját,kiírt valamit ezzel kapcsolatban,de az én tudásom hiányos. Valami olyasmi hogy nem buli volt,hanem vacsora? És elnézést kér
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 18:23
Malloy írta:
A La Stampa értesülései szerint Dybala és Arthur a tegnap este 20 főt meghaladó társaságban bulizott McKennie villájában. A klub pénzbüntetéssel kívanja sújtani a járványügyi előírásokra fittyet hányó jatékosokat.
Ez most áprilisi tréfa vagy tényleg ennyire fogyatékosok a játékosaink, illetve ekkora a fejetlenség a klubnál??? Basszus tényleg lesüllyedtünk a többi amatőr olasz csapat szintjére, azok meg legyőznek minket a rutinjukkal...
Dybala nem sérült? De bulika az megy, meg a hülye instagramsztorik. A két hülyét kivágni a keretből egy hétre, Dybalat meg végleg, mehet amerre akar.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 18:13
Tankcsapda írta:
Szerintem halasszuk el a Toro és a Napoli elleni meccseket. A Zinternek engedték a Sassuolo elleni meccs eltolását néhány kieső miatt, ez alapján nekünk is meg kellene engedni, ráadásul köztük három középhátvédről van szó. Maradt Danilo, de Ligt és Dragusin, plusz Sandro is a védelemből esett ki, egyszerűen halasztani kell, nincs mese, ez a csapat nem képes kiállni ilyen hatalmas számú sérült hiányában, követni kell a Napolit és a Zintert, ők mutatják a helyes utat...
Én most már ott tartok, hogy toljuk le minél hamarabb, értékeljünk, vonjuk le a következtetést, hozzuk meg a döntéseket (akár könnyű, akár nehéz, csak a helyes legyen), minél hamarabb zavarjuk le a mercatot aztán maximális fókusszal (és alázattal) merüljünk el a felkészülésben.
Ami a bulikázást illeti én ugyanazt csinálnám, mint mikor Pogba elkésett az edzésről, Conte meg otthonhagyta a következő meccsen. Nem érdekel, ha a Fagioli, Rabiot, Bentancur kpt kell felrakni (vagy 3 friss primaveras akár) és kikapunk a Toro ellen. Előbb legyen rend. Ja, és lehet ezt a laza nemtörődömséget Pirlo indukálta (bár nem hiszem), de a szankció a klub hatásköre, milliókat kereső játékosok meg pont beleszarnak pár ezer-10ezer euróba (pl Mahreznek csak pár hét után esett le, hogy valaki lehúzott a hitelkártyájáról 150ezer fontot).
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 17:42
Szerintem halasszuk el a Toro és a Napoli elleni meccseket. A Zinternek engedték a Sassuolo elleni meccs eltolását néhány kieső miatt, ez alapján nekünk is meg kellene engedni, ráadásul köztük három középhátvédről van szó. Maradt Danilo, de Ligt és Dragusin, plusz Sandro is a védelemből esett ki, egyszerűen halasztani kell, nincs mese, ez a csapat nem képes kiállni ilyen hatalmas számú sérült hiányában, követni kell a Napolit és a Zintert, ők mutatják a helyes utat...
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 15:46
Abszolut. Valakinek ezt kellene már tennie az öltözőben. A vereségeknél is jobban zavar, hogy szemmel láthatóan kezdjük elveszíteni a profizmust, ami kiemelte a csapatot a tömegből.
Tehát maradt Pirlonak egy db De Ligt a sorsdöntő meccsekre. Meg egy Danilo. Legalább annyi szerencse, hogy a két legjobb opció maradt.
CsT likes this post
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 15:17
Malloy írta:
Sajnos nem tréfa volt. Ezek tényleg ennyire kretének.
Ellenben Bonucci is koronás lett. Tehát jól látom, hogy egy válogatott haknival sikerült 3 középhátvédet veszíteni?
Edit: a buliról ez jutott eszembe:
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 14:37
Sajnos nem tréfa volt. Ezek tényleg ennyire kretének.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 14:14
Malloy írta:
A La Stampa értesülései szerint Dybala és Arthur a tegnap este 20 főt meghaladó társaságban bulizott McKennie villájában. A klub pénzbüntetéssel kívanja sújtani a járványügyi előírásokra fittyet hányó jatékosokat.
Ez most áprilisi tréfa vagy tényleg ennyire fogyatékosok a játékosaink, illetve ekkora a fejetlenség a klubnál??? Basszus tényleg lesüllyedtünk a többi amatőr olasz csapat szintjére, azok meg legyőznek minket a rutinjukkal...
Gyanúsan Április 1 téma, Kenőék még dubajozni voltak, nem?
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 13:27
_Tyler Vízhordó
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-04-01, 12:52
Krisz írta:
Ha naponta beoltanak mondjuk 100ezer embert, akkor mi a kivetnivaló abban, ha egy hét alatt ezek között van mondjuk 2000 Serie A klubhoz köthető ember? A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.
hát az benne a kivetnivaló, hogy a futballista, meg a futballbíró semmilyen racionális szempontból nem VIP, ahogy nem VIP a zenebohóc, a színész, a pantomimló meg az instaceleb sem. úgy tűnik, szerencsére vannak olyan helyek még, ahol e tekintetben normálisan gondolkodnak
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 23:37
Krisz írta:
Feltennék egy hülye kérdést. Mi a rákért nem oltották be vagy 3 hónapja az egész ligát családdal együtt?
