Bianconeri Blog - Forza Juventus!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bianconeri Blog - Forza Juventus!

A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót!
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1

Go down 
+7
zetterberg40
tjunior
Krisz
_DREAM_
bombahoppa
Joe111
CsT
11 posters
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-26, 11:27

tjunior írta:

Meggyőződésem hogy 2011-2016 között a Juve volt az egyik legjobban irányított ha nem a legjobban irányított klub a világon, tudatos építkezés, hosszútávú koncepció. Ez az Agnelli- Marrotta - Paratici tridende tökéletes volt, minden a helyén és megszerezték az ehhez tökéletesen passzoló edzőt Allegrivel, meg volt Nedved aki a franc se tudja mit csinált. Ez ma már nincs így. Nyilván nem tudjuk az okokat földi halandóként de azért tippelni lehet. Agnelli kicsit elszállt, bár ez rossz szó, inkább egy autoriter vezetőhöz hasonlítanám aki féltette a hatalmát, de mondom ez csak tipp. Paraticire nagy a kabát, eddig nekem olyan Marrotta nélkül mint Bonucci ha nincs mellette Chiellini és Barzagli, Nedved meg továbbra is homály mit csinál. Az hogy Marrottát elküldtük vagy inkább belezavartuk Zhangék ölélő karjaiba döbbenetes öntökönrugás (szerintem erre már Agnelli is rájött). Ebből a szempontból Sarri csak a tünet és Allegri vagy Pocchettino vagy akárki csak tüneti kezelés. Kicsit sötéten látom a dolgokat így az újabb scudetto árnyékában, aláírom.

Jogos. Az a baj, hogy majdnem annyira ködös, hogy mi volt anno Marotta és mi Paratici (meg Agnelli) feladatköre, mint Nedvedé. Mennyire fontos a sportszakma ismeret/tapasztalat egy klub GMjének? Csak azért érdekes ez, mert ha annyira nem, és ezen a téren élesen volt meghúzva a határ Marotta és Paratici között, akkor gyakorlatilag bármilyen figurát lehet hozni top managernek, azt meg nem hiszem, hogy Marotta a világ legjobb top executiveja általánosan. Ezért gondoltam mindig is, hogy Paratici sokkal fontosabb láncszem, mert keveseknek van jobb szeme a tehetségek meg úgy általában a játékosok felméréséhez. Marotta nem 1 vs 1ben lett pótolva, hanem szerkezetileg is volt váltás - bár nem ismerem egyikük tanulmányi hátterét sem, gondolom Paraticinek nincs MBA/Finance stb végzettsége, míg Marottanak igen (de lehet tévedek) - Paratici csak azokat a területeket/feladatokat vette át, amihez nem szükségesek formális tanulmányok, a fennmaradó dolgokat meg átvette egy MBAs. Ezek alapján 2 problémaforrás: ez a szerkezet nem működik vagy nem jól működik, Paratici nem tudja kezelni az extra feladatokat vagy még egy kis időre van szüksége.

Egy dolog van viszont amit nem említettél. Marotta és Paratici 2010ben vette át a csapatot, nem 2011-ben, az első évben egy 7. hely jött össze Delnerivel. Tehát nem azonnal jöttek az eredmények. Azon túl, hogy egész biztosan rendet rakott a boltban, legalább annyira, ha nem jobban volt a siker oka az, hogy elhozták Pirlot, Vidalt, Lichtit. A két mercato között volt 60 milla különbség. Szerintem a vezetőség hozzáállása (budget) igenis is a leginkább meghatározó tényező. A másik dolog pedig, hogy úgy látszik, hogy a vezetőség tanul a saját hibáiból, ezért kaptak extra 60 millát a második 7. hely után nyáron (az a lóvé akkor azért simán ért annyit mint most 100-120). Egyébként Marotta éveken keresztül kapta az ívet itt, hogy kirángatott minket a posványból, leigázta Italiat, de itt megrekedt és nemzetközi szinten a filozófiája nem elég a sikerhez. Én ezzel nem értettem egyet, de mi van ha igaz? Mi van ha kicsit emelni kell a kockázaton, illetve más szellemiség szükséges? Ezt a szellemiséget simán kepviselheti Agnelli. Megjegyzem, hogy a Real nekem ennél sokkal kaotikusabbnak tűnt az utóbbi 10 évben, mégis sorra nyerték a BLt. Az jön le, hogy az egyéniségek, a CRek meg Balek nyerték a címeket, egy jóindulatú diktátorral az élen (Perez).

