Demiral koronás lett a válogatottnál, így kihagyja a Torino, kukások és a Genoa ellenit. Én még ott tartottam, hogy sérült, erre a válogatottal el tudott utazni?
Majd az ügynöke jól telesírja a sajtót a kevés játéklehetőség miatt!
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 11:12
CsT írta:
Artúr meg "Dubajozik", remélem a nemibeteggondozóba már foglaltunk neki időpontot.
Remélem faszkorbácsért ment a Beneventos passza miatt.
bombahoppa likes this post
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 08:16
Krisz írta:
Demiral koronás lett a válogatottnál, így kihagyja a Torino, kukások és a Genoa ellenit. Én még ott tartottam, hogy sérült, erre a válogatottal el tudott utazni?
Artúr meg "Dubajozik", remélem a nemibeteggondozóba már foglaltunk neki időpontot.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-31, 07:39
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-28, 18:59
Krisz írta:
47 évesen nem tudom mit keres még a válogatottnál, mert egészségesen lehet megvan a helye, abban is van ráció ha kiviszik az EBre, de a keretben vannak szolid tapasztalt védők (Acerbi, Romagnoli esetleg Di Lorenzo) meg ott vannak a fiatal titánok (Mancini, Bastoni), erre ő vergődik Bonuccival a kezdőben, miközben előtte a padon fényorgonázott nálunk sérülten. Erre nyugodtan lehetne valami policyt alkotni a klubnál #1 ha nem vagy 100as és/vagy most épültél fel akkor nem engedünk el #2 nem a klubmeccse(ke)n fogod kipihenni a válogatott fáradalmait hanem max fordítva.
A könyvében azt írta, hogyha úgy érzi teher lesz a klub számára akkor távozik, de a válogatottba addig fog menni ameddig hívják. Egyébként tényleg lehetne valami policy, Pl szivárványos pétert is visszarendelte a Lipcse.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-28, 14:10
CsT írta:
Cselló megsérült a válogatottnál, tényleg hatalmas szükség volt rá egy Északírek ellen?
47 évesen nem tudom mit keres még a válogatottnál, mert egészségesen lehet megvan a helye, abban is van ráció ha kiviszik az EBre, de a keretben vannak szolid tapasztalt védők (Acerbi, Romagnoli esetleg Di Lorenzo) meg ott vannak a fiatal titánok (Mancini, Bastoni), erre ő vergődik Bonuccival a kezdőben, miközben előtte a padon fényorgonázott nálunk sérülten. Erre nyugodtan lehetne valami policyt alkotni a klubnál #1 ha nem vagy 100as és/vagy most épültél fel akkor nem engedünk el #2 nem a klubmeccse(ke)n fogod kipihenni a válogatott fáradalmait hanem max fordítva.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-28, 13:36
Cselló megsérült a válogatottnál, tényleg hatalmas szükség volt rá egy Északírek ellen?
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 17:53
Krisz írta:
Ez nem tartalékolás, jelenleg ő a 4. számú kpnk, mert 3 középpályás alkalmas játékra a standard kezdőből, amiből Rabiot az utóbbi 3 hétben kb pihenés nélkül játszott 3 naponta, Kenő hetek óta bajlódik valami csípő serüléssel, nem tudom, hogy százas-e, Artúr meg most tért vissza (kicsit ködös, hogy végül műtét nélkül elmúlt a fájdalma vagy fájdalomcsillapítókkal tolja). Itt azt mondom, hogy ha felrakjuk az Artúr, Rabiot, Kenőt akkor azt esetleg el tudom fogadni, de ha cserélni kell a 60. percben akkor Fagyi jöjjön. Egyébként meg miért múlna a 3 pont a kölykön a Cagliari ellen? Több kreténséget csinálna, mint Bentancur menetrend szerint minden meccsen? Ha Kula vagy Danilo játszik a helyén az nekünk miért jobb? Több energiát emésztenek fel feleslegesen (mert van aki játsszon a posztjukon), illetve pozíción kívül ösztönösen olyan döntéseket hozhatnak (különösen Kula), amit mondjuk egy kpnak nevelt Fagioli nem csinálna. Én simán kezdenék vele ebben a szituban, ha nagyon gáz meg le lehet cserélni akár a félidőben is.
