Bianconeri Blog - Forza Juventus! A Bianconeri Blog saját Juventus fórumja. Szeretettel látunk minden kulturált fórumozót! |
|
| Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 | |
|
+7bombahoppa _DREAM_ tjunior Krisz Tankcsapda LeRoi10 CsT 11 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-20, 18:53 | |
| - Krisz írta:
Kurvanagy csalódás, hogy nem kezd Frabotta. Attól tartok ez megint káosz lesz. Remélem amúgy, hogy Chiesat teszi balra. Igen, én is erről álmodom. Csak a gond az, hogy Pirlo egyszer már próbálkozott ezzel a Roma ellen, úgy tűnik, Frabottaban annyira nem bízik, hogy komolyabb meccsen játsszon, és inkább bevállalja Cuadradot is a balon. Jó lesz ez a hibrid formáció, ha Sandro visszatér, Cuadrado meg kerüljön csak vissza a jobb oldalra, ott klasszis, balon meg elég gyatra. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-20, 18:37 | |
| - Tankcsapda írta:
- Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini - Chiesa, Bentancur, Rabiot, Cuadrado - Ramsey - Kulusevski, Morata.
A padon 8 csere 2 kapussal. Kurvanagy csalódás, hogy nem kezd Frabotta. Attól tartok ez megint káosz lesz. Remélem amúgy, hogy Chiesat teszi balra. | |
| | | Tankcsapda Segédedző
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-20, 18:19 | |
| Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini - Chiesa, Bentancur, Rabiot, Cuadrado - Ramsey - Kulusevski, Morata.
A padon 8 csere 2 kapussal. | |
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-19, 23:21 | |
| - Krisz írta:
Nincs gond szerintem Frabottaval, azt simán hozza amit Cuadrado a bal oldalon, szóval nem sok értelmét látom a kínlódásnak. Én amúgy Chiesa helyett Cuadradoval kezdenék, és nem most kísérleteznék Bernáttal akármilyen poszton. Ha pedig Ramzi egészséges, akkor ugyanazt tenném fel amit a Samp ellen CR helyett Dybalaval. Chiesa szerintem fasza lesz, de van elég bajunk a labdavesztései nélkül is, minél kevesebb helyen alkalmaznék új arcokat. Nem mondom, hogy a srác Sandro konkurenciája lehet, de szerintem is tisztességes teljesítményt nyújt, pozitív csalódás. Cuadrado eleve nem tud a balon játszani, világéletében a jobb oldalon játszott. Chiesat azért kellene játszatni, mert hétvégén nem játszhat, most a vírushelyzet miatt ennek is van jelentősége. | |
| | | Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-19, 22:36 | |
| - Tankcsapda írta:
Én olyan kezdőt is olvastam, ahol Dybala bekerül a kezdőbe, Portanova ki, ezenkívül a hétvégi kezdő marad. Amúgy értem én, hogy Pirlo nagyon meg akarja valósítani ezt a hibrid formációt, hogy bármikor lehessen váltani háromból négy védőre, de biztos, hogy nincs más megoldás, minthogy Cuadrado legyen a bal oldalon? Inkább Danilo húzódjon balra, és Demiral legyen megint kezdő, de Cuadrado halálra van ítélve a balon.
Nálam ez lenne a kezdő:
Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Frabotta - Chiesa, Morata, Dybala/Kulusevski.
Sandro épüljön fel minél hamarabb, vele sokat nyerne Pirlo. Akkor kiverné a fejéből ezt az eredendően elhalt Cuadrado-bal oldal ötletet is. Nincs gond szerintem Frabottaval, azt simán hozza amit Cuadrado a bal oldalon, szóval nem sok értelmét látom a kínlódásnak. Én amúgy Chiesa helyett Cuadradoval kezdenék, és nem most kísérleteznék Bernáttal akármilyen poszton. Ha pedig Ramzi egészséges, akkor ugyanazt tenném fel amit a Samp ellen CR helyett Dybalaval. Chiesa szerintem fasza lesz, de van elég bajunk a labdavesztései nélkül is, minél kevesebb helyen alkalmaznék új arcokat. | |
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-19, 21:53 | |
| - CsT írta:
- Hát sok jó hír nincs, egyedül Remzy térhetett vissza a sérültek közül. Pirlo szerint nagyon fontos az első meccs, de sok változás nem lesz a kezdőben, Dybcsi durcizott egy kicsit, hogy nem játszott a Crotone ellen, de Szundi szerint megbeszélték a dolgokat. Én elég negatívan állok a meccshez, valahogy nem hiszem, hogy a szombati katyvaszból pár nap alatt összeáll valami.
Én ezt a kezdőt láttam 2 helyen is:
Csecs - Dani,Bonu,Cselló - Bernát,Artúr,Bekúr,Puli - Chiesa,Morata,Kulu Nem is tudom mi a szörnyűbb, hogy Bernát kezdeni fog vagy hogy Puli esetleg megint a bal oldalon játszik esetleg Artúr újabb szerepvállalása egy 2 fős kp-n. Én olyan kezdőt is olvastam, ahol Dybala bekerül a kezdőbe, Portanova ki, ezenkívül a hétvégi kezdő marad. Amúgy értem én, hogy Pirlo nagyon meg akarja valósítani ezt a hibrid formációt, hogy bármikor lehessen váltani háromból négy védőre, de biztos, hogy nincs más megoldás, minthogy Cuadrado legyen a bal oldalon? Inkább Danilo húzódjon balra, és Demiral legyen megint kezdő, de Cuadrado halálra van ítélve a balon. Nálam ez lenne a kezdő: Szczesny - Danilo, Bonucci, Chiellini - Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Frabotta - Chiesa, Morata, Dybala/Kulusevski. Sandro épüljön fel minél hamarabb, vele sokat nyerne Pirlo. Akkor kiverné a fejéből ezt az eredendően elhalt Cuadrado-bal oldal ötletet is. | |
| | | LeRoi10 Segédedző
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-19, 21:41 | |
| Calma.
Lehetséges, hogy én állok rosszul a szezonhoz, de felkészülés és tapasztalat hiányában én az első 10 meccset Pirlo útkeresésének veszem. A reális elvárás, hogy januárban még minden fronton életben legyünk. Persze nem azt mondom, hogy engedjük el az első meccseket, de ne várjuk el, hogy egy 0 kilométeres edző kaszaboljon már az első meccstől.
Valószínűleg Pirlo is látta Arthur játékát hétvégén, Cuadrado szerencsétlenkedését a bal oldalon, stbb.. Ha mégis ezt próbálná meg annak megvan az oka. De egyébként szerintem nem ez lesz. | |
| | | CsT Takaroggyon!!!
| Tárgy: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 2020-10-19, 21:02 | |
| Hát sok jó hír nincs, egyedül Remzy térhetett vissza a sérültek közül. Pirlo szerint nagyon fontos az első meccs, de sok változás nem lesz a kezdőben, Dybcsi durcizott egy kicsit, hogy nem játszott a Crotone ellen, de Szundi szerint megbeszélték a dolgokat. Én elég negatívan állok a meccshez, valahogy nem hiszem, hogy a szombati katyvaszból pár nap alatt összeáll valami. Én ezt a kezdőt láttam 2 helyen is: Csecs - Dani,Bonu,Cselló - Bernát,Artúr,Bekúr,Puli - Chiesa,Morata,Kulu Nem is tudom mi a szörnyűbb, hogy Bernát kezdeni fog vagy hogy Puli esetleg megint a bal oldalon játszik esetleg Artúr újabb szerepvállalása egy 2 fős kp-n. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 | |
| |
| | | | Dinamo Kijev - Juventus 2020.10.20 18:55 Spíler2 | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|