Itt Agnelli személye érdekes. Ugyanúgy az ő érdeme a 2011-2016, mint ahogy az ami utána jött, ezért hirtelen nem kérdőjelezném meg a kompetenciáját. Az út amit választott lehet nem bizonyul majd megfelelőnek, de a siker szempontjából sokkal fontosabb az, hogy felismerte, hogy az amit eddig csináltunk az a továbbiakban nem lesz eredményes, ezért váltott. Én úgy gondolom, hogy erre a mintára ha ez a projekt nem jön be akkor azt időben felismeri és vált, egészen addig amíg nem jönnek a sikerek.
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3282
Join date : 2012. Nov. 06.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-26, 08:49

Krisz írta:


Annyi a bajom ezzel a párhuzammal, hogy mi az iphone meg a smartphone trend a mi esetünkben? Ez a hasonlat tökjól ülne Zemanra, egyszer ő is kurvajól csinált valamit ami működött, aztán elszaladt mellette a világ. Ha Sarri végig nyomatta volna azt a játékot, mint a Napoli elleni 4-3nál ("sarriball") akkor azt mondanám, hogy jogos, de kb 2 meccsen játszottuk azt, aztán rögtön váltott is. Pont a közvetlen riválisainkra igaz, hogy ugyanazt nyomják ~10 éve (Conte, Gasp).
Nekem az egyik kedvenc filmem a Moneyball, Billy Beane feltalálta az iphonet. Onnantól kezdve aki nem alkalmazta azokat a módszereket amivel ő sikeres lett a Nokia útjára lépett. Én ezt a dolgot (forradalmi újítást, trendet) nem látom a mostani fociban (olasz vagy nemzetközi).
Illetve igen, pont azt a szemléletet látom a vezetőségnél, ami a Nokiánál hiányzott. Az utóbbi X év BL győztesei mind proaktív focit nyomtak, ők meg hoztak egy olyan olasz edzőt akinek nem a tradicionalis olasz reaktív foci a filozófiája, hanem a birtoklós, sokat passzolós, presszingelős támadó foci. Simán igazad lehet, hogy amit Sarri csinál az nem jó, és kevés lesz ő ehhez a projekthez, - és itt jön az én szigorú maganvélemenyem - de az nem a csődöt jelenti majd hanem egy gyenge negyedévet vagy évet. Ha mondjuk Sarri annyira elbaszná az egészet, hogy nem jutnánk tovább a BL csoportunkból és lecsúsznánk a BL helyről, az lenne az az eshetőség amit írtál, de ezzel a kerettel, ebben a mezőnyben szerinted nem futnánk be legalább a 4. helyre? Sarri is hozná ezt legrosszabb esetben is, tehát egy papíron jobb edző hiányában nem szükséges az edzőcsere. Ha pedig így alulteljesít, akkor jövőre lehet hozni valakit helyette.

Ha a mostani hulladék sorozatunkat átmentjük a következő szezonra akkor lehet belőle szopóág, de engem az nyugtat, hogy rengeteg másik csapat (közvetlen vetélytársak is) is vergődik, ami arra utal, hogy ez a corona helyzethez köthető. Mondjuk ha szeptember elején indítanák a következő szezont és esetleg sokáig mennénk a BLben, akkor az biztos cinkes lenne.

Malloy kolléga kérdése is remek, milyen pluszt kaptunk? Szerintem amit ki lehet emelni az az, hogy bizonyos játékosok egyénileg nagyot fejlődtek/beépültek: Dybala, De Ligt, Bentancur, Cuadrado, Rabiot, emellett senki sem épült le.
Adott esetben ezt lehet Allegri is hozta volna, bár Dybalaval ő pont nem boldogult - tavaly konkrétan mindenki (én is) el akarta adni.
Az analógia kicsit sántít, tény. Nem volt forradalom mint ahogy nekünk sem kell gyökeresen átalakítani a csapatot. De kicsit ráerőltetve Marrotta új projektjét lehet az Applehez hasonlítani a példában.
Én nem látom ilyen megnyugtatónak a helyzetet. Ezt a csapatot nem az emelte fel, hogy leigazoltuk Vidalt, hogy jó áron megszereztük Tevezt stb. stb. Hanem a vezetőség. Meggyőződésem hogy 2011-2016 között a Juve volt az egyik legjobban irányított ha nem a legjobban irányított klub a világon, tudatos építkezés, hosszútávú koncepció. Ez az Agnelli- Marrotta - Paratici tridende tökéletes volt, minden a helyén és megszerezték az ehhez tökéletesen passzoló edzőt Allegrivel, meg volt Nedved aki a franc se tudja mit csinált. Ez ma már nincs így. Nyilván nem tudjuk az okokat földi halandóként de azért tippelni lehet. Agnelli kicsit elszállt, bár ez rossz szó, inkább egy autoriter vezetőhöz hasonlítanám aki féltette a hatalmát, de mondom ez csak tipp. Paraticire nagy a kabát, eddig nekem olyan Marrotta nélkül mint Bonucci ha nincs mellette Chiellini és Barzagli, Nedved meg továbbra is homály mit csinál. Az hogy Marrottát elküldtük vagy inkább belezavartuk Zhangék ölélő karjaiba döbbenetes öntökönrugás (szerintem erre már Agnelli is rájött). Ebből a szempontból Sarri csak a tünet és Allegri vagy Pocchettino vagy akárki csak tüneti kezelés. Kicsit sötéten látom a dolgokat így az újabb scudetto árnyékában, aláírom.

