Egyébként az utolsó kifogásról nem is emlékeztünk meg.
Sarri szerint ha a BL -mint a bajnokság - 1 tabellából állna, akkor kb 2-3. helyen állnánk. Ehelyett meg most kiestünk. Ez már a Horváth Feri-Csank János szint.
Sarrit úgy látszik mindenki utálta mint a szart. Még Giorgio vagy Gigi - mint csk/senior - sem írt semmit eki búcsúzóul. Gondolom ezért lett elsősorban kibaszva és kapott volna türelmet ha nem ez a helyzet.
Dybala és Bonucci búcsúzott tőle instagramon, plusz talán Danilo említette az üzenetében.
Cselló és Ronci sem csípte az öreg módszereit a hírek szerint. Előbbi meglepő, mert ő kb az a típus, aki mindenkivel kijön, bratyizik.
Krisz Takaroggyon!!!
Posts : 8523 Join date : 2012. Nov. 05. Age : 38 Location : Budapest
Sarrit úgy látszik mindenki utálta mint a szart. Még Giorgio vagy Gigi - mint csk/senior - sem írt semmit eki búcsúzóul. Gondolom ezért lett elsősorban kibaszva és kapott volna türelmet ha nem ez a helyzet.
Malloy Segédedző
Posts : 2488 Join date : 2017. Feb. 01. Age : 39 Location : Szolnok
Ezt már szeretem. Elmegyek pár napra részegeskedni, és mire kijózanodok már nem a csikkes az edző! A Bl meccset nem néztem, ahogy az utolsó 3 bajnokit sem. Pont kezdtem beletörődni, hogy egy ideig nem kell Juve meccsek miatt izgulni, mert én ezen a szaron nem vagyok hajlandó idegeskedni. Erre jön ez!!!!négy!!!
Az aroundturin-os srác írta le a legjobban mit érzek pontosan én is. Nem akarom idézni, de a lényeg nagyjából az, hogy az utóbbi évtizeddel ellentétben először nincsenek nagy elvárásaim, hanem nyugalom telepedett rám. Alig várom, hogy újra üvölthessem a nevét a stadionban!!!
Akkor ezek szerint Pirlo megint csak egy B (C,D,..) terv? Különben minek nevezték volna ki 1 hete az U23-hoz. Ha meg tényleg rég eldőlt,akkor miért nem dobtuk akkor? A játék és eredmények alapján nem lett volna nagy rizikó benne,mert így levezenyélte volna az elmúlt 2 hetet még Chiellini vagy Buffon is edző nélkül. Nem lehet azt mondani,hogy különosebben megzavarta volna a csapatot,ha alapból nem volt meg már a közös hang. Az az irány tetszene,ha fiatal olaszokhoz nyúlnánk az ilyen kisiklott játékosok helyett.
És a BL-ben bemelegít? Akkor ha elhasal a csapat, kapott volna kapásból egy negatív impulzust, erre senkinek semmi szüksége nem lett volna, plusz a vezetőség is össztűz alá kerül. Én úgy gondolom, hogy az első váltási gondolat a Lyon elleni első meccsen történhetett, az is egy elfogadhatatlan produkció volt. (bennem először akkor fogalmazódott meg, azt nem lehetett semmivel magyarázni) Aztán láthatóan a karantén utáni visszatérés sem sikerült a legjobban, ami megerősítette a vezetőket abban, hogy váltani kell.
Amit én remélek Pirlotól, hogy már most felmérte, hogy sokkal célravezetőbb egy biztonságosabb passzjátékra és hatékonyabb védekezésre alapozni, türelmesebben játszani, jobban kidolgozva a helyzeteket. Európai focit akar Pirlo, ez sok mindent jelenthet, viszont annyi biztos, ha übertámadó futballt akar produkálni, abban vannak jobbak, kezdve a PSG-től a Cityn át a Liverpoolig, és a játékosállományuk is papíron erősebb hozzá.
sneco7 Gyúró
Posts : 737 Join date : 2014. May. 01. Age : 37 Location : Tevel
Paratici hivatalos indoklása szerint már régebben eldőlt a bagós sorsa mégpedig azért mert nem találta a közös hangot a csapattal.
Remélem ezzel Jorginho és Milik le is kerül a radarról.
A sajtó már meg is pörgette a bullshit generátort, hogy Szundi Chiesát és Tonalit akarja első sorban.
Akkor ezek szerint Pirlo megint csak egy B (C,D,..) terv? Különben minek nevezték volna ki 1 hete az U23-hoz. Ha meg tényleg rég eldőlt,akkor miért nem dobtuk akkor? A játék és eredmények alapján nem lett volna nagy rizikó benne,mert így levezenyélte volna az elmúlt 2 hetet még Chiellini vagy Buffon is edző nélkül. Nem lehet azt mondani,hogy különosebben megzavarta volna a csapatot,ha alapból nem volt meg már a közös hang. Az az irány tetszene,ha fiatal olaszokhoz nyúlnánk az ilyen kisiklott játékosok helyett.
Krisz Takaroggyon!!!
Említették, hogy mikor lesz a hivatalos bemutatás + sajtótájékoztató kombó? Vagy mivel az U23nál már ez megvolt így nem lesz újabb? Ilyenkor szokott lenni live stream hozzá, azt meghallgatnám.
Krisz Takaroggyon!!!
Nem tartom jó ötletnek Pirlo kinevezését, mert szerintem így, hogy olyanok is vannak a csapatban akikkel együtt játszott, nem tud elfogulatlan lenni és mondjuk Bonucci örökös játéklehetőséget kap.....
Na ez az egy, amit nem feltételeznék. 2015-ben távozott, alig van valaki a keretben, akivel együtt játszott (csak Buffon, Bonucci és Chiellini), biztos, hogy nem fogja őket csak azért kezdetni, mert korábban csapattársak voltak. Látatlanban azt mondom, hogy nem volt jó ötlet Pjanicot eladni, mert Pirlonak szüksége lesz egy tapasztalt mélységi irányítóra, bár amúgy ki tudja, milyen filozófiát fog képviselni és milyen játékrendszert preferál. Én rárepülnék Thiago Alcantarara, ha még nem késő.
Nem tartom jó ötletnek Pirlo kinevezését, mert szerintem így, hogy olyanok is vannak a csapatban akikkel együtt játszott, nem tud elfogulatlan lenni és mondjuk Bonucci örökös játéklehetőséget kap.....
Plusz ez volt a legolcsóbb megoldás, amíg Sarrinak kell 20m-et fizetni nem lesz pénz Pochettino 12m-es fizujára.
Uficsiálé. Ez gyorsan ment. Agnelli mániája hogy megtalálja a saját Guardioláját/ Zidaneját.
Azért mindketten kipróbálták magukat utánpótlás szinten, Pirlo viszont csak kinevezésig jutott, de nincs tapasztalata. Én anno Conte miatt is paráztam, mert korainak tartottam, most Pirlot még inkább korainak tartom. Sarri kirúgása jó döntés volt, Pirloval viszont iszonyatosan nagy rizikót vállalt Agnelli. Ha beválik, isteníteni fogják, ha bukik, akkor nagyot hasal Agnelli is.
Engem ez totál lesokkolt. Egyelőre nem tudom, hogy örülök-e neki.
Azt talán kijelenthetjük, hogy a következetesség nem jellemző a vezetőségre. Pirlo gyakorlatilag egy inverz Sarri, rajta a legócskább öltöny is úgy mint James Bondon, a bagós 30 éve űzi a szakmát Szundi meg nagyjából 2 edzést tarthatott az U23-as csapatnak.
bombahoppa Allegri jobbkeze
Posts : 3716 Join date : 2015. May. 10. Age : 51 Location : all around You everywhere
Profi munka folyik a csapatnál. Pirlot pár napja az u23as csapat edzőjének nevezték ki, szerintem még találkozni se találkozott velük, most meg átveszi az első csapatot. Persze benne van a pakliban hogy Pirlo megállja a helyét de akkor csak a disznó nagy szerencse dolga nem a tudatos tervezésé. Gáz. Marrottával elment a józan ész a klubtól.
Igen, ha ez előre tervezett lett volna akkor 1 hete nem nevezik ki.
Igazából a legsikeresebb klubok (pl Real) hasonló következetlenséggel hoznak hasonló döntéseket, mégis a legszűkebb elitben vannak. Az biztos, hogy Marotta nem a high risk - high reward típus, én azt is el tudom hinni hogy az ő mentalitásával soha nem tudnánk behozni a calciopoli miatt szenvedett hátrányunkat. Annak azért örülök, hogy az egészet lezongorázták egy fél nap alatt, most tényleg nincs semmi idő tökölni.
Uficsiálé. Ez gyorsan ment. Agnelli mániája hogy megtalálja a saját Guardioláját/ Zidaneját.
Az biztos hogy mindenki előre fog neki köszönni, visszatér az elegancia a kispadra, a branding mutató eleinte biztosan ezerrel pörög majd, a többi ERŐSEN kérdéses. Nyilván nem 0ról kell csapatot építenie, mint Ferraranak, de tekintve a csapat jelenlegi fizikai és mentális állapotát, illetve a lófasz előszezont és a folyamatosan erősödő ellenfeleket a scudettoval se lesz olyan helyzetben, mint idén Sarri, a BLről nem is beszélve.
A hivatalos komunikében kiemelték, hogy azért őt szerződtették, mert a klub hisz benne, hogy Pirloban megvan minden már most a sikerhez. 2 éves szerződést írt alá. Hát, sok szerencsét...
Profi munka folyik a csapatnál. Pirlot pár napja az u23as csapat edzőjének nevezték ki, szerintem még találkozni se találkozott velük, most meg átveszi az első csapatot. Persze benne van a pakliban hogy Pirlo megállja a helyét de akkor csak a disznó nagy szerencse dolga nem a tudatos tervezésé. Gáz. Marrottával elment a józan ész a klubtól.
Az szerintem tiszta sor hogy BLt akarunk nyerni, ez kb be is határolja az edző opciókat. Szvsz ha nem a Zidane, Allegri, Pöcs, Guardiola, Klopp poolból halászunk ki egyet az ugyanolyan szerencsejáték, mint Sarri volt. Mindezt úgy, hogy őt egy 20 millás költség terhe mellett és egy scudetto után kibasztuk szerintem elfogadhatatlan. Tudom beszéltünk arról, hogy Marottával a józan ész is távozott, azért remélem nem így lesz.
Poén volt
Amúgy Mandzukic belikeolta instán a hivatalos posztot Sarri kirúgásáról, meg tudom érteni. (Meg koszta is).
Az szerintem tiszta sor hogy BLt akarunk nyerni, ez kb be is határolja az edző opciókat. Szvsz ha nem a Zidane, Allegri, Pöcs, Guardiola, Klopp poolból halászunk ki egyet az ugyanolyan szerencsejáték, mint Sarri volt. Mindezt úgy, hogy őt egy 20 millás költség terhe mellett és egy scudetto után kibasztuk szerintem elfogadhatatlan. Tudom beszéltünk arról, hogy Marottával a józan ész is távozott, azért remélem nem így lesz.
Én Allegrire a szerencsefaktort nem terjeszteném ki. A leglogikusabb választás lenne abból a szempontból, hogy vele szerintem legalább 80 százalék az esély arra, hogy a 10. bajnoki cím is összejön, ez egy olyan körülmény, amit Agnelliék figyelembe vesznek (vettek?). az új edző személye esetében. Én ezért biztosan nem zárnám ki Maxit. Simán lehet, hogy egy év pihenő után legalább a Cardiff előtti szintet fogja hozni. A másik ok az, hogy nála jobban kevesen tudnak okosabban gazdálkodni a játékoskerettel, ő sosem kapott kész játékoskeretet. Emellett még Sturarot és Padoint is képes volt hasznossá tenni, ami nagy dolog. De rajta kívül mindenkinél megvan a szerencsefaktor.
Szerintem a halmazból Zidanet, Pepet és Kloppot zárjuk ki, Zidane és Klopp elérhetetlenek, Pep meg csillagászati fizetése miatt...nos még inkább az. Az is tiszta sor, hogy Pirloval a jövőre nézve próbálkozik a klub, és szerintem Barzagli is valami hasonló elképzelés lett volna, amikor az edzői stábban kapott helyet - ez Allegrinél megint előtérbe kerülhet.
Igazából amiket meg kellene valósítani az új edzőnek a következő kb. 3 szezonban: fiatalítás, olaszosítás, spirito visszahozatala, BL (vagy minimum BL-közelség) - és persze a következő scudetto. Baromi nehéz lesz az illetőnek, nagyon nem mindegy, hogy ki kerül a padra.
Bevallom, kb. januárban néztem utoljára meccset, én a szezon elején nagyon bíztam Sarriban és kurva jól is indultunk, aztán a tavalyi év végére sikerült alulmúlni játékban Allegri utolsó évét is, amikor már nagyon-nagyon kiátkoztam a csapatból. Ezek miatt én nem hoznám vissza a Halat, szép emlékeim vannak róla, de ő sem tudott ezzel a kerettel már mit kezdeni sajnos.
Kíváncsi vagyok ki lesz az edző, a következő szezon elején természetesen megkapja az esélyt a csapat, de az utóbbi két szezon kiábrándított a fociból és a Juventusból egyaránt. Ha választhatnék, simán Atalantás játékot tolnék a csapattal amúgy, na azért leülnék a TV elé minden hétvégén.