Én csak azt mondom, hogy a Porto elleni kiesés után válaszolni kell, ráadásul egy jól sikerült edzőváltáson átesett Cagliari az ellenfél, nem ezen a meccsen fogunk kísérletezni. Bentancurt az ezévi formája alapján az elsők között takarítanám el a csapattól, nemcsak hogy Fagiolit kipróbálnám a helyén. Három okból mégsem adnám el: 1. Rabiot és Ramsey túl sokat keresnek, ők ezért előrébb lennének nálam az eladási sorban, 2. Ha jól rémlik, akkor a vételár felét a Boca kapná, 3. Tud előrébb is játszani, míg Rabiot nem. Csak Pirlo valamiért nem akarja meglépni, hogy ne ő legyen a védők előtt, és csak ritkán mutatkozik meg, hogy elég jól pressingel. De ha nem ezt játszatja vele Pirlo, akkor max. cserének tartsuk itt szerintem.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 12:22
Tankcsapda írta:
Most a Cagliari ellen nincs helye tartalékolásnak. Edzőváltás volt, mióta Semplici az edző, 2 győzelem, 1 döntetlen a mérlegük, még ha nem is túl erős csapatok ellen hozták össze. Én az Arthur-Danilo-McKennie triót küldeném fel a középpályára, még ha Danilonak csak egy meccs tapasztalata is van a középpályán. Esetleg ha Cuadradonak pihennie kell, akkor Rabiot legyen a harmadik középpályás, de nem ezen a meccsen kell tartalékolni, azt már a Spezia és a Crotone ellen meg kellett volna lépni. Kb. annyi tartalékolást engednék, hogy Sandro a Napoli elleni bajnoki óta minden meccsen majdnem végig pályán volt, ha Bernardeschi gyakorolhatja helyette a balhátvéd posztot, az még beleférhet, viszont egyébként a legerősebb kezdőt kell a pályára küldeni, nemhogy Fagioli, de még Kulusevski se kezdjen szerintem.
Ez nem tartalékolás, jelenleg ő a 4. számú kpnk, mert 3 középpályás alkalmas játékra a standard kezdőből, amiből Rabiot az utóbbi 3 hétben kb pihenés nélkül játszott 3 naponta, Kenő hetek óta bajlódik valami csípő serüléssel, nem tudom, hogy százas-e, Artúr meg most tért vissza (kicsit ködös, hogy végül műtét nélkül elmúlt a fájdalma vagy fájdalomcsillapítókkal tolja). Itt azt mondom, hogy ha felrakjuk az Artúr, Rabiot, Kenőt akkor azt esetleg el tudom fogadni, de ha cserélni kell a 60. percben akkor Fagyi jöjjön. Egyébként meg miért múlna a 3 pont a kölykön a Cagliari ellen? Több kreténséget csinálna, mint Bentancur menetrend szerint minden meccsen? Ha Kula vagy Danilo játszik a helyén az nekünk miért jobb? Több energiát emésztenek fel feleslegesen (mert van aki játsszon a posztjukon), illetve pozíción kívül ösztönösen olyan döntéseket hozhatnak (különösen Kula), amit mondjuk egy kpnak nevelt Fagioli nem csinálna. Én simán kezdenék vele ebben a szituban, ha nagyon gáz meg le lehet cserélni akár a félidőben is.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 11:49
Krisz írta:
Na ezért érdemeljük a 22 fős BL keretet meg a kárhozatot. Tudom, hogy minden pont számít, de a Cagliari ellen 3 játékra alkalmas kpval, akkor is játszania kellene, ha amúgy nem sanyargatna a saját nevelés kvóta.
Most a Cagliari ellen nincs helye tartalékolásnak. Edzőváltás volt, mióta Semplici az edző, 2 győzelem, 1 döntetlen a mérlegük, még ha nem is túl erős csapatok ellen hozták össze. Én az Arthur-Danilo-McKennie triót küldeném fel a középpályára, még ha Danilonak csak egy meccs tapasztalata is van a középpályán. Esetleg ha Cuadradonak pihennie kell, akkor Rabiot legyen a harmadik középpályás, de nem ezen a meccsen kell tartalékolni, azt már a Spezia és a Crotone ellen meg kellett volna lépni. Kb. annyi tartalékolást engednék, hogy Sandro a Napoli elleni bajnoki óta minden meccsen majdnem végig pályán volt, ha Bernardeschi gyakorolhatja helyette a balhátvéd posztot, az még beleférhet, viszont egyébként a legerősebb kezdőt kell a pályára küldeni, nemhogy Fagioli, de még Kulusevski se kezdjen szerintem.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 11:38
zetterberg40 írta:
Hamarabb fog Kulu a középpályán játszani.
Na ezért érdemeljük a 22 fős BL keretet meg a kárhozatot. Tudom, hogy minden pont számít, de a Cagliari ellen 3 játékra alkalmas kpval, akkor is játszania kellene, ha amúgy nem sanyargatna a saját nevelés kvóta.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 10:32
zetterberg40 írta:
Hát nem érted, hogy most kezdődhet Kulu KDB-posztra való átnevelése, ha már úgyis ő a példaképe!!!!444444
Jogos, sőt akár Sarrit is vissza lehetne hozni hiszen elmondása szerint miatta igazolt ide.
zetterberg40 Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 10:05
CsT írta:
A Kenő,Artúr,Rabbi hármas elérhető, sőt akár Danilot is feljebb lehet tolni.
Hát nem érted, hogy most kezdődhet Kulu KDB-posztra való átnevelése, ha már úgyis ő a példaképe!!!!444444
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 09:13
zetterberg40 írta:
A Kenő,Artúr,Rabbi hármas elérhető, sőt akár Danilot is feljebb lehet tolni.
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-14, 08:34
Krisz írta:
Ramsey is megsérült elvileg, Pirlo a sajtótájékozatatóján elmondta, hogy Gordon nem lesz a Cagliari ellen, viszont Chiellini kezdhet. Szóval Fagylalt felkészül.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-13, 13:31
Ramsey is megsérült elvileg, Pirlo a sajtótájékozatatóján elmondta, hogy Gordon nem lesz a Cagliari ellen, viszont Chiellini kezdhet. Szóval Fagylalt felkészül.
vektra Labdaszedő
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-11, 16:30
zetterberg40 írta:
Mindeközben Demiral megsérült, legalább 20 nap kihagyást írnak.
Remélem jól megvidrázták a többiek a 11-es miatt!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-11, 15:16
Mindeközben Demiral megsérült, legalább 20 nap kihagyást írnak.
CsT Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-07, 20:41
Tankcsapda írta:
De Ligttel mi a helyzet, tud játszani kedden?
Amúgy elvileg a Portoból Pepe és Corona is hiányozni fog, ami azért nem kis "segítség" lenne nekünk.
Nagyon kétes infók vannak róla. Csütörtökön azt mondták nincs izomsérülése, pénteken nem edzett, szombaton a keretbe sem került be. Per pillanat inkább Bonuccit jósolják a kezdőbe.
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-07, 20:38
De Ligttel mi a helyzet, tud játszani kedden?
Amúgy elvileg a Portoból Pepe és Corona is hiányozni fog, ami azért nem kis "segítség" lenne nekünk.