Én itt kint a VB miatt csókos vagyok, megkaptam mindkét löket pfizert két hete a sportolókkal meg tanárokkal együtt. Nyilván kis ország, meg nem demokrácia, de ilyen viszonylag kisebb VIP csoportok biztosan vannak Italiaban is - miért nem lehet lenyomni azt a pár ezer játékost és szakembert aki az ország top sportéletéért felelős? Nekem ez a tátott szájjal faszerdőben szaladgálás.
Pont a Fájzert kaptad? Abba tette "bilgéc a csipet" Az arabok amúgy a sinopharmot tolták nagyon, nem?
Szerintem jelenleg Olaszországban a hajón érkező migráncs is előbb kapna oltást mint egy sportoló! Ha lehet hinni a híreknek pl Marrotta és Galliani is kórházban van (volt). Főleg utóbbi esetében nehéz elhinni, hogy nem tudott volna magának intézni egy vakcinát ha lenne rá lehetőség. Bevallom én is úgy gondoltam, hogy vannak olyan kapcsolataim, hogy ilyenkorra már be leszek oltva de még nem sikerült. :O
Én akkor vesztettem el a hitem a rendszerben amikor Ronaldónak 18 napon keresztül nem tudtunk egy negatív tesztet intézni, pedig nap minden nap a konditerméből posztolt.
fktgbr Labdaszedő
Posts : 267 Join date : 2013. Oct. 01. Age : 48 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 20:47
Krisz írta:
[…]A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.
Szerintem ez inkább orvosetikai kérdés, mint PR.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 20:34
fktgbr írta:
Pontosan melyik ligára gondolnál? És a többire miért nem? És miért csak a sportélet, miért nem a kulturális is? Meg a társadalomtudósok? és a többi magas kaszt? És már meg is van a válasz. (Persze viszonylag kisebb VIP csoprtokról lehet olvasni Európában is, -és nem győznek magyarázkodni miatta,mikor megírja az újság).
Ha naponta beoltanak mondjuk 100ezer embert, akkor mi a kivetnivaló abban, ha egy hét alatt ezek között van mondjuk 2000 Serie A klubhoz köthető ember? A kapacitás 0.3%-a. Egy olyan szituban ahol bármit csinálsz valamelyik klikk hőbörögni fog nem hiszem, hogy a PR sok figyelmet érdemel.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 18:27
Az instáját nézve McKenő is valahol a Perzsa-öböl partján bóklászik.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 17:53
fktgbr írta:
Legyünk jóhiszeműek: Ahogy olvasom,oda most védőoltásért is sokan utaznak. Lehet, van már komplett csomag: Előbb a hölgyek szúrnak,aztán.. kitudja..
Mehetett volna akkor Belgrádba is !
_________________ a televizenyős düggönypakli
CsT likes this post
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 17:09
CsT írta:
Artúr meg "Dubajozik", remélem a nemibeteggondozóba már foglaltunk neki időpontot.
Legyünk jóhiszeműek: Ahogy olvasom,oda most védőoltásért is sokan utaznak. Lehet, van már komplett csomag: Előbb a hölgyek szúrnak,aztán.. kitudja..
CsT likes this post
fktgbr Labdaszedő
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 17:03
Krisz írta:
Feltennék egy hülye kérdést. Mi a rákért nem oltották be vagy 3 hónapja az egész ligát családdal együtt?
Én itt kint a VB miatt csókos vagyok, megkaptam mindkét löket pfizert két hete a sportolókkal meg tanárokkal együtt. Nyilván kis ország, meg nem demokrácia, de ilyen viszonylag kisebb VIP csoportok biztosan vannak Italiaban is - miért nem lehet lenyomni azt a pár ezer játékost és szakembert aki az ország top sportéletéért felelős? Nekem ez a tátott szájjal faszerdőben szaladgálás.
Pontosan melyik ligára gondolnál? És a többire miért nem? És miért csak a sportélet, miért nem a kulturális is? Meg a társadalomtudósok? és a többi magas kaszt? És már meg is van a válasz. (Persze viszonylag kisebb VIP csoprtokról lehet olvasni Európában is, -és nem győznek magyarázkodni miatta,mikor megírja az újság).
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 15:18
sneco7 írta:
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de pandémia idején ezeket a válogatott ide-oda röpködéseket igazán hagyhatnánk. Mondjunk én a válogatott sérülésektől is agyérgörcsöt kapok,de ez meg aztán tényleg a tátott szájjal a f.szerdőbe esete. Csodálkkztam volna ha nem fertőzödik meg valaki.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 15:05
sneco7 írta:
Lehet egyedül vagyok a véleményemmel,de pandémia idején ezeket a válogatott ide-oda röpködéseket igazán hagyhatnánk. Mondjunk én a válogatott sérülésektől is agyérgörcsöt kapok,de ez meg aztán tényleg a tátott szájjal a f.szerdőbe esete. Csodálkkztam volna ha nem fertőzödik meg valaki.
Én a barátságos válogatott meccseket örökre eltörölném + az ilyen nemzetek ligája féle bohóckodást, ahol azt se tudja senki, hogy hogyan lehet kijutni.
bombahoppa likes this post
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 14:23
CsT and bombahoppa like this post
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 12:00
Krisz írta:
Demiral koronás lett a válogatottnál, így kihagyja a Torino, kukások és a Genoa ellenit. Én még ott tartottam, hogy sérült, erre a válogatottal el tudott utazni?
Majd az ügynöke jól telesírja a sajtót a kevés játéklehetőség miatt!