Krisz likes this post

Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-25, 08:52

Malloy írta:


Gyűlölöm, hogy a talpig Úriember Allegri után ezt a büdös parasztot kell a Juventus élén látnom. 
Benito írta le számomra a legtalálóbban, valami ilyesmi volt: Mintha egy lila-neonzöld csíkos susogós melegítőt húznál a Dávid szoborra. 
Egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Akkor is nehezen menne, ha mindenkit fossá vernénk, de így.....
A nyilatkozatait el sem olvasom, mert tuti agyvérzést kapnék tőle. Felőlem jöhet helyette Zidane, Inzaghi vagy Pirlo nem érdekel, de nem látom mitől fog elindulni felfelé a csapat, ha egy éve folyamatosan süllyedünk vele. Említette valaki a Bayern-t. Érdekes, ott szezon közben egyik hétről a másikra rendbe lehetett tenni a csapatot. Nyilván jobb lenne ha az új edzőnek lenne 2 hónapja felkészíteni a csapatot, de szarriból nem nézem ki, hogy ami nem ment 12 hónap alatt az majd megy neki 14-16 alatt.

Egyrészt Sarri ennél sokkal nagyobb paraszt volt Nápolyban, valamit tanult már ezen a téren. Ettől függetlenül emiatt nekem is mindig lesznek fenntartásaim vele kapcsolatban, de szezon közben nem érdemes váltani szerintem. Vagy a szezon végén, vagy egy évvel később, de nem lesznek jó opciók szezon közben.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 23:14

Malloy írta:

Gyűlölöm, hogy a talpig Úriember Allegri után ezt a büdös parasztot kell a Juventus élén látnom. 
Benito írta le számomra a legtalálóbban, valami ilyesmi volt: Mintha egy lila-neonzöld csíkos susogós melegítőt húznál a Dávid szoborra. 
Egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Akkor is nehezen menne, ha mindenkit fossá vernénk, de így.....
A nyilatkozatait el sem olvasom, mert tuti agyvérzést kapnék tőle.

Így azért nehéz hideg fejjel mérlegelni...

Allegriből is mi faragtunk gentlemant, a Milannal még bőven ment a suttyó bírózás meg Muntari. Nyilván nincsenek egy lapon ezen a téren, de olyan távol sem. Nem gondolom, hogy a suttyó mivolta befolyásolna bármit is a csapat teljesítményén, bár sem ezt, sem az ellenkezőjét nem fogja senki megerősíteni.
Vissza az elejére Go down
Malloy
Segédedző
Segédedző



Posts : 2371
Join date : 2017. Feb. 01.
Age : 38
Location : Szolnok

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 21:48

Krisz írta:


Ha a fos másik verzióját kapjuk csak (lásd Allegri-Sarri), akkor nem éri meg. Ha a semmiért váltottunk edzőt, akkor a váltás költségei miatt nem éri meg. A bukás kockázatát szvsz növeli, hogy garantáltan kevesebb idő lesz idén az alapozáshoz, ezért ha hozunk valakit más szemlélettel, akkor sanszosan nem lesz elég ideje átprogramozni a csapatot egy másfajta focira.

A nyári/őszi mercatonk egyébként részemről kulcsfontosságú. Ha nem igazolunk senki mást (szvsz Kula fontos szerepet kaphat, de nem ő lesz a döntő tényező, Artúr meg Khedira2), akkor azért nekem is vannak fenntartásaim, optimistan vizsgálva Sarrit, sem hiszem hogy csakis egyedül idő kell neki a mostani keret mellett, hanem új igazolások is. Ha pedig ennek megfelelően korrigálunk a kereten akkor ő 1 év előnyben van a csapatépítés terén, mint az, akit a helyére hoznánk.

Gyűlölöm, hogy a talpig Úriember Allegri után ezt a büdös parasztot kell a Juventus élén látnom. 
Benito írta le számomra a legtalálóbban, valami ilyesmi volt: Mintha egy lila-neonzöld csíkos susogós melegítőt húznál a Dávid szoborra. 
Egyszerűen nem veszi be a gyomrom. Akkor is nehezen menne, ha mindenkit fossá vernénk, de így.....
A nyilatkozatait el sem olvasom, mert tuti agyvérzést kapnék tőle. Felőlem jöhet helyette Zidane, Inzaghi vagy Pirlo nem érdekel, de nem látom mitől fog elindulni felfelé a csapat, ha egy éve folyamatosan süllyedünk vele. Említette valaki a Bayern-t. Érdekes, ott szezon közben egyik hétről a másikra rendbe lehetett tenni a csapatot. Nyilván jobb lenne ha az új edzőnek lenne 2 hónapja felkészíteni a csapatot, de szarriból nem nézem ki, hogy ami nem ment 12 hónap alatt az majd megy neki 14-16 alatt.
Vissza az elejére Go down
Malloy
Segédedző
Segédedző



Posts : 2371
Join date : 2017. Feb. 01.
Age : 38
Location : Szolnok

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 21:29

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 7b3a9010

Ebből 10 az utolsó 5 fordulóban jött össze.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3542
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 21:14

Veretes névsor:
Danilo, Rugani, De Sciglio, Matuidi, Khedira.
Ramsey és DC rögtön mögöttük.
Chiello és Gigi nyilván levezetőben.
Bernát idén vakhomály.
Higannyal máris egy kezdőre való gyorsan pótolandó játékos.
+ CR7 meddig top? Bonu már nem top? Alex Sandro formája mint a szélkakas.

Új irracionális szám (nevezetes, szakaszosan nem ismétlődő végtelen tört) a Sarri-állandó, vagyis a posztra csere és a bagórágás hányadosa a második félidőben.

Megyek inkább a "Mit iszol most?" topicba.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 20:10

Nézzük reálisan a helyzetet. Bármennyire is szeretném én is, hogy Sarriout legyen a BL (-kiesés) végeztével, azt leszámítva, hogy valami csoda folytán elbukjuk a bajnokságot, a bagós kirúgása nincs az asztalon. Ezt mondjuk nem egy irdatlan szar formában lévő Lazio elleni győzelem után kellett volna megerősíteni, de Paratici szívecskéje szépen megnyugodott, hogy nem lesz totális kudarc az első edzőválasztása. Mert valóban nem az, ezzel kapcsolatban Krisszel egyet is értek, csak én bevállalnám a rizikót a látottak alapján. De mondom, ez nem lesz tétel a szezon végén. Úgyhogy el kell fogadni, hogy egy kiismerhető futballt erőltető, szimpatikus nyertes, de amúgy vesztes típusú nyilatkozatokat tevő - és nyilatkozattól függetlenül is ebbe a kategóriába sorolandó - edzővel vágunk neki a következő szezonnak. Szomorú, mert szerintem ő nem tudja kihozni a keretből a maximumot, képtelen a taktikai tökéletesítgetésen túl - ami amúgy nem jött össze eddig - más problémákra fókuszálni. A rosszabb az, hogy ezt igazából kvázi le is nyilatkozza, a csapat sebezhető, az ellenfelek megérzik a vérszagot, egyszerűen nem hiszem, hogy Sarrival a 10. is meglehet. De ha marad, akkor cáfoljon rám.
Ha marad, akkor a legtöbb, amit tenni lehet, hogy a vezetőség rakjon oda neki egy hatfős minőségi középpályát. Legyen öt, kötve hiszem, hogy a Ramsey-Khedira-Matuidi trió mindegyikétől meg lehet szabadulni, szerintem Matuidi maradni fog. Nálam Allan simán szóba jönne, tapasztalt, izmot hozna a középpályára. Azért tegyük hozzá, ha a Bentancur-Arthur-Rabiot trióval akarjuk a kezdőt kirakni, az tapasztalat hiánya miatt megint csak sebezhető lesz. Locatellivel ez a probléma megint csak nem oldódik meg, bár 30 milláig szerintem simán kellene, aranyár lenne egy olasz tehetségért. A másik pedig egy jobbhátvéd, aki lehet Cuadrado helyettese, vagy beletolunk egy komolyabb összeget, és Ricardo Pereiranál bepróbálkoznánk. Azért láthatóan Daniloval Sarri nem tud mit kezdeni (mondjuk a Real-City évek alapján ezt nem írnám a számlájára), De Sciglio meg nem több egy megbízható cserealapnál, kisebb csapatok ellen tökéletes, de többre nem taksálható. Neki szerintem egy háromvédős szisztémában lenne helye, a védekezést megoldja, támadásokba nem kell bekapcsolódnia, Conte tudna vele mit kezdeni, kár, hogy nem akar.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 17:14

Malloy írta:
mi az a dolog ami miatt nem éri meg “kockáztatni” és elküldeni a G€cibe (ahova való) a vén parasztot?

Ha a fos másik verzióját kapjuk csak (lásd Allegri-Sarri), akkor nem éri meg. Ha a semmiért váltottunk edzőt, akkor a váltás költségei miatt nem éri meg. A bukás kockázatát szvsz növeli, hogy garantáltan kevesebb idő lesz idén az alapozáshoz, ezért ha hozunk valakit más szemlélettel, akkor sanszosan nem lesz elég ideje átprogramozni a csapatot egy másfajta focira.

A nyári/őszi mercatonk egyébként részemről kulcsfontosságú. Ha nem igazolunk senki mást (szvsz Kula fontos szerepet kaphat, de nem ő lesz a döntő tényező, Artúr meg Khedira2), akkor azért nekem is vannak fenntartásaim, optimistan vizsgálva Sarrit, sem hiszem hogy csakis egyedül idő kell neki a mostani keret mellett, hanem új igazolások is. Ha pedig ennek megfelelően korrigálunk a kereten akkor ő 1 év előnyben van a csapatépítés terén, mint az, akit a helyére hoznánk.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 16:43

tjunior írta:

Tegnap a jutyubon néztem a Karrotta-közlönyt, az egyik videóban volt egy sztori ami szerintem jól illik ide. A Nokiáról szólt, bemutatták az Iphonet, a finnek meg azt mondták kösz nem és egy pár negyedévig még ment is a szekér, rekordeladás stb. aztán látjuk mi lett, a vállalat már rég hulla volt amikor még jött a nagy pénz. Na most kicsit melodramatikusan nálunk is ez a helyzet. Oké, idén is megvan a scudetto, ez pedig tökéletes elfedi a komoly problémákat. Szigorú magánvélemény de az ide bajnokság már csak lendületből van meg, az utóbbi évek tudatos munkája még viszi előre a csapatot de a gépezet már döglődik és Sarri egy év alatt nem tett semmit a megjavítására, én legalábbis a nyomát nem látom. Most kellene lépni és nem megvárni még teljesen beprekepál  a gép.

Annyi a bajom ezzel a párhuzammal, hogy mi az iphone meg a smartphone trend a mi esetünkben? Ez a hasonlat tökjól ülne Zemanra, egyszer ő is kurvajól csinált valamit ami működött, aztán elszaladt mellette a világ. Ha Sarri végig nyomatta volna azt a játékot, mint a Napoli elleni 4-3nál ("sarriball") akkor azt mondanám, hogy jogos, de kb 2 meccsen játszottuk azt, aztán rögtön váltott is. Pont a közvetlen riválisainkra igaz, hogy ugyanazt nyomják ~10 éve (Conte, Gasp).
Nekem az egyik kedvenc filmem a Moneyball, Billy Beane feltalálta az iphonet. Onnantól kezdve aki nem alkalmazta azokat a módszereket amivel ő sikeres lett a Nokia útjára lépett. Én ezt a dolgot (forradalmi újítást, trendet) nem látom a mostani fociban (olasz vagy nemzetközi).
Illetve igen, pont azt a szemléletet látom a vezetőségnél, ami a Nokiánál hiányzott. Az utóbbi X év BL győztesei mind proaktív focit nyomtak, ők meg hoztak egy olyan olasz edzőt akinek nem a tradicionalis olasz reaktív foci a filozófiája, hanem a birtoklós, sokat passzolós, presszingelős támadó foci. Simán igazad lehet, hogy amit Sarri csinál az nem jó, és kevés lesz ő ehhez a projekthez, - és itt jön az én szigorú maganvélemenyem - de az nem a csődöt jelenti majd hanem egy gyenge negyedévet vagy évet. Ha mondjuk Sarri annyira elbaszná az egészet, hogy nem jutnánk tovább a BL csoportunkból és lecsúsznánk a BL helyről, az lenne az az eshetőség amit írtál, de ezzel a kerettel, ebben a mezőnyben szerinted nem futnánk be legalább a 4. helyre? Sarri is hozná ezt legrosszabb esetben is, tehát egy papíron jobb edző hiányában nem szükséges az edzőcsere. Ha pedig így alulteljesít, akkor jövőre lehet hozni valakit helyette.

Ha a mostani hulladék sorozatunkat átmentjük a következő szezonra akkor lehet belőle szopóág, de engem az nyugtat, hogy rengeteg másik csapat (közvetlen vetélytársak is) is vergődik, ami arra utal, hogy ez a corona helyzethez köthető. Mondjuk ha szeptember elején indítanák a következő szezont és esetleg sokáig mennénk a BLben, akkor az biztos cinkes lenne.

Malloy kolléga kérdése is remek, milyen pluszt kaptunk? Szerintem amit ki lehet emelni az az, hogy bizonyos játékosok egyénileg nagyot fejlődtek/beépültek: Dybala, De Ligt, Bentancur, Cuadrado, Rabiot, emellett senki sem épült le.
Adott esetben ezt lehet Allegri is hozta volna, bár Dybalaval ő pont nem boldogult - tavaly konkrétan mindenki (én is) el akarta adni.
Vissza az elejére Go down
Malloy
Segédedző
Segédedző



Posts : 2371
Join date : 2017. Feb. 01.
Age : 38
Location : Szolnok

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 14:35

Megfelelő hír következik: Costa megsérült. 15 nap szóval a bajnokság neki off.

Én abból a szemszögből nézném inkább amit Krisz irt, (risk-reward), hogy adott-e egyeltalán Sarri valami pluszt a csapatnak?
A negatívumokat mind látjuk, de mi az a dolog ami miatt nem éri meg “kockáztatni” és elküldeni a G€cibe (ahova való) a vén parasztot? Ezt a keretet nem vinné el minimum ilyen szinten más is a bajnoki címig, neadj Isten nézhető játékkal vagy minimális szenvedéllyel? Vagy úgy hogy nem kapunk 50 gólt a bajnokság végéig...
Vissza az elejére Go down
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3282
Join date : 2012. Nov. 06.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 14:13

Krisz írta:
A tegnapi gyalázat volt, de ez még mindig a Juventus, továbbra is a bottom line a lényeg. Az pedig ugyanúgy az, hogy 3 pont hiányzik a scudettohoz, mi pedig a már tuti bentmaradó Samppal játszunk. Ha pedig úgy alakul hogy jövőre szakad meg a sor, akkor Sarri tökéletes bűnbak lesz.
Tegnap a jutyubon néztem a Karrotta-közlönyt, az egyik videóban volt egy sztori ami szerintem jól illik ide. A Nokiáról szólt, bemutatták az Iphonet, a finnek meg azt mondták kösz nem és egy pár negyedévig még ment is a szekér, rekordeladás stb. aztán látjuk mi lett, a vállalat már rég hulla volt amikor még jött a nagy pénz. Na most kicsit melodramatikusan nálunk is ez a helyzet. Oké, idén is megvan a scudetto, ez pedig tökéletes elfedi a komoly problémákat. Szigorú magánvélemény de az ide bajnokság már csak lendületből van meg, az utóbbi évek tudatos munkája még viszi előre a csapatot de a gépezet már döglődik és Sarri egy év alatt nem tett semmit a megjavítására, én legalábbis a nyomát nem látom. Most kellene lépni és nem megvárni még teljesen beprekepál  a gép.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 12:17

CsT írta:

Csak sajnos ez sorozatban az ötödik ilyen meccs volt kb, Sarri indokai egyre röhejesebbek, a játéka nem működik, a meccsbe nem tud belenyúlni, a fiatalokhoz szintén nem nyúl még végső esetben sem, tegnap pl Bekúr már lépni nem bírt az utolsó 10 percben nyugodtan be lehetett volna küldeni a helyét Muratorét vagy akárkit.

Mi fog változni jövőre Artúrral, Kuluval meg pl Milikkel? Semmi, ugyanezt fogjuk játszani ha működik ha nem. Totál zsákutca az egész.

Egy biztató volt tegnap, az pedig Rabbi aki nyomott 6 tackle-t és kb többet futott mint bekúr és remzi együtt.

Azt hiszem ezzel kapcsolatban már litániákat írtam, szóval nem mennék megint bele. Annyit mondok, hogy #1 ahogyan tavaly is (kellett volna), azt kell megnézni milyen lehetőségeink vannak most, azok reálisan hova vezethetnek, felmérni a risk-rewardot és dönteni. #2 szerintem Kula sokat fog jelenteni, főleg ha kiszállunk Kosztaból. Ő az a típus aki melózik is, és mellette támadásban is aktív (ami nem mondható el Bernátról). Én erősen bízom azért abban, hogy jön még valaki középre (Locatelli), mert Artúr khedirázását nem fogjuk elbírni (ha olyannak bizonyul majd a kölyök, mint amire én számítok). Benővel és Rabiotval viszont elég izmosak vagyunk - ilyen box to boxunk Pogba óta nem volt, annyi hogy atom bal lábas, jobb oldalon közel sem tud annyit nyújtani. Emellett szvsz csak takarításra meg értelmes szélsővédőkre van szükség a padra, esetleg Szandit lecserélni Alabara. Ez aligha irreális mercato még a corona idején sem.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10538
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 10:58

Krisz írta:
A tegnapi gyalázat volt, de ez még mindig a Juventus, továbbra is a bottom line a lényeg. Az pedig ugyanúgy az, hogy 3 pont hiányzik a scudettohoz, mi pedig a már tuti bentmaradó Samppal játszunk. Ha pedig úgy alakul hogy jövőre szakad meg a sor, akkor Sarri tökéletes bűnbak lesz.
Csak sajnos ez sorozatban az ötödik ilyen meccs volt kb, Sarri indokai egyre röhejesebbek, a játéka nem működik, a meccsbe nem tud belenyúlni, a fiatalokhoz szintén nem nyúl még végső esetben sem, tegnap pl Bekúr már lépni nem bírt az utolsó 10 percben nyugodtan be lehetett volna küldeni a helyét Muratorét vagy akárkit.

Mi fog változni jövőre Artúrral, Kuluval meg pl Milikkel? Semmi, ugyanezt fogjuk játszani ha működik ha nem. Totál zsákutca az egész.

