Csak egy részét láttam a meccsnek, de ez az Atalanta ellen vereségre van ítélve, a második félidei teljesítmény biztosan. Muriel vagy Zapata nem lesz olyan előzékeny, mint Pjaca, hogy egy ilyen ziccert elszúrjon. Lehet, hogy Pirlonak baromira tetszik, hogy felküldje egyszerre Kulusevskit, Chiesat, Ronaldot és Moratat, de az Atalanta átszalad rajtunk, ha így fogunk felállni. A Napoli ellen működött, hogy Cuadrado eggyel feljebb játszott, talán nem ártana most is azzal próbálkozni (vagy McKenniet elé lehetne tenni). Bár én továbbra is 4-3-3 mellett vagyok, Pirlo ezt valamiért nagyon nem akarja elővenni. Dybala bekerülhetne a kezdőbe Morata helyett, a középpályára meg gondolkodnék a Bentancur-Arthur cserén, Benta nagyon nem jó a pressing ellen, az Atalanta ellen meg kb. 90 percig szembesülhetünk vele.
Nagyobb gond az, hogy szerencse kellett a sikerhez. Egy Genoa ellen biztos sikert kell aratni hazai pályán még nézők nélkül is, ez nem jött össze. Ha harcban lennénk a scudettoért, és biztos lenne a BL-indulás, akkor nem problémáznék ezen, de akkor teljesen más megítélése lenne ennek a meccsnek, gyenge koncentráció. Viszont itt nemcsak erről van szó, nem tudjuk uralni a legegyszerűbb meccseket sem, és ez kb. az utóbbi két hónap majdnem minden meccsére igaz.
Ronaldoval szemben emiatt nem fog fellépni Pirlo, és a vezetőség sem tesz majd semmit, pedig a "vacsorás" retorzió után valami jelzésértékűt CR-nek is ki kellene találni.
Így volt, Pirlo szerint csak azért volt dühös mert nem szerzett gólt.
Nekem kezd kicsit elegem lenni abból, hogy neki mindent lehet, akármilyen szar is évente egyszer lehet lecserélni akkor is nyűglődik. A pályán is lebasz mindenkit aki elrúgja a 80%-os helyzetet ahelyett, hogy neki passzolna aki 40%-os helyzetben volt.
Még az első félidőben volt egy szituáció. Szerelték a felezővonalnál. Nem az hogy visszatámadna vagy valami megállt és nézta ahogy a Genoa lendületből vezeti ránk a labdát. Egy lépest nem ment hátra mert természetesen besértődött.
Ronci állítólag a meccs végén a földre dobta mezét...csak egy újabb média hiszti vagy tényleg így volt?
Így volt, Pirlo szerint csak azért volt dühös mert nem szerzett gólt.
Nekem kezd kicsit elegem lenni abból, hogy neki mindent lehet, akármilyen szar is évente egyszer lehet lecserélni akkor is nyűglődik. A pályán is lebasz mindenkit aki elrúgja a 80%-os helyzetet ahelyett, hogy neki passzolna aki 40%-os helyzetben volt.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Rabiot jelenleg a legjobb középpályásunk. Tuti nem adnám el. Egy ideje pontos harcos meg kellene tartani.
Bekur meg Khedirat jatszik. Csak benne van a faszsag.
Én is megszerettem, post lockdown Sarrinál kikúrt jó volt, idén meg hullámzik mint a nyakig érő szar amiben evickélünk. Talán ha leengedjük a fosmedencét akkor ő is egyenletesen tud majd magasan teljesíteni.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok