Én most egy meccset engedélyetekkel kihagyok. Kicsit kiégtem.
Ilyenkor egyedül az színezi a dolgot, hogy van-e esetleg valami ügyes primaveras akiben lehet majd reménykedni. Mivel már eladtuk, Muratore már nem igazán hoz lázba, de a többit megnézném.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Ez a csapat egyébként teljesen kész van. Mind szellemileg mind fizikailag le van lakva az egész keret. Egy pihent Lyon simán f@szrahúzza ezt a bagázst, amit titkon remélek is, hátha elküldik a bagóst.
Higuaín olyan mint egy 40+ os öregfiú aki 4 éve visszavonult és lemegy focizni a volt csapatához egy edzőmeccsre, ami előtt közvetlen be is tolt 3 sajtburgert.
Jó hát a támadóharmadban megállt a tudomány, de a Sampnak amúgy köze nem volt a meccshez, volt pár kontrájuk, ami nem volt igazán veszélyes. Emellett vezetünk, én biztosan nem fogom telesírni a párnámat, ha így hozzuk a fennmaradó meccseinket.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Azt kihagytad, hogy megint az Inda után kell játszanunk. Így amíg ők tét nélkül nyertek, rajtunk van a nyomás. ugyanez a Lazióval. Ciro mesterhármasa után persze, hogy Ronci nem tud teljesíteni. Mindenhol csak a nyomás.
Továbbá azt, hogy a heti két meccses erőltetett menetben rengeteg játékosunk nem áll rendelkezésre, most is megsérült kettő, egyszerűen nem tudok kikből válogatni, kész csoda, hogy az 5. lehetőség elmulasztása után tudtam pihentetni Bentancurt. Arról meg nem tehetek, hogy a játékosok a túlzott győzni akarás miatt a védekezésre már oda sem figyelnek, vissza nem foghatom őket, ha gólokat akarnak szerezni.
Komolyan, mintha Ranieri tért volna vissza hozzánk a kifogásaival, de talán még rosszabb. Jó neki a győzni akarással magyarázni egy vereséget? Amikor ezt olvastam...az jutott eszembe, hogy azonnal ki kell rúgni. Egy Juventusnál ilyen filozófiát nem vallhat egyetlen edző sem. Ha fos a játék, de jönnek az eredmények, az rendben van, ha szép a játék is hozzá, az csodálatos. De törekedjünk arra, hogy az eredménycentrikusság előzze meg a szép játékot. Persze az jó, ha azt látja az ember, hogy az a gól a játék képe alapján jönni fog, mert nincs más lehetőség, ez Sarrinál nincs meg sajnos. Ezek alapján Sarri annyira sokat mégsem változott a Napoli óta, vagy csak kereste a megfelelő kifogást az újabb bukta után.
De fog hiányozni Pjanic, ezek a fineszes megoldások egyik középpályásunkban sincsenek meg.
" A samp kiváló csapat, ezt bizonyítja előkelő helyezése a tabellán. Már nincsenek kiesés gondjaik így nyomás nélkül felszabadultan játszhatnak. Nagyon meleg van és a késői időpont sem kedvez a srácok bioritmusának." Sarri
Azt kihagytad, hogy megint az Inda után kell játszanunk. Így amíg ők tét nélkül nyertek, rajtunk van a nyomás. ugyanez a Lazióval. Ciro mesterhármasa után persze, hogy Ronci nem tud teljesíteni. Mindenhol csak a nyomás.
" A samp kiváló csapat, ezt bizonyítja előkelő helyezése a tabellán. Már nincsenek kiesés gondjaik így nyomás nélkül felszabadultan játszhatnak. Nagyon meleg van és a késői időpont sem kedvez a srácok bioritmusának." Sarri