Egy biztató volt tegnap, az pedig Rabbi aki nyomott 6 tackle-t és kb többet futott mint bekúr és remzi együtt.
Vissza az elejére Go down
zetterberg40
Allegri jobbkeze
zetterberg40


Posts : 4703
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 10:37

https://twitter.com/romeoagresti/status/1286382597937954816

Ennyi.
Vissza az elejére Go down
Krisz
Takaroggyon!!!



Posts : 8077
Join date : 2012. Nov. 05.
Age : 38
Location : Budapest

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 10:32

A tegnapi gyalázat volt, de ez még mindig a Juventus, továbbra is a bottom line a lényeg. Az pedig ugyanúgy az, hogy 3 pont hiányzik a scudettohoz, mi pedig a már tuti bentmaradó Samppal játszunk. Ha pedig úgy alakul hogy jövőre szakad meg a sor, akkor Sarri tökéletes bűnbak lesz.
Vissza az elejére Go down
simoon
Segédedző
Segédedző
simoon


Posts : 1279
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-24, 10:05

aludtam rá egyet, ám most is ugyanazt érzem
szégyen, Sári takarodj
Vissza az elejére Go down
http://windholz.wix.com/windholz
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3282
Join date : 2012. Nov. 06.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 23:14

Azért az ne vegyük el Szarytól, hogy kreatív. Kár hogy nem csapatépítésben vagy taktikában hanem magyarázkodásban. Azért vesztettünk mert túlságosan akartunk győzni....

CsT and LeRoi10 like this post

Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 23:02

CsT írta:

A végén még felbukkan a hotelszoba is és megint elveszi a mestertől a scudettot. Wink
Ha egyszer eljutunk addig, hogy a mindenkori Juventus edző arra fogja a formahanyatlást, hogy együtt nézték a TV-ben a rivális csapat meccsét és lesokkolta őket az amit ott láttak, akkor én felállok és kimegyek a stúdióból...

De komolyan, az még a " nehéz volt a levegőű" kifogás szintet sem ütötte meg.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10538
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 22:50

LeRoi10 írta:

Azt ne felejtsük el, hogy a Merda és az Atalanta is előttünk játszott megint a fordulóban. Az Inda döntetlen és a bergamói siker ránk rakta a terhet. Teljesen egyértelmű, hogy a sorsolás is ellenünk van.
A végén még felbukkan a hotelszoba is és megint elveszi a mestertől a scudettot. Wink
Vissza az elejére Go down
LeRoi10
Segédedző
Segédedző
LeRoi10


Posts : 2282
Join date : 2015. Feb. 24.
Age : 30

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 22:38

CsT írta:

Meg az a délutáni udinei meleg! Smile
Azt ne felejtsük el, hogy a Merda és az Atalanta is előttünk játszott megint a fordulóban. Az Inda döntetlen és a bergamói siker ránk rakta a terhet. Teljesen egyértelmű, hogy a sorsolás is ellenünk van.
Vissza az elejére Go down
Malloy
Segédedző
Segédedző



Posts : 2371
Join date : 2017. Feb. 01.
Age : 38
Location : Szolnok

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 22:19

Nem láttam a 2.félidőt! Ünnepeltek a srácok? Mindenki ott volt? Mi volt a bajnoki ünneplős pólók szlogenje? 😀
Próbáljátok ki, hogy nem nézitek ezt a szart, így tudtok rajta nevetni.
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10538
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:51

tjunior írta:
"Az Udinese remek játékosok áll, remek formában vannak az utolsó 6 meccsükből kettőt is megnyertek, a kiesés elől menekülnek, motiváltak."
Szári a meccs után
Meg az a délutáni udinei meleg! Smile
Vissza az elejére Go down
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10538
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:49

Menjünk szépen végig a meccsen mekkorát meccselt megint az öreg csikkes.

Első körben a legerősebb kezdőtől 3 helyen tértünk el. Danilo,Ramsey és Bernát kezdett Puli,Pjanic és Costa helyén. Ez a 3 ember volt szerintem ma a leggyengébb (+ Szandi). Remek húzás.

Játékunk megint nem volt, buzizzuk a labdát, lassan és körülményesen, aztán amikor látjuk, hogy lófasz se lesz belőle akkor ívelünk Dybalára....legalább a meccs vége felé húznánk középre Cérót, aki legalább magas és tud fejelni, de ahhoz formációt kellene váltani és ez felérne egy boszorkányüldözéssel, isten ments ilyet meghúzni egy meccsen belül, inkább cseréljük be posztra ugyanazokat az embereket mindig attól majd megzavarodik az ellenfél. Arra meg nincs értelmes válasz, hogy egy betömörülő csapat ellen mi a lófaszért Matuidit hozzuk be Pjanics helyett? Haragszunk rá mert elmegy vagy mi a tököm? Mondjuk én simán kinézem ebből a bigott pöcsből...

A csapat fizikálisan rottyon van, ami megint csak edzői stáb hozzáértését kérdőjelezi meg.

