Az utóbbi meccsek legjobb játéka, viszont amíg nem hibázik az ellenfél egy kurvanagyot addig nem tudunk gólt rúgni.
Azért ne vegyük el Dybala érdemeit azzal, hogy a Genoa védelemre kenjük azt a gólt - zseniális húzás volt. Addig meg Perin bravúrjai tartották meccsben őket gyakorlatilag. Ezt a meccset teljesen egyértelműen agyonnyertük az első perctől kezdve.
Szerintem ma és a merda ellen játszott a csapat a legjobban az egész szezonban. Gyorsan járattuk a labdát, voltak jó egyéni megmozdulások, a védelem is rendben volt. Ha még lenne egy középpályánk is, akár BL-ről is álmodhatnánk.
A vicces, hogy egy jó formában Benta-Pjanic-Rabiot kp nem annyira rossz. Ugyanakkor szerintem a BL-ről akkor érdemes elkezdeni álmodozni, ha ilyen játékot tudunk majd hozni a Lazio ellen is. Egyelőre egy kiesés elől menekülő Genoát és egy 10 emberes Leccét tudtunk csak ledarálni.
_________________ BIANCONERI.BLOG.NEPSPORT.HU
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8524 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Gondoltam linkelem De Ligt tegnap statisztikáit, de végül is jöhetne akkor már Pulika, Ronci, Dybab és Pjancsi mutatói is. Tényleg jó volt kb az egész csapat. Viszont szerintem az már most látszik, hogy De Ligt az Agnelli korszak legnagyobb fogása. Életkor, aktuális minőség, erő, mobilitás, potenciál. Egy szörnyeteg.
Mégis linkelem: https://twitter.com/ForzaJuveStats/status/1278089773907881986
Cuadrado még durvábbán állat, ez gyakorlatilag egy peak Dani Alves (megint):
Dibcsi gólja szép volt, de azért Masiellonak jár a pacsi mert lépett egyet a jobb lába felé amerre azért ritkán cselez és hát védett már Perin ennél nehezebb labdát is.
Azért ne vegyük el Dybala érdemeit azzal, hogy a Genoa védelemre kenjük azt a gólt - zseniális húzás volt. Addig meg Perin bravúrjai tartották meccsben őket gyakorlatilag. Ezt a meccset teljesen egyértelműen agyonnyertük az első perctől kezdve.
Szerintem ma és a merda ellen játszott a csapat a legjobban az egész szezonban. Gyorsan járattuk a labdát, voltak jó egyéni megmozdulások, a védelem is rendben volt. Ha még lenne egy középpályánk is, akár BL-ről is álmodhatnánk.
Ezt még félidőben írtam!
Dibcsi gólja szép volt, de azért Masiellonak jár a pacsi mert lépett egyet a jobb lába felé amerre azért ritkán cselez és hát védett már Perin ennél nehezebb labdát is.
Gondoltam linkelem De Ligt tegnap statisztikáit, de végül is jöhetne akkor már Pulika, Ronci, Dybab és Pjancsi mutatói is. Tényleg jó volt kb az egész csapat. Viszont szerintem az már most látszik, hogy De Ligt az Agnelli korszak legnagyobb fogása. Életkor, aktuális minőség, erő, mobilitás, potenciál. Egy szörnyeteg.
Mégis linkelem: https://twitter.com/ForzaJuveStats/status/1278089773907881986
Az utóbbi meccsek legjobb játéka, viszont amíg nem hibázik az ellenfél egy kurvanagyot addig nem tudunk gólt rúgni.
bombahoppa likes this post
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Costa teste ha már alkalmatlan az élsportra, akkor erre kéne használni. Folyamatosan behozni az utolsó 25-30 percre a fáradó védőkre, akik alapból is sokkal lassabbak nála. Már sokadszor száll jól be meccsbe, hamar képes felvenni a ritmust.
Az szomorú, hogy én meglepődtem, hogy kaput talált a kecske? de most tényleg, csak én voltam így?
Várható volt, nagyon agilisan játszott végig, érzi, hogy bizonyítania kell, ki kell érdemelnie, hogy stabil kezdő legyen. Plusz nyilván jól jönne egy kis fizuemelés is.