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-06, 19:22
Ezzel párhuzamosan a Sky szerint Fagyi kezdő lesz.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-06, 19:02
Krisz írta:
Artúr, Bonucci, Cuadrado keretben, juhú. Viszont mindenhol azt írják, hogy Ronci a padon lesz csak, a fáradtság miatt. Na most én picsogtam szerintem itt a legjobban Ronci teljesítménye és a csapatjátékra gyakorolt negatív hatása miatt, de akkor is, pont a Lazio ellen pihentetjük? Tudom, hogy a rotációt kb 100%ban az orvosi stáb vezényli, de nem lehetett volna ezt a Spezia ellen beiktatni (akár Bernáttal is)?
Gondolom a Porto ellen készülve ez a jobb megoldás.
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-06, 16:55
Artúr, Bonucci, Cuadrado keretben, juhú. Viszont mindenhol azt írják, hogy Ronci a padon lesz csak, a fáradtság miatt. Na most én picsogtam szerintem itt a legjobban Ronci teljesítménye és a csapatjátékra gyakorolt negatív hatása miatt, de akkor is, pont a Lazio ellen pihentetjük? Tudom, hogy a rotációt kb 100%ban az orvosi stáb vezényli, de nem lehetett volna ezt a Spezia ellen beiktatni (akár Bernáttal is)?
Tankcsapda Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-06, 09:19
Ne akarjunk már a Zinter covid- és sérülésmentességéből is elméleteket gyártani, nekik így alakult, nekünk meg így, annyi tény, Conte mindig is strapabíró keretet rakott össze a szezonokra, ebben van szerepe. De azt azért jegyezzük meg, hogy ez a sérüléshullám iszonyatosan korlátozza Pirlot és a csapatot. Lehet, hogy nem vezetünk, és egyre nagyobb az esély arra, hogy nem lesz meg a 10. scudetto, de ez pont a két legrosszabb időszakban jött. Egyik a szezon első szakaszában, amikor ki kellett építeni a játékrendszert, a másik pedig a mostani, ami előtt viszont elég komolyan formába lendültünk. Ennyi külső körülmény egyik edzőnket sem hátráltatta, mint amivel a kezdő Pirlonak meg kell küzdenie. És ha továbbjut a Porto ellen a csapat (ami ebben a helyzetben sajnos nem lenne kis dolog), akkor a minimális elvárásokat elég jó eséllyel teljesíteni fogja, mert szerintem a BL-hely így is meglesz.
tjunior Allegri jobbkeze
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-05, 09:19
Szerintem hagyjuk azt hogy a kontegaleri mit csinál. Egyrészt, ők sem úszták meg, a szezon elején a dögevőknél is volt jópár covidos, másrészt a saját dolgunkkal törödjünk, Benta nem valamelyik sinteres helyett fertőzödött meg.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-05, 07:36
Nálunk átlagosan, meccsenként több mint 4 hiányzója volt Pirlonak. Így nem lehet csapatot építeni. Tényleg az a nagy kérdés, hogy konte hordája hogyan úszta meg ennyire sérülés/COVID nélkül?
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-04, 22:00
Krisz Takaroggyon!!!
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-04, 21:13
Malloy írta:
Bentancur koronás. Még ez hiányzott.
Picsába már.... Arra kíváncsi lennék, hogy a férgek hogy úszták meg fertőzés nélkül a szezont, az egyetlen dolog amit el tudok képzelni, hogy annyira legalja az egész klub, hogy a vírus is elkerüli inkább őket.
Tehát van 3 egészséges kpnk, amiből az egyik Ramzi, ennél nagyobb oximoron nincs a világon. Remélem Fagylaltot toljuk majd Cuadrado és Bernát helyett a kpn.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-04, 21:05
Bentancur koronás. Még ez hiányzott.
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-03, 15:22
Nincs izomsérülés De Ligt-nél
Malloy Segédedző
Tárgy: Re: Sérültek, hiányzók 2021-03-01, 22:53
CsT írta:
A google fordító szerint Bab ma nem edzett bélproblémák miatt.
Fagioli szarul van, nem biztos, hogy játékra alkalmas. Erre nyilván holnap kezd.