Megint egy picsán rúgott labdából rúgtunk gólt, az ellenfél meg olyat, hogy 4 Vs 2 -ben voltak a tizenhatoson belül.

5 meccs, 5 pont, 12 kapott gól, nálam ez védhetetlen. Nem érdekel, hogy bajnokok leszünk-e, Sarri nálam ma véglegesen megbukott minden szempontból.

simoon, LeRoi10, bombahoppa, Joe111 and Juve1974 like this post

Vissza az elejére Go down
Tankcsapda
Segédedző
Segédedző



Posts : 1928
Join date : 2015. Sep. 01.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:48

tjunior írta:
"Az Udinese remek játékosok áll, remek formában vannak az utolsó 6 meccsükből kettőt is megnyertek, a kiesés elől menekülnek, motiváltak."
Szári a meccs után

+
A játékosok fáradnak, a folyamatos meccsterhelés mellett a magas színvonalat nem lehet meccsről meccsre hozni, minden meccs nehéz, arra nem lehetett számítani, hogy Ronaldo nem lő gólt, a játékosok nem valósították meg, amit vártam tőlük.

Amúgy nem azért mondom, de az utóbbi 5 meccsen sikerült megverni a harmatgyenge Laziot. Komolyan mondom, Sarri mi a tökömért nem tud a koncentrációval egy kicsit is foglalkozni? Ezt a meccset be kellett volna húzni, vagy legalább a végén nem kikapni. Egyszerűen nem értem, a Milan, a Sassuolo és az Udinese fordított ellenünk, az Atalanta lefocizott minket, csak a gyenge Lazio ellen sikerült játszanunk. Fogja már fel a bagós vénember, hogy a legnagyobb baj a mentális gyengeség, ezzel kellene valamit kezdeni. Konkrétan az Atalanta elleni meccsen kívül nyertük volna az összes előbb felsoroltat, csak jött az áramszünet...kicsit sokszor. Sarri nyilatkozatát nagyon várom már, bár igazából a hajamat ki tudom tépni, amilyen vesztes jellegű nyilatkozatokat produkál.
Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3542
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:31

tjunior írta:
Utolsó 5 meccs 5 pont 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség 10-12 gólkülönbség. A Juventus 5 meccsen 12 gólt kap. -ilyen mikor volt a 2.vh előtt?
Durva leszek, lexarom a scudettót. Azért húzzuk be mert ez a nímand 1 év alatt nem tudta MÉG annyira leépíteni Allegri munkáját, hogy elbukjuk, ja meg az ellenfelek balfaszok.
Pont ezt nézem. Itt is hagyom.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Screen14

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3542
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:30

CsT írta:

Ez már több mint szégyen, 4-5. meccse van ugyanez az akaratgyenge motiválatlan, kilátástalan játék amit nyugodtan nevezzünk csak Sarriballnak.
... és bazmeg mindet láttam.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
tjunior
Allegri jobbkeze



Posts : 3282
Join date : 2012. Nov. 06.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:30

Utolsó 5 meccs 5 pont 1 győzelem 2 döntetlen 2 vereség 10-12 gólkülönbség. A Juventus 5 meccsen 12 gólt kap. -ilyen mikor volt a 2.vh előtt?
Durva leszek, lexarom a scudettót. Azért húzzuk be mert ez a nímand 1 év alatt nem tudta MÉG annyira leépíteni Allegri munkáját, hogy elbukjuk, ja meg az ellenfelek balfaszok.

CsT likes this post

Vissza az elejére Go down
bombahoppa
Allegri jobbkeze
bombahoppa


Posts : 3542
Join date : 2015. May. 10.
Age : 51
Location : all around You everywhere

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:29

Eljött az az idő, amikor nincsenek szavaim.

_________________
a televizenyős düggönypakli
Vissza az elejére Go down
https://vote4bombahoppa.blogspot.com/
CsT
Takaroggyon!!!
CsT


Posts : 10538
Join date : 2012. Nov. 05.

Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime2020-07-23, 21:27

_DREAM_ írta:
Idegenben nem illik bajnoksagot unnepelni... Smile


Szégyen?
Ez már több mint szégyen, 4-5. meccse van ugyanez az akaratgyenge motiválatlan, kilátástalan játék amit nyugodtan nevezzünk csak Sarriballnak.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom





Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1   Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1 I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Udinese - Juventus 2020.07.23 19:30(!!!) Digi1
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Juventus - Udinese COPPA 2020.01.15. 20:45 Sport2
» Udinese - Juventus 2018.10.06 18:00 Digi1
» Udinese - Juventus, 2017.10.22., 18:00, Digi1
» Udinese - Juventus, 2015.02.01. 15:00 Digi1
» Udinese - Juventus 2017.03.05 15:00 Digi1

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bianconeri Blog - Forza Juventus! :: Ha Muntari gólját megadták volna! :: Serie A - Coppa Italia-
Ugrás: